Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321173 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Hasan Akten

18 milyon euro az para mı arkadaşlar neden satılmasın Gökhan?

Her türlü satarım o paraya bi dakika bile beklemem.

Bu 18 milyon euro bir haberde falan mı geçti yoksa forumun eyyorlaması mı? :D Geçen sene sonunda 10-12 veriyorlardı bu sene performansında düşüş var. Şu haliyle Gökhan'a kimse 10 üstü vermez.

Çevrimdışı Çağatay

Amokachi Afrika kıtasında sivrilen oyuncuları Beşiktaş'a önerecekmiş.

Fildişi sahillerini hemen incelemeye alsin madem.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı campeon2015

Töre en geç sezon sonu gidecek zaten.İyi teklif olan her oyuncu satılabilir.Önemli olan yerlerine iyi takviye yapmak.

Çevrimdışı cursedofdragon

20 milyon € versinler verelim töre'yi ama sene sonu devre arası olmaz.

Çevrimdışı Çağatay

Ocakta sezon sonu icin carillo ile anlaş
Sezon sonu da töre yi gönder
Boyle bir firsat varken satmadan once de almis olursun sonra fellik fellik kanat aramazsin
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 18:23:17 Çağatay ]

Çevrimdışı celiker1

Töre'nin oyun karakterine benzer,ucuz yollu alınabilecek,yaşadığı sakatlıktan dolayı düşüşte olmasına rahmen Şenol hocanın tekrar parlatma özelliği ile o  :super:riske değer oyuncu ARAZ ÖZBİLİZ
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Ocakta sezon sonu icin carillo ile anlaş
Sezon sonu da töre yi gönder
Boyle bir firsat varken satmadan once de almis olursun sonra fellik fellik kanat aramazsin

alamayız satmadan ?

Çevrimdışı Çağatay

alamayız satmadan ?

Bu adamin sezon sonu sozlesmesi bitmiyor mu ?
Herhangi bir bonservis vermeden alacaksin simdiden anlasirsan

Çevrimdışı enderersoy15

Dun rodolfoyu sildiler bugun tore yi yarın kim?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Amokachiyle yapılan anlaşmanın detayları ne acaba adama sağlam pay vermek lazım futbolcunun bir dahaki transferinden afrikanın kara elmaslarını önümüze sersin  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

Verilecek bonsevise bağlı abi gidip kimse 10 milyona satmaz Töre'yi. Formsuz sorunlu hali 2 derbi maçına %100 etki etti. Genel tabirle 12 puanlık 2 maç.

Yeri doldurulmazsa gönderilmemeli çünkü elimizde frei gibi ne yaptığını çopu zaman bilmeyen, olcay gibi kulübe geldiği günden bu yana en kötü topunu oynayan, quaresma gibi bir günü bir gününü tutmayan 3 kanat oyuncumuz var. Şu halde bile kanat lazım töre gidince kimse alınmazsa hiç olmaz.

18 milyon konuşuluyor satılıp 10-12 milyona onu geçebilecek biri gelirse karşı olmam. Tutumluluk mantığıyla 5 milyona oyuncu getirip kalan parayı borca faize yatırmakla borç inmiyor. Kadronun kalitesini arttırıp şampiyon olmamız lazım.

Son olarak sezon sonu aynı paraya satmayı tercih ederim çünkü transfer yapmamız için birilerinş yollamamız gerekecek ffp den dolayı.
neyin formsuzluğundan bahsediyorsun geçen sene takıma ihanet etti bu adam ve bu senede ihanet ediyor.
tam tersi takımda tutarsan şampiyonluğu riske atarsın osmanlı maçında takım malup hoca oyuna kerimi sokuyor
neden töreyi sokmuyor niçin bunu sorgulamıyorsunuz. Sene başından beri isteksiz isteksiz ayağına gelen bütün topları kaybediyor.
Şenol hocanın kelimelerine dikkat edin takımdan gitmek isteyene kolaylık gösteririz dedi. Neden dedi acaba durup dururken takımdan kim gitmek istiyor.
geçen sene Biliçin röportajda söylediği lig sonunda Sosanın Dembabanın söyledikleri hiçmi dikkatinizi çekmiyor. Açık ve net
içimizde şampiyonluğu istemeyenler vardı dediler acaba kimden bahsediyorlardı bir düşünün.  @Kadir Güney
adam bu tavrını sürdürürseki sürdürecek bütün takımı bozar. Sabahlara kadar barlarda davul gibi şişti kilo aldı
hiç bir şeyi umursamıyor. sahaya çıktığında dolanıyor pas attıklarında yüzde doksan kaptırıyor. isteksiz ruhsuz.
zaten satmazsak iyice değeri düşecek en iyi fiyat verene 3 e 5 e bakmadan göndereceksin. Fatih Terimin onu milli takıma bile
çağırma ihtimali düşük ve gitmezse tam anlamıyla elimizde patlar.

Çevrimiçi Necmi

Bu 18 milyon euro bir haberde falan mı geçti yoksa forumun eyyorlaması mı? :D Geçen sene sonunda 10-12 veriyorlardı bu sene performansında düşüş var. Şu haliyle Gökhan'a kimse 10 üstü vermez.
zaten bir verirse Biliç verir başkada kimse 10 un üzerinde vermez.

Çevrimdışı TALAT

zaten bir verirse Biliç verir başkada kimse 10 un üzerinde vermez.

abi bir yukarida bilic sampiyonlugu istemeyen oyuncular vardi derken toreyi isaret ettigini ima ediyorsun, burda da bilicden baskasi o parayi vermez diyorsn. bilic madem toreyi isaret ediyor, neden bu parayi versin ki
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı EagleForce

abi bir yukarida bilic sampiyonlugu istemeyen oyuncular vardi derken toreyi isaret ettigini ima ediyorsun, burda da bilicden baskasi o parayi vermez diyorsn. bilic madem toreyi isaret ediyor, neden bu parayi versin ki

Necmi abi ne dusundu bilmiyorum ama Bilic soyle dusunebilir. Gokhan Tore yetenekli ama parasini alamayinca oynamiyor. Besiktas'ta maddi sorunlar vardi burda yok. Burda parasini alacagi icin yeteneklerini sahaya tam yansitir.

Çevrimdışı laoban

ya birisi bana bu fikstur sacmaligini aciklayabilirmi?
fenerbahce gecen hafta ankara deplasmanindan sonra hafta ici kupa macini iceride oynuyor, sonra sivasla macini iceride oynayacak olmasina ragmen carsamba(bu gun) ve pazartesi gunu 5 gun dinlendikten sonra macini yapacak.

ote yandan biz ankarada macimizi yaptiktan sonra. sivasa gidiyoruz kupa maci icin (yarin) ve lig macimizi pazar gunu, 3 gun dinlenebildikten sonra oynayacagiz. gs kupa macini bu gun oynadi onlarda 4 gun dinlenecekler. yonetim bu konuyu neden dile getirmiyor?

Çevrimdışı TALAT

Necmi abi ne dusundu bilmiyorum ama Bilic soyle dusunebilir. Gokhan Tore yetenekli ama parasini alamayinca oynamiyor. Besiktas'ta maddi sorunlar vardi burda yok. Burda parasini alacagi icin yeteneklerini sahaya tam yansitir.

eger bir insanin senin sampiyonluguna engel oldugunu dusunursen baska bir takimda onunla sartlar ne olursa olsun calismak ister misin?

ben selam bile vermem

Çevrimdışı Renton

ya birisi bana bu fikstur sacmaligini aciklayabilirmi?
fenerbahce gecen hafta ankara deplasmanindan sonra hafta ici kupa macini iceride oynuyor, sonra sivasla macini iceride oynayacak olmasina ragmen carsamba(bu gun) ve pazartesi gunu 5 gun dinlendikten sonra macini yapacak.

ote yandan biz ankarada macimizi yaptiktan sonra. sivasa gidiyoruz kupa maci icin (yarin) ve lig macimizi pazar gunu, 3 gun dinlenebildikten sonra oynayacagiz. gs kupa macini bu gun oynadi onlarda 4 gun dinlenecekler. yonetim bu konuyu neden dile getirmiyor?
As takımdan oynayan yok pek zaten yorgunluk olmaz pazartesiye koysalardı taraftarda az olurdu yönetime sorsalar yine pazarı isterlerdi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı EagleForce

eger bir insanin senin sampiyonluguna engel oldugunu dusunursen baska bir takimda onunla sartlar ne olursa olsun calismak ister misin?

ben selam bile vermem

Evet ben de istemem ama Bilic soylenildigi gibi istiyorsa Gokhan'i tek mantikli aciklama bu geliyor aklima. Ayrica Bilic de cok fazla istemedi sampiyonlugu gecen yil Ingiltere'ye gitmek icin. Cok sallamiyor olabilir o yuzden Gokhan'in yaptigini.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2015, 19:40:28 EagleForce ]

Çevrimdışı TALAT

Evet ben de istemem ama Bilic soylenildigi gibi istiyorsa Gokhan'i tek mantikli aciklama bu geliyor aklima.

ya da bilic aciklamasinda (aciklamasini bilmiyorum. necmi abinin yazisi uzerinden fikir uretiyorum) toreden bahsetmiyordu.

bana gore bilic sampiyonlugu istemeyen oyuncular var dedi ise hata yapmis. teknik heyet istemiyordu demeliydi, cunku bana gore onun yuzunden sampiyonluk gitti.

Çevrimiçi Necmi

onu Biliç söylemedi Sosa ile Dembaba söyledi.
Biliç röportajında Töre neden oynamıyor diye sorulduğunda bunu gidin ona sorun dedi
unuttunuzmu sonrada şaka yaptım sakatlığı var dedi. Orda ister burda çıkmamasının nedeni haylazlık değilki
parasını alamıyor çıkmıyor ingilterede böyle bir şey olmaz tıkır tıkır alır ama burda ikinci yarıda ödeme sıkıntıları çekeceğiz.
ve gene oynamayacak. al gene avukatını göndermiş satın beni diyormuş. iki gün önce asporda söylediler. iki gündürde
yalanlama gelmedi. Geçen sene on kere kulübe ihtarname çekmiş yarın kalkar uefaya gider serbest kalır. Böyle bir riske girilirmi
@TALAT  Bundan Beşiktaşa hayır yok en büyük hayır satıp para kazanmaktır hemde bir an önce hiç olmazsa gelen parayla hem oyuncuların parası ödenir hemde eksikler giderilir
buda bize verdiği en büyük katkı olur.

Çevrimiçi Necmi

Evet ben de istemem ama Bilic soylenildigi gibi istiyorsa Gokhan'i tek mantikli aciklama bu geliyor aklima. Ayrica Bilic de cok fazla istemedi sampiyonlugu gecen yil Ingiltere'ye gitmek icin. Cok sallamiyor olabilir o yuzden Gokhan'in yaptigini.
Biliç şampiyonluğu isteseydi öyle saçma sapan işler yaparmıydı.
Yok olcayı al sağ bek yap mustafayı onun yerine kanata koy ve serdarı oyundan çıkart hemde gerçekten hatasız oynadığı halde
son beş maçı iyi inceleyin Töre yok solda olcayı devre dışı bırak otomatikman bunları yapınca Dembabayıda devre dışı bırakıyorsun
kanatsız forvetsiz maçmı kazanacaksın hadi serdardan memnun değilsin opare neden oynamıyorda olcayı alıyorsun sağ beke.
@EagleForce  geçen sene şampiyonluk elimizden böyle uçup gitti. Geçen sene devre arası Biliçi göndereceklerdi sırf taraftar korkusuna gönderemediler.
iyi düşünün Tolgay çok iyi oynarken oyundan çıkartmalar. ara transfer döneminde transfer yaptırmaması hatta kendi çıktı oyuncu istemiyorum dedi.
bir tek linesi alırlarsa olur almazlarsa başka oyuncu istemiyorum diye röportaj yaptı.

Çevrimdışı Orhan_

onu Biliç söylemedi Sosa ile Dembaba söyledi.
Biliç röportajında Töre neden oynamıyor diye sorulduğunda bunu gidin ona sorun dedi
unuttunuzmu sonrada şaka yaptım sakatlığı var dedi. Orda ister burda çıkmamasının nedeni haylazlık değilki
parasını alamıyor çıkmıyor ingilterede böyle bir şey olmaz tıkır tıkır alır ama burda ikinci yarıda ödeme sıkıntıları çekeceğiz.
ve gene oynamayacak. al gene avukatını göndermiş satın beni diyormuş. iki gün önce asporda söylediler. iki gündürde
yalanlama gelmedi. Geçen sene on kere kulübe ihtarname çekmiş yarın kalkar uefaya gider serbest kalır. Böyle bir riske girilirmi
@TALAT  Bundan Beşiktaşa hayır yok en büyük hayır satıp para kazanmaktır hemde bir an önce hiç olmazsa gelen parayla hem oyuncuların parası ödenir hemde eksikler giderilir
buda bize verdiği en büyük katkı olur.

Yapmıs yapmamış çokta önemli değil. Onun şu oynadığı oyundan daha fazlasını Kerim oynar. Oynamazsa da canı sağolsun. Töre çok yamuk yaptı bu takıma, takım arkadaşlarına. Ölüsünü diriltti bu takım bu herifin. Abartı olacak belki ama 8 10 arası satılmasına bile karşı çıkmam.

Çevrimdışı Koa_lAA

töre candır gerisi heyecandır... töre gidene kadar bu takımdan gitmesi gereken 50 tane adam var...

adam sadece formsuz.. yazın şampiyona var.. ligin 2. yarısı coşar yine nere gönderiyosunuz takımın en değerli adamını hemen...

dayar omzunu alır sırtına 3 adamı koşturur gider :)

Çevrimdışı Deniz

Ben yönetimin devre arasi toreyi satacagina ihtimal vermiyorum.
Ama daha once ANC fiyatini aciklamisti eger o parayi veren cikarsa (ki sanmiyorum) satilir onun haricinde kadro bozulmaz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

söyle yapsalar

alalım ordan zencileri burdaki anadolu takımlarına kiralayalım zaten hiçbiri bizde oynamasın hepsi bi hazırlık doneminden geçsin ligi tanısınlar

tabiki sözlesmeye bzde oynamamaları gerektiğinide ekleyelim

yok efenim bir klüp satın almak rüyalarına giremeyelim sacmalıgın danıskası olur aynı adanasporu alacagımız gibi

resmen laf salatası yaptık bosu bosuna medyaya duyurduk gerisi gelmedi
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi