Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303134 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı campeon2015

En doğru hamle Sirigu'yu kiralamak olur.Gerekirse sadece Sirigu alınsın tek başına bizi şampiyon yapar.

Çevrimdışı Renton

Fatih Doğan ön libero ve stoper oynayabilen siyahi bi oyuncu ile ilgileniyor Beşiktaş demiş
Düştü artık medyaya kabore'dir
See you in another life,brother.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ben douglas da atibayı görüyorum onun stopere evrilmiş haline benziyor. :D
Ben bizim bir stopere 4,5 M € vereceğimizi rüyamda bile görmem. Başkanın bunu vermesi için tek yol var oda birilerinin bunu çok daha yüksek fiyata
satacağını garanti etmesi olur :evillol: Gomezi bedava almış birinden bahsediyoruz :bandit: verirse allah korusun bir tarafına inme iner. ama ikisine
6 M kabul edilebilir bir rakam devre arası harcayacağımız parada azami odur. Bazı arkadaşlar harcanacak 12 M var falan diyorda yok öyle bir para
şu anda stadın bitirilmesi için lazım olan para o zaten olsa öyle bir para bu direk stada gömülür :evillol: kasada beş kuruş yok o nedenle alınacak
oyuncu vadeli alınacaktır buda her oyuncuyu alamayız demek oluyor. ancak FFP den sıkıntılı olup hem çıktı hemde girdi göstermesi gereken takımları
ikna edebiliriz. EPL den oyuncu almak bu kıstasa girmiyor tok satıcılar ama ellerindeki oyuncunun işlerine yaramadığını düşündükleri andada
çok büyük zararada satabiliyorlar. Lazım olduğunu düşündükleri anda hamuda kalksan alamazsın. Adamlarda para mevhumu yok.

FFP'de ben ele geçen bonservis gelirin %60'ı harcanabilir diye biliyorum tamamı değil. Hangisi doğru?

Çevrimdışı TALAT

FFP'de ben ele geçen bonservis gelirin %60'ı harcanabilir diye biliyorum tamamı değil. Hangisi doğru?

tamamini harciyabiliyorsun, madde transfer gelir ve giderlerinin pozitif olmasi gecerli sezonda
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

tamamini harciyabiliyorsun, madde transfer gelir ve giderlerinin pozitif olmasi gecerli sezonda
Buda 12 milyon euro'ya tekabül ediyor eğer devre arasında harcamazsak sene sonu oyuncu almak için bi oyuncumuzu göndermemiz gerekecek.

Çevrimdışı TALAT

Buda 12 milyon euro'ya tekabül ediyor eğer devre arasında harcamazsak sene sonu oyuncu almak için bi oyuncumuzu göndermemiz gerekecek.

transfer gelirlerinin ne kadarini pesin aldiklarina bagli birazda. hepsi pesin alindiysa bu kadr bir rakam olmasi lazim
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Batuhan1903

transfer gelirlerinin ne kadarini pesin aldiklarina bagli birazda. hepsi pesin alindiysa bu kadr bir rakam olmasi lazim
Olabilir haklısınız

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şşşştttt

Savunma Arkasina atilan toplarda cok basarili bu 1
2.ci hamlelerde de basarili yani cevikligi de kalibina gore ust düzey

Birde ayaklari duzgun olsa varya..

Birde dikkat ettim israrla adama havadan sut ve asirtma atmaya çalışıyorlar adamin boy 1.97 havadan yermi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ospina konusunda referans cordoba onun dışında ben öyle tek başına kurtardığı maç bilmiyorum kötü kalecimi değil elbette
Boyko için ayak yok derken ben cordoba dışında ayağı iyi olan kalecide görmedim cordoba asist yapardı. yok topu orta sahanın ötesine
geçirmekse bunu tolga haricinde herkes yapar :D Muslerayı konuşuyoruzda onunda ayağının iyi olduğu söylenemez. Bizim maçta
68 metreyi tutturamadı topu sürekli taça gitti. Hatta konuşuyorduk bunun içine Tolga kaçmış diye. siz hiç Musleranın ileri çıktığını görüyormusunuz
oda çizgi kalecisi. kutunun sınırlarına gelmesi çok ender olan olaydır. bu onu kötü kaleci yapmıyor. Ben boykoyu mandandadan iyi
tanıyordum geçen sene biz talip olana kadar benim öyle bir kalecinin varlığından haberim yoktu. :bandit:
Ospina sevdiğim bir kaleci ama boykomu ospinamı derseniz ben hangisi bize daha az maliyetli olursa o olsun derim. kalite
birbirinin ayarında bence boyko hava hakimiyeti olarak bir adım önde çizgide olsun karşı karşıyada olsun ikiside aynı ayarda.
Bizimde havadan zaafımız düşünülünce boyko bende daha ağır basıyor. Diğer taraftan boyko biraz savruk ve panik atak
oynuyor gibi geldi. Hatta çağrıyada söyledim bunu ama yok dedi gayet sağlam duruyormuş. Kim alınırsa alınsın ortada Beşiktaş ve
Türkiye ligi gerçekleri var. Başka yerlerdeki performanslara bakarak değerlendirmek çokta doğru sonuç vermez. Heleki EPL ile
bizim ligimiz mukayese edilmez ne ospinanın ingilteredeki performansı nede boykonun dniprodaki performansı ölçü değil.
@Necmi abi
Dnipro full savunma yapiyor deniyorda simdi Boyko nun farkli farkli cok videosunu izledim Iefa maçlarına da baktim
Dnipro Savunma arkasina cok adam kaçırmış ve Boyko bu karsi karsiyalarin %80 inde Kurtaris basarisi saglamis

Ayrica aci kapatmasi ve 2.ci hamleyi yapması da üst duzey.. Yani ilk sutu çıkardıktan sonra yerdn kalkip 2.ci yide çıkarıyor , O boy ve kaliba ragmen cevikligi gayet iyi..

Bu arada bana göre de Boyko = Ospina bencede birbirinden ustun degiller ikisi birbirine denk kaleci
Hangisi gelirse gelsin ben Fitim..

Çevrimdışı AmaralGürses

Metin Albayrak Üsküdar açılışında konuşmuş yine evlere şenlik...

Kaleci almak hep akıllarında varmış ama bu durum Tolga'nın hatlarıyla ilgili değilmiş evvelden beri düşünüyorlarmış..

Yaz dönemi becereseydiniz şu işi şimdi Avrupa'da devam ediyor ve ligde de birkaç puan fazla önde olabilirdik..

Bu Adamı antipatik bulan bir tek ben mi Varım acaba?

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan ön libero ve stoper oynayabilen siyahi bi oyuncu ile ilgileniyor Beşiktaş demiş
Kabore o adam

Çevrimdışı Kalyoncu

Kaleci almak hep akıllarında varmış ama bu durum Tolga'nın hatlarıyla ilgili değilmiş evvelden beri düşünüyorlarmış..

Yaz dönemi becereseydiniz şu işi şimdi Avrupa'da devam ediyor ve ligde de birkaç puan fazla önde olabilirdik..

Yok bende sevmiyorum ahmet kavalcıdan kurtulduk dedik yerli Yersiz konuşan şimdide bu.başkana çok büyük saygım ve sevgim var ama yönetim kurulunu gözden geçirmesi lazım

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben douglas da atibayı görüyorum onun stopere evrilmiş haline benziyor. :D
Ben bizim bir stopere 4,5 M € vereceğimizi rüyamda bile görmem. Başkanın bunu vermesi için tek yol var oda birilerinin bunu çok daha yüksek fiyata
satacağını garanti etmesi olur :evillol: Gomezi bedava almış birinden bahsediyoruz :bandit: verirse allah korusun bir tarafına inme iner. ama ikisine
6 M kabul edilebilir bir rakam devre arası harcayacağımız parada azami odur. Bazı arkadaşlar harcanacak 12 M var falan diyorda yok öyle bir para
şu anda stadın bitirilmesi için lazım olan para o zaten olsa öyle bir para bu direk stada gömülür :evillol: kasada beş kuruş yok o nedenle alınacak
oyuncu vadeli alınacaktır buda her oyuncuyu alamayız demek oluyor. ancak FFP den sıkıntılı olup hem çıktı hemde girdi göstermesi gereken takımları
ikna edebiliriz. EPL den oyuncu almak bu kıstasa girmiyor tok satıcılar ama ellerindeki oyuncunun işlerine yaramadığını düşündükleri andada
çok büyük zararada satabiliyorlar. Lazım olduğunu düşündükleri anda hamuda kalksan alamazsın. Adamlarda para mevhumu yok.
Baskan Enteresan adam Gs macinda bile heyecandan Tansiyonu dusmus Hastaneye kaldirlmis

Bir oyuncuya Yuksek bonservis oderse ne hale gelir kestiremiyorum :biggrinking:

Çevrimdışı cursedofdragon

yanılmıyorsam avrupadan elenmemizi istiyordun sen ?

Sporting karşısında şansımızı %10 görüyordun elenelim diyordun zaten ?

Avrupa önemsizdi senin için ?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Son zamanlarda surekli Gokhan Tore hakkinda transfer haberleri cikmaya basladi. Adamlar o kadar ugrastilar o kadar ugrastilar, adami bitiremediler yonetime baski yapip oyuncuyu gondertemediler simdi de yok 12 milyon euro teklif var, yok Alex Song'u Besiktas'a onerdiler vs. haberler kasmaya basladilar. Gercekten medya gucu olusturmamiz lazim, bu ahlaksizlar Besiktas dusmanligindan catlayacaklar.

Çevrimdışı AmaralGürses

yanılmıyorsam avrupadan elenmemizi istiyordun sen ?

Sporting karşısında şansımızı %10 görüyordun elenelim diyordun zaten ?

Avrupa önemsizdi senin için ?

Evet aynen ben öyle istiyordum şansımızı da %10 olarak görmüştüm Lizbon deplasmanında nitekim elendik.
Benim kişisel görüşüm hem Avrupa'da hem ligde gidebilecek kadromuz yok bunda herhangi bir değişiklik yok ama bir yönetim böyle düşünemez, başarı hedeflemek ve almak zorundadır mücadele ettiği her platformda.

Savunma Arkasina atilan toplarda cok basarili bu 1
2.ci hamlelerde de basarili yani cevikligi de kalibina gore ust düzey

Birde ayaklari duzgun olsa varya..

Birde dikkat ettim israrla adama havadan sut ve asirtma atmaya çalışıyorlar adamin boy 1.97 havadan yermi :bandit:

Devre arasinda Ukrayna milli takimi kadrosundan kaleci alinmasi kotu transfer olmaz, ustelik fiyati da uygun. Videolarina baktim, adam iyi kaleci.

(5 sene once, yine iyi kaleci)

Sene basinda Victor Valdes'e karsi cikan arkadaslar vardi, umarim Tolga'yla gecen bir yarim sezon daha iyi bir ders olmustur. Tolga iyi bir kaleci degil, Cenk giderken de soylemistim, ha Tolga ha Cenk. Her zaman boyleydi bu. Sene sonunda 2. kaleci olmaya raziysa takimda kalsin, yoksa Besiktas'ta 11 oyuncusu olmamali Tolga. Ayni seyler butun sol beklerimiz icin de gecerli. Ismail formda falan denmesin, devre arasinda Milosevic, Franco ve Motta kiraya verilsin. Saglam bir sol bek, bir kaleci ve bir stoper transfer edilsin. Sene sonunda Ersan'i Cin'e satalim (devre arasinda satilirsa yerine Milo ya da Franco kadroda yedek tutulsun). Sene sonu performanslarina gore Milo ve Franco kararlari verilir, Motta her turlu satilir. Onumuzdeki seneye daha da guclu gireriz.

Kaleci ve sol bek sorunu mutlaka cozulmeli. Ismail'in olup olacagi en fazla yedektir. Bize orada domine edecek adam lazim, yildiz diye hep forvet, kanat, golcu orta saha dusunulmemeli, defans oyuncusu da yildiz olabilir. Ayrica lutfen artik disiplinsiz, kafasina gore hareket eden G. Amerikali oyunculara yonelinmesin, bunlar son tercih olsun. Besiktas'a en iyi uygun futbolcular Almanya gibi ulkelerde, takim ruhuna katilan, isini profesyonelce yapan adamlar bunlar. Bakin Beck, Gomez, Olcay, Gokhan bize bunlar gibi adamlar lazim. Kaleci da Almanya'dan olsa iyi olur, fakat Boyko da devre arasinda iyidir. Olursa alinsin.

Çevrimdışı Çağrı

Rıza Çalımbay bizden ayrıkdıktan sonra çok geliştirdi kendini. 3-5 yıl sonra takımın başına geçebilecek kişiler arasında olacaktır mutlaka.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Devre arasinda Ukrayna milli takimi kadrosundan kaleci alinmasi kotu transfer olmaz, ustelik fiyati da uygun. Videolarina baktim, adam iyi kaleci.

(5 sene once, yine iyi kaleci)

Sene basinda Victor Valdes'e karsi cikan arkadaslar vardi, umarim Tolga'yla gecen bir yarim sezon daha iyi bir ders olmustur. Tolga iyi bir kaleci degil, Cenk giderken de soylemistim, ha Tolga ha Cenk. Her zaman boyleydi bu. Sene sonunda 2. kaleci olmaya raziysa takimda kalsin, yoksa Besiktas'ta 11 oyuncusu olmamali Tolga. Ayni seyler butun sol beklerimiz icin de gecerli. Ismail formda falan denmesin, devre arasinda Milosevic, Franco ve Motta kiraya verilsin. Saglam bir sol bek, bir kaleci ve bir stoper transfer edilsin. Sene sonunda Ersan'i Cin'e satalim (devre arasinda satilirsa yerine Milo ya da Franco kadroda yedek tutulsun). Sene sonu performanslarina gore Milo ve Franco kararlari verilir, Motta her turlu satilir. Onumuzdeki seneye daha da guclu gireriz.

Kaleci ve sol bek sorunu mutlaka cozulmeli. Ismail'in olup olacagi en fazla yedektir. Bize orada domine edecek adam lazim, yildiz diye hep forvet, kanat, golcu orta saha dusunulmemeli, defans oyuncusu da yildiz olabilir. Ayrica lutfen artik disiplinsiz, kafasina gore hareket eden G. Amerikali oyunculara yonelinmesin, bunlar son tercih olsun. Besiktas'a en iyi uygun futbolcular Almanya gibi ulkelerde, takim ruhuna katilan, isini profesyonelce yapan adamlar bunlar. Bakin Beck, Gomez, Olcay, Gokhan bize bunlar gibi adamlar lazim. Kaleci da Almanya'dan olsa iyi olur, fakat Boyko da devre arasinda iyidir. Olursa alinsin.
Yo yanlis anlamışsin Boykoyu bende istiyorum alinsin diyorum zaten
Her anlamda iyi kaleci zaten tek sıkıntısının oyunu baslatmakta oldugunu yazdim sadece..
Onun haricindeki butun ozellikleri iyi..

Ersan devre arasi gitmez Zaten yonetimde göndermez

Sampiyon olmadan gidecegini düşünmüyorum..

Yo yanlis anlamışsin Boykoyu bende istiyorum alinsin diyorum zaten
Her anlamda iyi kaleci zaten tek sıkıntısının oyunu baslatmakta oldugunu yazdim sadece..
Onun haricindeki butun ozellikleri iyi..

Ersan devre arasi gitmez Zaten yonetimde göndermez

Sampiyon olmadan gidecegini düşünmüyorum..

Yok katildigimi belirttim. Daha iyi oluyorsa Timo Horn vs. olsun, fakat olmuyorsa Boyko her turlu Tolga'dan iyidir ve takima guc katar. Ayrica sol bek transferi cok onemli, umarim Ismail formda elde Motta, Tosic var deyip bos vermezler solu.

Çevrimdışı Mehmet K

Rıza Çalımbay bizden ayrıkdıktan sonra çok geliştirdi kendini. 3-5 yıl sonra takımın başına geçebilecek kişiler arasında olacaktır mutlaka.

Bizim takımın seviyesine 1 basamağı kaldı. Rıza hocanın sevdiğim bi yönü var oyun içinde hiç inatçı değil bişey tutmayınca hemen alternatiflere yöneliyor..

Şenol Güneş gittikten sonraki en iyi adaylardan birisi kendisi bence de

Çevrimdışı Çağrı

Aradığımız potansiyelli gezen forvet/ sol kanat

KostaRika'da 18'inde. Roma da takipte.

http://www.transfermarkt.com.tr/sergio-diaz/profil/spieler/340179

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Aradığımız potansiyelli gezen forvet/ sol kanat

KostaRika'da 18'inde. Roma da takipte.

http://www.transfermarkt.com.tr/sergio-diaz/profil/spieler/340179

Paraguayliymis, daha 88 dakika oynamis takiminda. Galiba oradaki goller U-17/20 golleri. Fazlasiyla bencil. Ucuzsa alip kiraya verebilecegimiz bir adam olur su an bir Kerim Frei dahi degil. Oynadigi maclar nasil maclarsa kimse kimseye dokunmuyor, 2-3 kisinin arasina topla girip cikartmiyorlar artik Avrupa ve Turkiye'de (oyuncu Gokhan vs. gibi cok gucluyse baska, ama bu tifili yerler bizim ligde).

Çevrimdışı talha

Rıza hoca 5 yılı görecek mi bakalım. Adam geldi 70'ine nerdeyse siz halen daha var diyorsunuz. :evillol:

52 yaşındaymış dediğim her laftan vazgeçiyorum. Ama Rıza hoca bir kere de olsa Avrupa deneyimi görmeli.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı AmaralGürses

O değilde şu Boyko'nun adı her geçtiğinde aklıma Yuri Boyka geliyor  :boxin: