@Batuhan1903 Puan kaybettiğimiz maç toplamda zaten 4 maç;
Trabzon: Açık konuşayım Quaresma yüzünden kaybettik fazla detay konuşmaya gerek yok.
Gençlerbirliği: Bahsettiğin ortasaha ve kaleci transferleri olsa sonuç değişmeyecekti.
Akhisar: 2.golde hatalı tolga belki yemese 1 puan kurtarabilirdik.
Kasımpaşa: tolga değil kalecimiz olsa kazanırdık büyük ihtimal.
Yani toplamda en fazla 0-3 puan artımız olabilirdi, herşeyi abartıyoruz 6 puan da biraz fazla abartı bana göre.
Devre arası oyuncu bulmak kolay değil. 4 milyona aldığın oyuncu uefa finali oynamış takımın belkemiği üstelik de 25 yaşında. Ukrayna'daki savaş ortamı olmasa ve Dnipropetrovosk şehri Rus sınırına yakın olmasa zaten onu da alamazdın, o kadar kolay değil. Alacağı maaş da 1 milyon.
Yönetim planlama hatası yaptı ama kendisini sürekli GELİŞTİRİYOR. Her transfer dönemi üzerine koyan bir yönetim var hatalardan ders alıyor YD ile en büyük fark da bu. Adam 8 sene aynı hataları tekrarladı. Yönetimin hatası kaleci mevkisi konusunda beleşçilik yapması oldu tamam ama YD'ye 8 sene kredi verdiysek en az 4-5 yıl da bu adamlara kredi vermeliyiz çünkü arada dağlar kadar fark var.
Planlama derken unutulmasın..
bu takımın ofans hattı holosko-nobre-tabata-bobo-tello-serdar özkan-edu vs. vs. gibi isimlerden oluşuyordu düne kadar. Şimdi aynı mevkilerde quaresma, töre, oğuzhan, mario gomez, sosa vs. vs. var. Bence gayet yeterli bu yönetime neden müsamaha gösterilmesi gerektiğini açıklama konusunda...