Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311158 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Kader aglarini ordu... Servet de cezaliydi simdi bize oynayacak.. Havadan gol yemesek bari

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

peki macin baslamis olmasi herseyi degistirmez mi mac 5. dakikada baslayacak listedekilerin oynamasi gerek. bakalim gorecegiz.

Çevrimdışı karakartalım

Alessis inşallah kırmızı yemez baskı yiyince panik ler bi hava sezdim ayrıca ne şekilde hamle yapicagini kestiremiyor dengesiz girme şansı yüksek ersandan daha kötü geldi teknigide bana ama olumlu olarak takıma olumsuz bişey yaşatmadi alıştı bana göre şampiyonluk sonucu ya satılır yada yedekte kalır besiktasin futbolcusu değil bana gore
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı sallapati

peki macin baslamis olmasi herseyi degistirmez mi mac 5. dakikada baslayacak listedekilerin oynamasi gerek. bakalim gorecegiz.
Mac sanirim 0dan baslayacak

Çevrimdışı TayfurU

farz edelim ki o kadrodan 10 oyuncu sakatlandı veya transfer oldu o zaman ne olacak maça mı çıkamayacağız ?

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Transfer sezonu kapandimi? Belki 1 tane daha stoper alinir , sayi problem olursa rhodolfo listeye eklenmesin

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Bugunku mac sizi yaniltmasin... Antep en kotu hucum hattina sahip takimlardan biri.. Yine de bir suru pozisyon oldu.. Kupadan kasitli elensek mi ne yapsak...

Çevrimdışı genki1914

Transfer sezonu kapandimi? Belki 1 tane daha stoper alinir , sayi problem olursa rhodolfo listeye eklenmesin

çoktan kapandı
Guti14

Çevrimdışı Tolga

1 Şubat'ta transfer dönemi kapandı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Mac sanirim 0dan baslayacak

federasyon hatta 12. dakikadan kaldigi yerden baslayacak dedi.

Çevrimdışı Samet_

Kural çok saçma mesela rhodolfo sınırdaydı başakşehir maçında kart görseydi ve cezalı olup 11 de başladığı mersin maçına cezalı diye

çıkamayacaktı.Keza cavanda bizim maça cezalıydı ama cezasını başka maçta çekti

Çevrimdışı Tolga

Evet o yüzden İsmail oynamaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Alessis inşallah kırmızı yemez baskı yiyince panik ler bi hava sezdim ayrıca ne şekilde hamle yapicagini kestiremiyor dengesiz girme şansı yüksek ersandan daha kötü geldi teknigide bana ama olumlu olarak takıma olumsuz bişey yaşatmadi alıştı bana göre şampiyonluk sonucu ya satılır yada yedekte kalır besiktasin futbolcusu değil bana gore

%100 Alexis'i gorebilmemiz icin birkac mac daha gerekiyor. Takim yeni, yanindaki stoperle ilk defa oynuyorsun ustelik yanindaki stoper de ilk defa bu takimda oynuyor. Uyum sorunu asildiktan sonra her sey belli olur.

Çevrimdışı Samet_

Evet o yüzden İsmail oynamaz diye düşünüyorum.
Doğru düşünüyorsun ama oynayabiliyor :) Rhodolfo oynadığı maçta cezalı duruma düşüp oynayamayabilirdi Tff nin saçma işleri bunlar

Çevrimdışı Kutay

oha ne 12 si buna kesinlikle itiraz edilmeli 5 dakika bile oynanmadı maç kar yüzünden 0' dan başlamalı kesinlikle yönetim ağırlığını koysun 0'dan başlatsın
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ilhan mansız

Kader aglarini ordu... Servet de cezaliydi simdi bize oynayacak.. Havadan gol yemesek bari

servet? yok artık servetten de korkacaksak, bırakalım bu işi, İnşallah çok zorlanmadan kazanacağız. 

Çevrimdışı tangaz

Abi maci bu sayfadan takip etmissin gordugum kadariyla

Her mac icin ayri mac sayfasi aciliyor ve herkes oraya yazıyor mac görüşlerini orada tartışıyoruz bilgin olsun..
sahi öyle bişey vardı değil mi? maç izlemeyi özlediğimden heyecanla naaptığımı biliyormuyum  :lol:
hatta bi ara benden başka kimse yazmıyor herkes full konsantre maç izliyor die aklımdan geçirmiştim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı can1903

TFF'ye başvuru yapalım ya zamanında fener oynattı bu islerde
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı sallapati

Mersin ve ts maclarinda boyko alexis ve marcelo disindaki herkes oynayabilir.. Kesindir.. Nokta

Çevrimdışı Tolga

3 Şubat-17 Şubat'ta Mersin ve Ts maçlarını oynamalıydık hatayı burada yaptık maalesef.

Çevrimdışı mülkübey

Benimle aynı fikirde misiniz bilmiyorum ama ben hala Tolga'ya güvenmiyorum.
Sanki defansın arkasına bir top atılacak ve açılmayacak korkusu var bende.
Ben de tolga ya güvenmiyorum . boyko sakatlanirsa salar yine
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı uğur07

Musabaka talimatinda kadro ile ilgili madde yok, sadece o tarihte lisansli olanlar katilabilecek, bu durumda ersan rhodolfo marcelo ve alexis oynamayacak, digerleri oynayacak, bi arada yeni alinan muhammed can var, kupada oynayan furkan akbulut var, hoca sans verir mi bilmiyorum,
Ayrica becki stopere cekip olcayi saga da atabiliriz,

Çevrimdışı onurturan

şuan kafamda Fadimenin düğünü var yeminle..

Çevrimdışı TayfurU

3 Şubat-17 Şubat'ta Mersin ve Ts maçlarını oynamalıydık hatayı burada yaptık maalesef.

bu bizim elimizde olan bir şey değildi ki

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya zamanında fb nobreyi oynatmıştı.Bizde başvuru yapalım hiç değilse 1 tane stoperimizi oynatalım diyelim oyuncu yok diyelim pek dinleyeceklerini kabul edeceklerini zannetmiyorum ama denemekte fayda var.

Nasıl gs'ye yaptılar hiç stoperi yok diye 1 oyuncusunun cezasını ertelediler buda öyle birşey.

Mersin maçında ismail oynasın bari hiç değilse.