Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311351 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı aa.aslan

Rodolfoya çok üzüldüm.  Ama yapacak birşey yok ideal bir durum olmayacak erteleme maçlarında neciple atibayla tosiçle mücadele edeceğiz yinede çok sorun olacağını düşünüyorum artık şampiyonluk yoluna girdik atibayla necip bu iki maçta biraz daha dikkat edecekler tamamdır.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı aa1903

farz edelim ki o kadrodan 10 oyuncu sakatlandı veya transfer oldu o zaman ne olacak maça mı çıkamayacağız ?

aynen, çok adaletsiz bir durum. bizim yüzümüzden mi maç tatil oldu?

Çevrimdışı ZEKI

TFF nin sayfasindan,
MADDE 18 – MÜSABAKANIN ERTELENMESİNİN SONUÇLARI
(1) TFF ertelenen müsabakaların uygun gördüğü, bir tarihte oynanmasına karar verir.
(2) Erteleme müsabakalarına, yalnızca ertelenen müsabakanın ertelendiği gün kulüplerde tescilli
olan futbolcular katılabilir.
(3) Erteleme tarihinde cezalı veya idari tedbirli olup da, müsabakanın oynanacağı tarihte cezası
infaz edilmiş olan kişiler, erteleme müsabakasına katılabilirler.
(4) Erteleme tarihindeki müsabakaya katılmaya hakkı olan kişiler erteleme müsabakası tarihinde
cezalı veya idari tedbirli ise erteleme müsabakasına katılamazlar.

MADDE 20 – DİĞER NEDENLERLE MÜSABAKANIN TAMAMLANAMAMASI
(1) TFF, 19. maddede belirtilen hallerin dışında ortaya çıkan zorlayıcı sebepler dolayısıyla
müsabakanın yarıda kalması halinde ise yarıda kalan müsabakanın başka bir günde yarım
kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına, yeniden oynanmasına veya müsabakanın yarıda
kaldığı andaki sonucu ile tescil edilmesine karar verir.
(2) Müsabakanın başka bir gün yarım kaldığı andaki şartlarla tamamlanmasına veya yeniden
oynanmasına karar verildiği takdirde, kişilerin müsabakada yer alma uygunluğu açısından bu
talimatın 18. maddesinde yer alan hükümler kıyasen uygulanır.

Çevrimdışı Tolga

bu bizim elimizde olan bir şey değildi ki
Metin Albayrak, 3-18 Şubat'ta oynamak için başvuru yapacağız dedi sonra bu tarihler açıklandı ve o zaman da ortak bir karar aldık diye açıklaması vardı Metin Albayrak'ın.

Yani diretseydik bu tarihlerde oynatabilirdik.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Mersin ve ts maclarinda boyko alexis ve marcelo disindaki herkes oynayabilir.. Kesindir.. Nokta

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Up up up

Çevrimdışı uğur07

Tosic necipin en ideali oldugunu dusunuyorum, iki kupa maci ve mersin macinda ounadiktan sonra trabzona alismis olarak giderler, kalan 14 macta yeniler oynar

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcelo 90 dakika, Alexis ise 70 dakika sahada kalırken Marcelo 74 kez, Alexis 52 kez topla buluştu. Marcelo 60 isabetli pas yaparken %85 başarı oranı yakaladı, Alexis ise 37 isabetli pas yaptı ve %82 başarı oranı yakaladı.

SON 7 MAÇTA 5 GALİBİYET

Beşiktaş Süper Lig’de Gaziantepspor ile oynadığı son 7 maçı kaybetmedi. siyah-beyazlılar son 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik aldı.

Bu sezon hem deplasmanda hem de sahasında 4-0 kazanan Beşiktaş geçen sezon sahasında 1-1 kalmış deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Beşiktaş 2013-14 sezonunda sahasından 2-0 ve deplasmanda 2-1 kazanırken 2012-13 sezonunda sahasında 1-1 berabere kalmıştı. Gaziantepspor en son 2012-13 sezonun ilk yarısında evinde Beşiktaş’ı 3-2 yenmişti. İki takım arasında oynanan 60 maçta Beşiktaş 30 kez Gaziantepspor 11 kez kazanırken 19 maç berabere bitti.

Çevrimdışı sallapati

Riske gerek yok.. Necip tosic ikilisi darma duman olur..  Erteme maclarinda atiba stopere gecer...

Çevrimdışı ilhan mansız

Metin Albayrak, 3-18 Şubat'ta oynamak için başvuru yapacağız dedi sonra bu tarihler açıklandı ve o zaman da ortak bir karar aldık diye açıklaması vardı Metin Albayrak'ın.

Yani diretseydik bu tarihlerde oynatabilirdik.
3 şubatta oynansaydı rhodolfonun sakatlanmama garantisi var mıydı? önümüze bakalım artık, hiç gerek yok bunlara sakince, İnşallah bundan sonra sakatlanma olmadan kazasız belasız şampiyonluğa gideriz.

