Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323241 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Serhat bu dediğin oyuncular çakal oyuncular . Çakallık zeka gerektirir. Çakal oyuncuya hayır demem. Donk , Melo gibi oyuncular ise çakaldan çok çirkef oyuncu kategorisinde. Saray torpilli takımın hafif çakal bolca çirkef oyuncusu Melo G.S.'de kırmızı kart görmez, İtalya'da kırmızı kart manyağı olur. Geçen sene o takıma uygulanan torpil çok göze battığı için Donk'un saha içinde yapacakları Melo kadar tolere edilmeyecek.

çakal ve çirkef farklılıkları yorumuna katılıyorum. yeryüzünde melo kadar çirkef adam muhtemelen yoktur (diego lugano dahil). ama renklilerin saray, külliye, adı her ne ise gidip el etek öpüp torpil kapma durumları asla bitmez... onlara tolerans bitmez bak mesela son cincon maçında selçuk inan ve olcan adın ikilisi net çift sarıdan kırmızı gık yok. selçuk inan maç sonu açıklaması net cezalık onada tık yok. toleransları bitmez bunların.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batuhan1903

Yahu donk diyorsunuzda adamın bonservisine 1.5 kendisine 2ye yakın para ödeyecekler bu maliyete gider çirkefliğinde çakallığında en kral oyuncusunu, Nigel de Jong'u getirirsin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu donk diyorsunuzda adamın bonservisine 1.5 kendisine 2ye yakın para ödeyecekler bu maliyete gider çirkefliğinde çakallığında en kral oyuncusu Nigel de Jong'u getirirsin.
Getirsinler o zaman? Neden bonservisi 4 milyon euro olan Douglas'ın peşinde koşuyorlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı AmaralGürses

yorumun altına imzamı atarım  :claps:

birde bizim takımın şampiyonlukları kaybetmesinde en belirgin etkenlerden biride saha içinde kaba tabirle çakal oyuncu sayımız yetersiz hatta yok. herkes beyefendi bizde. ama bakın renklilere selçuk inan, melo, burak, sneijder, gökhan gönül, mehmet topal, b.alves, meirelles, caner say say bitmez. böyle adamlar şampiyonluklarda çok belirleyici oluyorlar. donk bu anlamda da artı katar bize. bizim takımda didişen bir tek veli var.  hatırlayın cincon maçında sneijder adama kırmızıyı zorla çıkarttırmıştı. garibim veli 7 kişinin ortasında tek kalmıştı... şampiyon olacaksan türkiye liginde 3-4 tane çakal oyuncuyu kadronda tutacaksın. bu etik mi değil ama oyunun kuralı burada böyle...

Kesinlikle katılıyorum hocam duygularıma tercüman olmuşsun.

Hatta biraz daha net söyleyecek olursak, son yıllarda derbi karnemizin bu kadar kötü olmasının sebebi de yine budur. Ne zaman konusu olsa Beşiktaşlı arkadaşlarla ben de aynısını söylüyorum.

Körpe Oğuzhan'ı, Veli'yi atarsan Melo'nun, 20 numaranın kucağına, kedinin ciğerle oynadığı gibi oynarlar ve nitekim oynadılar.

Derbi maçları kazandıran oyuncu profili: Melo, Lugano, 20 numara, Selçuk İnan, Pascal Nouma vs. vs.

Kısacası rakibin kimyasını bozan, yalnızca topla değil rakiple de oynayan oyuncular..

Ha, bunlar olmadan da kazanamaz mısın, kazanırsın, bizim son 10 yılda kazandığımız kadar ama işte... oyunun kuralı bu.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

4-5 m euro ya Douglas yerine bende  Donk'u tercih ederim çok iyi bir alternatif olur. Hem stoper hem ön libero oynuyor. Ama kesinlikle melo etkisi yapamaz elin tavuğu komşusuna kaz görünürmüş. Kasımpaşada ki etkisini bile veremez ama gs  için düşük maliyete 2 mevki kapatmış olması kötü oldu araya girip fiyat yükselt diyenlere katılırım ama yıllık 2 m a anlaşmış adamı alalım diyenler unutmasın daha maaş ödeyemiyoruz Gomez den sonra en çok alacak oyuncu donk olmaz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

