ersan'i satmak riskmis, defansin uyumu bozulurmus. hangi uyumu?
saka gibi ya! yahu ersan'in kendisi zaten riskin ve uyumsuzlugun onde gideniydi. millet "stoperlerin en az biri hatta ikisi degismeli", "ersan saatli bombadir" derken, ersan'i satmak ne zamandan beri risk oldu? ki adama yilda 4 milyon euro vermisler, o da gitmek icin cebi'ye yalvarmis, bize de 7 milyon euro vermisler, gelen 2 stoperin ikisinin de kariyeri ersan'dan daha iyi, millet kalkmis yas tutuyor. 
Ben begeniyordum Ersanin oyun stilini
Tamam Ust duzey bir stoper degildi belki Saatli bombaydi ama ADAMdi !
Ustelik saatli Bomba denmesine anlam veremiyorum açıkçası neye göre Saatli bomba ?
5.5 yillik Besiktas kariyerinde sadece 1 Kırmızı Kart görmüş

Bazi seyler paradan daha degerlidir , Ersan icin verilen 7 milyon € cok iyi para bunun icin cok sevindim ama Ersanin gitmesine üzüldüm
Ersan bu kulupte ilk FEDA diyen adam ücretinde yari yariya indirime gitti , bazilari gibi VEDA demedi , Besiktasa canim Feda dedi , Gol atinca tribune girdi , Gs daha fazla Bonservis ve Yillik ucret vermesine ragmen o Kulubune ben Besiktasliyim baska takimda oynamam diyerek bize geldi
Inanilmaz Karakterli bir insan iste bu yuzden Beşiktaş taraftari bu adami cok seviyor bu yuzden Arkasindan Yas tutuyor bazi seylerin manevi degeri buyuktur bilmem anlatabildim mi
@Kirimli90