Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322782 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Donk'un asıl mevkisi stoper bence. Son 6-7 sezonuna bakarsan daha çok stoper mevkisinde oynamış. Hem topu oyuna sokma anlamında hem de sertlik anlamında ve hız anlamında Douglas'tan daha iyi bir adam..

Olabilir donk iyi oyuncu douglası çok tanımadığımdan sordum. Ligde kaliteli oyuncuları kapmak iyidir. Yoksa melonun boşluğunu onla doldurabilirler. Hem gsyi 3.lük yarışında zor durumda bırakır (  :icool: ), hem de bize güç katar. Kesinlikle gsnin bu transferine engel koymak gerek. Bir de bunun hücumcu versiyonu niasse vardı aslında o da alınabilirdi.

Çevrimdışı mellfred

töreye 18 m euro versinler yanına kerimi de hediye ederiz. Allah aşkına konuşulan rakamlara  inanıyor musunuz ? töre bir gün satılacak ve göreceğiz bu konuşulanların çok altında gidecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olabilir donk iyi oyuncu douglası çok tanımadığımdan sordum. Ligde kaliteli oyuncuları kapmak iyidir. Yoksa melonun boşluğunu onla doldurabilirler. Hem gsyi 3.lük yarışında zor durumda bırakır (  :icool: ), hem de bize güç katar. Kesinlikle gsnin bu transferine engel koymak gerek. Bir de bunun hücumcu versiyonu niasse vardı aslında o da alınabilirdi.
Bu sezonun en çok ikili mücadele kazanan adamı Donk. Bu bile çoğu şeyi açıklıyor bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

töreye 18 m euro versinler yanına kerimi de hediye ederiz. Allah aşkına konuşulan rakamlara  inanıyor musunuz ? töre bir gün satılacak ve göreceğiz bu konuşulanların çok altında gidecek
18 m euro vermiş olsaydılar çoktan göndermişti Başkan bence. Ben de bu rakamların henüz telaffuz edildiğini düşünmüyorum.
Korku akıl katilidir.

@Kemal, aşılmayacak şey falan yok burada, sizin düşünceniz bence yanlış, olması gereken bakış açısı tam da Serhat'ın bahsettiği gibi. Donk bugün Beşiktaş forması giysin doğuştan Beşiktaşlı olur... Ligi, şehri tanıyan, düzenini kurmuş adam, en önemli eksiklerin olan 2 pozisyonu çok rahat oynayabiliyor, ücreti makul ve ezeli rakiplerinden birinin bu onlar için çok önemli olan hamleyi yapmasını engelleyeceksin, hem teknik hem psikolojik üstünlük... Devre arasında kimsenin uyum sorunu ile karşılaşma gibi bir riski almayı istemez. Bu sezon çok formda, bu fırsatı kaçırmamalıyız. Bugün transfer olur yarın 11'e çıkar Donk, bu büyük bir lüks...

Normalde rakiplerden topçu alınmasına karşıyım çünkü hep defolu olanları seçiyoruz Dany gibi, Sezer, aurellio gibi...Hatta mehmet topuz tarık çamdal veysel sarı bunları rekabet edip fiyat yükseltip transfer etseydik canımız daha çok yanacaktı. Aslında çoğunun çürük olduğu zaten belliydi ama donk yorumuna katılıyorum abi, dediğin gibi psikolojik ve teknik olarak üstünlük kazanırız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu forumda hep hayaller üzerinden konuşuyoruz. Forumda adı geçipte yönetim tarafından alınması düşünülen veya adı anılan gelecek vaat eden veya potansiyeli olan bir tane adam görmedim ben. Çağrı'nın Çağatay'ın bazı diğer arkadaşların bahsettiği adamları ilgili transfer komitesine sorsak kabzımal mı bunlar derler eminim. O yüzden gerçekler üzerinden konuşmak bence daha mantıklı. Maalesef bizim düşündüğümüz düzeyde düşünen bir scout veya transfer komitesine sahip değiliz, menajerler üzerinden yapıyoruz herşeyimizi.
Korku akıl katilidir.

Bu sezonun en çok ikili mücadele kazanan adamı Donk. Bu bile çoğu şeyi açıklıyor bence.

Yalnız anlaşma sağlanmış imza aşamasına gelmiş deniyor bu noktada araya girebilmemiz mümkün mü? Bonservis versek bile bize vermemek için 40 takla atabilirler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız anlaşma sağlanmış imza aşamasına gelmiş deniyor bu noktada araya girebilmemiz mümkün mü? Bonservis versek bile bize vermemek için 40 takla atabilirler.
GS'a giderse çok büyük bir hata yapmış oluruz bence ki büyük ihtimalle gidecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

bence töre bu yaz avrupa şampiyonası oynamadan satılmaz...

ve bo sefer çekirdek, kaju, antep fıstığı falan bonservissiz kandırırlar yazın birini gibime gelmekte...

bu yönetim transfer konusunda son 1-2 senedir başarılı hamleler yapmakta...

arada çürükler olsada zamanla onlarda tecrübe kazanıp, akıllanıyolar gibi..

Çevrimdışı ahmetx

İşte sorun orada zaten biz gidip Donk'un bir tık altı olan Douglas a 4-5 milyon euro bonservis bedeli vereceğiz öbür tarafta rakibimiz olan takım tek kuruş bonservis bedeli ödemeden veya çok daha az ödeyip hem defansındaki boşluğu hem orta sahasındaki boşluğu tek hamleyle dolduracak. Stratejik düşünmek bunu gerektirir bana göre.
@Çağrı Donk transferine onay vermiyor ,ben daha önce sormuştum  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı DADAYKARTALI

18 m euro vermiş olsaydılar çoktan göndermişti Başkan bence. Ben de bu rakamların henüz telaffuz edildiğini düşünmüyorum.
30 yaşını geçmiş sow için aziz 17 milyon Euro teklif var satmadım dediğinde fb li lerde dahil herkes gülmüştü 23 yaşında Gökhan için neden 20 milyonlar hayal olsun ki yeter ki oyuncunun değerini bil..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı Donk transferine onay vermiyor ,ben daha önce sormuştum  :D
@Çağrı iyi güzel hoşta bazen çok fazla uçuyor şöyle uçuyor onun düşündükleriyle bizim yönetimin düşündükleri arasında büyük mentalite ve vizyon farkı var. Bazen daha günümüz şartlarına göre düşünüp ona göre pozisyon almak gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

şu leandro damiao hakkında fikri olan var mı
adam boşta şuan en azından forvet hattında çeşit olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ahmetx

@Çağrı iyi güzel hoşta bazen çok fazla uçuyor şöyle uçuyor onun düşündükleriyle bizim yönetimin düşündükleri arasında büyük mentalite ve vizyon farkı var. Bazen daha günümüz şartlarına göre düşünüp ona göre pozisyon almak gerekiyor.
Yok öyle değil devamlılığı olmayan,maç seçen,iş disiplini olmayan, problemli bir oyuncu demişti
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok öyle değil devamlılığı olmayan,maç seçen,iş disiplini olmayan, problemli bir oyuncu demişti
Biz de onlardan çok var eğer o gözle bakılıyorsa :) Ben Donk'un öyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum hedefleri olmayan bir takımda bir adamı ne kadar motive edebilirsin?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz de onlardan çok var eğer o gözle bakılıyorsa :) Ben Donk'un öyle bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum hedefleri olmayan bir takımda bir adamı ne kadar motive edebilirsin?
Gidip çok üst düzey bir stoper alınır Donk'un adını bile anmam ama Douglas gibi bir adamdan ve o paralardan bahsediliyorsa Donk benim gözümde Maldini'dir Baressi'dir Hierro'dur  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Benim de beğendiğim bir oyuncuydu Donk yazın orta saha ihtiyacı varken @Çağrıya sormuştum ne düşünüyorsun diye ama yukarıdaki problemlerden bahsetmişti ben de kalsın o zaman demiştim.

Çevrimiçi Samet Ç

Yine Töre'yi satıyoruz bu sefer 18 milyon euroya hayırlı olsun.  Töre'yi devre arasında satan şampiyonluğu satar. Olcay, Kerim, Quaresma kanat oyuncuları ile mi şampiyon olacaksın. Hiç demeyin Töre gider Carrillo'yu alırız o bizim düşüncemiz bizim başkan gider kar yapmak için en fazla Aras'ı alır. Adam'ın ölüsü iki derbi kazandırdı bir de Gençler deplasmanında bir puan çıkardı.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir de bir yorum vardı ona çok güldüm Töre'yi satıp Pektemek + bir miktar paraya Chahecouce'yu alalım diyen var biz dikine ve hızlı oynayarak sonuca varıyoruz hala Aatıf diyen var.

Çevrimdışı genki1914

Donk bize ilac olur aslinda stoper ve on libero olarak kullanabiliriz 2 mevkiye transfer gibi ben olsam sırf Gs ye yar olmasın diye alirdim  cunku onlarin takima cuuk diye oturacak

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Sevgili Beşiktaşlılar;

biz gerçekten gereksiz duygusallığı olan bir camiayız. geçmişte de bunun hatalarını gördük. tekrar ediyorum. şu an dünyada vazgeçilmeyecek 2 tane oyuncu var (messi ve ronaldo) onun dışındaki her oyuncudan vazgeçilir ve yeri doldurulur. Töre konusu mesela istatistikleri gerçekten potansiyeli ile orantısız. geçen sene kötü volkan şen'in istatistikleri töre'yi ikiye katlıyor. bu sene lige iyi başlamıştı ama son 10 haftadır ortalarda yok malesef ligde 2 gol 5 asisti var bu 5 asisti ilk 6 maçta yapmıştı fener maçından beri asisti yok hangi katkıdan bahsediliyor anlamıyorum. bir arkadaşımız yorumunda forvetimiz sinan gümüş kanat oyuncumuz holosko olur diyor. holosko son şampiyonluğumuzun en önemli adamlarındardır. 43 maç 15 gol 9 asistle oynamıştır. ben törenin bu rakamlara ulaştığı gün kendisini sırtımda taşırım. @Necmi abinin bir sözü var kanat adamları bulunması en kolay oyuncu gurubundalar. beğenilmeyen olcay Şahan'ın istatistikleri bile yukarılardadır. Belçika liginde bir dolu kanat adamı var töre'nin verdiği istatistiği verecektir.

zamanında Q7 geldi ilk yarı süperdi devre arası A.Madrid 25 M verdi vermedik Pektemek'e Ruslar 5,5 verdi vermedik Fernandes'e Lokomotif 18 verdi vermedik. Lille İsmail'e 4,5 veriyordu vermedik Gökhan Zan 'a bile teklif geldi vermedik Burak Yılmaz'a Ruslar 7,5 verdi vermedik Tigana zamanında Serdar kurtuluşa ruslar 7 verdi vermedik. biraz daha zorlasak stadımızı bitirecek para ortaya çıkıyor neredeyse. yukarıda saydığım bu adamlardan bırakın 60-70 milyon euro'yu 1 TL kazandık mı? Hayır...

endüstriyel futbolda duygusallığa yer yok. 14-15 veren birini bulursan satarsın Töre'yi 10 milyon kar ettim der gider latin ülkelerinden daha potansiyelli birini 8-9'a alırsın sonra da onu satarsın 18'e. bakınız porto shaktar. denklem  bu kadar basittir.

türkiyede 3-5 tane menajer var bunların oyuncu havuzu var o adamlar sadece transferde konuşulur. örneğin douglas 4 büyük takımda aldı bu adamı. devre arası almazsak kendisini yaz transfer sezonunda gene adı gececek sonraki yaz gene :) dünyada binlerce onbinlerce oyuncu var biz hep 150-200 oyuncunun ismi sürekli pişiriliyor ısıtılıyor servis ediliyor hep aynı adamlar...

bu arada donk mu douglas mı? 10 kere donk...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı AigleBordeaux

Donk Gs yarisa sokacak goreceksiniz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı dlcs

Gökhan hakkında yazılanlar inanamıyorum. Duyumlarla dedikodularla oyuncu mu yaftalanır. Şu an takımın en değerli oyuncusu hakkında böyle ileri geri konuşmamanız gerekir. Siz tarafsız bir futbol izleyicisi değil Beşiktaş taraftarısınız. Konuştuğunuz şeylerin Beşiktaş odaklı olması gerekir. Bu işin doğası budur.

Gökhan hakkında her ileri geri konuşulduğunda insanlar pişman etmekten bıkmayan şahane bir karakter. Elinden geldiği kadarını yapar gerisini düşünmez. Geçen yıl şampiyonluk gittiyse Gökhan'dan değil takımın kalitesizliğinden gitti. 3-4 iyi oyuncu ile şampiyon olunabilinseydi biz değil başkaları olurdu.

Şurada mesela Ozan isimli bir kullanıcı var. 2 yıldır gökhan bitik diyor ve gökhan 2 yıldır sürekli bonservisini katlıyor. Bilimiyorum çok mu ihtyacınız var dikkat çekmeye ama bunu Beşiktaş üzerinden yapmayın. Bu taraftar aklı kolayca bulanabilen tarihin her döneminde oldukça saçma sapan işler yapmış bir taraftar. Biraz olsun kulübün menfaatini düşünün.

Çevrimiçi hasankale

Gidip çok üst düzey bir stoper alınır Donk'un adını bile anmam ama Douglas gibi bir adamdan ve o paralardan bahsediliyorsa Donk benim gözümde Maldini'dir Baressi'dir Hierro'dur  :)
Dostum iyi güzel söylüyosun ama atladığın bir konu var.Kasımpaşada tıpkı Bursa gibi bize kolay kolay oyuncu vermez.Hele ki oyuncuyu bizden başka isteyen varsa mümkün değil vermez.En basitinden rıza hocanın açıklamasına bak Denizli isterse seve seve veririm.Eğer biz talip olsaydık en iyi oyuncumu devre arasında vermemi kimse beklemesin derdi.Bundan zerre kadar şüphem yok.

Çevrimdışı Kadir G.

Günaydın Sevgili Beşiktaşlılar;

biz gerçekten gereksiz duygusallığı olan bir camiayız. geçmişte de bunun hatalarını gördük. tekrar ediyorum. şu an dünyada vazgeçilmeyecek 2 tane oyuncu var (messi ve ronaldo) onun dışındaki her oyuncudan vazgeçilir ve yeri doldurulur. Töre konusu mesela istatistikleri gerçekten potansiyeli ile orantısız. geçen sene kötü volkan şen'in istatistikleri töre'yi ikiye katlıyor. bu sene lige iyi başlamıştı ama son 10 haftadır ortalarda yok malesef ligde 2 gol 5 asisti var bu 5 asisti ilk 6 maçta yapmıştı fener maçından beri asisti yok hangi katkıdan bahsediliyor anlamıyorum. bir arkadaşımız yorumunda forvetimiz sinan gümüş kanat oyuncumuz holosko olur diyor. holosko son şampiyonluğumuzun en önemli adamlarındardır. 43 maç 15 gol 9 asistle oynamıştır. ben törenin bu rakamlara ulaştığı gün kendisini sırtımda taşırım. @Necmi abinin bir sözü var kanat adamları bulunması en kolay oyuncu gurubundalar. beğenilmeyen olcay Şahan'ın istatistikleri bile yukarılardadır. Belçika liginde bir dolu kanat adamı var töre'nin verdiği istatistiği verecektir.

zamanında Q7 geldi ilk yarı süperdi devre arası A.Madrid 25 M verdi vermedik Pektemek'e Ruslar 5,5 verdi vermedik Fernandes'e Lokomotif 18 verdi vermedik. Lille İsmail'e 4,5 veriyordu vermedik Gökhan Zan 'a bile teklif geldi vermedik Burak Yılmaz'a Ruslar 7,5 verdi vermedik Tigana zamanında Serdar kurtuluşa ruslar 7 verdi vermedik. biraz daha zorlasak stadımızı bitirecek para ortaya çıkıyor neredeyse. yukarıda saydığım bu adamlardan bırakın 60-70 milyon euro'yu 1 TL kazandık mı? Hayır...

endüstriyel futbolda duygusallığa yer yok. 14-15 veren birini bulursan satarsın Töre'yi 10 milyon kar ettim der gider latin ülkelerinden daha potansiyelli birini 8-9'a alırsın sonra da onu satarsın 18'e. bakınız porto shaktar. denklem  bu kadar basittir.

türkiyede 3-5 tane menajer var bunların oyuncu havuzu var o adamlar sadece transferde konuşulur. örneğin douglas 4 büyük takımda aldı bu adamı. devre arası almazsak kendisini yaz transfer sezonunda gene adı gececek sonraki yaz gene :) dünyada binlerce onbinlerce oyuncu var biz hep 150-200 oyuncunun ismi sürekli pişiriliyor ısıtılıyor servis ediliyor hep aynı adamlar...

bu arada donk mu douglas mı? 10 kere donk...

Sinanı holoskoyu yazan benim siz yanlış anlamışsınız.

Töre'nin ederine gitmesine karşı değilim. Duygusallık yapıp onu sattı bunu sattı 3-5 e bakılmasın gönderilsin diyenlere lafım.