Borsada satış her dönem yapıldı yapılması gerektiğinde yüksekten satarak kazanabilirsin gayet mantıklı. Kimşn taraftarı mı daha mutlu? 4 senede 3 kez şampiyon olmuşlar ama şimdi bizim feda dönemi gibi döneme giriyorlar. Biz şampiyonluklar yaşamadan girdik o döneme daha da çıkamadık. Bence kimin taraftarı daha mutlu şuanda ortadadır.
Şampiyonluğa giderken 20 milyonluk bir teklif gelse ne fener ne gs futbolcusunu satmaz sattırmazlar. Bizim taraftar sağolsun satıldın diye uğraşıyor. Sonra neden şampiyon olamıyoruz biz. Birşeyleri yanlış yaptığımız ortada. Şuanda şu tekiflerin böyle konuşulması bile bir kafa karışıklığı yaratıyor. Yönetim çıksın satıcaksa satsın satmayacaksa net bir şekilde söylesin kapansın konular.
2003/2004 yılında olanları bir kez daha okudum da bayaa bir benzerlikler olmaya başladı. Dışrdan çalışmaya başladılar gene. Yönetim sağlam durup şu işlerin önünü kesmeli. Allahtan sosayı satmama kararı almışlar bu kararın arkasında dururlar inşallah. Zaten fikret orman bu riski almaz diye düşünüyorum şenol hoca da izin vermez vermemeli.
Satacak hisse kalmadı kulübün elinde hocam, bitti. %50'nin altına düşemiyoruz hisse oranında ve şu anda elimizdeki hisse %52.4 civarıydı en son. Yani hisselerin 10 katına da çıksa, satabileceğin hisse oranının en fazla %2.4.
Emin ol benzer teklif Fenerbahçe'ye gelse, Aziz yolda başına bir şey gelmesin diye Şangay'a kendi götürür futbolcuyu. Al işte Sow'u sattılar sene başında, ara transfer geçmesien rağmen yerine adam almadılar. 16 milyon euro'luk teklifi kaçırmadı herifler.
2003-04 sezonunda olanlarla alakası yok şu yaşananların, benzer bile değil. O dönemde kombinem vardı, Samsunspor maçında tribündeydim. Orada Lig TV, federasyon ve hakemler ortak hareket edip şampiyonluğu elimizden aldılar.