Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7268671 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

adam çıkmış birde demeç veriyor.yok ayağa kalkmalı yok kendine gelmeli.şu saate kadar fesh etmeniz lazımdı metin bey.neyin desteği ? biraz utanın be.yazık vallahi yazık.gs maçını izleyemem ben arkadaş.tolgası tosiç i bi şekilde berbat edecek elbette.neyini izleyim bırakın yaaa bu işleri.herkesten özür dilerim elim ayağın 1 gün geçmesine rağmen hala titriyor.bu kadar kolay olmamalı.biz şevkat yuvasımıyız bu nedir ya senelerdir iyi çocuk yakışıklı çocuk aman yawrum ağlamasın.bu adamların kazandığı paralara bak be.gerçekten yazıklar olsun ki bi kaleci bi stoper alamadılar şu takıma.almasınlar bu saaten sonra.yetti be

Çevrimdışı wbishop82

biz diyoruz medya renklilere algı yapıyor.yok kardeşim medya napsın.senin yöneticin çıkmış gs maçı için tolga oynasın diye algı yapıyor taraftarına.bu kadar aptal yerine koymayın bizi.

Çevrimdışı ontariokartallari

_____________XXXX
BECK  -  RHODOLFO  -  XXXX  -  XXXX
SOSA  -  ATIBA  -  OGUZHAN  -  QUARESMA
________GOMEZ  -  XXXX

turkiyede sampiyoluk avrupada kupalar icin eksik olan bu kadronun buraya gelmesi bile basaridir !!
burada birinci sorumlu senol gunes hocadir ,
sezon sonu eksik olan bolgere transfer yapmayan istemeyen hoca sapkadan tavsan cikartmaya calismistir ,
her sezon oldugu gibi bu sezonda kacrilacak sampiyonlugun bir onceki sezonun aynisi olmasi aci verir !!
besiktasta agzi laf yapan hocalarin sube sorumlularin deger gormesi besiktasa her daim zarar vermistir ,
laf yerine icraat yapan hocalarla calismak , eksik yerlere acil transferler yapilarak coplere odenen paralarin onunun kesilmesi gerek !!
bu kadroya ocakta yapilacak transferler ilac olabilir yoksa sampiyonluk icin durum hic ic acici degil !

Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .

Çevrimdışı canU

Ben yıllardan beri bu tarz sendromlar yaşadım. O yüzden enseyi karartma bence. Ama bu cincon un işine yağ sürer. Düşünsene adamların devamlılığı yok biz de şu meşhur Trabzon taraftarı gibi takımın hendeği mi olalım. Hatalı gollere eyvallah tamam da bu ligin uzak ara en iyi takımı. Basın da bu durumu pompalıyor. Her yerden düşelim istiyorlar. İzin vermeyin. Benim iki kombinem var. İş dolayısıyla İzmit ten İzmir e geldim. Buralardan kalbim pır pır ediyor çarpıyor. Gidemeyeceğim belki maça ama en azından devredeceğim adama da şartım olacak. Sen de az çok tahmin edersin ;) Sözün özü fırsat vermeyin. LÜTFEN.

Abi haklısın da ben nasıl sakin kalayım. Sayın metin albayrak açıklama yapmış tolgaya destek olun taraftar olarak eskisinden de çok destek verin diye. Şuanda söylenmeyecek şeyleri söylemiş. Belli ki tolgayı derbide sahaya sürücekler morallendirmeye çalışıyorlar.  3 maç var devre arasına ama tepki verilmezse ben tolgayla devre arası opsiyonu kullanıp uzatmalarından korkuyorum çok açık ve net.

Çevrimdışı Ersoy

Ağam eğlenir bizimle.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı wbishop82

fluminense den Wellington Pereira Rodrigues isimli bir stoperle ilgileniyormuşuz.nasıl bir oyuncudur ? fikri olan var mı?

Çevrimdışı wbishop82

video ya göre hızlı,güçlü fakat ayakları kötü gibi geldi bana

Çevrimdışı atalay

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 21:57:04 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Dün Feyyaz da saçmalamış. Tolga'yı alanlar utansın filan diye.

O zaman yabancı kuralı vardı ve git gide düşüyordu şansımız yoktu başka o zaman için doğru tercihti.

Yanlış olan geçen sene kural açıklandıktan sonra hala kaleci almamış olmak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ers_an

Abi haklısın da ben nasıl sakin kalayım. Sayın metin albayrak açıklama yapmış tolgaya destek olun taraftar olarak eskisinden de çok destek verin diye. Şuanda söylenmeyecek şeyleri söylemiş. Belli ki tolgayı derbide sahaya sürücekler morallendirmeye çalışıyorlar.  3 maç var devre arasına ama tepki verilmezse ben tolgayla devre arası opsiyonu kullanıp uzatmalarından korkuyorum çok açık ve net.

Takım ligde dolu dizgin giderken neden Metin Albayrak tan başka bişey bekliyorsunuz ben de onu anlayamıyorum. Adamı yerden yere vurması bizi daha mı ileri götürecek. Zaten olan olmuş adam kendini yediği iki golle bitirmiş. Biz Beşiktaş taraftarıyız. Neden diyoruz ve övünüyoruz biz sadece skorlara bağlı sevmedik. Sevinmek için hiç sevmedik. Bu da böyle biline @canU

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı AmaralGürses

Dün Feyyaz da saçmalamış. Tolga'yı alanlar utansın filan diye.

O zaman yabancı kuralı vardı ve git gide düşüyordu şansımız yoktu başka o zaman için doğru tercihti.

Yanlış olan geçen sene kural açıklandıktan sonra hala kaleci almamış olmak.

Bu da benim evvelden beri anlayamadığım bir hitabet tarzıdır, Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden birine üstelik de bizlerden kabaca 20 yaş daha büyük olmasına rağmen adıyla hitap etmek... Diğer Takımlarda bile rahatsız eder beni, Aykut, Hamza vs demesi 20 lik insanların 40'lık insanlara.. Kaldı ki biz Beşiktaşlıyız. En azından bir soyadıyla hitap edilebilir sonuçta bizim efsanelerimizden biri.

Çevrimdışı Çağrı

Bu da benim evvelden beri anlayamadığım bir hitabet tarzıdır, Beşiktaş'ın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden birine üstelik de bizlerden kabaca 20 yaş daha büyük olmasına rağmen adıyla hitap etmek... Diğer Takımlarda bile rahatsız eder beni, Aykut, Hamza vs demesi 20 lik insanların 40'lık insanlara.. Kaldı ki biz Beşiktaşlıyız. En azından bir soyadıyla hitap edilebilir sonuçta bizim efsanelerimizden biri.

Tercih meselesi, sen tabi ki dilediğin gibi hitap edebilirsin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

Takım ligde dolu dizgin giderken neden Metin Albayrak tan başka bişey bekliyorsunuz ben de onu anlayamıyorum. Adamı yerden yere vurması bizi daha mı ileri götürecek. Zaten olan olmuş adam kendini yediği iki golle bitirmiş. Biz Beşiktaş taraftarıyız. Neden diyoruz ve övünüyoruz biz sadece skorlara bağlı sevmedik. Sevinmek için hiç sevmedik. Bu da böyle biline @canU

Metin albayrak konuşma yapmak zorunda değildi abi böyle bir konuşma yapılmaz. Tolgayı ayağa kaldırmalıyız yok herkes hata yaparmış da bilmem ne. Bu hata değil yeteneksizlik. Skor için sevmemek bana göre yeteneksizlere katlanmak, yönetimin teknik heyetin hatalarını yok saymak demek değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Herkesin siniri bir nebze yatışmışsa 1-2 ekleme de ben yapayım . Tepki vermek en doğal hakkımız ama tepkiyi doğru vermeli , mesajı en doğru biçimde karşı tarafa iyi anlatmalı. Beşiktaş'ın ilk 11'i için yeterli kalitede olmayan oyuncular zorla taraftara kabul ettirilmemeli. Bu kaleci Tolga'yı da aşan bir mevzu . Bu süregelen bir anlayışa karşı takınılan tavır olmalı. Suç Tolga'da veya ilk 11 için yetersiz olup ilk 11'de sürekli oynatılan oyuncularda değil , suç yetersiz olduğu bilinen futbolcuları sürekli övüp onlara arka çıkan, onları   ilk 11 oyuncusu olarak taraftara  kabul ettirmeye çalışan anlayışta .
Parasal sorunların vardır , sezon başında yüklü ödemelerin olur , nakit giriş çıkışında dengeyi sağlayamadığın için arzu ettiğin transferleri yapamazsın . Bunu taraftara anlatırsın , dersin ki ' Nakit dengemizde sorun olduğu için eksik bazı pozisyonlarımızı tamamlayamadık. Bunları bir sonraki dönemlerde telafi etmeye çalışacağız' . Beşiktaş taraftarının büyük çoğunluğu bunu anlayışla karşılar . Ama gider ilk 11'de sürekli şans bulan yetersiz oyuncuları övüp arka çıkarsan bu oyuncular  yaptıkları hatalar ile takımı yaktığında taraftarla yönetimi karşı karşıya getirirsin. 
Devre arasına kadar kazanmamız gereken 3 önemli lig maçı var. Özellikle bu 3 maça konsantre olmalıyız . Devre arası geldiğinde herkes genel bir değerlendirme yapar.
Metin Albayrak'ın açıklaması dakika 1 gol 1 . Asıl sorumlu olarak kaleci Tolga'yı aramayın . Yönetici kamuoyuna bu şekilde açıklama yapmak zorunda değil. Kapalı kapılar ardında Tolga'nın moralini düzeltmek için çalışmalılar elbet ama kamuoyuna bu şekilde açıklamalar yapmaya devam ederlerse taraftarla yönetimin arası açılır ve kavga gürültü kulübe bir şey kazandırmaz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Arkadaşlar hitabete takılmayın Feyyaz Feyyaz'dır Metin Metin'dir Ali Ali'dir Sergen Sergen'dir.

Hepimiz bu efsaneleri yürekten sevdik, saygı da duyuyoruz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı ers_an

Ufak bir ek rahmetli Kazım Kanat ın Türk futboluna hediyesidir oyunculara soyadları ile hitab etmek. Bizim kültürümüz aldığımız terbiye bunu gerektirir. Yoksa ne farkımız kalır o renklilerden. Sorarım size. ;)

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı Anıl

O kadar çok doluyum ki dün akşamdan beri içimi de dökemedim doğru düzgün. Sadece futbolcunun morali bozulmasın şeklinde söylemler hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.

Takımda en az para kazanan futbolcu yıllık 1 milyon euro kazanıyor. 3 milyon tl yapar bu. Fazla fazla söylüyorum 25-30 sene bir işte çalışsam ve ortalama 10 bin lira maaş alsam 3-3,6 milyon tl kazanırım. Belki de hayatım boyunca bu paranın yarısını bile kazanamayacağım. Ama sırf rahat bir şekilde yaşamak için o futbolcu parçasının 1 yılda kazandığınının yarısını falan hayatım boyunca kazanabilmek için götümü yırtıyorum şuan da ders çalışarak. Ben harçlıklarımla para biriktirip kombineler satışa çıktığı gün gidip kombinemi almışsam, formalar satışa çıktığı gün formamı almışsam eğer sıçarım o adamın moraline. 90'dan gol yemesin falan da demiyoruz he alt tarafı üstüne gelen topu çıkıp alsın geri kaçmasın istiyoruz, çaprazdan gelen şutta açıyı kapatsın topu içeri almasın istiyoruz. Birçok taraftarın kendi ailesinden arttırıp kulübe yaptığı mali desteği bu adam 5 dakika da zarara çeviriyorsa giymeyecek bu formayı bir daha. He ama maç sırasında ıslıklamayın morali bozulur, sakın küfür falan etmeyin morali bozulur. Çünkü o çoğu insanın ömründe kazanmadığı paranın fazlasını 1 sene de kazanıyor. Çünkü o insan, biz insan değiliz. O Beşiktaş'ın çocuğu biz şeyiz çünkü dimi ? Hastırsınlar.

Çevrimdışı wbishop82

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.

umarım yanlış haberdir diyecem ama sanırım seninde bu yönde bilgin var gibi geldi.kalite için gerçekten 7-8 milyon bandını gözden çıkarmamız lazım ara transferde.direk katkı yapmalı
[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2015, 23:44:43 wbishop82 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi tolganın biletini kesecekler sağda solda röportaj vermeyecekler piskolojisi bozulur falan diye taraftarın piskolojisi ne olacak peki .?

yalnız her durumda konu futbolcuların maaşına gelecekse eğer , ki bende yüksek meblağlar verilmesine karşıyım yalnız  işte şu bu kadar kazanıyor şöyledir böyledir diyeceksek malesef olmaz çünkü bu sektör öyle bi hal aldı ki gerçek anlamda inanılmaz paralar kazanıyorlar..

ama bunun herşeyde lafını edeceksek ya bu sporu takip etmeyeceğiz yada o tip hesaplar yapmayacagız..

Çevrimdışı Anıl

Abi tolganın biletini kesecekler sağda solda röportaj vermeyecekler piskolojisi bozulur falan diye taraftarın piskolojisi ne olacak peki .?

yalnız her durumda konu futbolcuların maaşına gelecekse eğer , ki bende yüksek meblağlar verilmesine karşıyım yalnız  işte şu bu kadar kazanıyor şöyledir böyledir diyeceksek malesef olmaz çünkü bu sektör öyle bi hal aldı ki gerçek anlamda inanılmaz paralar kazanıyorlar..

ama bunun herşeyde lafını edeceksek ya bu sporu takip etmeyeceğiz yada o tip hesaplar yapmayacagız..
Konu maaş değil Onur abi, konu kulüp için para harcayanların değil de kulüpten para alanların ölümüne savunulması. Tutturmuşlar bir futbolcunun morali illa küfür ettirecekler adama. Tolga'ya ne olacak ki dünden sonra binmiştir spor arabasına gitmiştir evine uyumuştur güzelce. Olan taraftara oluyor ama bazı taraftarlar taraftar yerine oyuncuyu savunuyor. İşte bu inanılmaz..

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

gs maçı nasıl olur yorgunluk olur mu? 90 dakika diri oynar, mücadele eder miyiz? heycan tuttu beni 2-3 gündür :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Konu maaş değil Onur abi, konu kulüp için para harcayanların değil de kulüpten para alanların ölümüne savunulması. Tutturmuşlar bir futbolcunun morali illa küfür ettirecekler adama. Tolga'ya ne olacak ki dünden sonra binmiştir spor arabasına gitmiştir evine uyumuştur güzelce. Olan taraftara oluyor ama bazı taraftarlar taraftar yerine oyuncuyu savunuyor. İşte bu inanılmaz..

oyuncunun savunacak tarafı yok , derbide ayrıca günayın oynamasını temenni ediyorum ama malesef böyle bişey olmayacak.. eğer hatalı gol yiyeceksede günayın yemesini yeğlerim artık tahammül kalmadı kimsede en ufak bi hatada 15. haftada 1 çuval incir berbat olur tolga pazartesi günü kalede ol ma ma lı .

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gs maçı nasıl olur yorgunluk olur mu? 90 dakika diri oynar, mücadele eder miyiz? heycan tuttu beni 2-3 gündür :D

yorgunluk olur belki ama  performans açısından çok düşüş olacagını düşünmüyorum .. bu yaşıma kadar derbilerde skor tahmini çok nadir yapmışımdır ama bu maç 2- 0 geçiyor hayırlısı diyelim .

Çevrimdışı Çağatay

90 dk kaleye şut çektirmezsek güzel bir maç olur
yorgunluk mu olur diri mi oluruz bilmiyorum
tek bildiğim kalede yine tolga oynayacak...!

bende de nedensse gram heyecan yok
tolga aldı sömürdü hepsini...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı wbishop82

hepimiz ortak sevda için burdayız.duygularımızı paylaşmak ortak sevinci üzüntüyü hissedebilmek çok güzel fakat ben ki hep olumlu tarafından bakan biri olarak bu takımı sabote edeni,edebilecekleri şahsen artık içime sindiremiyorum.bakın baki mercimekleri ekrem dağları göre göre bu tip futbolculara alıştırıla alıştırıla bugünlere geldik ve gerçekten artık tahammül edemiyorum.haklı olarak diyeceksiniz ki bu işler ekonomi.evet 3 senedir acımızı zaten çekiyoruz ancak asıl sorunu gözden kaçırıyoruz.biz 10 senedir başarısızız.bunu önce bi kabul edelim.Beşiktaş kötü futbolcu transfer edebilir.hatada yapabilir ama 10 senedir ''aynı mevkilere'' bile bile lades diyemez.derse burada hata vardır saçmalık vardır ve artık tartışılabilir bir tarafı dahi kalmamıştır.şapkamızı önümüze koyalım bi zahmet.onun için metin bey çıkıp savunmayacak tolgayı.bu taraftara hakarettir bu.çünkü bu kadar insan sinirli ve üzgünken insanların beklediğinin tam tersi açıklama yapılmaz inadına yapar gibi. hala çıkıp savunamaz.olmaz olmamalı.açıklama yapma bari.pes gerçekten.bu takımın 10 senedir ne kalecisi ne sağ beki ne sol beki ne de stoperi var.yapmayın etmeyin.bu artık şanssızlık olamaz.kabul edemem.çünkü en büyük Beşiktaş.Ben artık hangisi hata yapacak bizi yakacak acaba diye tedirgin olmak istemiyorum.ön taraf ferrari arkası serçe bu takımın.arkayı opel falan yapsak domine edicez.bunun olacağını ben görüyorum hepimiz görüyoruz bi zahmet yöneticilerimizde görsün artık.gerçekten bu kuşağa yazık olacak.kahroluyorum.taraftara kimse kızmasın.bu taraftar bazı şeylere artık çabuk parlıyorsa yılların birikmişliğinden.artık futbolcuların saçma sapan hatalarından yenilmek istemediğinden.bizim 10 senedir yapamadığımız stoper kaleci bek transferlerini renklilerde 10 senedir yapamasalardı bizim gibi o taraftar ne yapardı sizce bu sorumda sizlere.hepinize iyi geceler