Günaydın Sevgili Beşiktaşlılar;
biz gerçekten gereksiz duygusallığı olan bir camiayız. geçmişte de bunun hatalarını gördük. tekrar ediyorum. şu an dünyada vazgeçilmeyecek 2 tane oyuncu var (messi ve ronaldo) onun dışındaki her oyuncudan vazgeçilir ve yeri doldurulur. Töre konusu mesela istatistikleri gerçekten potansiyeli ile orantısız. geçen sene kötü volkan şen'in istatistikleri töre'yi ikiye katlıyor. bu sene lige iyi başlamıştı ama son 10 haftadır ortalarda yok malesef ligde 2 gol 5 asisti var bu 5 asisti ilk 6 maçta yapmıştı fener maçından beri asisti yok hangi katkıdan bahsediliyor anlamıyorum. bir arkadaşımız yorumunda forvetimiz sinan gümüş kanat oyuncumuz holosko olur diyor. holosko son şampiyonluğumuzun en önemli adamlarındardır. 43 maç 15 gol 9 asistle oynamıştır. ben törenin bu rakamlara ulaştığı gün kendisini sırtımda taşırım.
@Necmi abinin bir sözü var kanat adamları bulunması en kolay oyuncu gurubundalar. beğenilmeyen olcay Şahan'ın istatistikleri bile yukarılardadır. Belçika liginde bir dolu kanat adamı var töre'nin verdiği istatistiği verecektir.
zamanında Q7 geldi ilk yarı süperdi devre arası A.Madrid 25 M verdi vermedik Pektemek'e Ruslar 5,5 verdi vermedik Fernandes'e Lokomotif 18 verdi vermedik. Lille İsmail'e 4,5 veriyordu vermedik Gökhan Zan 'a bile teklif geldi vermedik Burak Yılmaz'a Ruslar 7,5 verdi vermedik Tigana zamanında Serdar kurtuluşa ruslar 7 verdi vermedik. biraz daha zorlasak stadımızı bitirecek para ortaya çıkıyor neredeyse. yukarıda saydığım bu adamlardan bırakın 60-70 milyon euro'yu 1 TL kazandık mı? Hayır...
endüstriyel futbolda duygusallığa yer yok. 14-15 veren birini bulursan satarsın Töre'yi 10 milyon kar ettim der gider latin ülkelerinden daha potansiyelli birini 8-9'a alırsın sonra da onu satarsın 18'e. bakınız porto shaktar. denklem bu kadar basittir.
türkiyede 3-5 tane menajer var bunların oyuncu havuzu var o adamlar sadece transferde konuşulur. örneğin douglas 4 büyük takımda aldı bu adamı. devre arası almazsak kendisini yaz transfer sezonunda gene adı gececek sonraki yaz gene

dünyada binlerce onbinlerce oyuncu var biz hep 150-200 oyuncunun ismi sürekli pişiriliyor ısıtılıyor servis ediliyor hep aynı adamlar...
bu arada donk mu douglas mı? 10 kere donk...