Katılmıyorum abartılı ve yanlış bir yorum olmuş.Her oyuncu sarı kat sınırında olduğunu bilir süper ligde sivasın mersinin oyuncusu bile.Kayseri maçında 2 pozisyonda hızla kontraya çıkıyorduk Beck Kayserili defans oyuncusuyla teke tek kaldı taç çizgisene 10 metre kadar uzakta, pas opsiyonu yoktu oyuncuyu çalımlayıp içeri kesse mutlak gol pozisyonu olacaktı,ne yaptı topu stop edip geriye döndü pozisyonlar öldü tabi.Orda Sabri bile önündeki adamı geçer içeri keserdi en azından denerdi.Elimdeki kumandayı atacaktım o derece
defansif iyi tempolu rakibi önde karşılıyor ama hücumu 0 (sıfır) maalesef.
Katılmıyorum abi
Bi kere kusursuza yakin savunma yapiyor
Hucuma destek vermedigi konusuna kesinlikle katılmıyorum
Ben her atakta Beckin ileri ciktigini Net sekilde görüyorum o kanatta onunde kim olursa olsun Q17 - Tore ikilisinden hangisi olursa olsun Beck bunlarin 2-3 adim önünde Son cizgiye dogru kosu yapiyor ama Ne 17 nede Tore ona pas vermiyor q17 rakibi bi one bi arkaya yatirip orta aciyor , Torede topu cekip ice yoneliyor Beckte Kostuguyla kaliyor..
@Çağrı nin dedigi gibi
Ayrica Beck hücum bolgesinde hep dogru yerde duruyor bunu farkettim rakip savunmadan dönen topları hep o karsiliyor hem kontrayi kesiyor hemde yeniden hicum yapmamizi sagliyor
@LuceGel Bu özelliğini ozellikle dikkatli takip etmeni oneririm