Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312933 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

seneye sosa ve quaresmayı 30 35'e satalım töre ve oğuzhanı satmamıza gerek kalmaz o zaman :D

4'ünü toplam 80 milyon euro'ya satalım, bu yönetim 8 milyon euro'ya doldurur onların yerini.

Kalan parayla 4 sene şampiyonlar ligi'ne kalmış gibi oluruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yani Diyorsun ki Tore kalsin elimizde patlasin sözleşmesi bitince bedava gitsin Fernandes gibi...

Adam beni satin gitmek istiyorum diyor sahada oynamıyor ama siz hala Gokhani savunuyorsunuz..

Sahada Elinden geleni yapan 32 yasindan sonra takim oyunu oynamayi öğrenen , Hirsiyla mucadelesiyle formayi alan Quaresmanin hic değeri yok tabi sizde haklisiniz ne diyeyim...
yahu patlamaz yunus emre 2019'a kadar sözleşmesi var şampiyonlar liginde oynadıktan sonra daha da değerlenir oğuzhanla ikisi kuarejmanın sene sonunda 33 yaşına geleceğini düşündüğünde mantıklı değil mi ütopik rakamlara satılması törede  allahtan oynamıyor 2 tane derbi aldırdı oynasaydı kim bilir neler olurdu

4'ünü toplam 80 milyon euro'ya satalım, bu yönetim 8 milyon euro'ya doldurur onların yerini.

100 milyon euro versinler onların olsun  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mülkübey

100 milyon euroya 4 ünü paketlemek en iyisi gerçekten . Gelen parayla da enerji sektörüne girip İstanbul a elektrik satariz. Ohh mis :)

Aşkımız Siyah Beyaz !

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı cursedofdragon

Acaba kim oynayacak gaziantep maçında rhodolfonun yanında

Alexis mi ?

Marcelo mu ?

Çevrimdışı Kemal

Boyko 'yu oynatmayacak k 11 ilde , Tolga ile başlayacak yazmış twiterda L.Erdoğan.

Çevrimdışı Koa_lAA

rhodo nun yanına alexis bekliyorum ben... hem daha fazla takımla idman yaptı hemde anlatılanlara göre daha sert bi topcu ve sol stoper oynamaya daha yatkın...

savunmaya öyle sert bitane adam lazım...

Çevrimdışı uno_bjk

gaziantepi küçümsediğimden değil ama bence marcelo ve alexis göbeğiyle başlasak maça çünkü elimizde rodolfo kaldı stoper olarak erteleme maçlarında oynatacağımız allah korusun sakatlık ve kırmızı kart durumunda mersin ve trabzon maçları çok zora girmezmi....
**_bjk1903bjk_**

Çevrimdışı mehmetthedum

Şu antreman sahasının zemin kaliteai hiçbir super lig takımının maç sahasında yok.

Bu bir dramdır tff..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

gaziantepi küçümsediğimden değil ama bence marcelo ve alexis göbeğiyle başlasak maça çünkü elimizde rodolfo kaldı stoper olarak erteleme maçlarında oynatacağımız allah korusun sakatlık ve kırmızı kart durumunda mersin ve trabzon maçları çok zora girmezmi....

olmaz o şekilde 2 side birbirinden habersiz türkiye ligini bilmiyorlar.

Rhodolfo nun yanında alexis yada marcelo idare eder.Diğer türlü olmaz.

Boyko 'yu oynatmayacak k 11 ilde , Tolga ile başlayacak yazmış twiterda L.Erdoğan.

boyko'yu konya maçında oynatabilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

boyko'yu konya maçında oynatabilir.
sürpriz yapıp keşke boyko ile başlasa senol hoca  :)

zannetmiyorum ama neden olmasın :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gaziantep maçında da kaleye koymazsa niyetini iyice belli eder Hoca. 1 Maçta iki tane kurtarış yaptı diye Tolga'nın dandik bir kaleci olduğunu unutacak değiliz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı denilanz

Gaziantep maçında da kaleye koymazsa niyetini iyice belli eder Hoca. 1 Maçta iki tane kurtarış yaptı diye Tolga'nın dandik bir kaleci olduğunu unutacak değiliz.
Neymiş hocanın niyeti? Yapmayın arkadaş ya, bunlar nasıl ifadeler?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neymiş hocanın niyeti? Yapmayın arkadaş ya, bunlar nasıl ifadeler?
Hocanın niyeti uzun süre beraber çalıştığı memleketlisi olan adamı kurtarmak. Bunu daha başka nasıl ifade edebilirim sana? Daha öncede yazdım yine yazıyorum. Tolga kaleci filan değil, Beşiktaş'ın kaptanı olmaktan da fersah fersah uzak bir karakter, halen ısrarla oynatılırsa bunun altında art niyet ararım bu kadar basit.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet K

Böyle bişey olsun Pekin'in en işlek caddesine gidip diz çöker rahmetli Mao'ya biat ederim.

Çevrimdışı Deniz

Tolga hatali gol yiyene kadar kalede durur bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı LuceGel

abi su numaralandirdiklarimin bir zahmet kaynagini da versen de biz de dogrusunu ogrensek. bir de Senol hoca baskilara dayanamadi yazmissin. hocanin kendisi Serdar Aziz'i Ersan'in yerine dusunuyordu, hatta cin'den gelen teklifler icin de yerine birini alirsak ersan'i gonderebiliriz dedi daha onceki haftalarda Alexis gelmeden. sadece 3-4 gun once, baskan cinlilerle pazarlik yaparken ersan'i birakmamiz mumkun degil dedi, o da danisikli dovus, Fikret basganin bildigin pazarligi kizistirma cabasi.
Sistem gereği 1. stoperim dedi ilk devre rhodolfo pedro Miloseviç tosiç varken ,Defansta sayısal eksiklik kaliteli oynayan stoperlerle dolarsa izin veririm dedi,istediği oyunculardan biri Serdar Azizdi. Transferi bizim transfer dönemi bittiği için erteleme maçlarıda olduğundan sıkıntı oldu mayısta satalım dedi 5.3 M luk teklife şenol hoca  sonra teklif 7 ye çıktı burda baskıdan kastım. (2-3 şubat milliyet habertürkte bulabilirsin )
1.3 M artı maç başı 10 bin 1.7 M civarı yapıyor bizden alacağı bizim forumda var zaten.3 yıl için 10 M alacak çinde ntvspor ve cnn spor haberlerinde saat başı söyledi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Tolga hatali gol yiyene kadar kalede durur bence
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Hocanın niyeti uzun süre beraber çalıştığı memleketlisi olan adamı kurtarmak. Bunu daha başka nasıl ifade edebilirim sana? Daha öncede yazdım yine yazıyorum. Tolga kaleci filan değil, Beşiktaş'ın kaptanı olmaktan da fersah fersah uzak bir karakter, halen ısrarla oynatılırsa bunun altında art niyet ararım bu kadar basit.

Hep klişe sözler. Mantıklı olmayan bir şeyi bana zaten anlatamazsınız. Memleketlisi diye adamı torpilci yaptınız. Aylardır maça çıkmamış, tatilde olan, üstelik yeni bir kaleciyi gelir gelmez oynatmadı diye söylenenlere bak. Ben de bu fikrin altında art niyet ararım o zaman.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep klişe sözler. Mantıklı olmayan bir şeyi bana zaten anlatamazsınız. Memleketlisi diye adamı torpilci yaptınız. Aylardır maça çıkmamış, tatilde olan, üstelik yeni bir kaleciyi gelir gelmez oynatmadı diye söylenenlere bak. Ben de bu fikrin altında art niyet ararım o zaman.
SAnırım hafızanı kaybettin, Gs maçında sakatlık bahanesiyle takımını satıp sonraki ilk maçta bu adamı kaleye koyan hoca başkası mıydı? Bana hikaye anlatma burada, kimse aptal değil, yaşananları geçmiştekileri unutmadık unutmayız. Tolga'nın karakterini de, hocanın neden kaleci aldırmak istemediğini de çok iyi biliyoruz.
Brugge maçından sonra sakatlık ayağıyla sezon sonuna kadar ortadan kaybolan da zaten Tolga değildi. Yukardakilerden mantıklı olan bir tane şeyi bana söylersen ben de sana cevap veririm gönül rahatlığıyla.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her hata yaptığında bir de üstüne bu takımı satan adamı kalede görmek istemiyorum ben de.

O formayla bile görmek istemiyorum. İsterse bundan sonra müthiş kurtarışlar yapsın.

Brugge ve Sporting maçlarından sonra kaleden kaçıp Günay'a bırakışını unutamam.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı denilanz

SAnırım hafızanı kaybettin, Gs maçında sakatlık bahanesiyle takımını satıp sonraki ilk maçta bu adamı kaleye koyan hoca başkası mıydı? Bana hikaye anlatma burada, kimse aptal değil, yaşananları geçmiştekileri unutmadık unutmayız. Tolga'nın karakterini de, hocanın neden kaleci aldırmak istemediğini de çok iyi biliyoruz.
Brugge maçından sonra sakatlık ayağıyla sezon sonuna kadar ortadan kaybolan da zaten Tolga değildi. Yukardakilerden mantıklı olan bir tane şeyi bana söylersen ben de sana cevap veririm gönül rahatlığıyla.

Sen varsayımlardan, kendi inandıklarından hareketle konuşuyorsun.  Doğru bile değil ki yazdıkların mantıklı olsun. Ben kulübüme inanıyorum, sen komplo teorilerine. Hikaye anlatma demişsin ama asıl senin anlattıkların hikaye. Sakat numarası yapmış, GS maçında takımı satmış; bunları kanıtlayabilir misin? Bana kanıt sorarsan resmi açıklamalar sitede duruyordur, bakabilirsin.

Adam annesi öldüğü gün maça çıktı onuda söyle o zaman.

Bizde burda çok iyi kaleci demiyoruz zaten 2 sene avrupadan onun yüzünden elendik laf ettiğimiz yok.

Ancak boyko'ya birşey olursa yine kaleye tolga geçicek.

Bu kadar acımasız olmayın.

Çevrimdışı Tolga

Tolga oynamaya devam eder bir süre daha.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...