Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı karakartalım

Trabzon maçi ne olacak marselo ve alexis oynuyabilecekmi
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı canU

Haberin aslı varsa, Ersan transferi muazzam bir başarı. 7 milyon euro diyorlar, biz o paraya Boyko + Alexis + Aras'ı aldık, üstüne yazın Marcelo'yu da alacağız.

Bu gelen parayı yazın kullanamayacağımıza üzülmenize gerek yok, Töre'den en az 15 milyon gelecek yaza. Sırf bu sene 25 milyon euro satış yaptık, seneye bunu da geçeriz.

Kaldı ki takımın iskeleti çok güzel, transfer ihtiyacı da yok. En fazla bir sol bek gerekir. Onun ederi de 1.5-2 milyon euro en fazla, hatta Fikret Başkan 750 bin euro'ya 3 taksitle alır gelir.

Trabzon ve mersin maçlarına rhodolfonun partneri olmadan çıkıcaz. Yeni gelen stoperlerin nasıl çıkacağı belirsiz uyum sağlanamazsa şampiyonluk gider biz hala 7 milyonun derdindeyiz. 21milyonluk bu gelir 1.2 milyarlık borç içinde bir kepçe. Bizim borcu şampiyonluk düzene sokar böyle riskler değil.

Ts maçında rhodolfoya birşey olursa kim çıkacak stoperde olcak iş mi? Alexis in lisansını ts maçına yetiştiremenin cezasını ödemesek bari.

Çevrimdışı ers_an

Bugün A spor da Tayfun Korkut un Marcelo ile Hannover 96 da beraber çalıştığı dönemlerden günümüze bir çok önemli bilgiler verdi.. Tereddütü olan arkadaşlar bence bir dinleyin derim Tayfun Korkut u.  :super: :) enseyi de karartmayın. NAÇİZANE!  :ok:
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı can1903

Devre arası satılan adamın parasını yazında kullanabiliyormuşuz galiba öyle bi haber var
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Ersan'ı isteyen Çin kulübü bu sezon Mbia için 6 milyon € Gervinho için 18 milyon € bonservis ücreti ödedi. Üstelik bu takım lig sonuncusu. Kadrolarında Asya pasaportlu oyuncu yok. Yani 7-8'den aşağı kurtarmaz. Edu'ya bile 4 milyon € ödemişler.

7 milyona gitmiş. Yolu açık olsun. 10 yılda kazandığını 3-4 yılda kazanacak.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 19:58:18 atalay ]

Çevrimdışı laoban

Yeni gelecek adamlarin tutup tutmayacağını bilmeden ancak ersanin oynamadığı iki maçta 5 gol yedigimizi düşününce, ve gelecek avrupa kupasında ersanin oynadığını da düşününce . 7 milyon için çok büyük kumar. İnsallah gelen adamlar süper otururda, uzulmeyiz. Yoksa ben bu transferden hiç mutlu değilim .

Çevrimdışı mehmetthedum

Mantığım bana diyor ki, bu satış avrupa transfer piyasası kapandıktan sonra  yapıldığı içün, para bir sonraki  transfer döneminde harcama kontenjanımıza eklenebilir diyor. Muhtemelen de hem bu yüzdwn hem de yenilerin halini bir görmek içün bu zamana kadar beklenmiş olabilir.

Yerine marcellodan daha evvel gelen ve antremanlara çıkan alexis (sol) oynayacaktır. Sonraki haftalarda ise hoca'nın rhodolfo'yu kulübeye çekip, marcello'yu kullanacağını zannederim. Özellikle de trabzon maçından sonra. O zamana 70 maç civarı yapmış olan rhodolfo'nun dinlendirilmesi gerekecektir zaten.

Yılda 4 milyon ero'ya hayır kimse diyemez. Satılmasaydı da bu sefer mutsuz olacaktı. Hiç olmazsa kulübe kazandırdığı ilaç gibi para sayesinde hem kontrat borçları kapanacak ki bu sayede uefa'ya nanik yapabileceğiz. Hem de stada can suyu olacaktır.

Neredeyse sampiyonlar ligine katılım payı kadar para, az değil.

Bu arada feda senesinde indirim yapan, bu sene başında 2 milyona gitmeyip takımda kalan ve çok faydalı olan ersan, ilerde vodafone arenada jübile yapmak isterse, o maça giderim.

Not: 4 denk stoperle zaten kavga , küslük çıkardı.

Buruk bir sevinç , makul bir üzüntü yaşıyorum. Yolun açık olsun ersan........ Egemenden de, alpaydan da şüphesiz daha adamsın...

Not2: başkan fernandes olayına nasıl içerlemişse artık tamamen mantık ile iş yapıyor. Saygılar.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 20:00:16 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı f_madida

Ersan bu noktada gonderildiyse ayagimiza siktik demek, hic maclari beklemeye gerek yok.

:akuma: :akuma:
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

marcelo rhodolfo tandemi olmaz yalnız. Bu tandem olacaksa sağlam bi veli lazım, ve fener gibi oynamamız lazım

olur olur marcelo ersan kadar hızlı :)

Rhodolfo brazilyalı marceloda öyle rhodolfo atiba'yı biliyor marcelo'da öyle :)

Alexis yedek beklicek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı cisse557

Atınc'ı 5 milyona sattığımız için eleştirenleri gördüğüm günden beri desteksiz yönetime sallayanlari dikkate almıyorum. Iyi oluyor. Siz de öyle yapabilirsiniz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Atınc'ı 5 milyona sattığımız için eleştirenleri gördüğüm günden beri desteksiz yönetime sallayanlari dikkate almıyorum. Iyi oluyor. Siz de öyle yapabilirsiniz.

kim sallıyor ki onları zaten onlar fernandes satılmasın diyenlerle aynı kişiler değerini kim buluyorsa gitsin.

Sahada ruhunu veren,karakterli bir futbolcuydu.Vodafone Arena ' da oynayamacak olması üzücü.İçimde burukluk oluşmadı değil .Allah yolunu açık etsin .

Çevrimdışı f_madida

Ersan'in yerine duzgun bir oyuncu almis olsak hadi neyse de 2 tane yama getirdiler topu topu, biri kiralik ustelik. Yok guzel kardesim bu kafayla ligin sonunu getiremeyiz..Oturmus duzenini bulmus takimi hem de liderken bozmak sac-ma-lik...Bu filmi farkli liglerde defalarca gordum sonu iyi bitmiyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Trabzon ve mersin maçlarına rhodolfonun partneri olmadan çıkıcaz. Yeni gelen stoperlerin nasıl çıkacağı belirsiz uyum sağlanamazsa şampiyonluk gider biz hala 7 milyonun derdindeyiz. 21milyonluk bu gelir 1.2 milyarlık borç içinde bir kepçe. Bizim borcu şampiyonluk düzene sokar böyle riskler değil.

Ts maçında rhodolfoya birşey olursa kim çıkacak stoperde olcak iş mi? Alexis in lisansını ts maçına yetiştiremenin cezasını ödemesek bari.

Ersan sakatlık geçmişi olan bir futbolcu, 2 maç sonra sakatlanıp elimizde kalsa ne olacaktı? Fernandes işine dönerdi.

Kimse kusura bakmasın, 2 erteleme maçında oynatacağız diye bu teklifi kaçırmak enayilik olurdu.

3 adamı(Atınç, Demba, Ersan) toplam 25.5 milyon euro'ya sattık. Yerlerini de 2 milyon euro'ya Alexis, Marcelo ve MArio Goemz'le doldurduk. Bu sene CL'ye girmiş olduk adeta.

Çevrimdışı atalay

Ersan'ın oyun içi değerini bu sezon en çok vurgulayan benimdir herhalde. Fakat teknik akıl böyle bir karar alıyorsa söyleyecek bir şey yok. İşler kötü giderse eksi onların hanesine yazacak. 

Çevrimdışı fore_kazık

ersanin gitmesine uzulen arkadaslara 1 hatirlatmam 2 de sorum var....

daha henuz sezon basinda bu ersan tam bir saatli bomba. ne zaman hata yapacagi belli degil.ersan yerine daha iyi stoper lazim derken 7 milyon euro gibi ersan gibi astronomik rakama satiyoruz.

1) bu kadar guzel teklifi yakalamisken sezon sonu ayni fiyata satmanin garantisi varmi? ersan 2 defa capraz baglari kopardi. allah korusun antep macinda tekrar koparip sakatlanmayacaginin garantisi varmi? nasil satacaksin yazin? sakatlanmasa bile yazin futbolcu piyasasi buyuk olur bu kadar para vermezler.

2)diyelimki ersan gitti.atiba neciple m.i.y ve dagilmis ts yi yenemeyecekmiyiz?

bence ersani sevdigimiz icin gitmesine fazla uzuldugunuzden biraz abartiyorsunuz.bence hazir cinde sezon kapanmadan tolga yida 3 m euroya pektemek ve tosic ide paket kampanya yapip 5 milyona satsak cok daha guzel olur. bilmiyorum o zamanda pektemek gitti 2 forvetimiz kaldi ne yapacagiz simdi dermisiniz?:)

Çevrimdışı f_madida

Ersan'ın oyun içi değerini bu sezon en çok vurgulayan benimdir herhalde. Fakat teknik akıl böyle bir karar alıyorsa söyleyecek bir şey yok. İşler kötü giderse eksi onların hanesine yazacak.

Yonetim'in karari benim anladigim, yoksa Senol Gunes gonderilmesini istemedigini soylemisti daha once. Hem psikolojik hem fiziksel olarak cok zor bir donemden gececek takimi boyle bozmak anlasilir sey degil.

Çevrimdışı Erhan

Sportif başarı 2.plana atıldı bence bu hamle ile. 2si birlikte giderse süper olur ama tersi olursa oklar yönetime dönücektir.

Çevrimdışı cisse557

kim sallıyor ki onları zaten onlar fernandes satılmasın diyenlerle aynı kişiler değerini kim buluyorsa gitsin.
Ersan çok üst düzey bir stoper olsaydı zaten kimse Beşiktaş'a stoper lazım demezdi. Yerinin dolmayacağını bilselerdi zaten satmazlardı. 7 milyonun keyfini çıkaralım. Ama üzülmedim de değil orası ayrı bi konu. Asiri duygusalliktan uzak durmalıyiz artık.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 20:10:08 cisse557 ]

Çevrimdışı Savaş

Ersan önemli bi adamdı savunma için. Bunu olmadığı maçlarda gördük ki dikkat ederseniz puan kaybettiğimiz birçok maç Ersan'ın olmadığı maçlar.

7 milyon güzel para ama şuan gitmemeliydi Ersan. Sene sonu da muhtemelen aynı parayı alacaktık Ersan için. Gitmesi çok zamansız oldu.

Şampiyonluğa giden bi takım stoper tandemini değiştirmemeli devre arasında. Erteleme maçları da sıkıntı çıkaracaktır bize.

Özeti; gitmeliydi ama şimdi değil. Zamansız oldu.

Çevrimdışı atalay

Bu arada dünde yazmıştım. 7-8'den aşağı satılmamalı diye. Ayrıca Shenhua değil; Hebei China Fortune takımına transfer oldu.

Çevrimdışı LuceGel

Atınçın satılış zamanlamasıyla Ersanınkini bir tutuyorsan devam et  dikkate alma.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı b.damatoglu

Ersan sene sonu yine satılırdı 7 olmazdı 5 olurdu ama satılırdı.

Bu transfer şu manaya geliyor:
1-Ciddi nakit sıkıntısı içindeyiz
2-Ersan gitmeyi çok istedi ki yıllık 4m'u istememek manyaklık olurdu.

Riskli bir hamle oldu umarım başımız ağrımaz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kalyoncu

Allah yolunu açık etsin büyük Beşiktaşlıydı ilk fedayı yapanda oydu porto maçında cizgiden cıkardığı top unutulmaz şampiyonluğa giderken iki as stoperinden birini satmayı alkışlayamam ben büyük risktir alexis ve marcelonun ne vereceğini bilemiyoruz

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bülent Yiğitcan

demekki klübe para lazım stad için kullanacaklar gibime geliyor