Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317432 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet92

Benim içn Vodafone Arenaya şampiyon girmek > 20 Milyon Euro

20 milyon euro da iyi para be Türkay :D

Çevrimdışı Türkay

20 milyon euro da iyi para be Türkay :D

Abi orası da öyle ama 7 sene oldu artık şampiyonluk görmeyeli de  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Mehmet92

Abi orası da öyle ama 7 sene oldu artık şampiyonluk görmeyeli de  :lol:

Dalga geçiyorum zaten ya,şampiyonluk için böbrek satıcak hale geldi bizim nesil kimsenin umrunda olmaz 20m euro şu saatten sonra.

Çevrimdışı Koa_lAA

yıllarca fm oynayarak ucuza alıp parlatıp fahiş fiyatlara satma konusunda deneyimli biri olarak ve o oyunun dürtülerini gerçek hayatta transfer politikasında da yaşayan biri olarak söyliyim...

daha topcu satmasınlar...

benim için önemli olan stad bitene kadarki şu nakit akışı sıkıntısı olan sürede maaşların ödenmesi konusundaki kaynak sıkıntısının giderilmesiydi...

o da sağlandı 7 m avro ile...

artık yılsonuna bakılır duruma göre..

Çevrimdışı Samet_

Sosayı sattın diyelim varmı yerine oynayacak adamlardan osmanlı gibi bir deplasmanda 2 tane şıkıştırıp ipten alacak adamın.yok
kerimmi necipmi 7 aydır top oynamayan tolgaymı velimi.yarın ne vereceği belli olmayan q7 veya töremi..
sene başındaki sosayı satsak gram üzülmem ama şimdi bildiğin ihanet olur.
Boşuna yazıyorsun be abi.İkamesi olmayan oyuncuyu satmaya çalışıyolar hem de şampiyonluk yarşındayken yerini

doldurmadan.Ozzy önde oynar diyolar oynasın da ozzynin orda veli oynar.Sistem değişir.Tolgay diyolarsa adam daha 3 hafta 18 e bile

giremez.Bugun fb naniyle kjaeri satsa ben halay çekerim isterse 30 milyona satsınlar.Fenerlilerin alayı pusuya yatmış sosa gitsin de güç

kaybetsinler diye ellerini ovuşturuyolar.Bizim taraftarın bir kısmı da kardan bahsediyor.Gerçekten ama gerçekten bu duruma çok üzüldüm.

Bizim camia ne ara bu hale geldi ya

Çevrimdışı Scout

Sene Sonu 13 - 15 Bakmadan Satabiliriz Sosayı  :kop: :kop: :kop:
Pika Pika

Çevrimdışı LuceGel

O zor döneme para hesabını yapamadığımız için girdik zaten. Biz loser(doğrusu böyle yazılır) değiliz dedik, Yetmez Demirören dedik, her sene şampiyonluk istedik, para yönetimini yönetenler yapsın dedik. O yüzden de son 3 senedir toparlamaya çalışıyoruz.

Gelen para Demirören'e mi ödenecek, Çebi'ye mi ödenecek bilmiyoruz. Ama borcumuz 20 milyon euro azalacak, önemli olan bu. 20 milyon euro az para değil, Feenrbahçe'nin bu sene kombineden kazandığı paradan daha fazla.
Şampiyonluğa bu kadar yaklaşmışken takımın en önemli oyuncularından birini satma düşüncesi 7 senedir şampiyon olamamış bir takımın taraftarının loserlığı kabul etmesi demektir ,şampiyonluktan ürün satışından kombinelerden fazlasıyla para kazanırsın şovunu yaparsın yeni sezonda gelecek 3-5M eksik teklife oyuncunu satarsın,biz Beşiktaşız Gençlerbirliği değil.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

dün akşam belliydi  yeni mi haberin oldu :icool:

İnanmıyordum hiç gideceğine Şenol Hoca defalarca satamam o çok önemli gibisinden konuşunca.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Türkay

Dalga geçiyorum zaten ya,şampiyonluk için böbrek satıcak hale geldi bizim nesil kimsenin umrunda olmaz 20m euro şu saatten sonra.

:biggrinking: :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

çince twitter hesabı açacakmışız sanırım bence resmi siteye çince dil seçeneği de eklemeliyiz. çinde kamp falanda yaparsak çok iyi olur.bu adamlarla arayı çok iyi tutmamız lazım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı OrhanAker

:lol:

Çevrimdışı TURKahvesi

varsın olsun Sosa sezon sonunda şu anki teklif edilenden eksik maliyetine gitsin önemli  olan şampiyonluk
arkadaşlar bana öyle geliyorki Sosa'nın alternatifi hazır ve büyük ihtimalle anlaşacaklar ki gelmesini en çok isteyenlerden biriyim
umarım bir aksilik çıkmaz ise Beşiktaş çok iyi bir transfer yapacak hatta bana göre Sosa'dan daha fayda sağlayacak bir oyuncu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ulan kimi sevsek gidiyo be

Simdi de Sosa gidecek ama ben sene sonu gidecegini düşünüyorum simdi Göndermek buyuk hata olur hatta şampiyonluğa mâl olur..

Simdi gitse , Hani Tolgay donene kadar Kerim idare eder 10 numara pozisyonunda 3 -5 mac diye dusunuyorum ama Tolgayin nasil donecegi belli degil diyip olmaz bu iş Sosa mutlaka sene sonu gitmeli diyorum :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 16:30:22 cursedofdragon ]

Çevrimdışı atalay

Bu yıl kaybedilecek bir şampiyonluk Beşiktaş için kırılma demek. Enteresan, Beşiktaş taraftarı bunu halen algılayamamış.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ersan'dan veda mesajı...

Kendisine , Karakterine yakisan bir açıklama olmuş :claps: :claps:

Yolu acik olsun ins hep mutlu olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bu yıl kaybedilecek bir şampiyonluk Beşiktaş için kırılma demek. Enteresan, Beşiktaş taraftarı bunu halen algılayamamış.

Atalay iyi diyonda bi ersan gitti diye şampiyonluk gidicek mi şimdi ?

Marcelo ve alexis'in ersandan kötü olduğun mu düşünüyorsun ?

Türkiye liginden bahsediyoruz.

Liverpool'a karşı bile franco,necip ile çıkmıştık.

Bu kadar abartmayalım.

Çevrimdışı MUTE

Yolun açık olsun Ersan Edem Gülüm... Şanlı Beşiktaş tarihide bu taraftarda seni asla unutmayacak  :claps:

Çevrimdışı can1903

Bu kadar abartmayalım.
Önemli olan uyum sorunu.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Bu kadar abartmayalım.

Ersan'dan bahseden kim?!

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu psikozdan kurtulmamız lazım. Bu yıl kaybedilecek bir şampiyonluk kırılma demekmiş. Neden ya?

Fenerbahçe 2'si kendi sahasında olmak üzere 3 kere son hafta şampiyonluğu kaybetti. Yetmedi şike sebebiyle 3 sene Avrupa'ya gidemedi. O herifler bunca şeye rağmen kırılmadı da, biz neden bu sene şampiyon olamayınca kırılıyormuşuz?

Olamazsak dünyanın sonu değil, seneye yeni stadımızda bir daha deneyeceğiz. Şu kafa bizi her sene strese sokuyor, her sene bu yüzden taraftar ve futbolcular baskının esiri oluyor. Aşmamız lazım artık.

Tekrar söylüyorum, bak geçen sene şampiyon olan Galatasaray çöktü, önümüzdeki 3 sene bittiler. Geçen sene şampiyon olamayan Fenerbahçe'yle Beşiktaş ise bu sene çekişiyorlar, önümüzdeki 3 sene de bu ikisi çekişecek. Ne oldu şampiyonluk?

Önemli olan uyum sorunu.

Geçen sene bilic varken stoperde franco,ersan oynuyordu.

Bu sene başında Rhodolfo geldi rhodolfo-ersan daha ilk maçtan sanki yıllarca beraber oynamışlar gibi nasıl uyum sağladılar ?

Marcelo,Alexis'de uyum sağlar.

Çevrimdışı MUTE

Zamanında bu yazılanlar Manuel Fernandes içinde söylenmişti. Satılmasın takımda kalsın dendi. Ne oldu? Fernandes kaldı da Beşiktaş şampiyon mu oldu? Yapmayın arkadaşlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu psikozdan kurtulmamız lazım. Bu yıl kaybedilecek bir şampiyonluk kırılma demekmiş. Neden ya?

Fenerbahçe 2'si kendi sahasında olmak üzere 3 kere son hafta şampiyonluğu kaybetti. Yetmedi şike sebebiyle 3 sene Avrupa'ya gidemedi. O herifler bunca şeye rağmen kırılmadı da, biz neden bu sene şampiyon olamayınca kırılıyormuşuz?

Olamazsak dünyanın sonu değil, seneye yeni stadımızda bir daha deneyeceğiz. Şu kafa bizi her sene strese sokuyor, her sene bu yüzden taraftar ve futbolcular son haftalar geldikçe baskının esiri oluyor. Aşmamız lazım artık.

Tekrar söylüyorum, bak geçen sene şampiyon olan Galatasaray çöktü, önümüzdeki 3 seneleri karanlık. Geçen sene şampiyon olamayan Fenerbahçe'yle Beşiktaş ise bu sene çekişiyorlar, önümüzdeki 3 sene de bu ikisi çekişecek. Ne oldu şampiyonluk?

Çevrimdışı can1903

Çok basit düşünüyosunuz, bazı oyuncular bazı yerde uyum sorunu yaşar sakatlık olur vs vs.

Uyum sorunu hariç 2 tane de 1 stoperimiz olduğu erteleme maçları var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..