yorumun altına imzamı atarım 
birde bizim takımın şampiyonlukları kaybetmesinde en belirgin etkenlerden biride saha içinde kaba tabirle çakal oyuncu sayımız yetersiz hatta yok. herkes beyefendi bizde. ama bakın renklilere selçuk inan, melo, burak, sneijder, gökhan gönül, mehmet topal, b.alves, meirelles, caner say say bitmez. böyle adamlar şampiyonluklarda çok belirleyici oluyorlar. donk bu anlamda da artı katar bize. bizim takımda didişen bir tek veli var. hatırlayın cincon maçında sneijder adama kırmızıyı zorla çıkarttırmıştı. garibim veli 7 kişinin ortasında tek kalmıştı... şampiyon olacaksan türkiye liginde 3-4 tane çakal oyuncuyu kadronda tutacaksın. bu etik mi değil ama oyunun kuralı burada böyle...
Kesinlikle katılıyorum hocam duygularıma tercüman olmuşsun.
Hatta biraz daha net söyleyecek olursak, son yıllarda derbi karnemizin bu kadar kötü olmasının sebebi de yine budur. Ne zaman konusu olsa Beşiktaşlı arkadaşlarla ben de aynısını söylüyorum.
Körpe Oğuzhan'ı, Veli'yi atarsan Melo'nun, 20 numaranın kucağına, kedinin ciğerle oynadığı gibi oynarlar ve nitekim oynadılar.
Derbi maçları kazandıran oyuncu profili: Melo, Lugano, 20 numara, Selçuk İnan, Pascal Nouma vs. vs.
Kısacası rakibin kimyasını bozan, yalnızca topla değil rakiple de oynayan oyuncular..
Ha, bunlar olmadan da kazanamaz mısın, kazanırsın, bizim son 10 yılda kazandığımız kadar ama işte... oyunun kuralı bu.