O kadar çok doluyum ki dün akşamdan beri içimi de dökemedim doğru düzgün. Sadece futbolcunun morali bozulmasın şeklinde söylemler hakkında bir şeyler söylemek istiyorum.
Takımda en az para kazanan futbolcu yıllık 1 milyon euro kazanıyor. 3 milyon tl yapar bu. Fazla fazla söylüyorum 25-30 sene bir işte çalışsam ve ortalama 10 bin lira maaş alsam 3-3,6 milyon tl kazanırım. Belki de hayatım boyunca bu paranın yarısını bile kazanamayacağım. Ama sırf rahat bir şekilde yaşamak için o futbolcu parçasının 1 yılda kazandığınının yarısını falan hayatım boyunca kazanabilmek için götümü yırtıyorum şuan da ders çalışarak. Ben harçlıklarımla para biriktirip kombineler satışa çıktığı gün gidip kombinemi almışsam, formalar satışa çıktığı gün formamı almışsam eğer sıçarım o adamın moraline. 90'dan gol yemesin falan da demiyoruz he alt tarafı üstüne gelen topu çıkıp alsın geri kaçmasın istiyoruz, çaprazdan gelen şutta açıyı kapatsın topu içeri almasın istiyoruz. Birçok taraftarın kendi ailesinden arttırıp kulübe yaptığı mali desteği bu adam 5 dakika da zarara çeviriyorsa giymeyecek bu formayı bir daha. He ama maç sırasında ıslıklamayın morali bozulur, sakın küfür falan etmeyin morali bozulur. Çünkü o çoğu insanın ömründe kazanmadığı paranın fazlasını 1 sene de kazanıyor. Çünkü o insan, biz insan değiliz. O Beşiktaş'ın çocuğu biz şeyiz çünkü dimi ? Hastırsınlar.