Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Muslera'ya kaleci tipi olarak en iyi örnek Predrag Rajkovic. Geldiğinde tam Muslera'nın  geldiği zamanki halini görürsünüz.

Ospina tipik Cordoba. Boyko ise Volkan iyi zamanları.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Boyko'nun zayif yönleri sence ne?

Yukarıda kısa kıyaslamasını yaptım. Ben takıma 2 metrelik kaleci gerekli olduğunu düşünmüyorum. Derbi maçları hariç çoğu maçta oyunu forse ediyoruz veya etmeye çalışıyoruz. Rakibin bulacağı pozisyon sayısı çok sınırlı onları da kontradan yediğimiz geniş alan ataklarıyla buluyorlar. İsteği oyunu okuyup iyi çıkan, birebirde çok etkili, donk'un attığı şut ve türevlerinde -cepheden şutlarda- geçilmeyecek bir kaleci.

Boyko'nun çok maçını izlemedim. Ospina'ya karşı çok çok az izledim hatta. İkisinin bulunduğu takım yapıları da farklı olaya buradan da bakabiliriz. Boyko'nun kontrol etmesi gereken alan Arsenal'deki Ospina'dan çok daha az, defans daha geride ve defansif anlayışlı takımın kalecisi.

Dediğim gibi 2 metreden ziyade rakip forvetle karşı karşıyayken dizlerini büktüğü ve topu beklediği o andaki çeviklik benim için çok daha önemli.

Buradan Boyko kötü olur dediğim de sanılmasın. Boyko değil Volkan Babacan olsa Tolga'dan az gol yerdi. Boyko da iş görür yalnızca benim için bir Ospina değil.

Çevrimdışı Kadir G.

Yahu kimi döveceğine göre mi kaleci alacağız? :)

Çevrimdışı Necmi

Ayaklari kötü , Topu oyuna sokusta sikintisi var..
Zaman zaman topu rakibe atıyor

sen birde musleranın gs ye gelmeden önceki hallerine bir bak istersen :bandit:
Değerlendirme ancak bizim şartlarımızla ne yapabileceğine bakarak yapılır Muslera iyi
kaleci olabilir ama şu anda istatislikleri Tolgadan kötü :evillol:

Çevrimdışı Mehmet K

Muslera'ya kaleci tipi olarak en iyi örnek Predrag Rajkovic. Geldiğinde tam Muslera'nın  geldiği zamanki halini görürsünüz.

Rajkovic bizde yıldızlaşır ve iyi paraya da satarız eğer gelirse. Tabi bunu Şenol Güneş'in iyi bir kaleci ve iyi bir eğitici olmasına güvenerek söylüyorum..

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı Necmi

Yukarıda kısa kıyaslamasını yaptım. Ben takıma 2 metrelik kaleci gerekli olduğunu düşünmüyorum. Derbi maçları hariç çoğu maçta oyunu forse ediyoruz veya etmeye çalışıyoruz. Rakibin bulacağı pozisyon sayısı çok sınırlı onları da kontradan yediğimiz geniş alan ataklarıyla buluyorlar. İsteği oyunu okuyup iyi çıkan, birebirde çok etkili, donk'un attığı şut ve türevlerinde -cepheden şutlarda- geçilmeyecek bir kaleci.

Boyko'nun çok maçını izlemedim. Ospina'ya karşı çok çok az izledim hatta. İkisinin bulunduğu takım yapıları da farklı olaya buradan da bakabiliriz. Boyko'nun kontrol etmesi gereken alan Arsenal'deki Ospina'dan çok daha az, defans daha geride ve defansif anlayışlı takımın kalecisi.

Dediğim gibi 2 metreden ziyade rakip forvetle karşı karşıyayken dizlerini büktüğü ve topu beklediği o andaki çeviklik benim için çok daha önemli.

