Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322094 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi en azından sebepe belli biktarda ulaştık parasını alamadığı için protesto ediyor.Yanlış bir şey ama yönetimde hatalı ona göre hesaplamalı bütçeyi.Stad bildiğim kadarıyla Vodafone'dan gelen parayla ve satılan localardan gelen parayla yapılıyor.O yüzden stad bahane olmamalı.
stada 100 M$ harcandı sen vodafone dan localardan kombineden o paranın geldiğini falanmı sanıyorsun
zaten başka gelirinmi var Oyunculara gecikmelide olsa parası ödeniyor geçen sene gs oyuncuları para almadan
şampiyon oldu bunu biliyormusun. Biliyorsunki paranı alacaksın tutki aldın almadın bir kenara sen bu bağlamda profesyonellik gösteriyormusun
kulüpten profesyonellik beklerken sen ne kadar profesyonel oluyorsun. Her gece barlardasın adın sürekli olayların içinde
vuruluyorsun maça çıkamıyorsun böyle bir şeye hakkın varmı ne oluyor o zaman benim sana verdiğim para

Çevrimdışı Batuhan1903

şu anda parayla ilgili bir sorun yokki kulüpten gitmek istiyor.
beni ilgilendirmiyor genç olması nasıl parasını istediğinde profesyonel oluyorsa
o zaman profesyonel gibi yaşayacak işine gelince profesyonel gelmediğinde genç olmuyor
ya öyle ya böyle bir ordan bir burdan olmaz. madem milyonları kazanıyorsun o zaman akşam evine gidip yatacaksın
vücudunu gücünü koruyacaksın ben senden onları satın alıyorum. senin sabahlara kadar eğlenmeye hakkın yok
ben senin performansına veriyorum milyonları ve bunu son damlasına kadar bana vermekle yükümlüsün.
Abi milyonların karşılıgını alma meselesinde takımda o kadar oyuncu varki sıfır katkıyla milyonları götüren Töre'ye gelene kadar kimler var kimler.Mesela Pektemek çalışmıyor kendini geliştirmiyor boş kaleye bile gol atamıyor ama milyonları almasını biliyor.Tolga'ya hiç gelmiyorum bile.Senin yönetici olarak görevin para bulup futbolcuya maaşını zamanında ödemen futbolcunun gece gezmesini istemiyor musun koyarsın kuralı haftada 1 kez gece çıkma hakkın var bunu esnetirsen 50 bin dolar para cezası dersin bidaha oyuncu dışarı çıkmaz.Benim fikrime göre töre yönetimle kendi içinde inatlaştı para konusunda bunuda protesto ediyor Anç ile aralarının kötü olduğu konuşuluyor.Adamın protestolu hali bile 2 derbi kazandırdığı için kızamam ben ona.Profesyonelliği işine geldiği gibi kullanıyor evet ama kulube aidiyet duygularını arttırmayı sağlayacak olan yöneticidir.Genç yaşta milyonları kazanan haliyle her şeyi elde eden bi insan artık kendi egosu için oynar(Ronaldo misali) bunu avantaja çevirmek Sinan Engin gibi bi yöneticinin elinde.

Çevrimdışı Batuhan1903

stada 100 M$ harcandı sen vodafone dan localardan kombineden o paranın geldiğini falanmı sanıyorsun
zaten başka gelirinmi var Oyunculara gecikmelide olsa parası ödeniyor geçen sene gs oyuncuları para almadan
şampiyon oldu bunu biliyormusun. Biliyorsunki paranı alacaksın tutki aldın almadın bir kenara sen bu bağlamda profesyonellik gösteriyormusun
kulüpten profesyonellik beklerken sen ne kadar profesyonel oluyorsun. Her gece barlardasın adın sürekli olayların içinde
vuruluyorsun maça çıkamıyorsun böyle bir şeye hakkın varmı ne oluyor o zaman benim sana verdiğim para
Abi hatırlıyorum vurulduğu hafta maça çıktı o haliyle bile oynayan bi insan Töre geçen sene bi kere sakatlıktan kaytarıp maç oynamamazlık yapmadı istese yapardı.Adamın vurulması onun suçumu kaza kurşununa denk geldi.Bütün oyuncular gece gezmeye çıkıyorlar rahip değilki bunlar sonuçta.Abdurrahim Albayrak gsde maaşları finanse etti diye biliyorum.Etmediyse bile oyuncuları kaynaştırdı takıma idiyet duygusunu arttırdı Melo albayrak kulupten ayrıldığı için ne kadar üzüldü. Melo dediğimiz adam ameliyat oldu iyileşme tarihinden 3 ay önce sahaya çıktı demekki albayrak kulube bağlamıs adamı yada kendine bağlamış atıyorum adam benim için oyna gol at su derbide sana saat hediye falan diyordur.Sinan Engin'de yapıyordu bunu.Oyuncuyu kaybetmek çok kolay önemli olan onu kazanmaktır Oyuncu hata yapacak affetmek büyüklüktür biraz abilik yapacaksın oyuncuya bizde öyle bir yönetici yok.

Çevrimdışı TALAT

Sergende sırf iddaa yaptığı için chelsea maçını almıştı.Meşhur şampiyonlukta Tümerin biraz uzağına pas vermiştiki tumer ona pas verip gol atsın diye.Buda ihanettir normal şartlarda ya tümer pası veremeseydi.Yıldız oyuncuların böyle tripleri olabiliyor önemli olan bu mental yönden zayıflıklarını kulup için avantaja çevirebilmekte.Bu yüzden sevmesemde Sinan Engin gibi bir yönetici şart.

şu yorumu gerçekten inanarak mı yazdın merak ediyorum
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Sergende sırf iddaa yaptığı için chelsea maçını almıştı.Meşhur şampiyonlukta Tümerin biraz uzağına pas vermiştiki tumer ona pas verip gol atsın diye.Buda ihanettir normal şartlarda ya tümer pası veremeseydi.Yıldız oyuncuların böyle tripleri olabiliyor önemli olan bu mental yönden zayıflıklarını kulup için avantaja çevirebilmekte.Bu yüzden sevmesemde Sinan Engin gibi bir yönetici şart.

Sinan Engin mi? Sevmemene rağmen hala bu tarz adamları görmek istiyorsan kulüpte daha çooook değişmesi gereken şey var demek bizim açımızdan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Sinan Engin mi? Sevmemene rağmen hala bu tarz adamları görmek istiyorsan kulüpte daha çooook değişmesi gereken şey var demek bizim açımızdan.
Bende isterim herşey profesyonelce olsun ama burası Türkiye böyle adamlar katkı sağlıyor.Geçen sene Albayrak çok katkı vermişti cimboma.Sinan Engin 100. yılda Nouma Sergen İlhan gibi sorunlu oyuncular vardı bunları kafalayıp en iyi katkı vermelerini sağlıyordu. Adamı hiç sevmiyorum fakat boyle bir yonetici gerekli diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

şu yorumu gerçekten inanarak mı yazdın merak ediyorum
Burası forum ve bende görüşlerimi yazıyorum beğenmiyorsanız ya da rahatsız oluyorsanız yazdıklarımı okumamanızı tavsiye ederim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Töre'yi haklı bulmakla beraber satılması konusunda Necmi abiye katılıyorum ben işçime para ödeyemesem 3-4 ay o da avukatı ile gelse haklıdır derim ne yapar eder bulur parasını verir sonra da kapının önüne koyarım. İki taraf içinde eskisi gibi verim olmaz ayrıca itibar meselesidir.

İyi para teklif edilmesi halinde satılması taraftarıyım Oyuncuların alacakları, stat ödemeleri, ve devre arası transfer için para lazım. Trabzon gibi olmasın sonumuz.

