Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu mantıkla hareket mi edilir? O zaman hepimizin ölme riski var satalım gitsin.4 milyon fark olacağını bilsen satacaksan yani Sosayı

4 milyon için kadro derinliğini bozacaksın.7 senedir şampiyon olamıyoruz biz nasıl böyle düşünüyorsunuz yemin ederim aklım almıyor

Hep iyi düşünüyorsunuz oldu ki Allah korusun şampiyon olamadık ?

31 yaşındaki sosa'da elimizde kaldı adamlarda teklif yapmadılar nediceksiniz o zaman ?

Seneye oyuncu satmadanda oyuncu alamıyoruz halen devam ediyor o zımbırtı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gazayıntap maçına 8.000 bilet satılmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Borsada satış her dönem yapıldı yapılması gerektiğinde yüksekten satarak kazanabilirsin gayet mantıklı. Kimşn taraftarı mı daha mutlu? 4 senede 3 kez şampiyon olmuşlar ama şimdi bizim feda dönemi gibi döneme giriyorlar. Biz şampiyonluklar yaşamadan girdik o döneme daha da çıkamadık. Bence kimin taraftarı daha mutlu şuanda ortadadır.

Şampiyonluğa giderken 20 milyonluk bir teklif gelse ne fener ne gs futbolcusunu satmaz sattırmazlar. Bizim taraftar sağolsun satıldın diye uğraşıyor. Sonra neden şampiyon olamıyoruz biz. Birşeyleri yanlış yaptığımız ortada. Şuanda şu tekiflerin böyle konuşulması bile bir kafa karışıklığı yaratıyor. Yönetim çıksın satıcaksa satsın satmayacaksa net bir şekilde söylesin kapansın konular.

2003/2004 yılında olanları bir kez daha okudum da bayaa bir benzerlikler olmaya başladı. Dışrdan çalışmaya başladılar gene. Yönetim sağlam durup şu işlerin önünü kesmeli. Allahtan sosayı satmama kararı almışlar bu kararın arkasında dururlar inşallah. Zaten fikret orman bu riski almaz diye düşünüyorum şenol hoca da izin vermez vermemeli.

Satacak hisse kalmadı kulübün elinde hocam, bitti. %50'nin altına düşemiyoruz hisse oranında ve şu anda elimizdeki hisse %52.4 civarıydı en son. Yani hisselerin 10 katına da çıksa, satabileceğin hisse oranının en fazla %2.4.

Emin ol benzer teklif Fenerbahçe'ye gelse, Aziz yolda başına bir şey gelmesin diye Şangay'a kendi götürür futbolcuyu. Al işte Sow'u sattılar sene başında, ara transfer geçmesien rağmen yerine adam almadılar. 16 milyon euro'luk teklifi kaçırmadı herifler.

2003-04 sezonunda olanlarla alakası yok şu yaşananların, benzer bile değil. O dönemde kombinem vardı, Samsunspor maçında tribündeydim. Orada Lig TV, federasyon ve hakemler ortak hareket edip şampiyonluğu elimizden aldılar.
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 15:23:23 tuncaboylu ]

Çevrimiçi Necmi

Yemin ediyorum rezalet kardeşim ticarethane sanıyolar burayı.Veli atiba diyolar fbnin leş oyununa dönersin bu ikiliyle kaldı ki senin

beklerin fb kadar iyi değil daha da kötü duruma düşersin.Zannediyolar Tolgay şak diye oynayacak kadroya girmesi için bile en az 3 haftası

var.41 puan toplayan takımı bozmaya çalısıyolar.Loserlık işlemeye başlamış bu taraftarın damarlarına.Kupadan çok en kilit oyuncularını

satmaya çalısıyolar.Allahım sen bize yardım et de bu profil yönetimi etkilemesin
üslubuna dikkat et :bandit:
sen nasıl fikrini söylüyorsun insanlarda söylüyor bu nedenle kimseye hakaret edemezsin
Beşiktaşlı oyuncularla ilgilide hitap şekline önem ver hiç bir Beşiktaşlı oyuncu leş oynamıyor
tabirleri kullanırken nereye gittiğine dikkat et @Samet_ nerde yazdığını bilerek yaz yazını

Çevrimdışı OrhanAker

Fm ruh haline büründü herkes oyuncular ne düşünüyo acaba şampiyonluk yolunda kilit oyunculari satıyoruz.
Ersan şimdi gonderilirmi diye düşünen varmidirki.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Furkan Sarper

yazın serdar kurtuluş tosic pektemekten kurtulalım diyoruzda, iyi adamların hepsine iyi teklif gelicek,satarlarsa elimizde sadece yetersiz oyuncular kalıcak :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Ersoy

Dışardaydım eve geldim haberlere bakayım dedim Ersan gitmiş hoaydaa.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet92

sen nasıl fikrini söylüyorsun insanlarda söylüyor bu nedenle kimseye hakaret edemezsin
Beşiktaşlı oyuncularla ilgilide hitap şekline önem ver hiç bir Beşiktaşlı oyuncu leş oynamıyor
tabirleri kullanırken nereye gittiğine dikkat et @Samet_ nerde yazdığını bilerek yaz yazını

Gayet leş oynayan oyuncularımız var abi bence bu kadar duyarcılığa gerek yok.Mustafa Pektemek'e iyi oynuyor diyen Beşiktaşlı olsa ben art niyet ararım mesela lafın altında,kötünün kötü olduğunu söyleyeceksin ki daha iyilerinin gelmesi için çaba gösterilsin.

Diğer türlü Beşiktaş'ta oynayan oyuncu dünyanın en iyi oyuncusudur,laf söylenemez gibi bir mantık oluşuyor bana göre çok yanlış.Oyuncular maaşlı personel bu kulüpte,kim görevini layıkıyla yapmıyorsa gider,daha iyisi gelir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dışardaydım eve geldim haberlere bakayım dedim Ersan gitmiş hoaydaa.
dün akşam belliydi  yeni mi haberin oldu :icool:

Çevrimdışı Samet_

Yazdığım çok net fb nin leş oyununa döner yazıyor orada.Futbolda ikililer vardır oyun kalitesini belirler.İki tane 6 numara oynayıp

harika beklerin yoksa oyunun çok kötü olur.İzleyene zevk vermez.Atibayı çok severim iki tane atiba olsa yan yana takım niye ileri gitmiyor

dersiniz.Orda hiçbir Bjk oyuncusuna hakaret yok bence sen benim yazdığımı bir daha okumalısın abi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Lige bir türlü giremedik hala oyuncu sat oyuncu al modundayız şampiyonluk gerçekten bize büyük bir eşik atlatacak motivasyonumuz bitik durumda bian önce antep maçı gelse şu takım güzel bir açılış yapsa taraftarlarda bir silkelense

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Çok net söylüyorum, eğer 20 milyon verilir ise 1 dakika düşünülmesin. Sosa takımın akışı içinde önemli bir oyuncu ve eksikliği net olarak anlaşılacaktır. Tolgay gelene kadar da eldeki malzeme ile yeri dolması mümkün değil.

Yalnız şöyle bir dilemma mevcut (yukarıda @Çağrı da yazmış); şampiyon olmamız halinde ŞL ve Şampiyonluk geliriri 20 milyon EUR. Sosa'dan gelecek gelir, EUR 20 milyon. Bir de şampiyonluk kesin değil, bu para kesin. ayrıca, Avrupa piyasası için iyi bir sükse yapmış olacağız. Artık oyuncu alım satımından net paralar kazanan bir kulüp olarak anılacağız.

Ben hakkımı paradan yana kullanıyorum, çünkü bir şmpiyonluk daha alamazsa öldürmez (fena süründürür o ayrı) ama bu para bize resmen can suyu olur.

Çok nesnel ve mantıklı davranmamız lazım.
Biz şampiyonlar liginden gelecek para içinmi istiyoruz şampiyonluğu 7 senedir şampiyon olamamış taraftarlarımız şampiyonluğun kaçırılması pahasına Sosa satılsın diyor inanılmaz.Looser olmuş taraftarımız razı kaybetmeye bu çok üzücü işte.Ya o 20 M gelse ne olacak bilen varmı belki demirörene verecek başkan veya Çebiye demir borçu ödenecek.Biz taraftarız ve şampiyonluk istememiz gerek zor dönemlerden çıktık detaylı para hesabını yönetenler yapsın.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tuncaboylu

Biz şampiyonlar liginden gelecek para içinmi istiyoruz şampiyonluğu 7 senedir şampiyon olamamış taraftarlarımız şampiyonluğun kaçırılması pahasına Sosa satılsın diyor inanılmaz.Looser olmuş taraftarımız razı kaybetmeye bu çok üzücü işte.Ya o 20 M gelse ne olacak bilen varmı belki demirörene verecek başkan veya Çebiye demir borçu ödenecek.Biz taraftarız ve şampiyonluk istememiz gerek zor dönemlerden çıktık detaylı para hesabını yönetenler yapsın.

O zor döneme para hesabını yapamadığımız için girdik zaten. Biz loser(doğrusu böyle yazılır) değiliz dedik, Yetmez Demirören dedik, her sene şampiyonluk istedik, para yönetimini yönetenler yapsın dedik. O yüzden de son 3 senedir toparlamaya çalışıyoruz.

Gelen para Demirören'e mi ödenecek, Çebi'ye mi ödenecek bilmiyoruz. Ama borcumuz 20 milyon euro azalacak, önemli olan bu. 20 milyon euro az para değil, Feenrbahçe'nin bu sene kombineden kazandığı paradan daha fazla.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sadece Quaresma'yı alsalar havalimanına omuzumda bırakırım 10 milyon euroya @Yunus Emre Dökmeci ile :D
10 Milyon € versinler Tasirim Havaalanina kadar valla :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

yeni evlendi yoksa çinli bir hatunla evlendirirdik.

Abi şu Çinli hatunla evlendirme hatasını bu kez biz yapmayalım
Orta asya'dan beri süre gelen bir hata bu
Hun, uygur, göktürk...  :kop: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Nani'ye 20 veren Quaresma'ya 30 verir üstad @Yunus Emre Dökmeci
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Mehmet92

Şu fener yarın da kazanırsa pazar akşam stadda stresten 1 paket sigara içecez 90 dakika,olası bi -8 puan psikolojisi hocanın ve oyuncuların en büyük sınavı olucak.

Ben hocaya ve takıma çok güveniyorum,şubat ayı çok kritik bizim için kadıköyde feneri yenersek takım 10 yıllık süregelen psikolojik eşiği de aşmış olucak.Feneri kadıköyde yendiğimiz senaryoda şampiyon kesinlikle oluruz gibime geliyor.

Çevrimdışı f_madida

Satsinlar Sosa'yi da rahat rahat izleyelim, zaten Ersan gitti o da gitsin iste beklenti olmadan daha guzel..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı OrhanAker

Sosayı sattın diyelim varmı yerine oynayacak adamlardan osmanlı gibi bir deplasmanda 2 tane şıkıştırıp ipten alacak adamın.yok
kerimmi necipmi 7 aydır top oynamayan tolgaymı velimi.yarın ne vereceği belli olmayan q7 veya töremi..
sene başındaki sosayı satsak gram üzülmem ama şimdi bildiğin ihanet olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Benim içn Vodafone Arenaya şampiyon girmek > 20 Milyon Euro
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler