Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259895 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AmaralGürses

Şu an Osmanlı'da oynayan Gabriel Torje'yi beğenen var mı arkadaşlar? Udinese'de patlama yapamamış olsa da tarzını çok seviyorum ben, Xherdan Shaqiri'ye benzetiyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

Dogru haberdir fransada cikti ve Marsilyanin defansi cok kotu bu séné Rolando ellerinde patladi
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Deniz

Ospina işi mutlu sona ulaşacak gibi :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı TØLGA

Ben komple saha kapanma kalktı ama tribün var diye biliyordum.  :D

Şimdi dediğine göre anladığım o maça gidenler giremeyecek gitmeyenler girebilir. Peki onda da küfür olan yer mi geçerli komple stat mı ?
o kadar detaylı bilmiyorum o maçta o tribünde olanlar komple diğer maça giremiyor.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler biz niye hep bişeye takılıyoruz sene başı tonla bonservissiz orta saha vardı biz ozan tufana ugrastık durduk yine aynı şekilde ospinay'ya takılıyoruz Şezni y alsak daha iyi olur bence sene sonuna kadar kiralayıp opsiyonuda 4 milyon euro yaparız. Benim gözümde Sirig>Şezni>Ospina.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

o kadar detaylı bilmiyorum o maçta o tribünde olanlar komple diğer maça giremiyor.

Geçen Olimpiyatta bir maçta bizim bir tribüne ceza gelmişti belki sadece orası küfür edince o tribüne veriyorlardır. Toplu edilince alayına ceza geliyordur.  :) Neyse hakkını helal et yorduk seni o kadar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Deniz

Ospina kaleciler için genç sayılacak bir yaşta ,27 yaşında daha ve 1 sezon devamlı forma şansı buldu mu çok iyi yerlere gelecek bir kaleci .32 yaşındaki tolga zenginden Ospinaya iyi bir yedek olacaktır  :ok:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

duyum mu var hakim beyy  :D
Duyuma gerek mi var sağır sultan bile duydu  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Ospina kaleciler için genç sayılacak bir yaşta ,27 yaşında daha ve 1 sezon devamlı forma şansı buldu mu çok iyi yerlere gelecek bir kaleci .32 yaşındaki tolga zenginden Ospinaya iyi bir yedek olacaktır  :ok:

ospina adam mıdır ? :D

Çevrimdışı LuceGel

Ya zaten deplasman tribünü kaç tane deplasman tribünü var  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Spartak

L. Remy icin chelsea ile gorusme isteklerini ilettiler ..

Sol da oynatmak vardı remyi.

Çevrimdışı Batuhan1903

@evrenmanchester: Spartak

L. Remy icin chelsea ile gorusme isteklerini ilettiler ..

Sol da oynatmak vardı remyi.
Remy-Oğuzhan-Töre-Gomez 4 lüsü avrupa liginin en iyi dörtlüsü olurdu keşke bize gelseydi

Çevrimdışı TØLGA

Geçen Olimpiyatta bir maçta bizim bir tribüne ceza gelmişti belki sadece orası küfür edince o tribüne veriyorlardır. Toplu edilince alayına ceza geliyordur.  :) Neyse hakkını helal et yorduk seni o kadar.
estağfrullah abi ne yorulması  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Deniz

Fikret Ormanın bahsettiği "Uçak" Ospinadır arkadaşlar tşk iyi akşamlar  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Fikret Ormanın bahsettiği "Uçak" Ospinadır arkadaşlar tşk iyi akşamlar  :evillol: :evillol:
:sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Deniz