Getirsinler o zaman? Neden bonservisi 4 milyon euro olan Douglas'ın peşinde koşuyorlar?
Bu Douglas'ın en çok gelmemesini isteyen benimdir heralde. Yönetimin işbilmezliği, Milan De jong'u göndereceğini açıkladı.De jong'u bırak Papy'i douglas'a alternatif olarak goruyorlar şaka gibi.Chelsea ile yakın ilişkilerinden papy'yi kiralarsın 3-4 de opsiyon koyarsın baktın oyuncu güzel işler çıkartıyor transfer edersin. Douglas bildiğin saaatli bomba.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu Douglas'ın en çok gelmemesini isteyen benimdir heralde. Yönetimin işbilmezliği, Milan De jong'u göndereceğini açıkladı.De jong'u bırak Papy'i douglas'a alternatif olarak goruyorlar şaka gibi.Chelsea ile yakın ilişkilerinden papy'yi kiralarsın 3-4 de opsiyon koyarsın baktın oyuncu güzel işler çıkartıyor transfer edersin. Douglas bildiğin saaatli bomba.
Bu isimlerin varlığından bile bi haberdir yönetim çünkü menajerler onlara ne sunuyorsa onlarla ilgileniyorlar. maalesef durum böyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle katılıyorum hocam duygularıma tercüman olmuşsun.

Hatta biraz daha net söyleyecek olursak, son yıllarda derbi karnemizin bu kadar kötü olmasının sebebi de yine budur. Ne zaman konusu olsa Beşiktaşlı arkadaşlarla ben de aynısını söylüyorum.

Körpe Oğuzhan'ı, Veli'yi atarsan Melo'nun, 20 numaranın kucağına, kedinin ciğerle oynadığı gibi oynarlar ve nitekim oynadılar.

Derbi maçları kazandıran oyuncu profili: Melo, Lugano, 20 numara, Selçuk İnan, Pascal Nouma vs. vs.

Kısacası rakibin kimyasını bozan, yalnızca topla değil rakiple de oynayan oyuncular..

Ha, bunlar olmadan da kazanamaz mısın, kazanırsın, bizim son 10 yılda kazandığımız kadar ama işte... oyunun kuralı bu.

aynen öyle. futbol artık sadece futbol değil. futbolun futbol olduğu günler metin ali feyyazlı dönemle birlikte bitti. o zamanlarda bile cincon ne filmler cevirirdi benim çocukluğum alp yalman, yurdeşen karahasan, ergun gürsoy üçlüsünün filmlerini seyretmekle geçti o dönemler fener zayıftı 7-8 sene şampiyon olamamışlardı. içimdeki cincon nefretinin tarifi yok. o dönemlerde öyle şeyler döndüki inanın biz 10 yılda 9 şampiyonluk yaşayabilirdik (85-95 yılları arası). sonra ali şen adnan polat giller türedi aziz yıldırım  açılan yoldan ilerledi vsvs... fatih altaylı bir gün açıklama yapıyor 101.yılımızda kulübümüzü ziyaret ediyor 3-4 saat incelemelerde bulunuyor ve ardından kendi kulübüne dönünce "serdar bilgili ve ekibi beşiktaşı ayrı bir kulvara sokmuş durumda inanılmaz şeyler yapılıyor planlanıyor bırakın fenerle sidik yarışı yapmayı beşiktaşı durduramazsak 2 sene sonra fenerle ikincilik mücadelesine dönecek bu lig bizler için" diyor sonrasında bildiğiniz şeyler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu isimlerin varlığından bile bi haberdir yönetim çünkü menajerler onlara ne sunuyorsa onlarla ilgileniyorlar. maalesef durum böyle.
Şu scout ekibinin başına 10 yaşında fm oynayan çocuk bile gelse neler neler alınır.Atakan Kurt bile menajer olmuş bize oyuncu çakmaya çalışıyor.Menajerin ipiyle kuyuyamı inilir.Adam 1 lira fazla komisyon için sana papy'i değil yalçını getirir. :s20:

