Savunma Arkasina atilan toplarda cok basarili bu 1
2.ci hamlelerde de basarili yani cevikligi de kalibina gore ust düzey
Birde ayaklari duzgun olsa varya..
Birde dikkat ettim israrla adama havadan sut ve asirtma atmaya çalışıyorlar adamin boy 1.97 havadan yermi 
Devre arasinda Ukrayna milli takimi kadrosundan kaleci alinmasi kotu transfer olmaz, ustelik fiyati da uygun. Videolarina baktim, adam iyi kaleci.
(5 sene once, yine iyi kaleci)
Sene basinda Victor Valdes'e karsi cikan arkadaslar vardi, umarim Tolga'yla gecen bir yarim sezon daha iyi bir ders olmustur. Tolga iyi bir kaleci degil, Cenk giderken de soylemistim, ha Tolga ha Cenk. Her zaman boyleydi bu. Sene sonunda 2. kaleci olmaya raziysa takimda kalsin, yoksa Besiktas'ta 11 oyuncusu olmamali Tolga. Ayni seyler butun sol beklerimiz icin de gecerli. Ismail formda falan denmesin, devre arasinda Milosevic, Franco ve Motta kiraya verilsin. Saglam bir sol bek, bir kaleci ve bir stoper transfer edilsin. Sene sonunda Ersan'i Cin'e satalim (devre arasinda satilirsa yerine Milo ya da Franco kadroda yedek tutulsun). Sene sonu performanslarina gore Milo ve Franco kararlari verilir, Motta her turlu satilir. Onumuzdeki seneye daha da guclu gireriz.
Kaleci ve sol bek sorunu mutlaka cozulmeli. Ismail'in olup olacagi en fazla yedektir. Bize orada domine edecek adam lazim, yildiz diye hep forvet, kanat, golcu orta saha dusunulmemeli, defans oyuncusu da yildiz olabilir. Ayrica lutfen artik disiplinsiz, kafasina gore hareket eden G. Amerikali oyunculara yonelinmesin, bunlar son tercih olsun. Besiktas'a en iyi uygun futbolcular Almanya gibi ulkelerde, takim ruhuna katilan, isini profesyonelce yapan adamlar bunlar. Bakin Beck, Gomez, Olcay, Gokhan bize bunlar gibi adamlar lazim. Kaleci da Almanya'dan olsa iyi olur, fakat Boyko da devre arasinda iyidir. Olursa alinsin.