Çevrimdışı Tolga

3 şubatta oynansaydı rhodolfonun sakatlanmama garantisi var mıydı? önümüze bakalım artık, hiç gerek yok bunlara sakince, İnşallah bundan sonra sakatlanma olmadan kazasız belasız şampiyonluğa gideriz.
En azından Ersan oynayabilirdi. Bir adam bir adamdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Tosic yollanip bi r stoper daha alacaz
Şu Çağlar devre arasinda olsaydi keske...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı aa.aslan

Ya zamanında fb nobreyi oynatmıştı.Bizde başvuru yapalım hiç değilse 1 tane stoperimizi oynatalım diyelim oyuncu yok diyelim pek dinleyeceklerini kabul edeceklerini zannetmiyorum ama denemekte fayda var.

Nasıl gs'ye yaptılar hiç stoperi yok diye 1 oyuncusunun cezasını ertelediler buda öyle birşey.

Mersin maçında ismail oynasın bari hiç değilse.
Malesef kurala göre oynayamayacaklar bu net.
Nobre durumu farklı idi. Maç erteleme değil hiç oynanmamış bir maç gibi kabul edildi kural hatası durumundan dolayı.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ilhan mansız

Tosic necipin en ideali oldugunu dusunuyorum, iki kupa maci ve mersin macinda ounadiktan sonra trabzona alismis olarak giderler, kalan 14 macta yeniler oynar
aynen, doğrusu budur. Çok zorlanmadan 2 maçı da alacağımızı düşünüyorum

Çevrimdışı tangaz

Beyler maçlar 3-17şubatta oynansaydı sadece mersin maçını atlatmış olacaktık. ts maçı daha oynanmamış ve stopersiz olacaktı. rakip kötü mersin ben sen çıksak stopere mersinede 3-5 atar göndeririz. ts maçına da iyi tarafından bakalım necip tosiç ikilisini ts maçına kadar daha iyi hazırlayabiliriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Ben Necip ve Tosic'e güveniyorum. Bu durumda Atiba'yı biraz daha geriye çekmemiz gerekecek. Gerekirse pozisyonlarda içeri girip savunmayı beşleyecek.

Bu durum biraz hücumu etkileyebilir ama alnımızın akıyla çıkarız.

Yasarsak hava toplarında sıkıntı yaşayacağız. Hayırlısı olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

En azından Ersan oynayabilirdi. Bir adam bir adamdır.
artık bunu yorumlamanın bize bir faydası olmaz. Kalan 16 maçta inşallah şampiyon olacağız. Necip ve Tosic in idare edebileceğini düşünüyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:05:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ant u da yas var şampiyon ilan etmişler bizi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

bir soru sormuştum. pedro franco'yu veya milosevic'i geri çağırma durumumuz olamaz mı?

Bazı kiralama sözleşmelerinde geri çağırma hakkı maddesi koyuyorlar. Ama bildiğim kadarıyla biz böyle bir madde koymadık. Ah keşke koysaydık. Hele 3 stoperle oynayak olan bir takımın Milosevic'in sözleşmesine böyle bir madde koydurması gerekirdi.Şuanda resmen Milosevic'e muhtaç durumdayız... Acaba Hannover'a gizli bir teklif yapıp Milosevic'i serbest bırakmalarını isteyebilir miyiz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

sahi öyle bişey vardı değil mi? maç izlemeyi özlediğimden heyecanla naaptığımı biliyormuyum  :lol:
hatta bi ara benden başka kimse yazmıyor herkes full konsantre maç izliyor die aklımdan geçirmiştim :)
:kop: :kop:

Oho obur tarafta her pozisyona onlarca yorum yapılıyor dikkatimi cekti bilgilendiriyim dedim..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Ant u da yas var şampiyon ilan etmişler bizi  :evillol:
onlar da gerçeği biliyor. Normal şartlar altında Beşiktaş inşallah şampiyon.

Çevrimdışı tangaz

Beyler trtsporda gösterdiler Ersan hala lisanslı oyuncumuz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2016, 23:08:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
besiktasin oyun sisteminde stoperlere yük binmiyor..

ersun yanal zamaninda dengesiz alves‚ bekir‚ kadlec ve egemen ile en ufak bir sorun cekmedik..

kjaer sezonu kapatsa ligi ücüncü bitiririz ama besiktas´a cok fazla koymaz..

Arkadaşlar olay üzücü lakin bakın bu bir Fenerli yorumudur doğru da bir yorumdur. Ön taraf formda olsun biz yıkar geçeriz Trabzon'u. Mersin'i saymıyorum zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı b.damatoglu

Yediğimizden fazlasını atmak zorundayız. 1 gol daha fazla atacağız. Bu süreçte sorumluluk savunma oyuncularından daha çok ilerideki arkadaşlara düşecek.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Nakoulma yi ancak atiba durdurur..  Necip tosic oynarsa merain bizi yener

Çevrimdışı 38life

hoca insan sağlığı yaw, birde topal avrupa şampiyonasında lazım

Futbolculuk bir nevi askerlik gibi birşey. Sağlık mağlık hikaye. Kötü şans yüzünden bu sene şampiyonluk kaçarsa benim akıl sağlığım ne olacak?