Çevrimdışı Deniz

Şu scout ekibinin başına 10 yaşında fm oynayan çocuk bile gelse neler neler alınır.Atakan Kurt bile menajer olmuş bize oyuncu çakmaya çalışıyor.Menajerin ipiyle kuyuyamı inilir.Adam 1 lira fazla komisyon için sana papy'i değil yalçını getirir. :s20:
Kimi cakmaya calisiyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Kimi cakmaya calisiyor?
İsmi bilmiyorum.Başkanla son zamanlardaki yakınlığından anlaşılabilir oyuncu çakmaya çalıştığı. http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=659&ftID=1175302

Çevrimdışı uğur07

Bir de bir yorum vardı ona çok güldüm Töre'yi satıp Pektemek + bir miktar paraya Chahecouce'yu alalım diyen var biz dikine ve hızlı oynayarak sonuca varıyoruz hala Aatıf diyen var.

Eğer olurda boyle birşey olursa bende sana bi yerlerimle gulecegim, atif zaten hep yana oynayan, adam gecemeyen, fizigini kullanamayan, sut cekemeyen biri dimi, bu ozelliklerle de gokhan torenin iyi haliyle hic benzerlik tasimiyor, hey allahim, hadi anadolu topcusu ayni katkiyi veremez desen kabul etmem ama anlarim( fransiz altyapisi olan biri) da bizim hizli oyuna nasil ayak uyduramayacak onu anlamis degilim, tek sorunu topu biraz fazla sevmesi olur, ama bizde topu sevmeyen cok adam var ( olcay, necip, atiba, veli, ersan)

Çevrimdışı Tolga

Donk gelsin gelmesini geçtim Kasımpaşa bize onu zaten satmaz.

Gs'ye 1.5 m euro'ya evet der bize 5 m euro'ya satmazlar o yüzden boşa tartışıyorsunuz.

Bursa ve Kasımpaşa'dan bonservisle oyuncu almamız çok zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Savunduğun öldüğün bittiğin quaresmanın ilk gelişimde neler yaptıklarını da açalım ister misin?

acabilirsin genç sonucta senin sevgili yonetimin aldı bunu sorumlulugu onlar üstleniyor bana göre hava hoş
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer olurda boyle birşey olursa bende sana bi yerlerimle gulecegim, atif zaten hep yana oynayan, adam gecemeyen, fizigini kullanamayan, sut cekemeyen biri dimi, bu ozelliklerle de gokhan torenin iyi haliyle hic benzerlik tasimiyor, hey allahim, hadi anadolu topcusu ayni katkiyi veremez desen kabul etmem ama anlarim( fransiz altyapisi olan biri) da bizim hizli oyuna nasil ayak uyduramayacak onu anlamis degilim, tek sorunu topu biraz fazla sevmesi olur, ama bizde topu sevmeyen cok adam var ( olcay, necip, atiba, veli, ersan)
:kop: Adam her aldığı topu kendi kullanıyor ligin belkide Quaresma ile birlikte en bencil adamı

Çevrimdışı uğur07

Ayrica gökhan torenin ligin en iyi yerli oyuncusu oldugunu dusunuyorum, ama @Necmi abinin sozlerine de buyuk itimadim var ve yasim bazi seyler eksikse bunlarin hic bir zaman tamamlanamayacagini bana ogretti, asiri iyimserlik aptallikla yana yana izler maclari, once de fernandesi satan sampiyonlugu satiyor du gorduk,

Çevrimdışı uğur07

Don. Gibi bir adami besiktas gibi bir takimda barindiracaklarini kart manyağı yapmayacaklarini dusunuyorsanizda diyecek bi lafim yok, ayrica donk gs orta sahasina dinamizm katacak bi adam degil, melonun yerini falan kapatamaz, cirkeflik kontenjanini kapatir ama bak

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Don. Gibi bir adami besiktas gibi bir takimda barindiracaklarini kart manyağı yapmayacaklarini dusunuyorsanizda diyecek bi lafim yok, ayrica donk gs orta sahasina dinamizm katacak bi adam degil, melonun yerini falan kapatamaz, cirkeflik kontenjanini kapatir ama bak
Donk Hizli bir oyuncu Degil ama Akilli , Teknik ve ayakları cok düzgün bir oyuncu

Orta sahada ve defansta Donk Gibi oyun kurabilen , Akillica faul alabilen oyuncuya her takimin ihtiyaci vardir ki bizim en cok buna ihtiyacimiz var

2 stoperimizde oyun kuramıyor..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şunu gördüm.

Bizim yedek oyuncuların kalitesini baya bir yükseltmemiz lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı Donk transferine onay vermiyor ,ben daha önce sormuştum  :D
@Çağrı iyi güzel hoşta bazen çok fazla uçuyor şöyle uçuyor onun düşündükleriyle bizim yönetimin düşündükleri arasında büyük mentalite ve vizyon farkı var. Bazen daha günümüz şartlarına göre düşünüp ona göre pozisyon almak gerekiyor.

Donk Galatasaray'ın yapısına uyabilir ama bize mümkün değil.

Bizde oyuncu istediği kadar yetenekli olsun maçın en önemli yerinde gevşek gevşek oynarsa taraftar topa tutar adamı bu adam aşırı rahat.

Yeteneğine bir şey demiyorum ama kariyerinde de hiçbir zaman üst seviye bir takımda oynamayamadı sırf karakteri yüzünden.

Kasımpaşa'da rahat oyun oynarken göze batmayıp hatta hoş gelmesi normal ama büyük takımda sıkı markajda, tekme yerken, psikolojik açıdan gergin maçlarda yapacaklarının bedeli ağır olabilir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

suan oynanan macı izlemeyi bıraktım sinir katsayımın haddi hesabı yok o pektemek denen adama etmediğim laf kalmadı

zemin berbat dolayısıyla tempo yapamazsın ama geriye pas nedir Allah aşkına... sen burdada rolanti peşindeysen ne deyimki rakip eksik maca hala agırlık koyamıyorsun cnk kabiliyetsizler sayısı tavan yapmıs hem veli hem necip hem pedro hem milosevic olunca ne oyun kurma ne oyunu yonlendirecek akıl mevcut dolayısıyla kısır bir mac

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

Batuhan çok basit yorumlar atıyorsun 1 haftadır dikkatimi çekmeye başladı uyarma gereği duyuyorum böyle mentalite mi olur?

Fm de Fm gidiyorsun Fm sana fikir versin tamam ama gerçek hayatta yaşıyoruz. Fm'den bulduğun oyuncunun iyi olup olmama ihtimali bir yana adamı getirmek bir kere bu kadar kolay iş değil.

Hayatında hiç bir transferin ortasında yer aldın mı da bu kadar kolay ifadeler kullanıyorsun. Fax ile teklif yapıp oyuncunun imzalı sözleşmesi gelecek gelip tıkır tıkır oynayacak mı sanıyorsun?

Oyun o hepsi bu. Gerçek hayatta uğraşmak zorunda kaldığın yığınla faktör var. O yüzden ya meraklıysan bu tarz işlerin içine gir ya da biraz daha öğren ona göre daha geniş bak olaya.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

suan oynanan macı izlemeyi bıraktım sinir katsayımın haddi hesabı yok o pektemek denen adama etmediğim laf kalmadı

zemin berbat dolayısıyla tempo yapamazsın ama geriye pas nedir Allah aşkına... sen burdada rolanti peşindeysen ne deyimki rakip eksik maca hala agırlık koyamıyorsun cnk kabiliyetsizler sayısı tavan yapmıs hem veli hem necip hem pedro hem milosevic olunca ne oyun kurma ne oyunu yonlendirecek akıl mevcut dolayısıyla kısır bir mac
1461 trabzonun 7 attığı takıma biz rakip 10 kişiyken tek golü zor atıyoruz. söyleyecek sözüm yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu sahadaki oyunculardan sadece Cenk oynayabilecek durumda.

Çok kalitesiz abi ya.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."