Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313263 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O zaman suçlu kaleci almayan yönetimdir tıpkı 2 senedir avrupa 'nın gitmesi gibi bu yüzden Günay'a kızılmaz o adam 3. kalecilik için alındı 1. kaleci lik için değil

bende günayın oynamasını istiyorum sadece 5 maç lafına ben bişey söyledim 5 maç üst üste neuer i bile ıslıklarlar.

Çevrimdışı murat_

Ukrayna ligi dediğin  Dinamo ,Şahtar ve Metalistten oluşuyor geçen yıl Dnipro Avrupada parladı o kadar yani Milli takıma kaleci bu takımlardan gider başka rakibi yok zaten ona rağmen 6 defa çağrılmış.

Evet bence Tolga Günaydan daha iyi kaleci  :D ama Beşiktaşın kalecisi değil o ayrı mesele.
abi turkiye ligi dedigimiz yerde Besiktas fb ve gs den olusuyor baskada bisey yok. :eyes :eyes bence bu ligi bu kadar dev aynasinda gormeye gerek yok  :money:

Çevrimdışı ahmetx

abi turkiye ligi dedigimiz yerde Besiktas fb ve gs den olusuyor baskada bisey yok. :eyes :eyes bence bu ligi bu kadar dev aynasinda gormeye gerek yok  :money:
Derdimi anlatamadım .Mesele nerelere geldi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi COB

Süper kaleci ile birlikte ikinci kaleci de transfer ekmek lazim. Harun olabilir mesela..

Çevrimdışı ontariokartallari

her sen ayni senaryo , cekirge misali ziplaya ziplaya gidiyoruz !
Turkiyede sampiyonluk avrupada kupalar isteyen bir baskan transfer yapardi , kova tolga , sisirilmis golcu tosun pasa , ezeli rakiplerinde kadroya bile girmeyecek ismail, franco,serda,tosic,motta, uysal ,pektemek ,olcay gibi kazmalara mahkum etmezdi !!
kor gozune basa basa bu takima iyi bir kaleci lazim diyen tafatari dinlemeyen bir senol gunese sahibiz !!
bu takimin iyiki  atibasi , sosasi , oguzhani , gomezi varda insan ustu mucadelesiyle ust siralarda yerimizi alabiliyoruz !
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı atalay

Takım geriden gelip, maç çeviremiyordu. Büyük handikaptı. Son iki maçtır bir şekilde reaksiyon gösterdik.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Aramızda yine 9 fark kaldı o fargınan çog güzel oldu beeeee :steamed:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Batuhan1903

Maçı Şenol hocaya,Tolga'ya,hakeme, adamların mamalanmış olmalarına rağmen, kazandık.İşte biz bu kadar büyüğüz...
[ Son Düzenleme: 21 Aralık 2015, 22:13:54 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar Osmanlı'ya sövüyorsunuz da adamlar arenada gs yi yendiler, fenere de güç bela 0-1 yenildiler. Bir akhisar değil yani o yönüyle ..

Çevrimdışı Alper1903

Ismi lazim olmayan vasifsiz bizi yakar, bu adama guvenilmez. Artik gorun sunu yahu.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar Osmanlı'ya sövüyorsunuz da adamlar arenada gs yi yendiler, fenere de güç bela 0-1 yenildiler. Bir akhisar değil yani o yönüyle ..

bizde gs,fb değiliz yalnız bize ne ?

Çevrimdışı tangaz

kaleciyi eleştiriyoruz da bu Rhodolfo'ya neden bişey diyen yok (ki benimde en sevmediğim kaleci profilindedir tolga zengin) Rhodolfo'ya sene başında 3,3 M Euro bonservis ödedik az değil. sonra ersanı gönderip yerine adam alacaktık çinliler vazgeçmeselerdi. ikinci golde Rhodolfo kepazeliğini hepimiz gördük. alacağımız stoper kesinlikle ersanla birlikte oynamalıdır. şimdi Dinyeper'in stoperinde 5-6 milyon konuşuluyor rhodolfoya da 3,3 verdik eder size 8-9 milyon sene başında verirsin serdar azize 6-7 milyon ersanla beraber taş gibi tandem olurdu. saçma sapan transferler yapılıyor rhodolfo hayatımda gördüğüm en ağır stoper adam yüzünden yediğimiz kaçıncı gol. akhisar maçında kaleci tolga hatalıydı ee ol öncesi rhodolfo naptı??? bu adamın iyi olduğunu düşünen var mı gerçekten?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı EMİR EMRE

He ya, Cimboma güzel çakmışlardı  :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Sosa nın 90 da attığı gol bana man.city nin şampiyon olduğu sezon son maç son dk da agüero nun attığı golü hatırlattı nedense   :eyes
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Osmanlıya kızanlar önce döncek kendı takımına bakcak.

Çıktılar takır takır top oynadı adamlkar
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Spor Toto Süper Lig 16. Hafta Puan Durumu;
1. Beşiktaş 38
2. Fenerbahçe 37
3. Galatasaray 29
4. Medipol Başakşehir 29
5. Kasımpaşa 29

5 takımda istanbul takımı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

İyi bir stoper ve çok iyi bir kaleci bu takımı şampiyon yapar.

