Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261527 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Ben Quaresma'nın gelmesine karşı çıkanlardandım ama gitmesini istemiyorum. Quaresma her zaman için bi silahtır. Ama iyi para verirlerse o başka tabi.

Çevrimdışı atalay

Yanlis bilmiyorsam birbirine yakin diller zaten dimi @atalay
Bazi kelimeler uyusuyor Ispanyolcayla yanlismi biliyorum :alala:

Yakın. İyi bilirsen anlarsın. Benimki orta seviye...

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'yı bugün de yollamışsınız :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma'yı bugün de yollamışsınız :kop:

Bir kez daha yollayalım dönerse bizimdir dönmezse hiç bizim olmamıştır  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bir kez daha yollayalım dönerse bizimdir dönmezse hiç bizim olmamıştır  :evillol:
:angryrazz: :angryrazz:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Hamdolsun. :evillol: :evillol:

Kimin elinde kalırsa artık :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/serdar_carsi87/status/674350075703873536
Klasik duyumcu işi ama hayal ediyorumda obi leiva oğuzhan orta sahası yedekleri tolgay sosa veli geleni geçeni 5lerdik.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yeni melomuz olur dedim iste.

Melo gibi bir orta saha lazım bize bence
Biz gs miyiz ki melo muz olsun..

Çevrimdışı Deniz

Quaresmaya 5M verirse satmayalım diyeni de anlamıyorum biz Demba Bayı satmış takımız ederini buldu mu her oyuncu gider 32 yaşında olan bir oyuncuya 5M gibi bir para verilirse satmamak büyük hata olur.5M versinler @Yunus Emre Dökmeci yi de yanında veririm :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Batuhan1903

Quaresmaya 5M verirse satmayalım diyeni de anlamıyorum biz Demba Bayı satmış takımız ederini buldu mu her oyuncu gider 32 yaşında olan bir oyuncuya 5M gibi bir para verilirse satmamak büyük hata olur.5M versinler @Yunus Emre Dökmeci yi de yanında veririm :evillol: :evillol:
Quaresma'ya 5 versinler anında gider Chelsea'ye Remy için 8 milyon euro teklif yaparım 2 sene sonra onuda sow fiyatına 16 ya satardım.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı atalay

Ganso adam midir?

Sosa'dan gelecek parayla Ganso'yu yatirim yapsak çok şey mi istemiş olurum?

@atalay @Çağrı

Ganso, pahalı bir balondur. @COB

Çevrimdışı TALAT

Mandanda'nın sözleşmesi ile ilgili bilgi.. Fransızca bilenler çevirirse iyi olur.

http://rmcsport.bfmtv.com//football/om-pourquoi-mandanda-est-serein-pour-son-avenir-934511.html

anladığım kadarıyla sözleşmesinde şampiyonlar ligine direk katılınırsa (sözleşme süresince) 1 yıl otomatik uzatma oluyormuş (kalan 2 sezonda direk katılıma hak kazanamamışlar). bu da sözleşmesinin bitimine 6 ay kala bosman olarak imzalaması olayını karıştırıyormuş. bu yıl eğer bu hakkı kazanırlarsa sözleşme otomatik 1 yıl uzayacak.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı atalay

anladığım kadarıyla sözleşmesinde şampiyonlar ligine direk katılınırsa (sözleşme süresince) 1 yıl otomatik uzatma oluyormuş (kalan 2 sezonda direk katılıma hak kazanamamışlar). bu da sözleşmesinin bitimine 6 ay kala bosman olarak imzalaması olayını karıştırıyormuş. bu yıl eğer bu hakkı kazanırlarsa sözleşme otomatik 1 yıl uzayacak.

Eyvallah! Orasını anladım. Fakat detayı çözemedim.

Hayır, bizimkiler bunu sezon başı gelecek sezon işin free almayı düşünüyordu da, terslik olmasın.  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Ueafada gruptan lider çıkarsak galatasaray gelme ihtimali var galiba atladığmız bi kural yoksa :D
iki kulvarda fişlerini çeken biz olsak  :evillol:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ueafada gruptan lider çıkarsak galatasaray gelme ihtimali var galiba atladığmız bi kural yoksa :D
Bu turda aynı ülkeden takım eşleşmiyo diye biliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Bu turda aynı ülkeden takım eşleşmiyo diye biliyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende tam emin değilim

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Biz bu şansızlık varken gruptan çıkarsak Manu gelecek diye korkmuyor değilim :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz bu şansızlık varken gruptan çıkarsak Manu gelecek diye korkmuyor değilim :)

Manu o iğrenç futboluyla bizi zor eler..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Tolga Zengin'in sözleşmesi normal şartlarda 2016da bitiyor fakay 1 yıl opsiyonu kullanıcakmış yönetim.Q7'yle uğraşcağınıza keşke Tolga gibi İsmail gibi Pektemek gibi insanlarla sözleşme yenilenmemesi konusunda uğraşsanız. :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolga Zengin'in sözleşmesi normal şartlarda 2016da bitiyor fakay 1 yıl opsiyonu kullanıcakmış yönetim.Q7'yle uğraşcağınıza keşke Tolga gibi İsmail gibi Pektemek gibi insanlarla sözleşme yenilenmemesi konusunda uğraşsanız. :s20:
Valla ben bolca uğraşıyorum hepsiyle. Geçen İsmail'le uğraşayım dedim yemediğim laf kalmadı :) Tolga Zengin konusunu yazmaya geldim ki senin yazını gördüm. Bu hamleleri gördükçe benim bu yönetime cidden inancım kalmıyor. İsterse 100.000 kişilik stat yapsın Mustafa Pektemek gibi adamlarla sözleşme yenilenmesi tüm artılarını benim gözümde silip atıyor. Umarım böyle bir şey olmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hunter1987

En erken çeyrek final da eslesebiliyoruz

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Batuhan1903

Valla ben bolca uğraşıyorum hepsiyle. Geçen İsmail'le uğraşayım dedim yemediğim laf kalmadı :) Tolga Zengin konusunu yazmaya geldim ki senin yazını gördüm. Bu hamleleri gördükçe benim bu yönetime cidden inancım kalmıyor. İsterse 100.000 kişilik stat yapsın Mustafa Pektemek gibi adamlarla sözleşme yenilenmesi tüm artılarını benim gözümde silip atıyor. Umarım böyle bir şey olmaz..
Taraftar malesef günlük düşünüyor İsmail birkaç maç oynadı diye hemen bizim solbekimiz İsmaildir demeye başlıyor. Halbuki 2 tane ofsayt pozisyonunu bozduğu için gol yedirdi hemde bunlardan biri Lokomotif maçıydı belki gruptan çıkamıcaz o maç yüzünden.Aynı şekilde Tolga içinde geçerli geçen sene Brugge 'yi yenseydik o gazla yarı final oynardık hatta ligde şampiyonda olurduk.