Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7265096 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Bu kadar olumlu işlerin yanında olumsuz tarafları da yazalım.

İsmail ve Tosic'in defolarını, Atiba yamalar ile Rhodolfo kaymalar ile kapatmak zorunda kaldı. Hocanın Olcay - Necip değişikliği çok yanlış bir reaksiyon hamlesiydi. Bu hocayı en çok eleştirdiğim hususlardan biri "ezber değişikliği".

72'den sonraki mental düşüşte aşırıydı. Ve tabii ki Tolga.

Ne gariptir ki, bu olağan şüpheliler bizim sezon başında zayıf halka olarak gördüğümüz isimler.

Çevrimdışı Tolga

Zararın neresinden dönersen kardır.

Bari devre arası iyi bir kaleci ve stoper takviyesi yapılsın da lig ve kupa için umutlarımızı koruyalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Bari devre arası iyi bir kaleci ve stoper takviyesi yapılsın da lig ve kupa için umutlarımızı koruyalım.
adasim bu kaleci sezon başında alınmadı ise devre arasında zooor
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ozan062

ortasahadansa kaleci ve stoperler transfer edilmeli ben bu konuda artık mazeret dinlemem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Almak zorundalar yoksa elimizdeki kalecilerle bu yılda hedefe ulaşamayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kartal Ç

Hiç bişey olmasa sırf şu Atiba'nın emeğine yazık arkadaş. Onla bunla opsiyon uzatana kadar avrupa kupaları ayarında 1. sınıf bir kaleci alın. Son 2 yıldır uğradığın maddi kayıp kaleci maliyetinden fazla.

Çevrimdışı Kadir G.

2 transfer yetmez bu takıma. Kaleci stoper garanti gözüyle bakıyoruz rhodolfonun yedeği necip böyle saçmalık olur mu?!

Orta sahada tek hamle hakkımız var oraya da transfer lazım. Mbia mı olur kim olur bilemem. KEŞKE 4.5 milyon kar(!) etmeseydik lucası oynatabilseydik keşke.

Benim açımdan öncelik kaleci - sol stoper - orta saha - sağ stoper şeklinde gidiyor.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

kaleci kesin alınır artık şampiyonluk isteniyorsa, yalnız şu da var tolganın yanında panter gibi kalırlar ama ospina ve mandanda gelirse de aşırı beklentiye girmemek lazım onlarda hatalı gol yiyen kaleciler ama her maç değil...Musleradan kötü volkandan iyiler. Aslında paraya kırıp Handanovic yapmak lazım ama 11 oynuyor hem pahalı hemde devre arası alınamaz. Mandanda da 11 oynuyor. Ospina en yüksek ihtimal sirigu maddiyata takılır.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beni 1 hafta falan susturun ya, tutamayacam kendimi
Anıl sahrayicedid e doğru gel bi dertleselim güzel kardeşim bu gece çok stresliyim

Çevrimdışı Batuhan1903

kaleci kesin alınır artık şampiyonluk isteniyorsa, yalnız şu da var tolganın yanında panter gibi kalırlar ama ospina ve mandanda gelirse de aşırı beklentiye girmemek lazım onlarda hatalı gol yiyen kaleciler ama her maç değil...Musleradan kötü volkandan iyiler. Aslında paraya kırıp Handanovic yapmak lazım ama 11 oynuyor hem pahalı hemde devre arası alınamaz. Mandanda da 11 oynuyor. Ospina en yüksek ihtimal sirigu maddiyata takılır.
Mandanda ve Sirigu Muslera 'dan daha iyi kaleciler Ospina'da Volkanla Muslera arasındadır.

Çevrimdışı atalay

Tolga'nın bundan sonraki Beşiktaş kariyeri bir yana, 4 gün sonraki iç saha maçında oynaması takıma da zarar verebilir.

Bile bile lades yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Mandanda ve Sirigu Muslera 'dan daha iyi kaleciler Ospina'da Volkanla Muslera arasındadır.

Mandanda nın yan toplarda çizgide kalmasını sevmiyorum yandan gelen toplarda hareketsiz kalıyor, izliyor ayrıca, karşıdan gelen toplarda iyi refleksleri yavaşlasa(30 yaşında değildir o daha büyüktür çoğu afrika kökenli futbolcu gibi) da hala iyi, penaltı da kurtarır. Görecelidir bu işler ben Muslera nın daha iyi olduğunu düşünüyorum. Handanovic ve Sirugu da Muslera dan iyi mesela.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Batuhan1903

Siz quaresmayı tartışmaya devam edin yenlenmeyi düşünülen sözleşmeleri aman tartışmayın kaleci transferini güneme getirmeyin varsa yoksa her hafta quaresma tartışın.

Çevrimdışı Ahmet Gardiyanoğlu

Pazartesi tolga sahaya çıkmasın. ne konsantre kalır nede moral yaşanacaklardan sonra.

Çevrimdışı f_madida

Pazartesi tolga sahaya çıkmasın. ne konsantre kalır nede moral yaşanacaklardan sonra.

Evet, yonetim bir sakatlik bahanesi uydursun yoksa Tolga'nin cikmasi bile maci kaybettirmeye yeter.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Batuhan1903

Şenol hoca öyle bir şey yapmaya sakın kalkmasın yemezler onun cesaretini. burda kalamaz öyle bir şey yaparsa (bi güzel ) gider

Çevrimdışı Deniz

https://twitter.com/bjkigdir/status/675082964011732992
Kaleci alınmaması çok yanlıştı,Çürümüş Valdesin alınmaması doğruydu.

Geçmişe mazi derler ,herkes şapkasını önüne koyacak ,hatasından dönecek ,yönetim A class bir kaleci ile anlaşacak.

Şampiyonluk diyorsak tek yolu bu
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Kaleci alınmaması çok yanlıştı,Çürümüş Valdesin alınmaması doğruydu.

Geçmişe mazi derler ,herkes şapkasını önüne koyacak ,hatasından dönecek ,yönetim A class bir kaleci ile anlaşacak.

Şampiyonluk diyorsak tek yolu bu
Valdes dediğin adam manunun yedeğiydi trabzondan yedek gelen Tolga var kalende yıllarca barça kaleciliği yaptı bu adam barçanın parasımı yoktuda kaleci almadı .Ayrıca Mandanda'yıda reddetti hoca.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman geçtiğimiz günlerde "Yatırım zamanı bitti, artık başarı zamanı" gibisinden bir laf etti. Eğer bu lafın ve düşüncenin arasındaysa devre arasında parayı düşünmeksizin cok iyi 1 kaleci ve stoper transferi yapılmalı.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Valdes dediğin adam manunun yedeğiydi trabzondan yedek gelen Tolga var kalende yıllarca barça kaleciliği yaptı bu adam barçanın parasımı yoktuda kaleci almadı .Ayrıca Mandanda'yıda reddetti hoca.
Valdes manunun yedeği değil kadro dışısıydı ,hala B takımda çalışıyor topa vurmayı unutmuş desek yeri.
Mandandayı reddetmedi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı talha

Valdes kim yahu. Zamanında Barca'nın kaleiliğini yaptı diye mi on numara oluyor? Bu adamı ManU Reserve'de bile kaleci yapmadılar. Abartmayın siz de kötü kaleci yerine kötü kaleci alınmaz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Küçümseyin küçümseyin geçen sene kalende valdes olsa brugge yi elemiştin hatta şampiyon olmuştun.Bu sene akhisar maçını ve bu maçı almıştık.Tolga az gol yemiş gibi gözüküyor çunku kalemizde pozisyon bile gormuyoruz ciddi olmayan bir pozisyonda bile top 50 cm kalecinin yanına bile gelse o topu yiyor tolga. Valdesle tolga arasındaki fark sneijderle onur bayramoğlu arasındaki farktır. Şenol hoca Mandanda ve Valdesi reddetti.