Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı AmaralGürses

biraz off-topic olacak arkadaşlar ama malum sitenin neden yasaklı olduğunu öğrenebilir miyim?

Çevrimiçi Mehmet57

Milo/Pedro/Motta'dan ikisini Ndiaye takasinda kullansak. Baskan mactan sonra istemis Osmanli baskanindan.

Çevrimdışı ozan062

biraz off-topic olacak arkadaşlar ama malum sitenin neden yasaklı olduğunu öğrenebilir miyim?

fikret orman karsıtı olması sebebiyle:) burası rüzgar sagnaga bile yakında kilit koyar:D

adamı iki dakkada baskanın dusmanı yaptılar ozellikle necmi abi hiç yakıstıramadım yahu

oyle birsey hedeflese coktan bunu yapardı vede kuvvetli bir oranla herseyi engellerdi ama amac o değil:)

fakat savunmayı biraz fazla yaptıgı için bazı fikretorman taraftarları mecburen itilip kakılıyor o gibi siteler :P

kücük bir serzeniş

:boom:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Scout

Milo/Pedro/Motta'dan ikisini Ndiaye takasinda kullansak. Baskan mactan sonra istemis Osmanli baskanindan.
:deal: :friendship:
Pika Pika

Çevrimiçi Mehmet57

Adler+Djilobodji+Ndiaye paketi lutfen

Çevrimdışı mehmetthedum

@ozan062," savunmayı " değil "muhalefeti " çok yapıyorlar.

Muhalefet yapmaları kendi seçimleri. Ama "birilerinin adamı onlar."

Birilerinin adamı oldukları için de beşiktaş bünyesinde tarafsız bir haber sitesi değiller. Düdük olmuşlar. Tek sesliler.. düüüt düüüt..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Adleri ne yapıp edip almalılar.

Çevrimdışı AmaralGürses

fikret orman karsıtı olması sebebiyle:) burası rüzgar sagnaga bile yakında kilit koyar:D

adamı iki dakkada baskanın dusmanı yaptılar ozellikle necmi abi hiç yakıstıramadım yahu

oyle birsey hedeflese coktan bunu yapardı vede kuvvetli bir oranla herseyi engellerdi ama amac o değil:)

fakat savunmayı biraz fazla yaptıgı için bazı fikretorman taraftarları mecburen itilip kakılıyor o gibi siteler :P

kücük bir serzeniş

gerçekten bilmiyordum o yüzden olduğunu tşk ederim aydınlattığın için

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

kücük bir serzeniş

fikret orman karşıtı burda birçok insan var eğer forumda öyle bir hava olsaydı burada kimse yönetimi eleştiremezdi...

malum site akşama kadar sinan vardar levent erdoğan yalçın karadeniz seyit ateş gibi Beşiktaş'ın en büyük düşmanlarının yazılarını Beşiktaş liderken taraftarı kışkırtan berbat ve ayrıştırıcı yorumlarını tek pencereden sunuyor. Bütün gün yönetimi eleştiriyorlar ama siz siteye girip hiçbir hakaret yapmadan siteyi eleştirdiğinizde asla yorumunuzu onaylamıyorlar. Sözde özgürlükçü özünde sansürcüler başkasını eleştirmeye gelirken bol keseden ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa konuştururken kendilerine toz kondurmazlar. Gir dene istersen o siteye asla olumsuz eleştiri yapamazsın.

Ama gelip bu forumu ve yönetimi sabahtan akşama kadar eleştiriyorsun işte sana bu hakkı tanımalarına rağmen malum şahıslara yumuşuyorsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stopere de hiç ismi çıkmamış biri gelse keşke ters köşe yapıp taş gibi bi tane stoper alsalar süper olur

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalede eksik olduğumuzu herkes görüyor şenol hoca kendi ağzıyla söyledi kalede kaleci yokki diye...Sene başında kaleci aradık ama olmadı dedi. Yani şunu düşünmüyorsunuz bunu görmüyorsunuz gibi ifadelere hiç gerek yok. 60-70 yaşında bu işe hayatını vermiş adamlar, üstelik şenol hoca kendisi kaleciydi onlar senin gördüklerini göremedikleri için şampiyonluğu kaçırmazlar merak etme.

Özet: rüştü de barçada oynamıştı batuhan :)
Bir sağ bekimiz olmadığı için şampiyonlar ligini kaçırdığımız zamanları unutmayalım. Sanki dünü yokmuş gibi unutup konuşuyorsunuz garipsiyorum. Bir tek antrenör değişikti her şey aynıydı onun dışında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Bundan sonra Transferde 1.kriter Alman olması

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerçekten bilmiyordum o yüzden olduğunu tşk ederim aydınlattığın için

Beşiktaş'a zarar verdiği için... Taraftarı kendi istedikleri gibi yönlendirip haberleri manipüle ettikleri için olabilir. Mesela yönetim iyi bir şey mi yaptı hemen ahmet nur çebiyi överler, kötü bir şey mi yaptı hemen ormanın fotosunu koyup 5 tane farklı dingilin yorumunu koyup eleştirirler. Mesela dentinho üzerinden yönetimi ve ormanı eleştirirler ama tolga zengin transferi için asla çebiyi gündeme getirmezler. Ama ilk tolga alındığı gün çebinin boy boy reklamını yapıyorlardı çebi araya girdive bitirdi büyük fedakarlık yaptı çebi hacıosmanoğluna lafını yedirdi benzeri... sonra adam fos çıkınca hiç çebi demezler, orman yeni kaleci almadı hatalı derler... Bu şekilde demek istediği çebi de orman da yönetimin parçası ama bu adamlar istediğim gibi taraftarı yönlendiriyor her şeyi çarpıtıp kendi pencerelerinden gösteriyor. Rüzgar Sağnak da gevşeğin teki futboldan anlayıp, Beşiktaş'ı tanıyıp iyiliğini isteyen bir de  kafası çalışan adam bunun peşinden gitmez.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 14:05:57 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı mduru

Beni üzen Adler'in hiç isminin geçmemiş olması oldu. Maliyet performans açısından alabileceğimiz en iyi kalecilerden biriydi.
@Çağrı seni duydular 

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Çağrı , Neuer Videosu atmissin :lol:

Bu videoda hem Adler hemde Neuerin kurtarislari var :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı DADAYKARTALI

bence de Alman olmalı kaleci Adler olmazsa da mutlaka Thomas Kraft olmalı  :super:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rene Adler gelirse krem şantileri hazırlayın arkadaşlar  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Bir sağ bekimiz olmadığı için şampiyonlar ligini kaçırdığımız zamanları unutmayalım. Sanki dünü yokmuş gibi unutup konuşuyorsunuz garipsiyorum. Bir tek antrenör değişikti her şey aynıydı onun dışında.

Dün boyko haberleri ospina haberleri bugün adler haberleri işte ilgilendikleri açık ve net. Kimse kaledeki açığı görmüyormuş gibi konuşuyor eleman o yüzden yazdım. Yönetimin devre arası sağlam kaleci almak için şartları zorlayacağını düşünüyorum ötesiyle ilgili bir yorum yapmıyorum.

Çevrimdışı ozan062

fikret orman karşıtı burda birçok insan var eğer forumda öyle bir hava olsaydı burada kimse yönetimi eleştiremezdi...

malum site akşama kadar sinan vardar levent erdoğan yalçın karadeniz seyit ateş gibi Beşiktaş'ın en büyük düşmanlarının yazılarını Beşiktaş liderken taraftarı kışkırtan berbat ve ayrıştırıcı yorumlarını tek pencereden sunuyor. Bütün gün yönetimi eleştiriyorlar ama siz siteye girip hiçbir hakaret yapmadan siteyi eleştirdiğinizde asla yorumunuzu onaylamıyorlar. Sözde özgürlükçü özünde sansürcüler başkasını eleştirmeye gelirken bol keseden ne kadar Beşiktaş düşmanı varsa konuştururken kendilerine toz kondurmazlar. Gir dene istersen o siteye asla olumsuz eleştiri yapamazsın.

