Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Sene sonu sosa 18 m €'ya satılır

Töre'de 15-20 bandına.

Başka oyuncu satmaya gerek yok.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ersan'i satmak riskmis, defansin uyumu bozulurmus. hangi uyumu?  :biggrinking: saka gibi ya! yahu ersan'in kendisi zaten riskin ve uyumsuzlugun onde gideniydi. millet "stoperlerin en az biri hatta ikisi degismeli", "ersan saatli bombadir" derken, ersan'i satmak ne zamandan beri risk oldu? ki adama yilda 4 milyon euro vermisler, o da gitmek icin cebi'ye yalvarmis, bize de 7 milyon euro vermisler, gelen 2 stoperin ikisinin de kariyeri ersan'dan daha iyi, millet kalkmis yas tutuyor.  :ebebe:
Ben begeniyordum Ersanin oyun stilini

Tamam Ust duzey bir stoper degildi belki Saatli bombaydi ama ADAMdi !

Ustelik saatli Bomba denmesine anlam veremiyorum açıkçası neye göre Saatli bomba ?

5.5 yillik Besiktas kariyerinde sadece 1 Kırmızı Kart görmüş :tabe:

Bazi seyler paradan daha degerlidir , Ersan icin verilen 7 milyon € cok iyi para bunun icin cok sevindim ama Ersanin gitmesine üzüldüm

Ersan bu kulupte ilk FEDA diyen adam ücretinde yari yariya indirime gitti , bazilari gibi VEDA demedi , Besiktasa canim Feda dedi , Gol atinca tribune girdi , Gs daha fazla Bonservis ve Yillik ucret vermesine ragmen o Kulubune ben Besiktasliyim baska takimda oynamam diyerek bize geldi
Inanilmaz Karakterli bir insan iste bu yuzden Beşiktaş taraftari bu adami cok seviyor bu yuzden Arkasindan Yas tutuyor bazi seylerin manevi degeri buyuktur bilmem anlatabildim mi :busted_cop: @Kirimli90
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 19:23:10 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Şubat 2016, 19:28:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı suan degil ama bir sure sonra Stoper tandemimizin Marcelo - Alexis ikilisinden olusacagini düşünüyorum sen ne diyorsun ?

Alexis , Ersanin stiline yakin oldugu icin mutlaka formayi alir

Marceloyu da Hoca cok istiyordu bu durumda :

Marcelo - Alexis tandemi kacinilmaz gibi duruyor..

Muhtemel duruyor maçların durumuna göre ama Rhodolfo'nun kesilmesi yaz sezonu için pek olumlu olmaz.

Ne kadar oynarsa o kadar iyi fiyata gider yazın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Muhtemel duruyor maçların durumuna göre ama Rhodolfo'nun kesilmesi yaz sezonu için pek olumlu olmaz.

Ne kadar oynarsa o kadar iyi fiyata gider yazın.
zaten bir anda kesemez Rhodoyu

Birde su var ama

Rhodo bize geldiginde Brezilya ligi devam ediyordu ve 30 a yakin maç oynamıştı yanlis hatırlamıyorsam

20 - 25 macta bizde oynadi bir kac hafta sonra Fiziksel ve mental yorgunluk baslayacak yani dinlendirmek de lazim arada...

Çevrimdışı Kirimli90

Ben begeniyordum Ersanin oyun stilini

Tamam Ust duzey bir stoper degildi belki Saatli bombaydi ama ADAMdi !

Ustelik saatli Bomba denmesine anlam veremiyorum açıkçası neye göre Saatli bomba ?

5.5 yillik Besiktas kariyerinde sadece 1 Kırmızı Kart görmüş :tabe:

Bazi seyler paradan daha degerlidir , Ersan icin verilen 7 milyon € cok iyi para bunun icin cok sevindim ama Ersanin gitmesine üzüldüm

Ersan bu kulupte ilk FEDA diyen adam ücretinde yari yariya indirime gitti , bazilari gibi VEDA demedi , Besiktasa canim Feda dedi , Gol atinca tribune girdi , Gs daha fazla Bonservis ve Yillik ucret vermesine ragmen o Kulubune ben Besiktasliyim baska takimda oynamam diyerek bize geldi
Inanilmaz Karakterli bir insan iste bu yuzden Beşiktaş taraftari bu adami cok seviyor bu yuzden Arkasindan Yas tutuyor bazi seylerin manevi degeri buyuktur bilmem anlatabildim mi :busted_cop: @Kirimli90
bilmem anlatabildin mi demissin de kime, neyi anlattigini anlamadim kardes. :biggrinking: en az senin kadar ben de seviyorum ersan'i. zaten sozum ersan'i sevip de yas tutana degil. simdi uyumdan, riskten, bahsedip, kulup ticarethaneye dondu diyen ama onceki iletilerine baktiginda senebasindaki cin teklifini reddeden ersan'i elestirip, arkasindan onundeki adama pas atamiyor, saatli bomba diyenlere. senle bir ilgisi yorumun yani, sen huzur icinde yas tutmaya devam et.

Çevrimdışı can1903

bilmem anlatabildin mi demissin de kime, neyi anlattigini anlamadim kardes. :biggrinking: en az senin kadar ben de seviyorum ersan'i. zaten sozum ersan'i sevip de yas tutana degil. simdi uyumdan, riskten, bahsedip, kulup ticarethaneye dondu diyen ama onceki iletilerine baktiginda senebasindaki cin teklifini reddeden ersan'i elestirip, arkasindan onundeki adama pas atamiyor, saatli bomba diyenlere. senle bir ilgisi yorumun yani, sen huzur icinde yas tutmaya devam et.
Okurken senin ppdeki gibi oldum yunusun yorumuna
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi murat

söylenen doğru ise çinde takımlar yayın hakkı için 250 milyon dolar kazanıyorlarmış. 2milyar insan 

yaşıyor.bu rakamlar bana gerçekçi görünüyor.kimsenin çine ceza verebileceğini düşünmüyorum.hatta her

ülke bundan nemalanmaya çalışacaktır.ülkenin inanılmaz iş ve insan potansiyeli var.adamları daha önce

takımları getirerek sömürüyorlardı.çinlileri muhtemelen 3-5 maç kesmemiş olacakki neyse parası verip

getirelim altından rahatlıkla kalkarız demişlerdir.

yayın geliri gerçek ise kimse birşey yapamaz çine.(örnek ingiltere)

Çevrimdışı LuceGel

ersan'i satmak riskmis, defansin uyumu bozulurmus. hangi uyumu?  :biggrinking: saka gibi ya! yahu ersan'in kendisi zaten riskin ve uyumsuzlugun onde gideniydi. millet "stoperlerin en az biri hatta ikisi degismeli", "ersan saatli bombadir" derken, ersan'i satmak ne zamandan beri risk oldu? ki adama yilda 4 milyon euro vermisler, o da gitmek icin cebi'ye yalvarmis, bize de 7 milyon euro vermisler, gelen 2 stoperin ikisinin de kariyeri ersan'dan daha iyi, millet kalkmis yas tutuyor.  :ebebe:
Ersan bu yıl gerek Avrupa gerek ligde oldukça iyiydi sakatlığın bıraktığı izleri silmişti çok sayıda kritik temiz müdaheleleri oldu maçlarda.ersan rhodolfo deyince bir şekilde uyumlulardı önde ilk müdaheleleri Ersan yapıyor pozisyonu başlamadan müdahele edip topu kaparsa atak başlangıcı kapamasa bile atağı yavaşlatıyordu.Rhodolfo ise ağır olduğu için fazla öne çıkmasada hava toplarında etkili defansı toparlayıp topu oyuna sokuyordu.eRsanın oynamadığı 2 maçta rakip forvetler kaleye tek pasla gelip sıkıntı yarattılar 5 gol yedik.Alexis Ersanın yaptıklarını yapabilecekmi sol stoper o oynayacak
oyuncuların kariyeri önemli değil lige uyum takıma uyum diye bir şey var ,Ersanı gömmenin anlamı yok onun öndeki işlerini yapabileceklermi göreceğiz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Ersan bu yıl gerek Avrupa gerek ligde oldukça iyiydi sakatlığın bıraktığı izleri silmişti çok sayıda kritik temiz müdaheleleri oldu maçlarda.ersan rhodolfo deyince bir şekilde uyumlulardı önde ilk müdaheleleri Ersan yapıyor pozisyonu başlamadan müdahele edip topu kaparsa atak başlangıcı kapamasa bile atağı yavaşlatıyordu.Rhodolfo ise ağır olduğu için fazla öne çıkmasada hava toplarında etkili defansı toparlayıp topu oyuna sokuyordu.eRsanın oynamadığı 2 maçta rakip forvetler kaleye tek pasla gelip sıkıntı yarattılar 5 gol yedik.Alexis Ersanın yaptıklarını yapabilecekmi sol stoper o oynayacak
oyuncuların kariyeri önemli değil lige uyum takıma uyum diye bir şey var ,Ersanı gömmenin anlamı yok onun öndeki işlerini yapabileceklermi göreceğiz.
:claps: :claps: :claps:

Alexis uyum sorunu yasamazsa Ersanin yerini rahatlikla doldurur

Oyun stili olarak Ersana benziyor cunku , Sert , Agrasif , Markaj becerisi yuksek bir oyuncu ayni zamanda Ersan gibi onde basabilen oyuncu hizida Ersanla esit diyebiliriz

Çevrimdışı Kirimli90

ersan'i karakter olarak cok seven biri olarak soylediklerinin hicbirine katilmiyorum. adamini kacirma ersan'da, pas hatasi ersan'da, pozisyon hatasi ersan'da. kose yazarlari, spor yorumculari ve taraftarlarin buyuk bir bolumu bu yil (bak bu yil diyorum) defans aksiyor ilk 11'e mutlaka bir oyuncu alinmasi gerek diye ersan'in yerine adam ariyor, acaba serdar tasci mi yoksa serdar aziz mi gelecek derken, Alexis ve Marcelo geldi. haliyle Ersan'dan daha ust duzey iki stoperi yedek bekletmek cok zor olacagi icin ersan yedege cekilecegine 7 milyon euroya satildi.

simdi bu isin futbol takimini ilgilendiren bir boyutuydu. bir de kisisel boyutu var abi. olmayan defans uyumundan bahsederek gelen stoperlerin belki de basarili olamayacagi gibi mantiksal cikarimlar yapmak yerine, bizde aldigi paranin 3-4 kati garanti parayi 4 yillik bir kontrat yaparak, cebine atmak icin cebi'ye derhal gitmek istedigini bildiren bir adami 1 milyon euroya oynatmaya devam mi edecektik?

o senin soyledigin defansin sozde uyumuna bu saatten sonra buyuk ihtimalle yedek bekleyecek ersan'dan fayda gelecek miydi? gitmek isteyip yalvaran adam icin 7 milyon kazanmak yerine benchte mi oturtsaydik? abi bu gercek hayat sonucta, fantezi dunyasi degil ki bilirkisilerin dediklerini hice sayip senin isteklerini tatmin etsinler.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 20:34:30 Kirimli90 ]

Çevrimdışı Gastro

Töre'de 15-20 bandına.

Sosa'ya sadece eski kulübü talip oldu. Gitmek istedi. Onlarda 4-5 milyonu veremediler.  Bu Çinlilerin verdiği para doğruysa çok büyük bir nimet. Sezon sonu 3-4 e satamazsın. Ayrıca fiyat artırmak için de mızmızlanmaya başlamıştı. Oğuzhan yerini çok rahat doldurur. Defansda şağlamlaştı. Eskisi gibi pis goller yemeyiz.  Sene sonunda o paraya 2 tane canavar 10 numara alınır. Fikret Orman 4 tane alır.  Satılmasa kadro daha alternatifli olur. Ama şampiyonluğu kimse garanti edemez. Hele bu eyyamcı hakemlerle. O nedenle 10 üzeri satılsın. 15 üzeri çok iyi olur. 20 ise mükemmel ve mucize  olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Sosa'ya sadece eski kulübü talip oldu. Gitmek istedi. Onlarda 4-5 milyonu veremediler.  Bu Çinlilerin verdiği para doğruysa çok büyük bir nimet. Sezon sonu 3-4 e satamazsın. Ayrıca fiyat artırmak için de mızmızlanmaya başlamıştı. Oğuzhan yerini çok rahat doldurur. Defansda şağlamlaştı. Eskisi gibi pis goller yemeyiz.  Sene sonunda o paraya 2 tane canavar 10 numara alınır. Fikret Orman 4 tane alır.  Satılmasa kadro daha alternatifli olur. Ama şampiyonluğu kimse garanti edemez. Hele bu eyyamcı hakemlerle. O nedenle 10 üzeri satılsın. 15 üzeri çok iyi olur. 20 ise mükemmel ve mucize  olur

en son resmi bilgi 12 milyon € verdiler satmadık hayırlısı olsun.

Çevrimdışı mehmetthedum

Sosa işinde, sosa'nın alacağı para da önem arzeder.

Bizden maç başılarla beraber 2 milyon civarı alıyorsa, çin'e gitmesi için bence minumum 4 ve üzeri gerekir. Cünkü şampiyonluk halinde ya bizimle daha iyi bir anlaşma yapmayı düşünüyor olabilir, veya ülkesine dönüp benzer bir ücrete çocuklarını memleketinde de büyütebilir, her halukarda piyasası var.

Haa 4 ve üzeri ücrete burada kalıyorsa , şampiyonluk yolunda o bizi ben de onu  başımda taşırım, daha az paraya da olsa yazın istediği kulübe gönderirim.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı LuceGel

ersan'i karakter olarak cok seven biri olarak soylediklerinin hicbirine katilmiyorum. adamini kacirma ersan'da, pas hatasi ersan'da, pozisyon hatasi ersan'da. kose yazarlari, spor yorumculari ve taraftarlarin buyuk bir bolumu bu yil (bak bu yil diyorum) defans aksiyor ilk 11'e mutlaka bir oyuncu alinmasi gerek diye ersan'in yerine adam ariyor, acaba serdar tasci mi yoksa serdar aziz mi gelecek derken, Alexis ve Marcelo geldi. haliyle Ersan'dan daha ust duzey iki stoperi yedek bekletmek cok zor olacagi icin ersan yedege cekilecegine 7 milyon euroya satildi.

simdi bu isin futbol takimini ilgilendiren bir boyutuydu. bir de kisisel boyutu var abi. olmayan defans uyumundan bahsederek gelen stoperlerin belki de basarili olamayacagi gibi mantiksal cikarimlar yapmak yerine, bizde aldigi paranin 3-4 kati garanti parayi 4 yillik bir kontrat yaparak, cebine atmak icin cebi'ye derhal gitmek istedigini bildiren bir adami 1 milyon euroya oynatmaya devam mi edecektik?

o senin soyledigin defansin sozde uyumuna bu saatten sonra buyuk ihtimalle yedek bekleyecek ersan'dan fayda gelecek miydi? gitmek isteyip yalvaran adam icin 7 milyon kazanmak yerine benchte mi oturtsaydik? abi bu gercek hayat sonucta, fantezi dunyasi degil ki bilirkisilerin dediklerini hice sayip senin isteklerini tatmin etsinler.
Ersanın geçen yıldan vermiş olduğu tatminkarsız durumundan dolayı bende çok rahatsızdım ama bu yıl gerçekten ilk devre Avrupa lig performansı olarak Ersan baya iyi idi.Şenol hocada ropörtajlarında sistemininde uyumu olarak 1. stoperim Ersan dedi,Ersanın hatasıyla yediğimiz gol sayısı yok gibidir maçları izlesek.Hocanın problemi Rhodolfonun pozisyonlarda ağır kalmasıydı devam etsek defans kurgumuz Ersan-Marcelo olacaktı zaten.Şenol hoca gitmesine baskılara dayanamadı izin verdi baskılar  daha ağırlıklı yönetimden gelmiştir(Ersanın bizde alacağı para maç başılarla 1.7 M çinde 3.3. M alacak)Neticede Ersan öne atılsada bu transferde yönetimin ön planda olduğunu düşünüyorum,Ersan bu yıl bizim için önemli bir oyuncuydu gittiğine göre yerine görev yapacak Alexis(kartı cebinde diyorlar) umarım fazlasıyla beklentilerimize cevap verir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı worns

Ersan'ın satışının riskler içermekle birlikte kazanılan bonservis ve iki yeni istikrarlı stoperin alınmış olması nedeniyle anlayışla karşılanabileceğini düşünüyorum.

Ancak, Sosa olmaz. Teklifin ne kadar olduğunu bile umursamamaları gerekir. Sezon sonu farklı bir planlamaya gidilebilir ancak şu anda Sosa'nın yerini doldurabilecek oyuncumuz yok. Takımın akıcı oyununda çok büyük rolü var Sosa'nın. Bunun yanında karakter koyarak doğrudan kazandırdığı maçların üstünden çok zaman geçmedi. Şampiyonluk yarışında varlığı çok önemli olacak.

Cezalı olmasının bile sorun yaratacağı bir oyuncuyu göndermek şampiyonluk iddiasını kendi elimizle rafa kaldırmak anlamına gelir.

Sosa'nın yerini Oğuzhan'ın doldurabileceğine dair yorum bile okudum. Oyun sistemimizi bile bilmeden değerlendirme yapmak epey komik. Neyse ki yönetim ve teknik kadro maçlarımızı izliyor. Sosa'nın satılmasına da ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı fatih e.

Alper Ulusoy tarihin en düşük notunu almış 8-10 hafta dinlendirilecekmiş,fenere avanta 3 puanı verdi tatile çıktı arkadaş mutludur bence.

bizim rize maçında, göre göre vermediği fauller ve penaltı ile nasıl bir hakem olduğunu göstermişti.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı EMİR EMRE

Yolun açık olsun güzel insan.

http://twitter.com/turkishgoals/status/695314000129601536

Çok güzel olmuş yapanların ellerine sağlık.

Ne güzel bir camiayız be.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Keskee sampiyonluk, yeni stadi gorupte gitseydin  :by2: En basindan beri sen vardin ama kismet degilmis
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 21:37:58 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pektemek'e klip yapmışlar bi de arkaya müzik koymuşlar :kop:

Klibi yaptınız bari müziği koymayın.. Müziği koymamış olsalar hani.. :kop:

http://twitter.com/krykurt1903/status/695327342529503232
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 22:29:43 Yusuf Tekeli ]

Çevrimdışı f_madida

Töre'de 15-20 bandına.

Sosa'yi satsinlar yeter, en fazla ustune bir Quaresma satarlar...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ersan Adem Gülüm Yolun açık olsun Kartal yürekli .

Ersanı belki futbolcu olarak iyi bir seviyede bulmasamda mücadelesi ve hırsı ile herzaman açıklarını kapatmaya çalıştı belki ağır sakatlıklar yaşamasa çok farklı seviyede olabilirdi..

Bugüne kadar verdiği katkılarından dolayı teşekkürü kendisine borç biliriz..

Herkesinde dediği gibi FEDA zamanı Feda dedi , Veda zamanı veda dedi. Allah gönlüne göre versin güzell adam iyi Beşiktaşlı. Eminim ki yolumuz 2 - 3 sene içinde tekrar birleşecek..

Ben büyük kayıplar yaşayacagımızı düşünmüyorum Ersanın yoklugunda yeterki Alexis ve Marcelo uyum sorunu yaşamasın ikiside belli bi seviyenin oyuncuları.

Çevrimdışı src35

Sene sonuna sosa yı gönderirler muhtemelen tekliflerde artacaktır.

Oğuzhan sosanın yerini doldurur hatta artısı olur.

Ha oguzhanı elde nasıl tutarız onu bilemiyorum.