Töre'nin şampiyonluğu sattığını ise kesinlikle düşünmüyorum. Ne fb maçında gomeze kesemese ne de gs maçında golü atamasa kimse bir şey demezdi takımı satan adam niye en önemli maçlarda katkı versin. Kilo alması gece gezmesi psikolojik sorunları ve diğer tüm problemleri olmasa aynı kankası q7 gibi o da bizde oynamazdı zaten biri barcelona da diğeri chelsea de devam ederdi.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Abi milyonların karşılıgını alma meselesinde takımda o kadar oyuncu varki sıfır katkıyla milyonları götüren Töre'ye gelene kadar kimler var kimler.Mesela Pektemek çalışmıyor kendini geliştirmiyor boş kaleye bile gol atamıyor ama milyonları almasını biliyor.Tolga'ya hiç gelmiyorum bile.Senin yönetici olarak görevin para bulup futbolcuya maaşını zamanında ödemen futbolcunun gece gezmesini istemiyor musun koyarsın kuralı haftada 1 kez gece çıkma hakkın var bunu esnetirsen 50 bin dolar para cezası dersin bidaha oyuncu dışarı çıkmaz.Benim fikrime göre töre yönetimle kendi içinde inatlaştı para konusunda bunuda protesto ediyor Anç ile aralarının kötü olduğu konuşuluyor.Adamın protestolu hali bile 2 derbi kazandırdığı için kızamam ben ona.Profesyonelliği işine geldiği gibi kullanıyor evet ama kulube aidiyet duygularını arttırmayı sağlayacak olan yöneticidir.Genç yaşta milyonları kazanan haliyle her şeyi elde eden bi insan artık kendi egosu için oynar(Ronaldo misali) bunu avantaja çevirmek Sinan Engin gibi bi yöneticinin elinde.

şu birini konuşurken başka birini örnek verme huyundan vazgeçin başkası yanlışsa oda yanlış olmak zorunda değil
başkasının hakkını vermemesi onun haklı çıkartmaz kötüden örnek olmaz

Çevrimdışı Mehmet K

O değil de kaleci işi ne oldu duyum yok mu duyum

Çevrimiçi Necmi

Abi hatırlıyorum vurulduğu hafta maça çıktı o haliyle bile oynayan bi insan Töre geçen sene bi kere sakatlıktan kaytarıp maç oynamamazlık yapmadı istese yapardı.Adamın vurulması onun suçumu kaza kurşununa denk geldi.Bütün oyuncular gece gezmeye çıkıyorlar rahip değilki bunlar sonuçta.Abdurrahim Albayrak gsde maaşları finanse etti diye biliyorum.Etmediyse bile oyuncuları kaynaştırdı takıma idiyet duygusunu arttırdı Melo albayrak kulupten ayrıldığı için ne kadar üzüldü. Melo dediğimiz adam ameliyat oldu iyileşme tarihinden 3 ay önce sahaya çıktı demekki albayrak kulube bağlamıs adamı yada kendine bağlamış atıyorum adam benim için oyna gol at su derbide sana saat hediye falan diyordur.Sinan Engin'de yapıyordu bunu.Oyuncuyu kaybetmek çok kolay önemli olan onu kazanmaktır Oyuncu hata yapacak affetmek büyüklüktür biraz abilik yapacaksın oyuncuya bizde öyle bir yönetici yok.
son dört maçı unutuyorsun evet istemeyerek çıkmadı
evet vurulması onun suçu çamurda dolaşırsan çamura batarsın
sonrada çamurlanmak benim suçummu diyemezsin.Sinan engin kim ya
neyi örnek veriyorsun tapeleri okumadınmı maç kadrosunu aziz yıldırıma taşıyan adamdan
bahsediyorsun. hem maaşını düzenli ödemekten bahsediyorsun oyuncunun profesyonel olduğunu
söylüyorsun hemde oynatmak için hediye vermekten söz ediyorsun onlar oynamak için para alıyor
nasıl avukatını göndermekte haklıysa para veriyorsan oynamak zorunda bunun için birde bir tarafını okşamayacağız herhalde.

Çevrimiçi Necmi

Töre'yi haklı bulmakla beraber satılması konusunda Necmi abiye katılıyorum ben işçime para ödeyemesem 3-4 ay o da avukatı ile gelse haklıdır derim ne yapar eder bulur parasını verir sonra da kapının önüne koyarım. İki taraf içinde eskisi gibi verim olmaz ayrıca itibar meselesidir.

İyi para teklif edilmesi halinde satılması taraftarıyım Oyuncuların alacakları, stat ödemeleri, ve devre arası transfer için para lazım. Trabzon gibi olmasın sonumuz.

Töre'nin şampiyonluğu sattığını ise kesinlikle düşünmüyorum. Ne fb maçında gomeze kesemese ne de gs maçında golü atamasa kimse bir şey demezdi takımı satan adam niye en önemli maçlarda katkı versin. Kilo alması gece gezmesi psikolojik sorunları ve diğer tüm problemleri olmasa aynı kankası q7 gibi o da bizde oynamazdı zaten biri barcelona da diğeri chelsea de devam ederdi.
bunu diyorum elbette parasını vereceksin üstüne yatacak halin yok ama ben bir daha asla Töreye güvenmem
ben onun o dört maça parasını alamadığı için çıkmadığını biliyorum ben bunu bu mantıkla değerlendiren birine asla güvenmem
ve sırtımı dönmem.
diğer konuda katılmıyorum takımı satmadı diyorsun kilo alması gece gezmeleri umursamaz tavırları takımı satmak değilmi
al işte faydalanamıyoruz adam sıfır verim bu takımı satmak değilmi satmak derken gidip şike yaptı demiyoruz herhalde
arkadaşların emek verirken kendilerine dikkat ederken sen hiç bir sorumluluk alma geceleri dolaş kilo al maçlarda umursamaz tavır içinde ol sürekli top kaybet
sonra dönüp kaybettiğin topa bakma bile benim gözümde bu ihanettir takımı satmaktır

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bunu diyorum elbette parasını vereceksin üstüne yatacak halin yok ama ben bir daha asla Töreye güvenmem
ben onun o dört maça parasını alamadığı için çıkmadığını biliyorum ben bunu bu mantıkla değerlendiren birine asla güvenmem
ve sırtımı dönmem.
diğer konuda katılmıyorum takımı satmadı diyorsun kilo alması gece gezmeleri umursamaz tavırları takımı satmak değilmi
al işte faydalanamıyoruz adam sıfır verim bu takımı satmak değilmi satmak derken gidip şike yaptı demiyoruz herhalde
arkadaşların emek verirken kendilerine dikkat ederken sen hiç bir sorumluluk alma geceleri dolaş kilo al maçlarda umursamaz tavır içinde ol sürekli top kaybet
sonra dönüp kaybettiğin topa bakma bile benim gözümde bu ihanettir takımı satmaktır

Adamın defosu o sorumsuzlukları zaten abi olmasa bu yetenekle bizde oynar mı parasını versen de alacak o kiloyu hasta oluyor hafif sakatlık geçiriyor gece gezersen bakmazsan kendine boyu kısa zaten hop yağ bağlıyor hemen  :) Benzer durumlar q7 de de var ki şuan o daha dikkatli o yapsa yaşı geçmiş kesersin takımdan kaybımız yıllık maaşı olur bu yaştan sonra para kazandırmaz ama Töre den faydalanmak zorundayız bir şekilde Hoca ayarlar onu verim alalım ki satalım iyi paraya hem o kazansın hem biz zaten devre arası gitmese Allah muhafaza şampiyon olamazsak takviye gerekecek ffp den dolayı sene sonu mecbur satmak zorunda kalıcaz. Yani müsterih ol yönetimde öbür sene için onunla devam etmek ile ilgili planlama yapmıyordur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı campeon2015

Bence Carrillo transferi olumlu sonuçlandığı an Töre devre arası Londra yolcusu olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Douglas Ryan Donk'tan iyi midir? Ona vereceğimiz para yerine Donk'a fazla maaş teklif edip alsak ne zarar ederiz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Olcay'ı el birliği ile küstürdünüz... Veli formasına kavuşunca Olcay'ın çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Dikkat edin ne zaman dirençli bir takıma karşı oynarken Olcay ile daha ofansif olduğu düşünülen bir kanat ya da forvet oyuna alınsa bir anda etkinliğimiz yok oluyor, pozisyona bile giremiyoruz. Bunu Biliç de yaptı, Şenol Hoca'da yaptı bir kaç tecrübeden sonra öğrenecek iyice. O dakikalarda Olcay'ı dik tutan Veli'dir, hem sahada olası ile hem de takım savunmasına verdiği katkı ile. Olcay gibi bir kanadınız daha olsa, kilit açmak için, Töre ya da Q7 gibi oyunculara gerek kalmaz.
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Kemal

@Necmi abi Töre'ye takmışsın yazılardan belli ama şöyle bir durum var vurulma , gece gezmeleri vs. bu adam zaten buydu biz bu adamı kiraladığımızda kurşun yedi . Hatta şuanda evlilik arifesinde daha dikkat ediyor kendine geçen yıla nazaran .

Satılması konusu ise ;  Fikret ORMAN neden q17 yi aldı ? Çok mu hasta futboluna , bence hayır nabız yokladı ve taraftarın gazını aldı , yani taraftar menşei transfer . Şimdi ligin yarısını lider potasında kapatıp 2 derbi alıp Şampiyon olmaya çok yaklaşmışken , dedikleriniz doğru bile olsa Töre'yi satıp idam sehpasına çıkacağını , böyle bir kumar oynayacağını gerçekten düşünüyor musunuz ? Allah korusun işler kötüye giderse tüm fatura Başkana çıkar , neden sattın Töre'yi denir .

Ha Töre satılır mıydı , evet Beşiktaşın transfer B ve C planları olurdu , 5 Ocakta satılıp - 6 Ocakta ondan daha iyisi zaten hazırlanmış olur ve transfer edilirdi , ama maalesef bizim böyle bir transfer politikamız ve gücümüz yok .

Kısaca yönetim 18 m euro ya da şuan satmaz Töre'yi, yaz başı için söz keserler.

Çevrimdışı Kemal

Douglas Ryan Donk'tan iyi midir? Ona vereceğimiz para yerine Donk'a fazla maaş teklif edip alsak ne zarar ederiz?

Donk dediğiniz adam Beşiktaşa hareket çekti üzerine yenildiğimiz Avrupa maçlarında sosyal medya hesabından küçük aklı sıra laf soktu . Hala Donk diyorsunuz , el insaf .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Donk dediğiniz adam Beşiktaşa hareket çekti üzerine yenildiğimiz Avrupa maçlarında sosyal medya hesabından küçük aklı sıra laf soktu . Hala Donk diyorsunuz , el insaf .
Yine duygusallığın dibine vurduk. Hem defans sorunumuza çare bulacağız hem de orta sahadaki rotasyona hem de en önemli rakiplerimizden birisinin en büyük eksikliğini doldurmasını engelleyeceğiz. Herşeyde olduğu gibi burada da paçalarımızdan duygusallık akıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kemal

Yine duygusallığın dibine vurduk. Hem defans sorunumuza çare bulacağız hem de orta sahadaki rotasyona hem de en önemli rakiplerimizden birisinin en büyük eksikliğini doldurmasını engelleyeceğiz. Herşeyde olduğu gibi burada da paçalarımızdan duygusallık akıyor..

Hocam duygusallaık değil , ama bazı aşılmayacak şeyler var . Yani ne gerek var dünya çapında 1000 tane isim varken , bakın burda bile arkadaşlar 10 tane isim yazdılar ince ayrıntılarıyla değerlendirerek. Scoutingi biraz kullanmalı Beşiktaş artık , böyle ileri gideriz .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hocam duygusallaık değil , ama bazı aşılmayacak şeyler var . Yani ne gerek var dünya çapında 1000 tane isim varken , bakın burda bile arkadaşlar 10 tane isim yazdılar ince ayrıntılarıyla değerlendirerek. Scoutingi biraz kullanmalı Beşiktaş artık , böyle ileri gideriz .
İşte sorun orada zaten biz gidip Donk'un bir tık altı olan Douglas a 4-5 milyon euro bonservis bedeli vereceğiz öbür tarafta rakibimiz olan takım tek kuruş bonservis bedeli ödemeden veya çok daha az ödeyip hem defansındaki boşluğu hem orta sahasındaki boşluğu tek hamleyle dolduracak. Stratejik düşünmek bunu gerektirir bana göre.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İşte sorun orada zaten biz gidip Donk'un bir tık altı olan Douglas a 4-5 milyon euro bonservis bedeli vereceğiz öbür tarafta rakibimiz olan takım tek kuruş bonservis bedeli ödemeden veya çok daha az ödeyip hem defansındaki boşluğu hem orta sahasındaki boşluğu tek hamleyle dolduracak. Stratejik düşünmek bunu gerektirir bana göre.

Aslında donk önlibero douglas stoper değil mi? Donk stoperde Douglas'tan bir tık üstün demek doğru olur mu?

Çevrimdışı Hicks

@Kemal, aşılmayacak şey falan yok burada, sizin düşünceniz bence yanlış, olması gereken bakış açısı tam da Serhat'ın bahsettiği gibi. Donk bugün Beşiktaş forması giysin doğuştan Beşiktaşlı olur... Ligi, şehri tanıyan, düzenini kurmuş adam, en önemli eksiklerin olan 2 pozisyonu çok rahat oynayabiliyor, ücreti makul ve ezeli rakiplerinden birinin bu onlar için çok önemli olan hamleyi yapmasını engelleyeceksin, hem teknik hem psikolojik üstünlük... Devre arasında kimsenin uyum sorunu ile karşılaşma gibi bir riski almayı istemez. Bu sezon çok formda, bu fırsatı kaçırmamalıyız. Bugün transfer olur yarın 11'e çıkar Donk, bu büyük bir lüks...
[ Son Düzenleme: 24 Aralık 2015, 09:27:08 Hicks ]
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında donk önlibero douglas stoper değil mi? Donk stoperde Douglas'tan bir tık üstün demek doğru olur mu?
Donk'un asıl mevkisi stoper bence. Son 6-7 sezonuna bakarsan daha çok stoper mevkisinde oynamış. Hem topu oyuna sokma anlamında hem de sertlik anlamında ve hız anlamında Douglas'tan daha iyi bir adam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Kemal, aşılmayacak şey falan yok burada, sizin düşünceniz bence yanlış, olması gereken bakış açısı tam da Serhat'ın bahsettiği gibi. Donk bugün Beşiktaş forması giysin doğuştan Beşiktaşlı olur... Ligi, şehri tanıyan, düzenini kurmuş adam, en önemli eksiklerin olan 2 pozisyonu çok rahat oynayabiliyor, ücreti makul ve ezeli rakiplerinden birinin bu onlar için çok önemli olan hamleyi yapmasını engelleyeceksin, hem teknik hem psikolojik üstünlük... Devre arasında kimsenin uyum sorunu ile karşılaşma gibi bir riski almayı istemez. Bu sezon çok formda, bu fırsatı kaçırmamalıyız. Bugün transfer olur yarın 11'e çıkar Donk, bu büyük bir lüks...
Donk Gs'a giderse Gs ikinci yarı yarışın içinde kalmaya devam eder. Tek bir hamleyle rakibimizi yarışın dışına iteriz ama biz onun yerine zaten elimizde olan stoperlerin bir benzeri için 4-5 milyon euro bonservis bedeli vermeye uğraşıyoruz. Bence bunun adı işbilmezlik.
Korku akıl katilidir.