Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7256653 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

aynen bir de takımda ve taraftarda ister istemez gs maçları travma olmaya başladı. belki puan olarak yenilsek de çok büyük kaybımız olmaz ama sezon sonu tam kritik haftada yine gs ile oynayacağız. bu maçı kaybedersek sezon sonu maçına da etki eder. umarım rahat kazanır ve travmayı atlatırız.

kazanırsak yönetimleri çok baskı altına girecek ve yapabilecekleri pek bir şey de yokbu saatten sonra
atılacak tek mermileri vardı onu da denizli de kullandılar bundan sonra savunmasızlar
köşeye sıkışacaklar bu yüzden çok önemli bu maçı almak
rakibe bir daha kalkamayacağı bir kroşe indirmektir bu maç
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Biraz kronolojiye göz attım karşıma çıkanlar.

Bundan 20 yıl önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 11 Galatasaray'ın 10'muş.

Son 20 yılda Galatasaray tam 10 kez Beşiktaş ise 2 kez olabilmiş.

Son 25 yıla bakarsak Beşiktaş 5 kez Fenerbahçe 8 kez şampiyon olabilmiş.

Burada da medyanın gücünü görebiliriz. Öyle bir algı var ki Fener 30 Beşiktaş 3 kez olmuş ki.

8 buhranlı yılımıza rağmen 25 yıldaki fark sadece 3 Fenerbahçe ile. Geçen sene 2'ymiş.

Ölü toprağı, masa oyunları, başarısız kadrolar, Demirören faciası ve kulübün geldiği nokta. Ayağa kalkmak zorundayız, kalktığımız anda da bir tansiyonum düzelsin demeden hemen koşmaya başlamak zorundayız.

Normalde üç büyük takımın 3 yılda birer kez şampiyon olmaları gerekir. FB bu oranı 25'te 8 ile yakalıyor gibi ama yaptıkları harcamalara oranla büyük başarısızlık.

Aslında üç büyükler son 25 yılda eşit olurdu ama GS'nin bizden çaldıkları fark yaratıyor. 92-93, 96-97, 07-08 sezonları şaibeli. 8-8-8 olmalıydı.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kemal

Bizim artık kazanmamız gerek , kazanıp ''Ben Şampiyon Olacam '' dememiz gerek, bunu FB maçında yaptık , GS ye de yapmalıyız. Şampiyon takım reaksiyonu göstermeliyiz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TALAT

Andreas Beck :claps: :claps: :claps:

beck aslında bizim geriden oyun kurucumuz. rhodolfonun işini o yapıyor gibi geliyor bana. eğer oyunu rhodolfo ile başlatabilirsek beck'i ileride daha uygun pozisyonlarda buluşturabiliriz.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı AmaralGürses

Biraz kronolojiye göz attım karşıma çıkanlar.

Bundan 20 yıl önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 11 Galatasaray'ın 10'muş.

Son 20 yılda Galatasaray tam 10 kez Beşiktaş ise 2 kez olabilmiş.

Son 25 yıla bakarsak Beşiktaş 5 kez Fenerbahçe 8 kez şampiyon olabilmiş.

Burada da medyanın gücünü görebiliriz. Öyle bir algı var ki Fener 30 Beşiktaş 3 kez olmuş ki.

8 buhranlı yılımıza rağmen 25 yıldaki fark sadece 3 Fenerbahçe ile. Geçen sene 2'ymiş.

Ölü toprağı, masa oyunları, başarısız kadrolar, Demirören faciası ve kulübün geldiği nokta. Ayağa kalkmak zorundayız, kalktığımız anda da bir tansiyonum düzelsin demeden hemen koşmaya başlamak zorundayız.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

beck aslında bizim geriden oyun kurucumuz. rhodolfonun işini o yapıyor gibi geliyor bana. eğer oyunu rhodolfo ile başlatabilirsek beck'i ileride daha uygun pozisyonlarda buluşturabiliriz.

Orta sahalarımız dönsün, takviyeler yapılsın, takımımız daha da olgunlaşsın performansı artacaktır Beck'in de.

Bu oyuncu 28 yaşında. Sanıyorum bize daha uzuuun yıllar hizmet verecek Rhodolfo'yla beraber. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AmaralGürses

Quaresma'ya resmi teklif yapılmış SL tarafındann. Torunoğulları doğrulamış.

http://www.aspor.com.tr/besiktas/2015/12/08/quaresmaya-supriz-teklif

Bu kadar ciddi ilgilendiklerini bilmiyordum. Şaşırdım.

Çevrimdışı atalay

Futbolcu sarı kart sınırında olduğunu bilmez mi hiç! Bunlar futbolcuları aptal filan mı zannediyorlar?!

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu arada son birkaç günde bizimle ilgili transfer haberlerini güzel derlemiş bu sayfa. En olası olanları bunlar bence şimdilik.  + Ospina

Çevrimdışı LuceGel

Andreas Beck :claps: :claps: :claps:

Katılmıyorum abartılı ve yanlış bir yorum olmuş.Her oyuncu sarı kat sınırında olduğunu bilir süper ligde sivasın mersinin oyuncusu bile.Kayseri maçında 2 pozisyonda hızla kontraya çıkıyorduk Beck Kayserili defans oyuncusuyla teke tek kaldı taç çizgisene 10 metre kadar uzakta, pas opsiyonu yoktu oyuncuyu çalımlayıp içeri kesse mutlak gol pozisyonu olacaktı,ne yaptı topu stop edip geriye  döndü pozisyonlar öldü tabi.Orda Sabri bile önündeki adamı geçer içeri keserdi en azından denerdi.Elimdeki kumandayı atacaktım o derece :) defansif iyi tempolu rakibi önde karşılıyor ama hücumu 0 (sıfır) maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımız Son 2 Sezonda Deplasmanlarda en çok kazanan takım olarak dünyada 1.sırada..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Katılmıyorum abartılı ve yanlış bir yorum olmuş.Her oyuncu sarı kat sınırında olduğunu bilir süper ligde sivasın mersinin oyuncusu bile.Kayseri maçında 2 pozisyonda hızla kontraya çıkıyorduk Beck Kayserili defans oyuncusuyla teke tek kaldı taç çizgisene 10 metre kadar uzakta, pas opsiyonu yoktu oyuncuyu çalımlayıp içeri kesse mutlak gol pozisyonu olacaktı,ne yaptı topu stop edip geriye  döndü pozisyonlar öldü tabi.Orda Sabri bile önündeki adamı geçer içeri keserdi en azından denerdi.Elimdeki kumandayı atacaktım o derece :) defansif iyi tempolu rakibi önde karşılıyor ama hücumu 0 (sıfır) maalesef.

Beşiktaş Taraftarı ALGI oyununu güzel yiyor .. bu sene 3 tane maçı statta izlemi fırsatım oldu.  Andreas Beck müthiş bi oyuncu sadece bunu diyeceğim teknik analize girmeyeceğim bile.

Çevrimdışı AmaralGürses

Beşiktaş'ımız Son 2 Sezonda Deplasmanlarda en çok kazanan takım olarak dünyada 1.sırada..

işte favori istatistiğim  :super:

Çevrimdışı Çağrı

Normalde üç büyük takımın 3 yılda birer kez şampiyon olmaları gerekir. FB bu oranı 25'te 8 ile yakalıyor gibi ama yaptıkları harcamalara oranla büyük başarısızlık.

Aslında üç büyükler son 25 yılda eşit olurdu ama GS'nin bizden çaldıkları fark yaratıyor. 92-93, 96-97, 07-08 sezonları şaibeli. 8-8-8 olmalıydı.

Aynen böyle olmalıydı ama 2 takım yaratma çabaları bunun sonucu ve bizim hatalarımız bu noktaya getirdi.

2 takım olduğunda düşmanlık artacak pazarlık artacak nemalanacak firmalar bunu istiyorlar ama 3. bir takım şampiyon olursa diğer ikisi birbirlerini yerken para kazanamayacaklar.

Tüm oyunlar bundan kuruluyor bundan bozuluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu hücumu nasıl algıladığınıza göre değişir. Standart Gökhan Gönül ise hücum olarak o çok özel bir oyuncu.

Ama takım çarkları içinde hücum etmekse Beck mükemmel bizim için. Önündeki kanatlar gerçekten kanat olsa çok daha verimli olacak.

Kanatlar onu sıfıra indirip orta yaptırmak yerine topla içe kat edip vurmayı düşünüyor Beck koşu yapsa ne olur olmasa ne olur atmıyorlar topu.

Savunması zaten kusursuza yakın bizim standartımızda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Andreas Beck röportajından;

Beşiktaş'taki rolün ne?

Biz yetenekli yıldızlar ve dengeyi sağlayan defansif ağırlıklı oyuncuların karışımı bir kadroya sahibiz. Ben kendimi bu iki kesim arasında köprü oyunculardan biri olarak görüyorum. Savunma yapıyorum ve ihtiyaç olduğunu hissettiğim zaman da ileri çıkıyorum.

Bunu 4 aydır anlatıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Ospina'yı sanırım bonservisi ile almaya çalışıyorlar. Kiralık olsa anlaşma zaten sağlanır Şezni döneceği için.

4-5 milyon arasına zorluyorlar ki haklılar umarım koparabiliriz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ospina'yı sanırım bonservisi ile almaya çalışıyorlar. Kiralık olsa anlaşma zaten sağlanır Şezni döneceği için.

Bu arkadaş kim, bilmiyorum ama.

http://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/674255708779606016

Çevrimdışı TØLGA

opsiyonlu kiralık olur diye düşünüyorum şimdi para vermek istemezler FFP'den dolayı koparsınlar gelsinler beee valla  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TALAT

bu devre arası yapılacak muhtemel transferler sadece bu sezon şampiyonluğunu değil ilerideki 5 senede 3 şampiyonluğu da garantileyebilir. yeter ki düzgün ve yerinde isimler alınsın. şahsi görüşüm en azından gelen haberlere göre yönetim de bunun farkında. inş bu fırsat kaçmaz
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

opsiyonlu kiralık olur diye düşünüyorum şimdi para vermek istemezler FFP'den dolayı koparsınlar gelsinler beee valla  :biggrinking:

Şimdi alamazsam bir daha alamayabiliriz. Adam istiyorken hemen bitirmek lazım işi şuan finansal olarak da müsait gibiyiz.

bu devre arası yapılacak muhtemel transferler sadece bu sezon şampiyonluğunu değil ilerideki 5 senede 3 şampiyonluğu da garantileyebilir. yeter ki düzgün ve yerinde isimler alınsın. şahsi görüşüm en azından gelen haberlere göre yönetim de bunun farkında. inş bu fırsat kaçmaz

Kesinlikle öyle. Ben de hep aynı şeyin üzerinde duruyorum ama 5 yılda değil 4 yılda 3 :D

Bu sene, 2017 bizim 2018'de araya sokarlar elbet birini 2019 bir daha bizim. Bu jenerasyon bize bunu getirecek 2018'den itibaren de 2020-25 arası için kadro tekrar yapılandırılmalı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli