Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321480 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Tamam Douglas iyi oyuncudur bunu kabul ediyoruz.

Asıl mevzu 4 milyon euro eder mi? Son zamanlarda yaptigimiz transferlere bakarsak 4 milyon euro büyük bir para.

Bu paraya daha iyisini alabilir miyiz? Asıl sorulması gereken soru bu.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25 yasinda ve gecen sene uefanin en iyi 11 inde yer bulmus bir oyuncu icin 4 milyon bence az bile. Rhodolfo bile 3 milyona zor alindi hatirlarsaniz. Asil konusulmasi gereken para degil, bizim takima uygunmu degilmi tartismasi olmalidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

@Batuhan1903 Puan kaybettiğimiz maç toplamda zaten 4 maç;

Trabzon: Açık konuşayım Quaresma yüzünden kaybettik fazla detay konuşmaya gerek yok.
Gençlerbirliği: Bahsettiğin ortasaha ve kaleci transferleri olsa sonuç değişmeyecekti.
Akhisar: 2.golde hatalı tolga belki yemese 1 puan kurtarabilirdik.
Kasımpaşa: tolga değil kalecimiz olsa kazanırdık büyük ihtimal.

Yani toplamda en fazla 0-3 puan artımız olabilirdi, herşeyi abartıyoruz 6 puan da biraz fazla abartı bana göre.

Devre arası oyuncu bulmak kolay değil. 4 milyona aldığın oyuncu uefa finali oynamış takımın belkemiği üstelik de 25 yaşında. Ukrayna'daki savaş ortamı olmasa ve Dnipropetrovosk şehri Rus sınırına yakın olmasa zaten onu da alamazdın, o kadar kolay değil. Alacağı maaş da 1 milyon.

Yönetim planlama hatası yaptı ama kendisini sürekli GELİŞTİRİYOR. Her transfer dönemi üzerine koyan bir yönetim var hatalardan ders alıyor YD ile en büyük fark da bu. Adam 8 sene aynı hataları tekrarladı. Yönetimin hatası kaleci mevkisi konusunda beleşçilik yapması oldu tamam ama YD'ye 8 sene kredi verdiysek en az 4-5 yıl da bu adamlara kredi vermeliyiz çünkü arada dağlar kadar fark var.

Planlama derken unutulmasın.. bu takımın ofans hattı holosko-nobre-tabata-bobo-tello-serdar özkan-edu vs. vs. gibi isimlerden oluşuyordu düne kadar. Şimdi aynı mevkilerde quaresma, töre, oğuzhan, mario gomez, sosa vs. vs. var. Bence gayet yeterli bu yönetime neden müsamaha gösterilmesi gerektiğini açıklama konusunda...
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 03:35:59 AmaralGürses ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok kötü kaleci olan Tolga Zengin'in yerini kötü kaleci Valdes ile mi dolduracaktık? Kaleci transferinin yapılmaması sorgulanabilir ama neden Valdes alınmadı demek absürd .
Transfer  sırf transfer olsun diye yapılmaz . Takımın kimyasını bozmayacak adeta bir mühendis gibi en ince ayrıntılar hesaplanarak transfer yapılmalı . Bizim şu mevkimiz boş şurada şu adam da o mevkide bize uyabilir o halde alalım diye mantık olmaz . G.S. o mantıkla Donk'u transfer ettiğinde ne olacağını herkes görecek . Bir mühendis gibi en ince ayrıntıları hesap ederek transfer yapma lüksleri olmadığı gibi başlarına hesap etmedikleri problemler de çıkacak . Hele bir Donk'u transfer etsinler . Bunları da konuşuruz .
Biz G.S. ya da Fener gibi olmamalıyız . Öncelikli sermayemiz paramız değil aklımız olmalı ve aklımız ile farkımızı ortaya koymalıyız.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ukrayna ve Rusya'da 3. ve 4.'lüğe oynayan takımın oyuncuları burada 1. sınıf oluyor lig kalitesinden ötürü.

Sosa da Douglas Boyko tipi oyuncuydu statü olarak orada. O yüzden ben her şeye rağmen özellikle Boyko'yu baya baya seveceğimizi düşünüyorum.

Douglas'ı da çoğu zaman ulan ne adam almışız diyeceğiz bazen de öyle bir iş yapacak ki bu mu diyeceğiz.

Bu konuda örnek vermek gerekirse Jaja da var. Müthiş top oynadı, trabzon'un 82 puan yaptığı sezon büyük payı var.

Florin Cernat yine aynı şekilde sırtladı götürdü Karabük'ü kaç sene.

Çevrimdışı Mehmet K

Başkan çok gizli saklı iş yapıyor.Bunun aksine basında çıkan haberlerde hangi oyuncu ile hangi fiyata anlaştığımız vs yazıyor.Başkan ters köşe yaparsa şaşırmam.Ben hala Sirigu ve Papy gelecek diyorum.

Bu ikisi gelsin benden helalinden bir yeni sezon f. orman var

Çevrimdışı mrred

@Batuhan1903 Puan kaybettiğimiz maç toplamda zaten 4 maç;

Trabzon: Açık konuşayım Quaresma yüzünden kaybettik fazla detay konuşmaya gerek yok.
Gençlerbirliği: Bahsettiğin ortasaha ve kaleci transferleri olsa sonuç değişmeyecekti.
Akhisar: 2.golde hatalı tolga belki yemese 1 puan kurtarabilirdik.
Kasımpaşa: tolga değil kalecimiz olsa kazanırdık büyük ihtimal.

Yani toplamda en fazla 0-3 puan artımız olabilirdi, herşeyi abartıyoruz 6 puan da biraz fazla abartı bana göre.

Devre arası oyuncu bulmak kolay değil. 4 milyona aldığın oyuncu uefa finali oynamış takımın belkemiği üstelik de 25 yaşında. Ukrayna'daki savaş ortamı olmasa ve Dnipropetrovosk şehri Rus sınırına yakın olmasa zaten onu da alamazdın, o kadar kolay değil. Alacağı maaş da 1 milyon.

Yönetim planlama hatası yaptı ama kendisini sürekli GELİŞTİRİYOR. Her transfer dönemi üzerine koyan bir yönetim var hatalardan ders alıyor YD ile en büyük fark da bu. Adam 8 sene aynı hataları tekrarladı. Yönetimin hatası kaleci mevkisi konusunda beleşçilik yapması oldu tamam ama YD'ye 8 sene kredi verdiysek en az 4-5 yıl da bu adamlara kredi vermeliyiz çünkü arada dağlar kadar fark var.

Planlama derken unutulmasın.. bu takımın ofans hattı holosko-nobre-tabata-bobo-tello-serdar özkan-edu vs. vs. gibi isimlerden oluşuyordu düne kadar. Şimdi aynı mevkilerde quaresma, töre, oğuzhan, mario gomez, sosa vs. vs. var. Bence gayet yeterli bu yönetime neden müsamaha gösterilmesi gerektiğini açıklama konusunda...

:ok: :ok:
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Harika adam bunumu alsak kaleye acaba :evillol:.İşin şakasıv ideo izlemekle hemen Boyko yada Douglas hayranı olmayın videodan belli olmuyor malesef.
Tolga zaten Ts de ki performnsini bizde de gosterseydi bugun kaleci aramazdik o donem gercekten cok iyiydi Türkiye sartlarinda.

Simdi Videoyu tekrar izle , Ayagiyla ne toplar çıkarıyor görüyormusun ???

Bizde ise o ayagiyla cikardigi toplara Eliyle uçuyor ve Golu yiyor..

Ve neredeyse ayagini hic kullanmiyor her topa eliyle atliyor , Ts de ise tam tersi daha cok ayagini kullaniyordu.

Cok cok geriye gitti Tolga oyle boyle degil..
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 09:16:36 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

nerde kalmıştık... he bide ali eren vardı çirkin kral... :D yok yav aklıma geldi günüm kötü geccek açmiim hiç konuyu :D

günaydın herkese..merabayın.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Her şekilde yönetimi destekliyorsunuz.O 10 puandan en azından 6 sını almanın Fenere 7 puan fark Gs ile 15 puan fark yaratacağını bununda psikolojik olarak rakiplerimizi çöktürüp şampiyonluğumuzu %90 garantileyebileceğini düşünmüyorsunuz.Valdes'e yıllarca Barca'da oynayan adama kötü diyorsunuz kalemizde Tolga varken.Valdes olmadığı için Avrupa'dan eleniyoruz.Kiralıktan hayır mı gelir diyorsunuz üstelik avrupanın en elit kulupleri bile oyuncu kiralarken.

Kalede eksik olduğumuzu herkes görüyor şenol hoca kendi ağzıyla söyledi kalede kaleci yokki diye...Sene başında kaleci aradık ama olmadı dedi. Yani şunu düşünmüyorsunuz bunu görmüyorsunuz gibi ifadelere hiç gerek yok. 60-70 yaşında bu işe hayatını vermiş adamlar, üstelik şenol hoca kendisi kaleciydi onlar senin gördüklerini göremedikleri için şampiyonluğu kaçırmazlar merak etme.

Özet: rüştü de barçada oynamıştı batuhan :)

Çevrimdışı kartalBaz

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak taraftarlarına mesaj gönderdi.
"OSPINA LİSTEMİZDE"
Ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.
"STOPER İÇİN DE GÖRÜŞMELER VAR"
Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Bende bunu anlamıyorum , Neymis Son 2 yilda dogru duzgun oynamis ve son 2 yilda taninmis Boyko ve douglas..

Yahu ayni takimdan Konoplyanka da 2 yilda tanindi simdi Sevillada , Reali rezil etti bir maçta..

Onemli olan BOYU degil İŞLEVİ doye bir laf var , Oynadığı takima göre ve isme gore adam alacaksak isimiz var..

Bence Boyko da Douglasta Takim oyuncusu bu nedenle tercih edilmesi cok normal

Bende Douglastan emin degilim Ama Boyko dan eminim hic sikinti yasamayiz.

2 yilda taninsa ne olcak , kastiniz Tecrube ise Istedigimiz adamlar oyle veya boyle Uefa Kupasında final oynamis takimin oyunculari

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Daha öncede yazdım Thomas Kraft işte bize lazım olan Alman kaleci...Maliyeti oldukça düşük Çok ucuza maledilebilir  ve çok işimize yarar komple bir kaleci çok beğenirim kaleyi doldurur  Bayern çıkışlı müthiş faydalı olur yaşıda tam ideal 27 

Kalede eksik olduğumuzu herkes görüyor şenol hoca kendi ağzıyla söyledi kalede kaleci yokki diye...Sene başında kaleci aradık ama olmadı dedi. Yani şunu düşünmüyorsunuz bunu görmüyorsunuz gibi ifadelere hiç gerek yok. 60-70 yaşında bu işe hayatını vermiş adamlar, üstelik şenol hoca kendisi kaleciydi onlar senin gördüklerini göremedikleri için şampiyonluğu kaçırmazlar merak etme.

Özet: rüştü de barçada oynamıştı batuhan :)
Genis ozet : Barcaya kimi koysan siritmadan oynar zaten :bandit:

Ama Valdes o takimin kalesinde bile bariz şekilde Siritiyordu..

Çevrimdışı Sedat_BJK

Daha öncede yazdım Thomas Kraft işte bize lazım olan Alman kaleci...Maliyeti oldukça düşük Çok ucuza maledilebilir  ve çok işimize yarar komple bir kaleci çok beğenirim kaleyi doldurur  Bayern çıkışlı müthiş faydalı olur yaşıda tam ideal 27 
01:40 a dikkat.. :)ne sut gondermis olcay reis..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak taraftarlarına mesaj gönderdi.
"OSPINA LİSTEMİZDE"
Ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.
"STOPER İÇİN DE GÖRÜŞMELER VAR"
Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Kaynak?

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

Günaydın büyük Beşiktaş taraftarı

Çevrimdışı Çağrı

Sonunda yaza yaza getiriyoruz adamı :D

Beşiktaş Rene Adler ile ilgileniyor!

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/146139/son-gozde-almanyadan

İkinci yarı öncesi kadrosuna yabancı bir kaleci dahil etmek isteyen Beşiktaş bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.
Siyah-beyazlı yönetim, listesine son olarak ülkesi Almanya'da Hamburg'da forma giyen Alman file bekçisi Rene Adler'i aldı.
1 hafta önce Rene Adler ve Hamburg ile temaslar başladı. Kulübüyle sözleşmesi Haziran 2017'de tamamlanacak 30 yaşındaki Adler da Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak bakıyor.
Ancak Alman ekibinin tecrübeli eldiveni bırakmaya yanaşmaması bu transferin gerçekleşme olasılığını düşürüyor.

:halay: :halay:
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2015, 12:17:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Yok ya buradan görmüşlerdir diye düşünüyorum. Haberi henüz açmadım ama. :D

Çevrimdışı Çağrı

Kalede Adler Forvette Gomez tadından yenmez seneye de Şvaynştaygeri koyarız ortaya  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Ntvspor bu forumu takip ediyor herhalde Adler haberi yapmış :D

Çevrimdışı anilsevim

Rene Adler haberi ntvspor a düşmüş, sevinçten ağlamak istiyorum :)
Alın be kardeşim şu adamı.
İnş olur bu iş...
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Çağrı

Ntvspor bu forumu takip ediyor herhalde Adler haberi yapmış :D

Çalışmalar da 1 hafta önce başlamış tesadüfe bak sen  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bonservis ve yıllık ücreti de uygunsa bize en iyi uyacak kaleci transferlerinden biri olur . 

Çevrimdışı Kadir G.

Hazır yabancı sınırlaması yokken mümkün olduğu kadar Almanla dolduracaksın kontenjanı. Hatalı, defolu üretim minimum. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adler sanırım fiyat kalite olayına göre alabileceğimiz en iyi kaleci