Çevrimdışı atalay

Bu maçta orta saha yumuşak kaldı. Zaten güçlü kanat oyunları oynamamız gerekiyordu. Sahanın zemini ve hava durumu oyuna etkendir elbette. Lakin oyunu yeterince açamadık ve hücum geçişlerinde kötüydük.

Saha parselizasyonu ve hücum organizasyonlarında çok sıkıntı yaşadık. Bloklar arası geniş mesafeler bıraktık ve Osmanlı o olanları çok hızlı katetti. Atiba, Beşiktaş adına en iyi isimdi. Ndiaye orta sahada fark yarattı. Ve Osmanlı bizi oyunun büyük bölümünde geriye doğru itti. 6-7 dakika geriye çekildiler ve golü bulduk.

Son iki maçtır geriden gelip maç çevirmemiz değerli. Lakin Hocanın oyun ve oyuncu tercihleri problemli. Kerim yerine Sosa'yı kanatlarda kullanıp koridor kullanma becerisi üzerinden oynamakta bir opsiyon olmalı.

Tolga, yine maç içinde 3-4 ciddi hatta yaptı, birinde Rucescu cezalandırdı. Rhodolfo'nun fiziksel düşüş yaşadığını düşünüyorum fakat 1v1'de kolay geçilmesi ve yakın oynamaktan kaçınması bilinmeyen özellikleri değil. Goldeki pozisyonda da sürpriz olmadı.

Devre arası fiziksel ve mental dinlenme açısından iyi gelecek.     

Bu maçta orta saha yumuşak kaldı. Zaten güçlü kanat oyunları oynamamız gerekiyordu. Sahanın zemini ve hava durumu oyuna etkendir elbette. Lakin oyunu yeterince açamadık ve hücum geçişlerinde kötüydük.

Saha parselizasyonu ve hücum organizasyonlarında çok sıkıntı yaşadık. Bloklar arası geniş mesafeler bıraktık ve Osmanlı o olanları çok hızlı katetti. Atiba, Beşiktaş adına en iyi isimdi. Ndiaye orta sahada fark yarattı. Ve Osmanlı bizi oyunun büyük bölümünde geriye doğru itti. 6-7 dakika geriye çekildiler ve golü bulduk.

Son iki maçtır geriden gelip maç çevirmemiz değerli. Lakin Hocanın oyun ve oyuncu tercihleri problemli. Kerim yerine Sosa'yı kanatlarda kullanıp koridor kullanma becerisi üzerinden oynamakta bir opsiyon olmalı.

Tolga, yine maç içinde 3-4 ciddi hatta yaptı, birinde Rucescu cezalandırdı. Rhodolfo'nun fiziksel düşüş yaşadığını düşünüyorum fakat 1v1'de kolay geçilmesi ve yakın oynamaktan kaçınması bilinmeyen özellikleri değil. Goldeki pozisyonda da sürpriz olmadı.

Devre arası fiziksel ve mental dinlenme açısından iyi gelecek.   

velinin dönmesi çok iyi oldu 2.ci yarı veli çok işimize yaracak rakiplere gelin kucağımıza yastık var diyoruz faul yapan yok,rakibe sert giren yok korkutan yok :)

Veli ilaç olucak ilaç :)

Çevrimdışı Kadir G.

Necip Atiba Oğuzhan Töre Sosa 5lisi daha iyi olacak gibi.

Çevrimdışı EMİR EMRE

velinin dönmesi çok iyi oldu 2.ci yarı veli çok işimize yaracak rakiplere gelin kucağımıza yastık var diyoruz faul yapan yok,rakibe sert giren yok korkutan yok :)

Veli ilaç olucak ilaç :)

Hakkaten sert oyunu özledim be. Öyle deli gibi sert değil, onun bazen sağlam basışları var hiç gerek yokken çift sarıdan atıldığı öylesini değil ama dinamik sert orta sahayı özledim. Veli bence de ilaç gibi olacak  :ok:

Hakkaten sert oyunu özledim be. Öyle deli gibi sert değil, onun bazen sağlam basışları var hiç gerek yokken çift sarıdan atıldığı öylesini değil ama dinamik sert orta sahayı özledim. Veli bence de ilaç gibi olacak  :ok:

futbolda tatlı sert diye bir tabir vardır tamam bütün rakibi biçelim top oynatmayalım demiyoruz zaten buda bizim işimize gelmez akan oyun lazım bize.

Ancak rakipte elini kolunu sallıyarak geliyor bir durdur sen bir rakibi korkut acık sert gir rakip senden korksun :)

Veli bu işi çok iyi yapıyor kendi takım arkadaşları bile antremanda veli ile 2 li mücadeleye girmek istemiyor rakip nasıl girsin :D  :evillol:

Çevrimdışı EMİR EMRE

futbolda tatlı sert diye bir tabir vardır tamam bütün rakibi biçelim top oynatmayalım demiyoruz zaten buda bizim işimize gelmez akan oyun lazım bize.

Ancak rakipte elini kolunu sallıyarak geliyor bir durdur sen bir rakibi korkut acık sert gir rakip senden korksun :)

Veli bu işi çok iyi yapıyor kendi takım arkadaşları bile antremanda veli ile 2 li mücadeleye girmek istemiyor rakip nasıl girsin :D  :evillol:

Katılıyorum  :ok: