Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7300914 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

2014 Dünya kupasından bu yana 2 sezon geçmedi. 1 sezon + sadece 3 ay geçti Yunus Emre :D

Ligde 38 maçın 18'inde oynayan adam yedekse diğer kaleci de yedek oluyor demek Arsenal'in as kalecisi yok :D
S.l , F.Cup , Ingiltere Kupasi vs ekledigin zaman daha az forma sansi buldu Ospina
Bu sezon zaten düşünülmüyor

Ama bu durumda Suan Boyko daha hazir bir kaleci

Ayni şekilde Sirigunun da mac eksigi var..

Bu demek degilki Ospinayi istemiyorum

Boyko da olur Ospina da hangisi gelirse gelsin fark yaratacak..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

Kısa boylu kalecilerden illallah ettim artık. Ospina'ya bile bu yüzden sıcak bakamıyorum. Boyko'yu sevdim. TSL'de ceza alanı içinde hakimiyet kurar. Ki verdiğimiz pozisyonları, yediğimiz golleri değerlendirirseniz sadece bu bile yediğimiz gol sayısını epey azaltır. Sirigu'dur, Zieler'dir filan almayacaksak Boyko'yu almaya çalışalım.

Kabore'yi alsalar çok iyi olur bu arada.  Bu tip ciğerli orta sahalar maliyeti yüksek olmayacaksa her türlü işimize yarar. Hem Atibayı yedekler hem de gerektiği yerde Necip'in yerine devreye girer. Ayrıca Atiba'nın yaşını da düşünürsek uyum sağlarsa uzun süreli oyuncumuz olabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina ile Boyko'yu kıyaslamak yanlış farklı tip kaleciler olsa da Ospina üst düzey kaleci, Boyko alternatifi olur.

Çevrimdışı Kadir G.

İlla Boyko alınacaksa da tek alınır umarım Douglas aradığımız oyuncu değil ve 4.5 milyon konuşuluyor kesinlikle verilmez o paralar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ospina bize tam lazim olan Kaleci tipi. Ilac olur.

Boyko'yu izleme firsatim olmadi Youtube'da Kurtarislarini seyredecegim birazdan.

Boyko'yu taniyan birisi Ospina ile kiyaslama yapabilirse sevinirim.  :)

Kısa boylu kalecilerden illallah ettim artık. Ospina'ya bile bu yüzden sıcak bakamıyorum. Boyko'yu sevdim. TSL'de ceza alanı içinde hakimiyet kurar. Ki verdiğimiz pozisyonları, yediğimiz golleri değerlendirirseniz sadece bu bile yediğimiz gol sayısını epey azaltır. Sirigu'dur, Zieler'dir filan almayacaksak Boyko'yu almaya çalışalım.

Kabore'yi alsalar çok iyi olur bu arada.  Bu tip ciğerli orta sahalar maliyeti yüksek olmayacaksa her türlü işimize yarar. Hem Atibayı yedekler hem de gerektiği yerde Necip'in yerine devreye girer. Ayrıca Atiba'nın yaşını da düşünürsek uyum sağlarsa uzun süreli oyuncumuz olabilir.
Ospinayi cok begeniyorum

Ama Boyko yu bende sevdim

Görüntüye gore tam bize gore bi adam , Su adam bizim takimdayken hocbir rakip topcu bizim futbolculara atarlanamaz , Ayi Volkan bile :D

Volkani , Vodafone arenadan Saracogluna kadar Kovalar valla :kop: :kop:

Bide bu Adam karsi rakip forvefin önüne çıktığı an aciyi kapatiyor Boyu nedeni ile , Ben rakip Forvet olsam Onunla karsi karsiya kalsam baktim uzerime geliyor topu birakip kacarim :D

Çevrimdışı can1903

Ospina ile boykoyu kıyaslıyorsunuz ya  :evillol:

Siz dua edin Boyko olsun demeyelim sonra?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Seviye farkı olarak gördüğüm;

Boyko >>>>> Demba Ba
Ospina >>>>> Mario Gomez

Bize çok hızlı, çevik, birebirde iyi, cepheden yemeyen kaleci gerekiyor.

Douglasa 4.5 verileceğine bütçe kaleciye ayrılıp stoper kiralık alınabilir bence sorun olmaz.

Kaleciye yüksek bonservis verilmesine karşı değilim yüksek maaş verilmesin yeter. Ospina'nın alacağı para da 2 yi geçmez.

Çevrimdışı LuceGel

Boyko gelirse çok sevinirim kaleci dediğin biraz asi olmalı yapılı ama atlet adam yattımı açı filan kalmıyor rakibe penaltılarda baya iyi ,penaltı kurtaran kaleci candır  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Ospina bize tam lazim olan Kaleci tipi. Ilac olur.

Boyko'yu izleme firsatim olmadi Youtube'da Kurtarislarini seyredecegim birazdan.

Boyko'yu taniyan birisi Ospina ile kiyaslama yapabilirse sevinirim.  :)
Dev adam :biggrinking:

Boy : 1.97
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 16:01:26 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Kale Mevkisi Kesinlikle Tasarrufa Gidilmemesi Gereken Noktalardan Biri.Kaldı ki Sezon Başında Ozan Tufan Gibi İsimlere 7-8 Milyonlara Çıkıldıysa ki Bu Haberlerin Doğru Olduğunu Varsayarak Söylüyorum İyi Bir Kaleci İçin Bu Paralar Heba Edilebilir Kimsede Sesini Çıkarmaz.

Çevrimdışı Necmi

2014 Dünya kupasından bu yana 2 sezon geçmedi. 1 sezon + sadece 3 ay geçti Yunus Emre :D

Ligde 38 maçın 18'inde oynayan adam yedekse diğer kaleci de yedek oluyor demek Arsenal'in as kalecisi yok :D
düş yakasından @Çağrı  çocuk biraz abarttı işte :D

Çevrimdışı Kadir G.

Herkes muslera effect bekleyecek boyko gelirse patlamayız umarım. Muslera ile arasında çok seviye farkı var.

Neyse hayırlısı olsun diyelim.

Çevrimdışı Necmi

Ospinayi cok begeniyorum

Ama Boyko yu bende sevdim

Görüntüye gore tam bize gore bi adam , Su adam bizim takimdayken hocbir rakip topcu bizim futbolculara atarlanamaz , Ayi Volkan bile :D

Volkani , Vodafone arenadan Saracogluna kadar Kovalar valla :kop: :kop:

Bide bu Adam karsi rakip forvefin önüne çıktığı an aciyi kapatiyor Boyu nedeni ile , Ben rakip Forvet olsam Onunla karsi karsiya kalsam baktim uzerime geliyor topu birakip kacarim :D
sen volkanı bırakta bizim stoperlere ne yapar onu düşün :o_o:

Herkes muslera effect bekleyecek boyko gelirse patlamayız umarım. Muslera ile arasında çok seviye farkı var.

Yalniz Sosyal medyayi ciddi takip ettim

Ospinadan sonra Boykoya da Cok ciddi Ilgi ve Istek var taraftardan..

Heryerde Boykonun Videolari ve fotolari dolaşıyor , Taraftar benimsedi Boykoyu

Çevrimdışı GÖRKEM

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Boyko'nun zayif yönleri sence ne?

sen volkanı bırakta bizim stoperlere ne yapar onu düşün :o_o:
Herseyi yapabilir abi :D

Rhodo ile Ersanin hata yapmamasi lazim :bandit:

Adam Kaleci Degil Amerikan Guresi dovuscusu sanki
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2015, 16:07:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı cursedofdragon

muslera gelirkende eli küçük bilmem ne dediler :) Şuan dünyanın en iyi 10 kalecisi içinde yaşı 30 musleranın

Boyko içinde birşeyler söyleniyor 27 yaşında kendini halen geliştirebilir 30 yaşına kadar boyko'da en iyi 10 kaleci arasına neden girmesin :)

Çevrimdışı can1903

Serdar Aziz haberleri çıkmıs.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Boyko'nun zayif yönleri sence ne?
Ayaklari kötü , Topu oyuna sokusta sikintisi var..
Zaman zaman topu rakibe atıyor

Ufak bir not daha gs muslerayı 26 yaşında aldı :)

Biz 27 yaşında alıyoruz çok bir fark yok :)

Çevrimdışı can1903

Ufak bir not daha gs muslerayı 26 yaşında aldı :)

Biz 27 yaşında alıyoruz çok bir fark yok :)
İyide boyko ve muslera farklı kaleciler

Çevrimdışı Çağrı

düş yakasından @Çağrı  çocuk biraz abarttı işte :D

Ondan yakasındayım zaten @Necmi abi vur diyince öldürüp yakıyor  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

İyide boyko ve muslera farklı kaleciler

niye farklı olsun ?

neyi farklı mesala ?

Çevrimiçi Mehmet57

Douglas'a 4,5 verecegimize, defansa Papy'yi kiralar, kaleye Boyko'yu alir ve orta sahaya bir oyuncu alinir.

Defans agirlikli istiyorsak Salif Sané, box to box dersen Osmanlisporlu Ndiaye.