Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Adamlar kume dusecek siz 11'lerini transfer edelim diyorsunuz, enteresan insanlariz vesselam. :lol:

Çevrimdışı Dr.Zeck

Aradığımız potansiyelli gezen forvet/ sol kanat

KostaRika'da 18'inde. Roma da takipte.

http://www.transfermarkt.com.tr/sergio-diaz/profil/spieler/340179

bu cocugun ismini vermiştim ben ama sakalımız yok ki :)

Çevrimdışı talha

Dostum ne Necid'i ne Dsuzdzsak'i? Cenk Tosun > Necid, Tore & Quaresma > Dzsudzsak. Olsa olsa o genc sol beklerinden transfer olur, ona da 5 milyon euro diyeceklerinden hayrini gorsunler (ayrica Ismail onun yasindayken ondan daha iyiydi).

Necid ve Dsudsak'ın özelikleri bizim oyunculardan farklı. Farklı alternatifler her zaman yararlıdır. Hoş bunları as adam almıyoruz. Necid 3.forvet Dzsudzsak'ta alternatif kanat diye alıyoruz.

Gerçi alırsak Marin'i siterim orası da ayrı bir konu.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Bursa'dan bonservis verilerek alınacak Emre'den başka oyuncu yok belki rotasyon için Serdar hepsi o.

Dzsudzsak için kafadan 5-6 milyon fiyat çekecekler yazın ucuz olması onu iyi kılıyordu.

Quaresma ve Töre ile kıyaslamaya devam etmeye gerek yok zaten gelse Olcay'ın ve Sosa'nın rotatörü olacaktı oyuncu.

2 kanatta da forse eden oyuncu ile olmaz bu sistemde biri içeri dalmak zorunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Bursa'dan bonservis verilerek alınacak Emre'den başka oyuncu yok belki rotasyon için Serdar hepsi o.

Dzsudzsak için kafadan 5-6 milyon fiyat çekecekler yazın ucuz olması onu iyi kılıyordu.

Quaresma ve Töre ile kıyaslamaya devam etmeye gerek yok zaten gelse Olcay'ın ve Sosa'nın rotatörü olacaktı oyuncu.

Adamlar küme düşünce bence bedavaya bile getirebiliriz.  :fkr: :fkr:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kötü kaleci değil iyi kaleci o da.

Refleksleri ve blokajı iyi, birebirlerde çok iyi açı daraltan yan topları da iyi olan bir kaleci.

Ancak yaşından da dolayı biraz ağır diğerlerine oranla. En önemlisi de pozisyon alması çok iyi olmayan bir kaleci o yüzden devamlı uçarak çıkarıyordu denk geldiğim maçlarda.

Bu tarz kalecilerin sadece Avrupa'da Uefa veya şampiyonlar ligi maçlarını izleyebildiğim için çok emin de olamıyor insan.
Stpijkovicle , Raijkovic zaten Fanatik haberi :D
Ama yinede sorayim dedim..
Bugünde yine hangisi hatirlamadim ama Isaksonu yazmıslar bize :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Dostum ne Necid'i ne Dsuzdzsak'i? Cenk Tosun > Necid, Tore & Quaresma > Dzsudzsak. Olsa olsa o genc sol beklerinden transfer olur, ona da 5 milyon euro diyeceklerinden hayrini gorsunler (ayrica Ismail onun yasindayken ondan daha iyiydi).
+1903 :claps: :claps: :claps:

Dzutzsak Fena Gumledi unutmadik @Çağrı

Burada Lobi yaptiniz Q17 gelmemeli Dzutzsak gelmeli diye..

Dzutzsak Bursaya giderek zaten Vizyonununu ve seviyesini gösterdi

Ogunde demiştim bugünde diyirum

Q17 >>>> Dzutzsak

Evet Olaysız olmuyor maalesef bunu bende kabullendim
Olcay olmayinca ne. Tiki taka yapabiliyoruz nede pozisyona girebiliyoruz
Kanata ilk once Olcay yazilir bu bir gercek..

Çevrimdışı Çağrı

+1903 :claps: :claps: :claps:

Dzutzsak Fena Gumledi unutmadik @Çağrı

Burada Lobi yaptiniz Q17 gelmemeli Dzutzsak gelmeli diye..

Dzutzsak Bursaya giderek zaten Vizyonununu ve seviyesini gösterdi

Ogunde demiştim bugünde diyirum

Q17 >>>> Dzutzsak

@Yunus Emre Dökmeci konuyu açtırmayın bana tekrar sonra günlerce uzuyor gerek yok artık kimsenin gümlediği yok kimsenin yıldızlaştığı da yok.

Gümledi dediğin adam Quaresma'dan fazla tabela yapmış o rezil takımda artık uzatmayalım bu konuyu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Rıza Çalımbay bizden ayrıkdıktan sonra çok geliştirdi kendini. 3-5 yıl sonra takımın başına geçebilecek kişiler arasında olacaktır mutlaka.

cagri ne zmandir sana sormak istiyordum. eren derdiyok hakkinda dusuncen nedir. ben cok begendim izledigim maclarda. ileride bizde oynayack kapasite goruyor musun sen?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

@Yunus Emre Dökmeci konuyu açtırmayın bana tekrar sonra günlerce uzuyor gerek yok artık kimsenin gümlediği yok kimsenin yıldızlaştığı da yok.

Gümledi dediğin adam Quaresma'dan fazla tabela yapmış o rezil takımda artık uzatmayalım bu konuyu.
Onu bunu birak , Isakson haberine ne diyorsun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

cagri ne zmandir sana sormak istiyordum. eren derdiyok hakkinda dusuncen nedir. ben cok begendim izledigim maclarda. ileride bizde oynayack kapasite goruyor musun sen?

Eren çok verimli bir oyuncu. Çok iyi değil ama çok verimli. Tam bir hamle oyuncusu ben buralara nasıl düştü anlamadım zaten sanırım baya iyi maaş verdiler.

Yaşı var çok genç değil bence Pektemek'i verip bir miktar para ile alınabilir baya da yarar sağlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Hic dusunmeden alirim
Adam tam bir santrafor , Havadan yerden herturlu atıyor

Cok hizli degil ama cok teknik ve akilli ve Guclu fizik olarak kesinlikle gücümüze guc katar
Pektemek + Motta + Francoyu versek karşılığında alsak harika olur..
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 22:24:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Ben ospina ve pappy'i transfer ettim :D

Çevrimdışı TALAT

Eren çok verimli bir oyuncu. Çok iyi değil ama çok verimli. Tam bir hamle oyuncusu ben buralara nasıl düştü anlamadım zaten sanırım baya iyi maaş verdiler.

Yaşı var çok genç değil bence Pektemek'i verip bir miktar para ile alınabilir baya da yarar sağlar.

tamamdir saolasin. zaten benden once birkac arkadas da deginmis ☺

Çevrimdışı TALAT

Hic dusunmeden alirim
Adam tam bir santrafor , Havadan yerden herturlu atıyor

Cok hizli degil ama cok teknik ve akilli ve Guclu fizik olarak kesinlikle gücümüze guc katar
Pektemek + Motta + Francoyu versek karşılığında alsak harika olur..

santrofor gibi duruyor ama bana gomezin yaninda cok guzel 2. forvet olabilir gibi geliyor. cenkten 2. forvet olmuyor bence

Çevrimdışı talha

santrofor gibi duruyor ama bana gomezin yaninda cok guzel 2. forvet olabilir gibi geliyor. cenkten 2. forvet olmuyor bence
Yok abi Iki santrafor ayni anda olmaz gibi
Gomezle ayni özelliklere sahip , Forvet degil santrafor ama ekstra is de yapiyor Gomez gibi

Ikiside Guclu , Teknik , Akilli

Gomeze muthis bir alternatif olur ama ayni anda ikisi olurmu Bu tartışılır..
Tam bir Golcü..

Çevrimiçi Koa_lAA

eren derdiyok um vücudu çok dengeli omuzları geniş... hava topuna çıkınca fukara sümüğü gibi düşmez yere mesela... omzunu koyar devam eder..

bu vücut özellikleri dünyada en iyi levandovski de var... gömez de öyle mesela omuzlar geniş.. vücut dengesi çok iyi..

bu özelliklerdeki forvetlerin ikili mücadele... top saklama... hava topu vs. özellikleri üst düzey olmakta...

bunun yanında bitiriciliği ve oyun zevası da iyi...

kasımpaşaya ilk geldiinde çok şaşrımıştım... sonra sakatlandı falan ama kendini topladı tekrar..

tam bizlik..

Çevrimdışı Çağrı

https://twitter.com/gokmenozcan/status/678306376750391297

Sirigu'dan bahsediyorlar bazılar Amerika yeni keşfedilmiş gibi konuşuyor çok ilginç neden bu aşağılık kompleksi anlamıyorum artık rezil oyuncu alma dönemini geçtik.

Gomez'den sonra Sirigu gibi isimlere çok da büyük tepki verilmemeli zaten Beşiktaş'ın tanınırlığı, parası, bütçesi bu oyuncuları alma yönünde olmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Sirigu'nun en büyük özelliği libero kalecidir yalnız bu 1 senede hızı ne durumda bilmiyoruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Yok abi Iki santrafor ayni anda olmaz gibi
Gomezle ayni özelliklere sahip , Forvet degil santrafor ama ekstra is de yapiyor Gomez gibi

Ikiside Guclu , Teknik , Akilli

Gomeze muthis bir alternatif olur ama ayni anda ikisi olurmu Bu tartışılır..
Tam bir Golcü..

ne biliyim bana hep oyle geliyor

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...