Buradan Boyko kötü olur dediğim de sanılmasın. Boyko değil Volkan Babacan olsa Tolga'dan az gol yerdi. Boyko da iş görür yalnızca benim için bir Ospina değil.
o zaman kaleci almayalım dediğin özellikler Günayda var :evillol:
Boyko çok çevik bir kaleci arka arkaya seri kurtarışlar yapabiliyor. Karşı karşıyada kaleyi iyi kapatıyor.
sürekli oyunun içinde. adamın tek kusuru ayak yok diğer alanlarda oldukça iyi yani ospina ayarında bir kaleci
handanoviçle mukayese ediyormuş gibi bir havaya girmeyin en azından çağrı öyle diyor. Beşiktaşın kalesini fazlasıyla
koruyabilecek bir düzeyde şu ana kadar ismi geçen kalecilerden hangisi olsa olur. aradıkları minimum kalite belli oldu
o nedenle dert etmiyorum illaki iyi bir kaleci gelecektir

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko çok çevik bir kaleci arka arkaya seri kurtarışlar yapabiliyor. Karşı karşıyada kaleyi iyi kapatıyor.
sürekli oyunun içinde. adamın tek kusuru ayak yok diğer alanlarda oldukça iyi yani ospina ayarında bir kaleci
handanoviçle mukayese ediyormuş gibi bir havaya girmeyin en azından çağrı öyle diyor. Beşiktaşın kalesini fazlasıyla
koruyabilecek bir düzeyde şu ana kadar ismi geçen kalecilerden hangisi olsa olur. aradıkları minimum kalite belli oldu
Aynen abi

Evet karsi karsiyalarda aciyi cok iyi kapatiyor cunku Boy 1.97 @Necmi abi
Adam ayagini bir açıyor aci maci kalmıyor kapatiyor heryeri :D
Çevikligi gayet iyi , Cepheden sutlarda ve 1v1 lerde de iyi

Cok fark göremiyorum Ospina ile arasinda

Birinin ayaklari cok kotu diğerinin Yan toplari :tabe:

Ikisinede Fitim hangisi gelirse gelsin..
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 16:31:57 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

sen birde musleranın gs ye gelmeden önceki hallerine bir bak istersen :bandit:
Değerlendirme ancak bizim şartlarımızla ne yapabileceğine bakarak yapılır Muslera iyi
kaleci olabilir ama şu anda istatislikleri Tolgadan kötü :evillol:
Yok abi ben Boyko yu begeniyorum arkadas kötü yanini sordu bende Ayaklari kotu dedim :bandit:

Gelsinde varsin ayaklari kotu olsun sorun degil

Çevrimdışı Kadir G.

Tarzı aynı diye günayla ne alakası var abi :) bir libero yönü benziyor tüm yeteneklerinde arada uçurum var. Gerçi bana kalsa neueri alalım diyorum o da kalecilikten çok liberoluk yapıyor. :)

Boyko, kaleyi fazlasıyla korur ben de yazdım onda mutabıkız. Yalnız Ospina kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.

Ayakları kötü kaleciyi almaksa baştan ofsayt. Bu taraftar tolganın orta sahayı geçmeyen, 60 metre sahada taca giden topları sonrası elini kaldırıp ekşittiği yüzüyle özür dilemesinden dolayı kahroldu.

Ospina muslera ayarında mıdır? sorusunu tartışırken boykodan onun maça ettiği etkiyi beklememiz gerekir, bence.

Şu an yenilecekleri yesin ortalama şutları tutsun modundayım ama para harcanacaksa en iyisi olsun tabi.
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 16:34:13 Kadir Güney ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı can1903

@curseofdragon  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Ayakları kötü kaleciyi almaksa baştan ofsayt. Bu taraftar tolganın orta sahayı geçmeyen, 60 metre sahada taca giden topları sonrası elini kaldırıp ekşittiği yüzüyle özür dilemesinden dolayı kahroldu.

+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AmaralGürses

Douglas için de Boyko için de gömülü defans yapan takımın oyuncusu deniyor da...

Benim istatistiklerden gördüğüm Dnipro Ukrayna ligini Arsenal'in İngiltere ligini domine ettiğinden daha az domine etmemiş..

Ayrıca, dünyada bütün ligler içinde ceza sahasına en çok girilen ve en çok pozisyon bulunan lig açık ara EPL. Bunun detaylı istatistiğini lig tv de vermişti. Ukrayna ligi ise orta sahadaki fiziksel mücadelesiyle ön plana çıkan bir lig. Yani bu durumda Ospina az alan korudu, Boyko çok alan korudu veya Ospina baskı kuran takımın, Boyko baskı yiyen takımın kalecisi, bu nedenle Ospina > Boyko yorumları ne kadar mantıklı?

Douglas için de Boyko için de gömülü defans yapan takımın oyuncusu deniyor da...

Benim istatistiklerden gördüğüm Dnipro Ukrayna ligini Arsenal'in İngiltere ligini domine ettiğinden daha az domine etmemiş..

Ayrıca, dünyada bütün ligler içinde ceza sahasına en çok girilen ve en çok pozisyon bulunan lig açık ara EPL. Bunun detaylı istatistiğini lig tv de vermişti. Ukrayna ligi ise orta sahadaki fiziksel mücadelesiyle ön plana çıkan bir lig. Yani bu durumda Ospina az alan korudu, Boyko çok alan korudu veya Ospina baskı kuran takımın, Boyko baskı yiyen takımın kalecisi, bu nedenle Ospina > Boyko yorumları ne kadar mantıklı?
:locked: :locked: :boom: :aaa:

Çevrimdışı can1903

Kim Dniprolu Boyko'yu 20 maçtan fazla izledim diyorsa yalan söylüyordur.

Atalay ve Çağrı hariç onlarda biraz potansiyel var izleyebilirler.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Batuhan1903

LEANDRO DAMIÃO Gs'nin instagram hesabını takibe almış.Şu adama yürüsek ya Pektemeği gönderip forveti Gomez Cenk Damiao yaparız.Pektemeğe verilen 1.6 maaşı kabul eder diye düşünüyorum.Üstelik oyuncu şuanda bonservissiz.
http://www.transfermarkt.com.tr/leandro-damiao/profil/spieler/139449

Çevrimdışı AmaralGürses

:locked: :locked: :boom: :aaa:

?

İkisi de kendi liglerini 3.bitirmişler, ikisi de +30 averaj, ikisi de maç başı 1.80 gol atmışlar, arsenal maç başı 0.94, dnipro ise 0.64 gol yemiş.

Gayet mantıklı bir soru soruyorum garip emojiler atacak ne var bunda?

?

İkisi de kendi liglerini 3.bitirmişler, ikisi de +30 averaj, ikisi de maç başı 1.80 gol atmışlar, arsenal maç başı 0.94, dnipro ise 0.64 gol yemiş.

Gayet mantıklı bir soru soruyorum garip emojiler atacak ne var bunda?
Heh simdi oldu be kardeşim :ok:

Sen cidden kendi yazdığını anlayabiliyormusun :alala:

Burada senin yazdigin seyleri kimse anlamıyor genelde
Birde cok alingansin , Surekli giderim falan , Kustum oynamıyorum modu gerek yok bunlara kendin ol..

Çevrimdışı TØLGA

ben 1 maçını bile izlemedim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ekrembaser

https://twitter.com/Mete_Gulacti/status/678217086863298560
Bu mesele ile ilgili bilgisi olan var mı kazanma durumumuz nedir ?
Kardeşim orda anlatmak istediği yönetim kılıçları çeker ve uğranılan zarar nedeniyle yd ye dava açarsa ordan kazanılacak para stadın parasına denk gelir demiş

Çevrimdışı AmaralGürses

Heh simdi oldu be kardeşim :ok:

Sen cidden kendi yazdığını anlayabiliyormusun :alala:

Burada senin yazdigin seyleri kimse anlamıyor genelde
Birde cok alingansin , Surekli giderim falan , Kustum oynamıyorum modu gerek yok bunlara kendin ol..

Bu yazdığımı ilk mesajımdan anlayamayacak ne var ? Sanki Boyko full defans ospina ise full atak yapan bir takımdan geliyormuş gibi bir hava oluşmuş, ona ithafen söyledim gayet açık bence.

Alınganlığı nereden çıkardığını da anlamadım bir yere gittiğimiz yok, buradayız.

Çevrimdışı Tolga

Şahsi konuşayım bir oyuncuyla ilgili kararımı 2-3 maç izleyerek çok rahat verebilirim.

İlla ki 20-30 maçını izlememe gerek yok.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

LEANDRO DAMIÃO Gs'nin instagram hesabını takibe almış.Şu adama yürüsek ya Pektemeği gönderip forveti Gomez Cenk Damiao yaparız.Pektemeğe verilen 1.6 maaşı kabul eder diye düşünüyorum.Üstelik oyuncu şuanda bonservissiz.
http://www.transfermarkt.com.tr/leandro-damiao/profil/spieler/139449

Hakkaten ya bu adam beleşmiş :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Dünyada 20 defa izlenincemi yapılıyor transferler,burada önemli olan oynadığın futbola yatkın oynanmış maçlar ile üst düzey rakiplerle oynanmış olanlar.Geçen yılki Avrupa ligi maçları iyi cv dir.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...