Çok net söylüyorum, eğer 20 milyon verilir ise 1 dakika düşünülmesin. Sosa takımın akışı içinde önemli bir oyuncu ve eksikliği net olarak anlaşılacaktır. Tolgay gelene kadar da eldeki malzeme ile yeri dolması mümkün değil.
Yalnız şöyle bir dilemma mevcut (yukarıda @Çağrı da yazmış); şampiyon olmamız halinde ŞL ve Şampiyonluk geliriri 20 milyon EUR. Sosa'dan gelecek gelir, EUR 20 milyon. Bir de şampiyonluk kesin değil, bu para kesin. ayrıca, Avrupa piyasası için iyi bir sükse yapmış olacağız. Artık oyuncu alım satımından net paralar kazanan bir kulüp olarak anılacağız.
Ben hakkımı paradan yana kullanıyorum, çünkü bir şmpiyonluk daha alamazsa öldürmez (fena süründürür o ayrı) ama bu para bize resmen can suyu olur.
Çok nesnel ve mantıklı davranmamız lazım.
Sene sonunda Sosa'nın değeri 0'a düşmüyor yalnız. Bugün 20 veren 4 ay sonra en kötü 15 verir. Ersan için de yazın 5.5'a satılmaması hata olarak görülüyordu, Twitter'da Instagram'da adama küfrediyorlardı gitmedi diye, 6 ay oynatıp 7'ye sattık.
Şampiyon ol, sonra Sosa'yı gönder, 20+20 milyonu kasaya koy. İlla risk alacaksak aldığımıza değsin, ya biri ya da diğeri olmasın.
Sosa konusuyla yarı bağlantılı olarak, transfer dönemlerinde burası Football Manager forumlarına dönüyor, takip edesim gelmiyor. Taraftara kalsa şimdi Ersan'ın yanında Töre, Oğuzhan, Sosa filan da gitmişti...