Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7314034 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Atınçın satılış zamanlamasıyla Ersanınkini bir tutuyorsan devam et  dikkate alma.

Senin satmak istediğin zamanla alıcının almak istediği zamanının aynı olmuyorsa, yapacak bir şey yok. Görüyoruz işte, Ersan ayarındaki stoperleri 1 milyon euro'ya getirebiliyoruz, o zaman 7 milyon euro'yu gördün mü okutacaksın adamı. Takımın 2 erteleme maçını Ersan'sız kazanamıyorsa, zaten başka şeyler eksik demektir.

Çevrimdışı cursedofdragon

ya sadece yönetim olarak düşünüyorsunuz ersan gülüm 1 haftadır gitmek istiyorum diye baskı yapıyormuş hocaya yönetime adama 3 yılda 10 milyon € para vericekler.

3.5 milyon € senelik hemen hemen nerdeyse 28 yaşında ne zaman kazanıcak bidaha böyle parayı ?

Felaket tellalı gibisiniz yemin ediyorum ne kadar çok boş konuşan adam varsa toplaşmış.

1-)Şenol hoca marcelo,alexis'i gördü ersan'da gitmek isteyince karşı çıkmadı artık.

2-)Mersin,ts maçlarında ne yapıcakmışız zannedersin real madrid ile oynuyoruz liverpool'a karşı stoperde necip ile çıktık yine necip çıkar 2 maçtada koyar geçeriz.

Çevrimdışı f_madida

Ersan çok üst düzey bir stoper olsaydı zaten kimse Beşiktaş'a stoper lazım demezdi. Yerinin dolmayacağını bilselerdi zaten satmazlardı. 7 milyonun keyfini çıkaralım. Ama üzülmedim de değil orası ayrı bi konu. Asiri duygusalliktan uzak durmalıyiz artık.

Sapla samani karistirmayalim, ust duzey stoper olmamasi ayri konu, bu takimin en uyumlu ve kilit parcalarindan biri olmasi ayri konu...Ben Ersan'i kisisel olarak da sevmem mesela, ancak takimin isleyisi ve duzeni icin cok onemli bir oyuncuydu, su an gonderilmesi (eger gittiyse, sezon sonuna kadar kalmayacaksa) Besiktas'a sampiyonluk yolunda cok agir bir darbedir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ayayhan

fener maçında oyundan atılsaydı ki, bence 2. sarıdan atılmalıydı..

şu an neden satıldı diyenler free bile versek bayram ediyor olurdu

herşey algı meselesi

Çevrimiçi blackeagle35

Tamam Ersan yokken sıkıntı yaşadık ancak o dönem yerine oynayanlar Tosic ve Milosevic'ti..Alternatifleri geldikten sonra satıldı..İyi para hayırlısı olsun..

Çevrimdışı TURKahvesi

Ersan 7 m.euroya satılmışsa ki iyi para değerini bulan satılmalıdır mutlaka lakin yerini doldurduğumuz anda ki doldurduğumuzu düşünüyorum hayırlı olsun hem Beşiktaşımıza hemde kendisine
ayrıca Atınç'ın değeri yükselmeye başladı 2.5 m.euro oldu (transfermarkt dilinde) ve takımı da şampiyonluğa adım adım ilerliyorlar şu anki görünüm o şekilde şampiyon olduklarında yanlışım varsa düzeltin 1 m.euro ekstra para gelecek
son olarak ş.ligine gitme hakkı kazanırsak yaz transfer döneminde çok iyi bir stoper alınacağını tahmin ediyorum ki Rhodolfo'nun gözden çıkarılıp (Çin'e satılma ihtimali olabilir) yerine K.Glik'in alınacağını temenni ediyorum.

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo erteleme maçlarından önce kart görmesin de stopersiz çıkmayalım birde... Necip/Tosic'den birini 2 maç stoperde izleyeceğiz.

4 istikrarlı stoper sorun demiştim. Kaldı 3. Profil gereği Alexis oynar gibi görünse de Marcelo'yu 11'de görürüz. Zira Hocanın kafasındaki bir numaralı isim.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 20:20:37 atalay ]

Çevrimdışı cisse557

Atınçın satılış zamanlamasıyla Ersanınkini bir tutuyorsan devam et  dikkate alma.
Ben Ersan'ın çok üst düzey olduğunu düşünmüyor. Ersan'in olmadığı maçlarda Ersan'ı arama nedenimiz yedeklerin yeterli duzeyde olmamasıydı. Yerinin dolacağını düşünüyorum. Yer dolmaz denen fernandesi gördükten sonra bunlar çok normal geliyor bana artık

Çevrimdışı Tolga

Bakalım Rhodolfo'nun partneri kim olacak.

Gaziantep maçında kimi sahada görürsek sezonun geri kalanında da Şenol Hoca onunla devam edecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Bakalım Rhodolfo'nun partneri kim olacak.

Gaziantep maçında kimi sahada görürsek sezonun geri kalanında da Şenol Hoca onunla devam edecektir.

marcelo olucak büyük bir ihtimalle.

Çevrimdışı Ensar

çok fazla büyütmeye gerek yok , hoca yeni transferlere güveniyor demek ki , sakın olun
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Senin satmak istediğin zamanla alıcının almak istediği zamanının aynı olmuyorsa, yapacak bir şey yok. Görüyoruz işte, Ersan ayarındaki stoperleri 1 milyon euro'ya getirebiliyoruz, o zaman 7 milyon euro'yu gördün mü okutacaksın adamı. Takımın 2 erteleme maçını Ersan'sız kazanamıyorsa, zaten başka şeyler eksik demektir.
1 milyona aldığın oyuncunun Ersan ayarında olduğunu düşünüyorsun adamlar daha sahaya çıkmadı.Stoper tandeminde uyum zordur biz bu uyumu bozduk. Çinde sürekli alıcısı vardı sezon sonunu beklemek gerekirdi sportif başarı riske atıldı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı 38life

fener maçında oyundan atılsaydı ki, bence 2. sarıdan atılmalıydı..

şu an neden satıldı diyenler free bile versek bayram ediyor olurdu

herşey algı meselesi

Doğru.

Çevrimdışı cisse557

Sapla samani karistirmayalim, ust duzey stoper olmamasi ayri konu, bu takimin en uyumlu ve kilit parcalarindan biri olmasi ayri konu...Ben Ersan'i kisisel olarak da sevmem mesela, ancak takimin isleyisi ve duzeni icin cok onemli bir oyuncuydu, su an gonderilmesi (eger gittiyse, sezon sonuna kadar kalmayacaksa) Besiktas'a sampiyonluk yolunda cok agir bir darbedir.
Takım bu sene şampiyonluğa oynuyor. Herkes bunun farkında. Gerek taraftarlar gerek oyuncular. Ersan gitti diye hiç kimse eyvah takımın parçası eksildi demez. yeni gelenler eminim şampiyonluk mücadelesi verildiğinin çoktan farkındadırlar.

Çevrimdışı Tolga

marcelo olucak büyük bir ihtimalle.
Hocanın çok istediği bir isim olduğunu düşünürsek Marcelo oynar gibi duruyor ama yine de belli olmaz.

Çevrimdışı f_madida

Sampiyon olmak varken oyuncu satmayi basari sanmak.

Ben daha fazla birsey yazmayacagim, herkes mutlu anlasilan, umarim sezon sonu hakli cikmis olursunuz da hep birlikte seviniriz...Yalniz bugune kadar farkli liglerde ve seviyelerdeki takimlar bazinda gozlemledigim su, ne zaman bir takim devre arasi as kadrosunu bozsa ligin sonunu getiremiyor, yani onu al bunu sat isleri oyle kolay kolay tutan seyler degil.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Ersan'ın gitmesine belki en çok üzülen bir kaç kişiden biriyimdir. Ama şu yönetime sallamak için fırsat kollayanların aç kurtlar gibi piyasaya çıkışını görünce neşem biraz yerine geldi :) komikler vesselam :lol:

Çevrimdışı aa.aslan

erteleme maçlarında neciple idare edeceğiz yapacak birşey yok. daha önce ersan kesinlikle gitmesin kilit bir oyuncu diyordum ama 7 milyon olunca hemen yollayacaksın. marcelo ve alexis gibi oyuncularda alınıp miloseviç ve franco kazmalarından kurtulduk. hayırlısı olsun risk var ama 7 milyon cepte.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Mantığım bana diyor ki, bu satış avrupa transfer piyasası kapandıktan sonra  yapıldığı içün, para bir sonraki  transfer döneminde harcama kontenjanımıza eklenebilir diyor. Muhtemelen de hem bu yüzdwn hem de yenilerin halini bir görmek içün bu zamana kadar beklenmiş olabilir.

Yerine marcellodan daha evvel gelen ve antremanlara çıkan alexis (sol) oynayacaktır. Sonraki haftalarda ise hoca'nın rhodolfo'yu kulübeye çekip, marcello'yu kullanacağını zannederim. Özellikle de trabzon maçından sonra. O zamana 70 maç civarı yapmış olan rhodolfo'nun dinlendirilmesi gerekecektir zaten.

Yılda 4 milyon ero'ya hayır kimse diyemez. Satılmasaydı da bu sefer mutsuz olacaktı. Hiç olmazsa kulübe kazandırdığı ilaç gibi para sayesinde hem kontrat borçları kapanacak ki bu sayede uefa'ya nanik yapabileceğiz. Hem de stada can suyu olacaktır.

Neredeyse sampiyonlar ligine katılım payı kadar para, az değil.

Bu arada feda senesinde indirim yapan, bu sene başında 2 milyona gitmeyip takımda kalan ve çok faydalı olan ersan, ilerde vodafone arenada jübile yapmak isterse, o maça giderim.

Not: 4 denk stoperle zaten kavga , küslük çıkardı.

Buruk bir sevinç , makul bir üzüntü yaşıyorum. Yolun açık olsun ersan........ Egemenden de, alpaydan da şüphesiz daha adamsın...

Not2: başkan fernandes olayına nasıl içerlemişse artık tamamen mantık ile iş yapıyor. Saygılar.

:claps: :claps: :claps:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

1 milyona aldığın oyuncunun Ersan ayarında olduğunu düşünüyorsun adamlar daha sahaya çıkmadı.Stoper tandeminde uyum zordur biz bu uyumu bozduk. Çinde sürekli alıcısı vardı sezon sonunu beklemek gerekirdi sportif başarı riske atıldı.

niye francoya laf etmedik o zaman ? geçen sene oda banko oynuyordu hiçbir maçı kaçırmadı ? Ersan ile iyi uyum sağlıyorlardı ?

Çevrimdışı Kutay

Yasaklı linkin haberine göre parayi peşin vereceklermiş
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

İşin daha komiği ne biliyormusunuz alexis ispanyada ronaldo'yu,messiyi durduruyor burdaki bazı arkadaşlara göre umutoviç,pörsüğü filan durduramıcak.  :)

Hocanın çok istediği bir isim olduğunu düşünürsek Marcelo oynar gibi duruyor ama yine de belli olmaz.

ben şenol hocanın alexis'i konyaspor maçında deneyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Tolga

Şu ertelenen 2 maçta yeni transferlerin oynaması için birşeyler yapmak lazım.

Fb zamanında ertelenen Ç.Rize maçında Nobre'yi oynatmıştı.