Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7261410 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Fb şuan Ospina'yı ne yapacak :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Ospina gelmeyi çok istiyor belli ki taraftar mesajlarını beğeniyor sevenleri kavuşturmak lazım.

Çevrimdışı Batuhan1903

Fener Ospina'yı ne yapsın, fabiano yu 3.kaleci mi yapacaklar zaten volkan da bu aralar fena değil, karşımızda herhangi bir rakip yok benim duyduğum şu ana kadar.
Biz suanda Ospina'yı 4 milyon euro'ya alacğız gibi gözüküyor Maaşıda 2 olacaktır.Souza'ya 8 veren adam Ospina için daha fazlalarını verir ihtiyacı olmasa bile sene başındaki van persie olayının intikamı için böyle bir şey yapabilir kaldıki Ospina Volkan'dan hem gençtir hemde çok daha iyi bir kalecidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb şuan Ospina'yı ne yapacak :D
klasik fener ihtiyacı olmayan adamları sırf rakipleri faydalanmasın diye yüksek fiyatlara alıyorlar belli olmaz onların işi   :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Biz suanda Ospina'yı 4 milyon euro'ya alacğız gibi gözüküyor Maaşıda 2 olacaktır.Souza'ya 8 veren adam Ospina için daha fazlalarını verir ihtiyacı olmasa bile sene başındaki van persie olayının intikamı için böyle bir şey yapabilir kaldıki Ospina Volkan'dan hem gençtir hemde çok daha iyi bir kalecidir.

Geçti o. Devre arası forvet-orta saha almayı düşünüyorlardı onları da alamayacaklar ospinayı nasıl alsınlar. Avrupa kupasında oynadığı için uefa denetimine girdi. Tek sezonda maaşlar hariç 60-70 milyon harcadı televizyonlarda puan kayıpları sonrası ağlıyorlar bu yüzden. 10 yılları gitti neredeyse.

Neyse onlardan çok bahsetmeme gerek yok ospina transferinde tek rakibimizin kendimiz olduğunu düşünüyorum. Yine ucuzluk diye tutturulmaz alınırsa maç da kazandırır şampiyonlukta paya da sahip olur.

Çevrimdışı Mahmut

İsmail motta tosic gidecek yerlerine armero ve eren gelecek 2side bedava.

Tolga gidecek yerine Alisson yada sözleşmesi bitmiş bi kaleciyi yedeğe alacağız.

Serdar gidecek yerine sözleşmesi bitenlerden birini alıcaksın

Pedro yu Milosevici toplamda 3 e satıp 2'ye balantayı (3.5 a papy yi) 2 ye serdar taşçı yı alacaksın

Pektemeği çinlilere yollamaya çalışcaksın ha olmadımı 1.5 mi alıyor bi kulube kirala maaşının yarısınıda sen ode yeterki kurtul o
adamdan 750 bin kardasın bu parayada genç bi forvet bul o 3. forvetimiz olsun yada altyapıdan biri olsun farketmez pektemekten daha iyidir
İşe yaramaz oyunculardan kurtulacaksın yeni bi sayfa açacaksın.

Hocam bana bunların maliyetlerini de yaz, referanslarını yaz ne yapmış bu adamlar mesela.
Eren in ismailden iyi mi, bu armero ne kadar maaş alacak, ne kadar imza parası alacak ??
Serdar ın yerine sözleşmesi olmayan biri olarak beni alalım mesela beleşe oynarım, kabul mu kim bu yeni gelecek beleş adam ??
Kim Pedroyla miloseviçe 3 veriyor, alisson kim ne yapmış, daha sorarım da bunlara ilk bir cevap alayım.

Çevrimdışı Tolga

klasik fener ihtiyacı olmayan adamları sırf rakipleri faydalanmasın diye yüksek fiyatlara alıyorlar belli olmaz onların işi   :evillol:
Sezon sonu olsa tamam da devre arası Volkan ve Fabiano varken öyle bir transfer yapmazlar :)

Zaten Aziz'e G.Antep maçı sonrası devre arası transfer yapacak mısınız diye sorduklarında gerek var mı diye cevap verdiğini düşünürsek sırf bizim işimizi bozmak için Ospina'ya salça olacaklarını sanmıyorum.

Çevrimdışı Mahmut

Alsınlar abi çok iyi, yedek kalecilerine de 2.5 m euro maaş versinler, sonra da uefa aklını alır adamların.
Şerefli üçüncülükle bile direk şampiyonlar ligine gideriz mis.

Çevrimdışı LuceGel

Süper ligde hiçbir klub ona inat transfer yapacak durumda değil biz kendi işimize bakalım takımı yalnız bırakmayalım elimizden geldiğince maddi desteğimizi yapalım.Şenol hoca pedro motta miloseviçi kadroya almıyor yönetimde gerekeni yapıp bu oyuncuları kiralık yada bonservisle gönderecektir.İsmail Tolga sezon sonuna kadar bizle bekleyelim görelim.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

ospina'yı bir yerde kiralıcaz deniyor bir yerde satın alınacak diyor.

Çevrimdışı AmaralGürses

Arkadaşlar,

Bizim taraftar olarak en büyük gelişim alanlarımızdan biri yönetimin sportif kararları üzerine lobi yapmamamız ve bu konuda gündem belirleyemememiz.

Q7'yi taraftar getirdi demesin kimse, taraftar Q7 diye ortalığı inletirken çifte kupalı şampiyonluktan sonra yönetim umursamadı, saçma sapan adamları aldı. O sezon hüsran olunca da bir nevi günah çıkarmak için Q7 transferi yapıldı. Aynı şekilde Robinho'yu beklerken Fatih Tekke, sağlam forvet transferi beklerken Edu, sağlam orta saha transferi beklerken Mehmet Orelyo, 10.5 numara transferi beklerken Tabata geldi. Şimdi de göz göre göre Tolga, İsmail ve Serdar gibi adamlarla sözleşme uzatılacak hem de hepsi 1m euro üzeri paralarla, üstelik de yabancı sınırlaması bu kadar esnekken..

Carvalhal'lı sezonda yapılan TEK BİR transfer bile banko oyuncusu olabilecek kapasitede değildi. Pektemek, Veli, Bebe, Sidney vs. vs.

Bunların hiç birinde taraftarı zerre takmadı yönetim çünkü bizim kamuoyu yapma etkinliğimiz olmadı. Tabi ki kulübü taraftar yönetecek değil, biz zaten bu işi yapsın diye yönetimi seçiyoruz ama söz konusu mazisi transfer ve yönetim facialarıyla dolu BEŞİKTAŞ olunca taraftarın görüşü de dikkate alınmalı.

Esasında kafamda bir proje var fazla iddialı olmasın ama yoğun iş tempomdan vakit ayırabilirsem, taraftarın olası transferler, oyuncu performansları vs. gibi konularda etkin görüş belirtebildiği bir platform kurmak. Forumdan ziyade belki bir sözlük formatında olabilir. Belki anketler vs. ler de ihtiva edebilir. Bakalım Allah kısmet ederse o konuda görüşlerimi paylaşacağım sizlerle ileride.

Çevrimdışı Hunter1987

gelsinde nasil geliyorsa gelsin :ok:
nefes alsin yeter  :evillol:
Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

gelsinde nasil geliyorsa gelsin :ok:
nefes alsin yeter  :evillol:

orası öyle tabi de satın alsak daha iyi olur :D

Çevrimdışı Tolga

Gelsin de gerisi önemli değil :D

Çevrimdışı LuceGel

Arkadaşlar,

Bizim taraftar olarak en büyük gelişim alanlarımızdan biri yönetimin sportif kararları üzerine lobi yapmamamız ve bu konuda gündem belirleyemememiz.

Q7'yi taraftar getirdi demesin kimse, taraftar Q7 diye ortalığı inletirken çifte kupalı şampiyonluktan sonra yönetim umursamadı, saçma sapan adamları aldı. O sezon hüsran olunca da bir nevi günah çıkarmak için Q7 transferi yapıldı. Aynı şekilde Robinho'yu beklerken Fatih Tekke, sağlam forvet transferi beklerken Edu, sağlam orta saha transferi beklerken Mehmet Orelyo, 10.5 numara transferi beklerken Tabata geldi. Şimdi de göz göre göre Tolga, İsmail ve Serdar gibi adamlarla sözleşme uzatılacak hem de hepsi 1m euro üzeri paralarla, üstelik de yabancı sınırlaması bu kadar esnekken..

Carvalhal'lı sezonda yapılan TEK BİR transfer bile banko oyuncusu olabilecek kapasitede değildi. Pektemek, Veli, Bebe, Sidney vs. vs.

Bunların hiç birinde taraftarı zerre takmadı yönetim çünkü bizim kamuoyu yapma etkinliğimiz olmadı. Tabi ki kulübü taraftar yönetecek değil, biz zaten bu işi yapsın diye yönetimi seçiyoruz ama söz konusu mazisi transfer ve yönetim facialarıyla dolu BEŞİKTAŞ olunca taraftarın görüşü de dikkate alınmalı.

Esasında kafamda bir proje var fazla iddialı olmasın ama yoğun iş tempomdan vakit ayırabilirsem, taraftarın olası transferler, oyuncu performansları vs. gibi konularda etkin görüş belirtebildiği bir platform kurmak. Forumdan ziyade belki bir sözlük formatında olabilir. Belki anketler vs. ler de ihtiva edebilir. Bakalım Allah kısmet ederse o konuda görüşlerimi paylaşacağım sizlerle ileride.
Transfer işi zor sıkıntılı bir iş takımın scoutlarına isimler gidiyor adamlar beğenmiyor,yönetim bir yandan sineğin kanadından yağ çıkarmaya çalışıyor aylar süren pazarlıklar oluyor.Diğer taraftan ilgilenilen isimleri fiatı artması diye gizlide olması gerekiyor.Bizim Ospinada olduğu gibi direk ihtiyaç olan yere isim baskısı oluşturma veya olmak üzere olan mesela Tosiç transferi gibi bir transferi bozma gücümüz olabilir.Yani yapma değil bozma  :D neticede buda çok önemli zamanında şu Trabzondan Tolga olayını bozabilirdik son dönem parlamıştı ama genelde kötü kaleciydi.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Gelsin de gerisi önemli değil :D

4 milyon €'ya alalım işte :D Daha önce 5 milyon €'ya alıcaktık vazgeçmiştik 1 milyon € kardayız :D

Çevrimdışı panic13

4 milyon €'ya alalım işte :D Daha önce 5 milyon €'ya alıcaktık vazgeçmiştik 1 milyon € kardayız :D

Geçen aklıma fantastik bir fikir geldi, mesele çok yüksek limitli bir kredi kartı olsa (sanıyorum bizim yöneticilerde vardır zenginlerinde), atıyorum 1.000.000,00 TL'ye kadar olan bonservis kısmı kredi kartı ile ödense, oradan sağlam bonus kazanılır. Bence bizim başkanın bunu da değerlendirmesi lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mahmut

@Necmi @atalay @Çağrı, kulübün scout ekibiyle ilgili bilgi verebilir misiniz, nasıl çalışıyor sistem, kaç kişi var başında, bu kişilerin vasıfları neler gibi sorular.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen aklıma fantastik bir fikir geldi, mesele çok yüksek limitli bir kredi kartı olsa (sanıyorum bizim yöneticilerde vardır zenginlerinde), atıyorum 1.000.000,00 TL'ye kadar olan bonservis kısmı kredi kartı ile ödense, oradan sağlam bonus kazanılır. Bence bizim başkanın bunu da değerlendirmesi lazım.
:evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

@Necmi @atalay @Çağrı, kulübün scout ekibiyle ilgili bilgi verebilir misiniz, nasıl çalışıyor sistem, kaç kişi var başında, bu kişilerin vasıfları neler gibi sorular.

Kimse yazmamış ben yazayım scout falan yok transferler menajer yahut futbolun içindeki adamların önerisiyle yapılıyor. Bilindik isimler Gomez gibi transfer ediliyor. Scout sisteminden bahsedebilsek başkanın şu oyuncuyu şu kadar izledim şeklinde bir demeç vermesi çok garip olurdu.

Çevrimdışı OrhanAker

:lol: :lol: tam bizim başkanlık aslında

başkanım siz misiniz ? :D

Çevrimdışı Mahmut

Kimse yazmamış ben yazayım scout falan yok transferler menajer yahut futbolun içindeki adamların önerisiyle yapılıyor. Bilindik isimler Gomez gibi transfer ediliyor. Scout sisteminden bahsedebilsek başkanın şu oyuncuyu şu kadar izledim şeklinde bir demeç vermesi çok garip olurdu.

Eğer öyleyse şu anki oyuncuların dönemi bittiğinde ne olur, ne biter bir plan yok.
Ama bu sistemle(!) genç gökhan, oğuzhan gibi yetenekli oyuncular bulduysak bu sistem işliyor. Belki de bu konuda şansımız yaver gitti.
Eğer iyi bir fiyata da satarsak yerine gelecek adamlar nasıl olacak büyük soru işareti.
En azından benim gördüğüm kulübün içinde Çağrı, atalay ve belki de niceleri varken böyle sistemsiz çalışmak hiç mantıklı gelmedi.

Çevrimdışı Ersoy

İlle de menajer yapacaksa transferleri Ahmet Bulut yapsın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Sallama haberler başlamış, itibar etmeyiniz.