Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312549 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşin daha komiği ne biliyormusunuz alexis ispanyada ronaldo'yu,messiyi durduruyor burdaki bazı arkadaşlara göre umutoviç,pörsüğü filan durduramıcak.  :)

Messi'yi Ronaldo'yu durduruyor muydu yoksa durdurmaya mı çalışıyodu?

:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 20:33:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan'ın gönderilmesi riskli olsa da doğru hamle.

Alexis Rhodolfo ile aynı dili konuşuyor ve Ersan'a benzer yapıda. Zaten saçmasapan goller yiyorduk savunmanın değişmesi şampiyonluğumuzu kötü anlamda etkilemez.

Ersan'dan kötü stoper almadık ya onun seviyesinde ya iyi stoperler aldık. İyi kaleci aldık özetle iyi işler yaptık.

Alexis Rhodolfo ile yürürüz, şampiyon olacağız. Üstüne hayatta bu parayı etmeyecek oyuncudan 7 milyon euro kazandık. Güzel iş, tebrikler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu ertelenen 2 maçta yeni transferlerin oynaması için birşeyler yapmak lazım.

Birisi şöyle yazmış; transferlerden birisi oynar. Değişiklik hakkı olarak kullanılır 2 hakla maçı oynarız.

Siz ne diyosunuz var mı böyle bişey?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Messi'yi Ronaldo'yu durduruyor muydu yoksa durdurmaya mı çalışıyodu?

:lol:

anla işte adam ronaldo messi ile cebelleşiyordu onları durduramaya çalışıyordu burda umutoviç,pörsük ile baş edemicek bazı arkadaşlara göre :)

Çevrimdışı Tolga

Birisi şöyle yazmış; transferlerden birisi oynar. Değişiklik hakkı olarak kullanılır 2 hakla maçı oynarız.

Siz ne diyosunuz var mı böyle bişey?
Kuralla ilgili net bir bilgim yok ama şimdiden bunun için TFF'yle görüşmek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

İşin daha komiği ne biliyormusunuz alexis ispanyada ronaldo'yu,messiyi durduruyor burdaki bazı arkadaşlara göre umutoviç,pörsüğü filan durduramıcak.  :)
Arkadaşım çok güzel hoş gitti tamam çok güzel para bu parayı yazında kullanabiliyomuşuz oda güzel peki stoper işi uyum işidir sen bu uyumu bozdun alexisle iyi bir uyum yakalayacaklarını iyi olabileceğini nereden biliyosun şöyle emin konuşmalarına bayılıyorum güzel para ama hedef şampiyonluk uyum yakalanmışken satılması bu günlerce tartışılabilecek birşey

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

7 milyonu peşin olarak alacakmişiz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı atalay

Ersan için son yorumum. Uyumlu bir ikiliyi bozmak risktir. Üstelik savunmadan bahsediyoruz. X al Y koy ile olmaz. Umarım gelenler adaptasyon sürecini çabuk atlatır ve saha içinde yüksek performans verirler.

Çevrimdışı aa.aslan

ersan kalsa iyiydi tabi ancak 7 milyon euro yahu. birde franco , miloseviç , mottayı postalayan pektemeği ilk 11 e almayan şenol hocanın sonuna kadar arkasındayım. aynı bakış açısında olduğum için takımın iyi yolda olduğunu düşünüyorum. eminim gerektiğinde boykoyuda kaleye alacaktır. taş gibi takım oluyoruz keyfini çıkarın bence.
inşallah sene sonu şampiyon olup azizide feneride malum yerin en dibine yollarsak 3-4 sene ligi kopartırız diye düşünüyorum. bu sene o yüzden çok önemli.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kuralla ilgili net bir bilgim yok ama şimdiden bunun için TFF'yle görüşmek lazım.

Olmuyosa değiştiremeyiz bence. Başkanın bahsettiği köpekler havlamaya başlar hemen.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ersan satıldı tamam, ama çin ligi transfer dönemi 1 ay daha sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam.

En azından bizde 2-3 maç daha oynatıp satabilirdik çin ligi transfer döneminin son günü.

Gerçi bu seferde yeni gelen stoperlerin ilk 11e alışması zaman alırdı :alala:

Neyse hayırlısı olsun diyelim..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

İyi yönden bakarsak da Ersan'ı 7 m euro'ya satmak büyük bir iştir o yüzden yönetimi de tebrik etmek lazım.

Açıkçası bana geçen sezon birisi "Ersan'ı ileride 7 m euro'ya satacağız" deseydi gülerdim ama bu gerçekleşti :)

Arkadaşım çok güzel hoş gitti tamam çok güzel para bu parayı yazında kullanabiliyomuşuz oda güzel peki stoper işi uyum işidir sen bu uyumu bozdun alexisle iyi bir uyum yakalayacaklarını iyi olabileceğini nereden biliyosun şöyle emin konuşmalarına bayılıyorum güzel para ama hedef şampiyonluk uyum yakalanmışken satılması bu günlerce tartışılabilecek birşey

yukarda yazdım ersan-franco geçen sene onlarda çok iyi uyum sağlamışlardı ?

Sonra rhodolfo'yu transfer ettik.Bu sene başında rhodolfo-ersan sanki 40 yıldır beraber oynuyorlarmış gibi uyum sağladılar ?

Şimdi Rhodolfo brazilyalı,marcelo brazilyalı ? Bana olmaması için bir sebep söyle ? Aynı şekilde alexis'te ersana benziyor oda rhodolfo ile uyum sağlar ?

Siz ersan gitti diye uyum bozuldu şampiyonluk gitti derseniz.Bizde böyle kesin konuşmalar yaparız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 20:39:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Ortada uyum filan da yoktu bu arada. Ersan ile Rhodolfo bildiğin uyumsuz 2 stoperdi sadece ikisi de işini ayrı ayrı iyi yapmaya çalışıyordu.

Ersan'ın biraz çabuk olması ve reaksiyon vererek ilk topa çıkması dışında bir özelliği yok. Aynı özellikler aldığımız iki stoperde de var ve üstüne Rhodolfo ile aynı dili konuşuyorlar.

Fener maçına kadar kim oynayacaksa hemen sahada olsun yeter. 3-4 maçta uyum oluşur. Dediğim gibi biz savunmamız ile öne çıkmıyoruz. Takım savunması ile hiç çıkmıyoruz. Tamamen bireysel yeteneklerin iyi niyet ile harmanlanması üzerine kurulu savunma hattı.

Bu yüzden Ersan'ın gitmesinin bu durumu etkileyeceğini sanmıyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ekrembaser

1 milyona aldığın oyuncunun Ersan ayarında olduğunu düşünüyorsun adamlar daha sahaya çıkmadı.Stoper tandeminde uyum zordur biz bu uyumu bozduk. Çinde sürekli alıcısı vardı sezon sonunu beklemek gerekirdi sportif başarı riske atıldı.
Bu nasıl bi kıyaslama demba Ba 13 milyon Euro idi gomez 1000 euro'luk forvet. Sizin mantığınızla bu da yanlış oluyor o zaman

Çevrimdışı atalay

Ortada uyum filan da yoktu bu arada. Ersan ile Rhodolfo bildiğin uyumsuz 2 stoperdi sadece ikisi de işini ayrı ayrı iyi yapmaya çalışıyordu.

Çevrimdışı Kalyoncu

yukarda yazdım ersan-franco geçen sene onlarda çok iyi uyum sağlamışlardı ?

Sonra rhodolfo'yu transfer ettik.Bu sene başında rhodolfo-ersan sanki 40 yıldır beraber oynuyorlarmış gibi uyum sağladılar ?

Şimdi Rhodolfo brazilyalı,marcelo brazilyalı ? Bana olmaması için bir sebep söyle ? Aynı şekilde alexis'te ersana benziyor oda rhodolfo ile uyum sağlar ?

Siz ersan gitti diye uyum bozuldu şampiyonluk gitti derseniz.Bizde böyle kesin konuşmalar yaparız.
Şampiyonluk gitti diye birşey demişmiyim bak bakayım.ya uyum bu olmaz olmaz bunu bilemezsinki risk taşıyomu bu transfer taşıyo o kadar bu tartışılabilecek birşey hemen onu koyarız olur biter demekle olmuyo.

Çevrimdışı Tolga

Asya pasaportlu oyunculara yönelmek lazım :icool:

Çevrimdışı tangaz

Ersan'ın gönderilmesi riskli olsa da doğru hamle.

Alexis Rhodolfo ile aynı dili konuşuyor ve Ersan'a benzer yapıda. Zaten saçmasapan goller yiyorduk savunmanın değişmesi şampiyonluğumuzu kötü anlamda etkilemez.

Ersan'dan kötü stoper almadık ya onun seviyesinde ya iyi stoperler aldık. İyi kaleci aldık özetle iyi işler yaptık.

Alexis Rhodolfo ile yürürüz, şampiyon olacağız. Üstüne hayatta bu parayı etmeyecek oyuncudan 7 milyon euro kazandık. Güzel iş, tebrikler.

@Çağrı, Alexis ispanyolca Rhodolfo portekizce konuşuyor  :D diğer taraftan şu anda hocanın kafasındaki ilk adam Marcelo, Rhodolfonun 2015 maç sayısı ve son haftalarda hocayı deli ettiği hataları ve ağırlığı eklenince birkaç hafta sonra Marcelo+Alexis bile görebiliriz sahada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrhanAker

2 saat bakmadim neler olmus ya.
İşmi yaptığınız şimdi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonluk gitti diye birşey demişmiyim bak bakayım.ya uyum bu olmaz olmaz bunu bilemezsinki risk taşıyomu bu transfer taşıyo o kadar bu tartışılabilecek birşey hemen onu koyarız olur biter demekle olmuyo.

Bizde kesin uyum sağlar demiyoruz zaten kardeşim 3-4 maç oynasın fener maçına bomba gibi çıkarız.

29 yaşındaki adama 7 milyon € veriyorlarsa kendisine senelik 3.5 milyon € veriyorlarsa adamda gitmek istiyorsa yapıcak birşey yok.

Marcelo yada alexis 2'sininde rhodolfo ile uyumlu olucaktır.

Çevrimdışı Anıl1903

Ersan'ın gitmesine belki en çok üzülen bir kaç kişiden biriyimdir. Ama şu yönetime sallamak için fırsat kollayanların aç kurtlar gibi piyasaya çıkışını görünce neşem biraz yerine geldi :) komikler vesselam :lol:
:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı fatih e.

bazı arkadaşlarımız varsayımlarla konuşuyor.

5 dk oynamamış alexis ve marcelo nun çok iyi performans göstermesini beklemek ise adı üstünde beklenti.
dünyanın en iyi oyuncusunun dahi takıma hemen uyum sağlayıp sağlayamayacağı, hata yapıp yapmayacağını kimse garanti edemez.

stoperlerimiz çok iyi bir ikili oluşturmuştu. ersan ın oynamadığı maçlarda neler çektik biliyoruz. yeni transferlerin ersan ayarında katkı vermemesinden çekinmek gayet doğal.

7 milyon gayet iyi para. açıkçası ikilemdeyim ama şu an gitmesini istemezdim.

muhtemelen parayı stada kullanacaklar.

Çevrimdışı cisse557

Şenol hocanın sivas belediye maçındaki stoper mevkisindeki değişiklikleri öylesine yapmadığını gösteriyor bu Ersan transferi :) çoktan planlaması yapılmış bu transferin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 20:51:14
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı, Alexis ispanyolca Rhodolfo portekizce konuşuyor  :D diğer taraftan şu anda hocanın kafasındaki ilk adam Marcelo, Rhodolfonun 2015 maç sayısı ve son haftalarda hocayı deli ettiği hataları ve ağırlığı eklenince birkaç hafta sonra Marcelo+Alexis bile görebiliriz sahada.

@tangaz sen Azeri ile konuşurken ne kadar zorlanıyorsun onlar da o kadar zorlanırlar :D

Marcelo'yu izledim biraz bugün bana fazla sakar geldi Alexis daha temiz gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli