Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296563 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

İmza parası da dahil olmak üzere 3 yıllık 10-12 milyon euroluk bir sözleşme teklif edip sene sonu O'nu getirecez deseler 6 ay daha Tolga'ya bile katlanabilirim.
hmmm şampiyon olmasakta bana uyar demekle eşdeğer oluyor bu yanlız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı murat_

Haberler yalandır Kesin olarak sene başında Mandanda ve kulubu hazırdı Şenol Hoca istemedi.

senin kaynagin ne mesele bir cok konuda oldugu gibi iddali yaziyon harbiden bana kaynagini yazarmisin ...

Çevrimdışı kartalizm

arkadaşlar konudışı için özür dilerim öncelikle
change.org sitesinde kas erimesi olan minik bir yavru kartalın tek isteğinin beşiktaşlı futbolcularla tanışmak olduğunu gördüğüm bir kampanya ile karşılaştım sizden bu isteğin karşılanması için yardım istiyorum bi el atıverin :
https://www.change.org/p/kas-erimesi-olan-oktay-%C4%B1n-tek-hayali-be%C5%9Fikta%C5%9Fl%C4%B1-futbolcularla-tan%C4%B1%C5%9Fmak?source_location=petitions_share_skip
türkiyede 2 büyük var biri BEŞİKTAŞ biri 70 lik rakı

Çevrimdışı Batuhan1903

senin kaynagin ne mesele bir cok konuda oldugu gibi iddali yaziyon harbiden bana kaynagini yazarmisin ...
Ahmet Bakır Periscope yayınında açıklamıştı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Batuhan kardesim Boyko yu cok gomuyorsun , Kotu kaleci degil , Ospinadan kotude degil hele mc gregirdan hallice hic degil
Sadece ayaklari kotu onun dışında Ospina ayarinda kaleci

Ospina 3 yildir yedek bekleyen bir kaleci su durumda Boyko gecen yil Uefa finali oynamis ve takımında duzenli olarak oynayan ve kendini surekli geliştiren bir kaleci

Kotu transfer olmaz..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Şezni eğer gitmek istemiyor ise bize gelsin kiralık çok ciddiyim sigara içiyorsa içsin disiplinsiz olmadıktan sonra sorun yok

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Hicks

Bir önemli nokta daha var, bu sene 18m €'luk futbolcu sattık, 8m €'luk futbolcu sattık. UEFA kriterlerine göre şu an 10m € daha transfer yapabiliriz ve bu rakam sezon sonunda sıfırlanacak, yani seneye bu miktarda bir transfer yapabileceğimizin garantisi yok. Kaliteli kaleci artı kalan para ile alınabilecek en iyi stoperi almamız lazım devre arasında. Hatta tamamını Sirigu gibi bir kaleci takımında huzursuzken aklını başka takımlar karıştırmadan O'na harcayıp stoperi kiralık olarak transfer etmek bile düşünülmelidir. Bu ayarda bir kaleci alınamayacaksa 5-6m. a Boyko + Douglas paketi, kalanla da hem stoperi hem orta sahayı yedekleyecek Donk gibi bir transfer yapılıp derinlik arttırılabilir. Pedro, Miloseviç ve Motta gibi oynamayan adamları da kiralık göndermek lazım, potansiyeli olan adamlar, hemen vazgeçilmemeli...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Hicks

Şezni eğer gitmek istemiyor ise bize gelsin kiralık çok ciddiyim sigara içiyorsa içsin disiplinsiz olmadıktan sonra sorun yok

Bu sigara bildiğimiz sigara ise sorun yok zaten Tolga da içiyor, bizzat gördüm...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Eyüp Emir

Arkdaşlar yeni açıktan 3 adet kombinem var bunları numaralıya çevirmem olabiliyormu farkı ödeyerek bilen varmı acaba

Çevrimdışı Deniz

Onun söylediğine kesin dogru hukmuyle inanman ne kadar dogru peki?
Ben birinin ona ya da onun bilincli olarak servis ettigi haber olduguna eminim. adam kulubunden ayrilmak istemedi  biz de valdesle anlastik onu da hoca istemedi olay bu.
Ben yazin ne periscope yayinlari gordum robbeni getiren falcao ile anlasan bunlarin hepsine kesinmis gibi inanacak olsak evin yolu bulunmaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı OrhanAker

https://twitter.com/bjkigdir/status/678133976557572096
Donk ? Isinamam ben bu adama yalnız 3 oyuncunun maaşından kurtulmak piyango gibi karar veremedim

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Sadece pektemek i verip karsiliginda oyuncu almamaya raziyim
+1903 :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Batuhan1903

Onun söylediğine kesin dogru hukmuyle inanman ne kadar dogru peki?
Ben birinin ona ya da onun bilincli olarak servis ettigi haber olduguna eminim. adam kulubunden ayrilmak istemedi  biz de valdesle anlastik onu da hoca istemedi olay bu.
Ben yazin ne periscope yayinlari gordum robbeni getiren falcao ile anlasan bunlarin hepsine kesinmis gibi inanacak olsak evin yolu bulunmaz.
Açıkçası Şenol hocanın transferde eski kafalı olduğunu düşünüyorum.Sene başında Serdar Azizi istemesi Ozanı istemesi(iyi oyuncu ama 7 milyon euro etmezdi ki etmedide) birde Sebastian Frey'in zamanında yaptığı açıklamalar Ben varken burada yabancı kaleci oynayamaz demişti Bursa'dayken hoca.Bunların hepsini birleştirdiğimizde sene başında Mandanda'nın transfer edilmesini hocanın istemediği iddaasına inanırım.

Çevrimdışı talha

Donk kim inşallah doğru değildir bu adamı bu takıma yapıştırıp teklif ederde direk ihraç edilsin takımdan böyle küçük kafalar zarar verir takıma

Çevrimdışı talha

Açıkçası Şenol hocanın transferde eski kafalı olduğunu düşünüyorum.Sene başında Serdar Azizi istemesi Ozanı istemesi(iyi oyuncu ama 7 milyon euro etmezdi ki etmedide) birde Sebastian Frey'in zamanında yaptığı açıklamalar Ben varken burada yabancı kaleci oynayamaz demişti Bursa'dayken hoca.Bunların hepsini birleştirdiğimizde sene başında Mandanda'nın transfer edilmesini hocanın istemediği iddaasına inanırım.
İyi de Frey kovanın tekiydi kendini kurtarmaya çalışmış sadece

Çevrimdışı ozan062

donk efendi bu klubun kapısından içeri giremez artı bu adam agır gs hayranıdır kaç kere twt ve demeclerini ben hatırlıyorum

fakat topunu severim o ayrı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı LuceGel

Donk kadroda bulunsun isterim ama fiyat artırma politikasıdır muhtemelen. Pektemek+Pedro kiralık fena olmazdı Donk takasında.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Donk kadroda bulunsun isterim ama fiyat artırma politikasıdır muhtemelen. Pektemek+Pedro kiralık fena olmazdı Donk takasında.
Donk kim istiyorsunuz biz bu tartışmayı Tosic te yaşamadık mı yok öyle topçu ymuş yok algıymış yık öyle yık böyle aha gördük algıyı

Donk olayı Tosic ten ne kısa ne uzun olur neler olduysa aynısı olur

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takıma Fener sempatizanı ve yine mental sorunlu bir futbolcu geldi Sezer Öztürk adında . Anlaşılan o ki biz taraftar olarak hiç mi ama hiç ders almıyoruz ve Donk gibi bu kulübün kapısından geçemeyecek bir adamı bu kulüpte istiyoruz .

Çevrimdışı Tolga

Sivas Belediyespor maçı Perşembe 13:00'te oynanacak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Frey bursadan yüklü miktarda para alıyodu yönetim gönderemedi sonra hoca kadro dışı bıraktı yine fayda etmedi adam parasını aldı her türlü sabahtan beri ithamlarda bulunuyosun bir periscope yayınına bakarak serdar azizi istediğini nerden biliyosun? Ozanda bizde olsa başka bir kimliğe bürünebilirdi şuan burada kaça satarız diye rakamlar yazıyo olabilirdin

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Donk da gelmez zaten boşuna tartışmaya gerek yok.

Ya devre arası ya da sezon sonu Gs'ye gider.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Arkdaşlar yeni açıktan 3 adet kombinem var bunları numaralıya çevirmem olabiliyormu farkı ödeyerek bilen varmı acaba
Bilgim yok ama Passo dan kombine satışı yapılıyor.Passo müşteri hizmetlerine sorar mısın birde 0850 724 33 44
Hayatta Beşiktaş