Ama gelip bu forumu ve yönetimi sabahtan akşama kadar eleştiriyorsun işte sana bu hakkı tanımalarına rağmen malum şahıslara yumuşuyorsun.

ben kısıtlıyorlar demiyorumki
ben burda yazabiliyorsam bunları zaten o ozgurluk var yokda demiyorum

ama burda yonetimden yana insan sayısı haddinden fazla cnk bu benim gorusumdur insaat borc odeme tesis yapma üclemesinden baska birsey göremiyor insanlar tabiki onceden hiçbirsey yapılmadıgı için begeniyorlar ama sportif olarak sıfırı dibi gormusuz  yokluktan topcularımızı koruyalım kafasıda var son zamanlarda rahatsızım dolayısıyla hani kucuk bir serzenişte bulunuyorum zaten sen bunu yazıyorsun cnk sende mecburen otekileştiricem onlardansın:D

burda savunan adamın coklugu sebebiyle dogru duzgun muhalefette yapamıyoruz

ben arada necmi abinin dediği gibi sacmalamaya baslıyorum cnk nerden girsem nereyi kazsam beton ve kıramıyorum
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 14:39:34 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

Sözleşme bitiş tarihi::    30.06.2017

daha var gozukuyor .

İnşallah alırız Adleri , Muslera'dan iyi kalecidir Adler. Hele ki bizim takım gurbetçilerle Alman Milli Takımı gibi, bizde uyum sorunu hiç yaşamaz.

Hayal kurmak bedavaya :) Birde yazın Rode yi alsak Tolgay'ın yanına varya Dream Team oluruz  :icool:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ama burda yonetimden yana insan sayısı haddinden fazla cnk bu benim gorusumdur insaat borc odeme tesis yapma üclemesinden baska birsey göremiyor insanlar tabiki onceden hiçbirsey yapılmadıgı için begeniyorlar ama sportif olarak sıfırı dibi gormusuz  yokluktan topcularımızı koruyalım kafasıda var son zamanlarda rahatsızım dolayısıyla hani kucuk bir serzenişte bulunuyorum zaten sen bunu yazıyorsun cnk sende mecburen otekileştiricem onlardansın:D

ben arada necmi abinin dediği gibi sacmalamaya baslıyorum cnk nerden girsem nereyi kazsam beton ve kıramıyorum

Bu forumdaki en aykırı kardeşlerimden birisin  :) Çokça muhalefetsin yani , ama saygından taviz vermiyorsun. İnsanlar burada ne yazarsa yazsın lafının sonuna bir abi bir kardeşim yazarak ya da gülücük işareti koyarak her şeyi yumuşatabilir. Görüşlerinin çoğuna katılmasam da en azından beni bir daha düşünmeye teşvik ediyorsun. Sert ama saygılı uslubunu hiç bozma  :)
Tek Büyük Beşiktaş

ben yönetimi savunan adam değilim her türlü fikre açığım geçen gün de stat başlığında arkadaş Beşiktaş tarihinin en büyük başkanı fikret orman deyince eleştirdik sonra bu sitede Fikret Orman'ı övdürmüyorlar hemen üzerimize çullanıyorlar gibi şeyler söyledi :D Benim gözümde Fikret Orman kendini ve yönetimi geliştiren bir adam, ilk geldiğinde ne kadar tecrübesizse ve ne kadar yanlış acemice hatalar yaptıysa şimdi bir o kadar temkinli ve doğru yerlerden tutuyor. Şu senin yaptığın yorumu uyarliyim mesela...

Tsde hacıosmanoğlu bir sürü yeni oyuncu aldı düşünki 16.hafta ve ts lider olarak gsye 9 puan fark atmış, Beşiktaş ise daha gerilerde. Ve trabzonlunun biri çıkıp hacı x senedir hiçbir başarın yok git₁ diyor... Sence bu mantıklı mı? Bir bambu ağacını ekersin 5 yıl sularsın 1 cm büyümez ama 5.seneden sonra 10 metre boy atar. Ben bunu bambu ağacının 5.senesi olarak görürüm bak işte lider oldu 16 haftada şu tablo geldi ve eksikler azaldı 1-2 takviyeyle daha bu iş tamamdır derim. Ama sen yok hacı gitsin başkası gelsin bu ağacı keselim diyorsun muhtemelen x sene daha beklersin.... Ama hacıosmanoğlu o kadar sene oldu ve hala 10.luklarda süründürüyor takımı... O zaman tabiki değişim zamanıdır ama bizim için değişim zamanı gelmedi.
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 15:02:18 Tuncay Heliya Sîa ]