Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7319469 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı mehmetthedum

Milliyette Kale için volkan babacan haberleri çıkıyor..

Senol hoca yabancı kaleci ile hiç çalışmadı bilgisinden hareketle bu haberin masa başında üretildiğini düşünüyorum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Samet Ç

Ne zaman basında bizim için bir oyuncunun adı çok fazla geçse o iş olmuyor. Boyko ve Douglas'ın olmayacağını düşünüyorum. İbre Adler veya Weindenfeller'e yönelecek gibi. Stoper içinde hala Papy gelecek diyorum.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 12:21:03 Samet Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor işin suyunu kaçırmaya başladı artık. Sürekli ters istatistiklerle baskı altına almaya çalışıyor oyuncularımızı.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/146182/besiktasa-bir-haller-oldu
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Ntvspor işin suyunu kaçırmaya başladı artık. Sürekli ters istatistiklerle baskı altına almaya çalışıyor oyuncularımızı.

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/146182/besiktasa-bir-haller-oldu

İstatistikleri inceledim, son 10 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik 1 mağlubiyet almışız. Son mağlubiyet de yanılmıyorsam kornerden gol yediğimiz maçtaydı Torje atmıştı. Zaten o maçtan önce takımda sıkıntılar vardı şampiyonluk işi bitmişti sahada yere ayaklarını basabilen 1 oyuncu bile yoktu. Ne Demba Ba, Ne Töre, Ne x x x kimse yoktu yani.

Bu maçın bir önemi var, bu maçın bir anlamı var.

Bu maç taraftarı şampiyonluk yolunda heyecanlandıracak bir maç. Bu maç bir yeniden doğuş maçı. Bu maç ilk yarıyı lider bitirip Beşiktaş'ı şampiyonluğun en büyük adayı yapacak maç.

Konya'yı mutlaka avlayacağız.

Çevrimdışı talha

Yaptıkları habere bak.

Bunları ıslak odunla dövmek lazım.

Neyse kazan ve lider kapat gerisi tırı vırı. Liderlik önemli.

Rene Adler gel be ciğeri sönük.

Cillessen falan yazılmış ne güldüm fanatik allah iyiliğini versin senin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yaptıkları habere bak.

Bunları ıslak odunla dövmek lazım.

Neyse kazan ve lider kapat gerisi tırı vırı. Liderlik önemli.

Rene Adler gel be ciğeri sönük.

Cillessen falan yazılmış ne güldüm fanatik allah iyiliğini versin senin.
Bu cilleseni bi tek ben beğenmiyorum galiba :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ozan062

birisi söylemiş hakkatten dogru

bizim transfer dedikoduları cok garip,, sayısız tonlarca isim dolasıyıro

diğer rakiplerde 1 bilemedin 2 isim ortaya konur baskada birsey olmaz...

simdi bizimkinde bir ikisi sallamaysada diğerleri kesinlikle dusunulmustur burdan anlasılıyorki kararsız yoneticiler var

yani tek bir hedef yerine tonlarcasıyla biryerlere gelmeye calısıyorlar dolayısıyla bu surec zaman ve sinir katsayılarını arttırıyor

ve dogru olanbirsey var yol aldıktan sonra hocaya sunuyorlar oyuncuyu yani burda ben daha farklı dusunuyorum

yani hocaya sormadan ilerliyorlar bunu begenirmisin diyede son dakkada karar bekliyorlar:))
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 13:21:39 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

simdi bizimkinde bir ikisi sallamaysada diğerleri kesinlikle dusunulmustur burdan anlasılıyorki kararsız yoneticiler var

yani tek bir hedef yerine tonlarcasıyla biryerlere gelmeye calısıyorlar dolayısıyla bu surec zaman ve sinir katsayılarını arttırıyor

Çok oyuncuyla ilgilenmek yanlış değil yalnız aksine doğru bir durum. Gerçekten araştırma yapıldığını gösterir. Bir sıralama yapılır hepsi yoklanır durumuna göre.

Bazı haberler pazarlıkta elini kuvvetlendirmek için veya menajerlere vazgeçilmez olmadığını göstermek için spekülatiftir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mirror ısrarla Arsenal Ocak ayında bir tane bile futbolcu satmayacak diyor. Ospina gelirse şok edici olur. Eğer Wenger ayak yapmıyorsa tabi

Çevrimdışı Çağrı

Takımın Boluspor'a bile oynadığı kısır oyunlar geliyor aklıma geriliyorum.

Çok kötü yerlerden döndük takip etmek ızdırap geliyordu maçları. Nereden nereye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Çok oyuncuyla ilgilenmek yanlış değil yalnız aksine doğru bir durum. Gerçekten araştırma yapıldığını gösterir. Bir sıralama yapılır hepsi yoklanır durumuna göre.

Bazı haberler pazarlıkta elini kuvvetlendirmek için veya menajerlere vazgeçilmez olmadığını göstermek için spekülatiftir.

tabiki mantıklı ama bu işler sadece menejer üstünden gitmezki yahu sen bu kadar isim dolastırırsan

bir kararsızsındır diye imaj verirsin artı hiçbiriyle anlasamazsan beceriksizsin derler, uzun yol aldıgın biri baskasına giderse

taraftardan laf yersin, cok ugrastıgın 3 oyuncudan birini aldıktan sonra oda hoca kararıysa buda bir hedef altında oldugunu gosterir
yani basarısız oldugunda hoca sıkıntı ceker

yani iyi taraflarından cok kötü tarafı var sen hiç sızdırma bak kendi içinde hallet sunları haksızmıyım

Çevrimdışı cursedofdragon

adler,ospina,boyko,mandanda

herhalde bu 4 oyuncudan biri gelse kimse üzülmez :)

Çevrimdışı ozan062

boyko ve mandanda istemem mandandayı dun birileri shorunmuya benzetmişti kimdi hatırlayamadım

bayılmıstım bu benzetmeye hakikaten istemem :D boyko zaten cok belirsiz diye kafam bulanık ama diğer ikisi on numara tercih olur fakat parasıda bi o kadar cok olur

hoppaa

https://twitter.com/sporx/status/680708917278576640

simdi bu cocuk hakkında acaba fikrimimi değiştirsem:D malum kişi psg realde var diyor:D
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 13:29:26 ozan062 ]

Çevrimdışı dlcs

ve dogru olanbirsey var yol aldıktan sonra hocaya sunuyorlar oyuncuyu yani burda ben daha farklı dusunuyorum

yani hocaya sormadan ilerliyorlar bunu begenirmisin diyede son dakkada karar bekliyorlar:))

Yine her zaman olduğu gibi kendi fantazi dünyanı gerçekmiş gibi anlatmışsın. Yönetim onlarca isim ortaya atıp hedefindeki ile ilgileniyor. O arada da rahat rahat transferini yapıyor ya da yapamıyor. Bunu defalarca söylemelerine rağmen hala daha yok karasızmış yok belirsizmiş bilmem ne.

Atmak bedavaya uydur babam uydur
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 13:31:07 dlcs ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ilk 2'sinden birisi gelsin

Çevrimdışı ozan062

Yine her zaman olduğu gibi kendi fantazi dünyanı gerçekmiş gibi anlatmışsın. Yönetim onlarca isim ortaya atıp hedefindeki ile ilgileniyor. O arada rahat rahat transferini yapıyor ya da yapamıyor. Bunu defalarca söylemelerine rağmen hala daha yok karasızmış yok belirsizmiş bilmem ne.

Atmak bedavaya uydur babam uydur

sen nasıl bir bakıs acısına sahipsin yahu trilyonlarca kez laf yiyen yonetimden bahsediyoruz ne zaman kabız olmadan transfer yapmıs milosevic dısında?? sanki görülmeyeni bilinmeyeni soyluyormusum gibi konusuyorsun vallahi garipsin
transfer doneminde burda edilen lafları ne cabuk unutuyorsun gecmise git bak oku?:)) ne cabuk unutuyorsunuz

karasız cnk hocadan habersiz valdesle uzun yol katettiler sonra hocadan veto yiyince onu oyuncunun deyimiyle yarı yolda bırakmalar kararsızlık değilmidir??
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 13:34:53 ozan062 ]

Çevrimdışı dlcs

sen nasıl bir bakıs acısına sahipsin yahu trilyonlarca kez laf yiyen yonetimden bahsediyoruz ne zaman kabız olmadan transfer yapmıs milosevic dısında?? sanki görülmeyeni bilinmeyeni soyluyormusum gibi konusuyorsun vallahi garipsin
transfer doneminde burda edilen lafları ne cabuk unutuyorsun gecmise git bak oku?:)) ne cabuk unutuyorsunuz

Beşikaş tarihinin en başarılı transfer dönemlerini geçirdiler. Bütçe/performans oranı en yüksek yönetim orman yönetimidir.

Adam sabah kalkıyor aa ospina gelmemiş hura içimi boşaltayım. Böyle böyle binlerce laf yersin. Bu yönetimin sorunu değil ki senin sorunun.

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar haberi olmayanlar olmayanlar olabilir Demirören'in Beşiktaş'ı büyük zarara uğrattığı ve ibra edildiği dönem mahkeme kararı ile Can'dan Beşiktaşlı avukatlar sayesinde iptal edildi.

Aynı zamanda Fulya davasına da yansıdı bu durum. Demirören olayı temyize götürme hakkına sahip eğer haklı çıkarsak çok yüklü bir tanzim durumu olabilir.

Bu yüzden konuyu ana konumuza taşıyıp sabitliyorum olabildiğince canlı tutalım Beşiktaş'ın onur davası bu dava.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/bjk-fulya-ile-ilgili-haberler/
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Beşikaş tarihinin en başarılı transfer dönemlerini geçirdiler. Bütçe/performans oranı en yüksek yönetim orman yönetimidir.

Adam sabah kalkıyor aa ospina gelmemiş hura içimi boşaltayım. Böyle böyle binlerce laf yersin. Bu yönetimin sorunu değil ki senin sorunun.

söyle dusun,, demeye calıstıgım sey su, sen gomezi alıyorsun ama aylar aylar suruyor dimi, oyuncu geldiğinde biz coktan onu taraftar olarak yemiş yutmus oluyoruz gerekli heyecanı yasatmıyor cnk tüm süreci basından takip etmişiz

yani tabiki benim tabiki taraftarın sorunu bu:)  bunu saglıyanda yonetim yani iki taraftada problem var en iyi yapıcagın sey sızdırmamaktır yada son bir kaç hafta kala

yapamıyors burdan hurra dicez:) buda en dogal hakkımız bu arada performans parada sıkıntı varda demiyoruz işi biliyor bilmiyorda demiyoruz amakararsızlar diyoruz kotu birsey yok bunda
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2015, 13:40:00 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

söyle dusun,, demeye calıstıgım sey su, sen gomezi alıyorsun ama aylar aylar suruyor dimi, oyuncu geldiğinde biz coktan onu taraftar olarak yemiş yutmus oluyoruz gerekli heyecanı yasatmıyor cnk tüm süreci basından takip etmişiz

yani tabiki benim tabiki taraftarın sorunu bu:)  bunu saglıyanda yonetim yani iki taraftada problem var en iyi yapıcagın sey sızdırmamaktır yada son bir kaç hafta kala

Ozan keşke sızmasa ama böyle bir şey kolay değil bunu Real Madrid bile yapamıyor menajerler her zaman sızdırır. Ve senin ekonomik durumun ortada.

İyi ekonomin olsa menajere tedbir koyarsın medyaya düştüğü an transferden vazgeçerim diye ama şuan bu da mümkün değil o yüzden yersiz eleştiri oluyor.

Kaldı ki biz şuan en bilinçli taraftar grubuyuz bu batıştan ötürü herkes olabildiğine her şeyi takip ediyor kulübün kuruşuna kadar düşünüyor yıldız yıldız diye ağlayanların kafasına geçmişi indirecek bir sürü insan var kendine gel diye artık.

O yüzden süreç istediği kadar uzasın biz istediğimizi alıyor muyuz önemli olan bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

E.Torunoğulları, Londra, Kaju...

Serbest Çağrışım.

Çevrimdışı Tolga

Birden fazla isimle görüşmek ya da temasta bulunmak asıl yapılması gerekendir.

Bazen bilerek bazı isimler basına sızdırılıyor olabilir ama bu bazen de gerçekten ilgilendiklerini de gösterir.

Yani aynı anda 5-6 oyuncuyla temasta olup en sonunda bir tanesini alıyoruz.

Bu kadar fazla futbolcuyla ilgilenmemizin nedeni kalite ve maliyettir.

En kalitelisinden başlar o olmazsa listenin bir alt sırasındaki oyuncuyla temaslar sıklaştırılır, o da olmazsa öbürüne gidilir.

Maliyet açısından da durum böyle.

Her zaman bir bölgeye transfer yaparken alternatiflerinin de olması şart.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E.Torunoğulları, Londra, Kaju...

Serbest Çağrışım.
Djilobodji mi yoksa :halay: :halay: @atalay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bu arada geçen ismi geçti diye söylüyorum en sağlıksız eleştiri biçimi Rüzgar'ınkidir.

Kupa yok da kupa yok tamamen sonuç odaklı. Demek ki bu sene kupaları kazansak susacak o ve arkasından gelenler.

Bu kadar basit mi bu iş? Şimdi de eleştirirsin 3 kupa aldığında da. Yanlış her iş eleştirilir. Peşinden giden arkadaşların göremediği adamın eleştiri biçiminin tamamen yıkmak üzerine olduğu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli