o zaman kaleci almayalım dediğin özellikler Günayda var 
Boyko çok çevik bir kaleci arka arkaya seri kurtarışlar yapabiliyor. Karşı karşıyada kaleyi iyi kapatıyor.
sürekli oyunun içinde. adamın tek kusuru ayak yok diğer alanlarda oldukça iyi yani ospina ayarında bir kaleci
handanoviçle mukayese ediyormuş gibi bir havaya girmeyin en azından çağrı öyle diyor. Beşiktaşın kalesini fazlasıyla
koruyabilecek bir düzeyde şu ana kadar ismi geçen kalecilerden hangisi olsa olur. aradıkları minimum kalite belli oldu
o nedenle dert etmiyorum illaki iyi bir kaleci gelecektir
Tarzı aynı diye günayla ne alakası var abi

bir libero yönü benziyor tüm yeteneklerinde arada uçurum var. Gerçi bana kalsa neueri alalım diyorum o da kalecilikten çok liberoluk yapıyor.

Boyko, kaleyi fazlasıyla korur ben de yazdım onda mutabıkız. Yalnız Ospina kadar iyi olduğunu düşünmüyorum.
Ayakları kötü kaleciyi almaksa baştan ofsayt. Bu taraftar tolganın orta sahayı geçmeyen, 60 metre sahada taca giden topları sonrası elini kaldırıp ekşittiği yüzüyle özür dilemesinden dolayı kahroldu.
Ospina muslera ayarında mıdır? sorusunu tartışırken boykodan onun maça ettiği etkiyi beklememiz gerekir, bence.
Şu an yenilecekleri yesin ortalama şutları tutsun modundayım ama para harcanacaksa en iyisi olsun tabi.