Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261486 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Valla ben bolca uğraşıyorum hepsiyle. Geçen İsmail'le uğraşayım dedim yemediğim laf kalmadı :) Tolga Zengin konusunu yazmaya geldim ki senin yazını gördüm. Bu hamleleri gördükçe benim bu yönetime cidden inancım kalmıyor. İsterse 100.000 kişilik stat yapsın Mustafa Pektemek gibi adamlarla sözleşme yenilenmesi tüm artılarını benim gözümde silip atıyor. Umarım böyle bir şey olmaz..
Tolganin sözleşmesi uzatılmaması gerekiyor onu uzatacagina gidip ospinayi alıp bi tane de anadoludan alternatif ucuz yollu bi kaleci alsınlar günay da var zaten

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresmaya 5M verirse satmayalım diyeni de anlamıyorum biz Demba Bayı satmış takımız ederini buldu mu her oyuncu gider 32 yaşında olan bir oyuncuya 5M gibi bir para verilirse satmamak büyük hata olur.5M versinler @Yunus Emre Dökmeci yi de yanında veririm :evillol: :evillol:
:alala:
Ne 5 Milyon mu :o_o:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Manu uefa ya kalmış banane
olum biz sporting den orada 3 puanı nasıl alacaz
diyorum ya boşverin uefa yı
haftasonu gs ye vurup geçelim
çöksünler iyice beter olsunlar
kayseri maçı gibi rotasyona gitsin hoca bu maçtada
Hope for the Best, Plan for the Worst

Tolganin sözleşmesi uzatılmaması gerekiyor onu uzatacagina gidip ospinayi alıp bi tane de anadoludan alternatif ucuz yollu bi kaleci alsınlar günay da var zaten
Kaleye Ospinayu aldiktan sonra Yedege ekstra keleci almaya gerek bile yok Gunay - Veysel yeter
Kaleciler cok sakatlanmiyor futbolcular gibi
Ligde yeterli olurlar.

Atibaya 5 milyon iyi bir teklif
Alternatifi ile kesin anlasilirsa satilabilir yoksa kimseyle anlasmadan nasil olsa buluruz diyerek hareket edersek Sampiyonlugu vermis oluruz
Leiva + Mikel super otesi olur
Sene sonuda Veliyi satariz oh mis :bandit:

Çevrimdışı Batuhan1903

Tolga'yla sözleşme uzatcağımıza Alisson Ramses Becker ı alalım sözleşmesi bitiyor. Adam gelecekte brezilya milli takım kalecisi olacak. Bu adamı yetiştirip 2 sene sonra Ospinayı satıp bu adamı kalemize geçiririz.

Çevrimdışı LuceGel

Kaleye Ospinayu aldiktan sonra Yedege ekstra keleci almaya gerek bile yok Gunay - Veysel yeter
Kaleciler cok sakatlanmiyor futbolcular gibi
Ligde yeterli olurlar.
Önce bir Ospina gelsin  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Dr.Zeck

bize melo gibi bir orta saha lazım ayrı birşeydir.

Yeni melomuz olur ayrı birşeydir.

anla işte orda sıvama bolumune geciyor

Çevrimdışı Deniz

Herşeyden önce Tolgadan kaptanlık alınmalı.
Bugüne kadar bir kaptanlığını görmedik.
Kaptan olması gereken kişi Atibadır.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Batuhan1903

Fener Ospina'ya salça olmadan bitmesi lazım bu işin biran önce. yönetim tolga'yla uğraşcağına Ospina'yı bitirsin 300-500 bin euro pazarlıklarınıda bıraksın pektemek sözleşmesinde yapacaktı o pazarlıkları. :s20: :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herşeyden önce Tolgadan kaptanlık alınmalı.
Bugüne kadar bir kaptanlığını görmedik.
Kaptan olması gereken kişi Atibadır.
tolga nedir hakikaten oğuzhanda olur bence hatta olcay bile olur ama tolga olamaz olmamalı

Çevrimdışı ozan062

tolga bu camiaya mal olmamıs birisi dolayısıyla burda kaptan olması bile büyük saçmalık... tecrübe desen sıfır  kariyerinde bir tane kupa almıs,, ondan daha fazlaları olan kişiler varken zaten bunun mantıgını ben hep sorguladım

gerci türkler arasında tamam hatrı sayılır yeri var dolayısıyla ondan verilmiştir ama camia insanı olmaması sebebiyle hep soguk davranmısımdır ha trabzonlu ha fenerli benim için hepsi aynı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolganın bu degaj sorunu da beni deli ediyo atak yiyoruz onun yüzünden  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga, Motta, İsmail, Tosic, Mustafa Pektemek, Franco bir an önce gönderilmeli takımdan. Acilen 1 kaleci 1 stoper 1 sol bek alınmalı. giden 6 adama karşılık 3 adam gayet mantıklı bence. Yedek filan diyeceksiniz ama altyapıdan çıkan bir çocuğa veririm o sol bek formasını daha iyi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga, Motta, İsmail, Tosic, Mustafa Pektemek, Franco bir an önce gönderilmeli takımdan. Acilen 1 kaleci 1 stoper 1 sol bek alınmalı. giden 6 adama karşılık 3 adam gayet mantıklı bence. Yedek filan diyeceksiniz ama altyapıdan çıkan bir çocuğa veririm o sol bek formasını daha iyi.

Ümit karaal .

Çevrimdışı Çağatay

illa camia ya mal olması gerekmiyor kaptan olabilmesi için
tolgadan neden kaptan olmaz ? bir kere adamda liderlik vasfı yok
atibadan da olmaz malesef
sorumluluk alabilecek bir adam olacak kaptan
açıkçası bizdeki oyuncu profillerine baktığımda
bizde o profilde bir oyuncu göremiyorum
mevcutlar içinde en uygun aday Beck
birde eğer sakatlanmayıp bu sezonda oynayabilseydi
bir ihtimal Tolgay olurdu ama o da 2 sene filan sonra olabilir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı panic13

Motta+Pektemek+Franco ile yollar mutlaka ayrılmalı. İsmail ile UYGUN ŞARTLARDA SÖZLEŞME İMZALANIRSA yedek olarak değerlendirebiliriz. Keza Tosic de aldığı paraya göre yedek olarak kalabilir, hem sol stoper hem bek olarak faydalanabiliyoruz, daha iyi bir yedek bulunamaz ise göndermek gereksiz. Tolga sözleşmesinin sonuna kadar kalsın, yedek olarak falan faydalanırız. Ama kesinlikle sözleşme yenilenmemeli.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

tolganın bu degaj sorunu da beni deli ediyo atak yiyoruz onun yüzünden  :steamed: :steamed: :steamed:

Tolga degaj atabiliyor mu?

Çevrimdışı Mahmut

Beyler şu gönderilsin bu gönderilsin lafları çok saçma geliyor bana gerçekten. Kimse bonservislerden haberdar değil herhalde üstelik uefa kısıtlaması varken bir de. İçerisini tam bilemiyorum ama scout ekibimizin de çok oyuncuya ulaşabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ki hep aynı isimlerle ilgileniyor gibiyiz. O yüzden şu gitsin yerine şu gelir daha ucuz, daha genç deme gibi bir şansımız yok.

Kulübün scout ekibi nasıl çalışıyor tam olarak gerçekten merak ediyorum, kaç adam var sistem nasıl vs.

Örnek veriyorum İsmail gidecek, yerine kim gelecek hangi maliyetle gelecek, bir açıklayın alternatiflerinizi merak ediyorum.
Şu veysellerle, günaylara, ümit karaallara neye göre güveniyorsunuz mesela, referansınız hangi performansı ??

Çok kolay adam harcıyoruz beyler, mustafa yı gönderemeyiz bu saatten sonra tanzimat mı vereceksin üstüne mecbur mümkün mertebe yararlanmaya bakacağız. Niye sözleşme yapıldı konusu ayrı konu.
İş işten geçti artık bir şekilde yararlanmak zorundayız.

Çevrimdışı panic13

Fener Ospina'ya salça olmadan bitmesi lazım bu işin biran önce. yönetim tolga'yla uğraşcağına Ospina'yı bitirsin 300-500 bin euro pazarlıklarınıda bıraksın pektemek sözleşmesinde yapacaktı o pazarlıkları. :s20: :s20:

Ospina'yı en hızlı şekilde bitirmemiz lazım. Tolga ile şampiyonluk çok zor. İkinci yarı en az 2-3 maçı kalecimizin alması gerekecek. Tolga'da ne öyle bir ruh ne de öyle bir duruş mevcut.

Çevrimdışı Mahmut

Ospina'yı en hızlı şekilde bitirmemiz lazım. Tolga ile şampiyonluk çok zor. İkinci yarı en az 2-3 maçı kalecimizin alması gerekecek. Tolga'da ne öyle bir ruh ne de öyle bir duruş mevcut.

Fener Ospina'yı ne yapsın, fabiano yu 3.kaleci mi yapacaklar zaten volkan da bu aralar fena değil, karşımızda herhangi bir rakip yok benim duyduğum şu ana kadar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ospina için biz kendimiz gelin güvey olmuyoruz demi boşuna yönetimin ciddi temasları var.

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler şu gönderilsin bu gönderilsin lafları çok saçma geliyor bana gerçekten. Kimse bonservislerden haberdar değil herhalde üstelik uefa kısıtlaması varken bir de. İçerisini tam bilemiyorum ama scout ekibimizin de çok oyuncuya ulaşabilecek kapasitede olduğunu düşünmüyorum ki hep aynı isimlerle ilgileniyor gibiyiz. O yüzden şu gitsin yerine şu gelir daha ucuz, daha genç deme gibi bir şansımız yok.

Kulübün scout ekibi nasıl çalışıyor tam olarak gerçekten merak ediyorum, kaç adam var sistem nasıl vs.

Örnek veriyorum İsmail gidecek, yerine kim gelecek hangi maliyetle gelecek, bir açıklayın alternatiflerinizi merak ediyorum.
Şu veysellerle, günaylara, ümit karaallara neye göre güveniyorsunuz mesela, referansınız hangi performansı ??

Çok kolay adam harcıyoruz beyler, mustafa yı gönderemeyiz bu saatten sonra tanzimat mı vereceksin üstüne mecbur mümkün mertebe yararlanmaya bakacağız. Niye sözleşme yapıldı konusu ayrı konu.
İş işten geçti artık bir şekilde yararlanmak zorundayız.
İsmail motta tosic gidecek yerlerine armero ve eren gelecek 2side bedava.

Tolga gidecek yerine Alisson yada sözleşmesi bitmiş bi kaleciyi yedeğe alacağız.

Serdar gidecek yerine sözleşmesi bitenlerden birini alıcaksın

Pedro yu Milosevici toplamda 3 e satıp 2'ye balantayı (3.5 a papy yi) 2 ye serdar taşçı yı alacaksın

Pektemeği çinlilere yollamaya çalışcaksın ha olmadımı 1.5 mi alıyor bi kulube kirala maaşının yarısınıda sen ode yeterki kurtul o
adamdan 750 bin kardasın bu parayada genç bi forvet bul o 3. forvetimiz olsun yada altyapıdan biri olsun farketmez pektemekten daha iyidir
İşe yaramaz oyunculardan kurtulacaksın yeni bi sayfa açacaksın.

Çevrimdışı Savaş

Tolga ile sözleşme yenileme olayı doğru mu? Şaka mı?

Yeni kaleci - Günay - Veysel olmalı önümüzdeki sezon kaleci rotasyonu. Ne opsiyonu ne uzatılması?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi