Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310987 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

abi onlar sorun değilde stoper tandemi oturmuştu şimdi sorun olabilir

katılıyorum sana ama bildiğim kadarı ile Şenol hoca sezon başı 4 stoper ismi vermiş ve ilk sıraya Marceloyu yazmış belki onun gelmesi sebebiyle kabul etmiş olabilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı karakartalım

Üzüldüm bende su an kesin gitti mi kesin bilhimi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı cursedofdragon

Ersan iyi bir stoper değil.bir kere çok savruk ve dengesiz çok faul yapıyor. Yalnız bizim oyun sisteminde ersan olmazsa olmazdı bana göre. Takımı geriden ileri iten güçtü. Eğer 1 haftalık antremanla yeni gelen oyuncular Ersan'ın yerini dolduracağına kanaat getirildiyse ve bu sepeble satıldıysa vay halimize. Şampiyon olacak takım bu kadar değişim yaşamaz kimse kusura bakmasın.

Rhodolfo hazır gelmişti adam bir sürü maça çıkıp gelmişti oynadığı ligden bu sezon bütün maçlarda oynarsam 80 maç yapıcak diyordu.

Marceloda o şekilde 19 maç oynadı oda oynayayıp geldi neden olmasın ?

Şenol hoca alexis ve marcelo için okey vermese ersan gönderilmizdi herşeyi bu kadar basit görmeyin.

Çevrimdışı alimm

Ersan Adam Gülüm ün gitmesine üzüldüm doğrusu... Bari Şampiyon olup gitseydi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ın satılmasına çok şaşırdım.

Açıkçası 7 m euro iyi bir para olsa da şimdi satmamak lazımdı.

Hem ertelenen maçlarda stoper sıkıntısı yaşayacağız hem de Ersan'ı yazın satıp bonservisi ile transfer yapabilme ihtimalini ortadan kaldırdık.

Ersan'a şimdi 7 veren yazın da verebilirdi keşke satılmasaydı yani yazın Ersan'dan gelecek paraya ihtiyacımız vardı.

Neyse hayırlı olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sarp

Zamanlama paranın yaz sezonunda kullanılamıyor oluşuyla ve şampiyonluk kovalarken yanlış.
Doğrudur yanlıştır. Benim hoşuma gitmedi  :dry:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ersan'ın gitmesi buruk bi sevinç oldu. Gerçek bi Beşiktaş'lıydı. Agresifliği takım için çok önemliydi.

Şampiyonluk yolunda böyle bir adamı kaybetmek kötü oldu..

Ancak verilen miktar çok çok iyi belkide bi daha bu paraya satamazdık..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ers_an

Adaşımı severdim. Yüreğini hatta ayak bağlarını bile ortaya koydu bu takım için. Yolun açık olsun Ersan'ım. Türkiye yi ve Beşiktaş sevgini her yerde dile getirmen veolur ya dönersen Beşiktaşım demen dileğiyle!
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı LuceGel

Şenol hoca 1.stoperim gitmesine izin vermem mümkün değil diyordu çok ciddi para sıkıntısı var sanırım başka açıklaması yok bunun çok kritik bir anda  riske girdik.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TayfurU

Acayip sinirlendim şimdi satma sene sonu 3e 4e satarsın şampiyonluk giderse var ya ilk dönem ersan olmadan maç kazanmadık

Çevrimdışı cisse557

Üzüldüm valla. Ama iyi para. Alternatifini bulduktan sonra satilmayacak adam yok. 7 tane Ersan alırız o paraya. Ama içime öküz oturmuş gibi hissediyorum

Çevrimdışı tangaz

o değilde Ersanı iyi kullanmalıyız bu süreçte oraya gidip Beşiktaşda ne cevherler var Tolga, Serdar, Pektemek, Tosic, Veli bunları alalım kupalara ambargo koyarız falan die kulis yapsa    :biggrinking:

yada bizim yönetim bu adamları önce Avustralya vatandaşı yapsa sonra da Çinlilere satsa (Asya kontenjanından)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

ertelenen maçlarda rhodolfo sakatlanırsa ne yapacağız? onun haricinde çok da üst düzey olmayan 2 stoper aldık. bunların ikisi de tutmazsa ne yapacağız? geçen sene, beşiktaş 7 milyona ersan'ı satacak ve sen üzüleceksin deseler kahkaha atardım ama üzüldüm gerçekten.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi para iyi para da..

Zaman yanlış be usta.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

çok ani oldu ama çok iyi para bence  bu çinlilerden toplam 20 milyon euro para aldık vay be müthiş pazar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı karakartalım

Mbianin 6meuroya gittiği yerde güzel para 7m euro fakat trabzon maçında nasıl olacak defans hattı ??

Çevrimdışı LuceGel

Tüccar zihniyetiyle klubü yönetenlere selam olsun. :steamed:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı alimm

nasıl canm skld yaa şu ersan haberine
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Ensar

çok garip oldu bi anda ,  kesin mi acaba
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kirimli90

porto Fikret basgana sportif direktorluk teklif etmis diyola. :ebebe:

Çevrimdışı canU

Mükemmel hamle ya inanılmaz süper. Dereyi geçerken at değiştirdik inanılmazbaşarılı. Lider takım 3 stoper yollayıp 2 stoper aldı. Olacak iş mi şu. Ts ve mersin maçında rhodolfo olmazsa necip tosic tandemi mi yapıcaz? 7milyona şampiyonluğu riske atmak cidden büyük vizyon helal olsun.

Çevrimdışı Kemal

Ts  ve Mersin maçları var daha , cok yanlış bir hareket şuan satılması .

Çevrimdışı karakartalım

Ersan çok çok iyi stoper değil ama onun olmadı maçlarda hep sıkıntı çektik umarım marcelo unutturur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tuncaboylu

Haberin aslı varsa, Ersan transferi muazzam bir başarı. 7 milyon euro diyorlar, biz o paraya Boyko + Alexis + Aras'ı aldık, üstüne yazın Marcelo'yu da alacağız.

Bu gelen parayı yazın kullanamayacağımıza üzülmenize gerek yok, Töre'den en az 15 milyon gelecek yaza. Sırf bu sene 25 milyon euro satış yaptık, seneye bunu da geçeriz.

Kaldı ki takımın iskeleti çok güzel, transfer ihtiyacı da yok. En fazla bir sol bek gerekir. Onun ederi de 1.5-2 milyon euro en fazla, hatta Fikret Başkan 750 bin euro'ya 3 taksitle alır gelir.