Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7257216 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Bu hücumu nasıl algıladığınıza göre değişir. Standart Gökhan Gönül ise hücum olarak o çok özel bir oyuncu.

Ama takım çarkları içinde hücum etmekse Beck mükemmel bizim için. Önündeki kanatlar gerçekten kanat olsa çok daha verimli olacak.

Kanatlar onu sıfıra indirip orta yaptırmak yerine topla içe kat edip vurmayı düşünüyor Beck koşu yapsa ne olur olmasa ne olur atmıyorlar topu.

Savunması zaten kusursuza yakın bizim standartımızda.
Standart G.Gönülün bir tık altı 14 haftada kanatlardan topu alıp sıfıra ineceği 8-9 pozisyon buldu birinde zorladı olmadı diğerlerinde hiç denemedi çünkü dripling adam eksiltme yeteneği yok,etkili orta yok ,ver kaç düşüncesi yok,ilginç adam sanki defansif olarak kurgulanmış,öne doğru çok iyi çıkıp baskı yapıyor hücuma bu yönde etkisi oluyor.Bu algı filan değil defansı kusursuz gibi .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TØLGA

Şimdi alamazsam bir daha alamayabiliriz. Adam istiyorken hemen bitirmek lazım işi şuan finansal olarak da müsait gibiyiz.

Kesinlikle öyle. Ben de hep aynı şeyin üzerinde duruyorum ama 5 yılda değil 4 yılda 3 :D

Bu sene, 2017 bizim 2018'de araya sokarlar elbet birini 2019 bir daha bizim. Bu jenerasyon bize bunu getirecek 2018'den itibaren de 2020-25 arası için kadro tekrar yapılandırılmalı.
finansal olarak müsaitsek bas parayı tabi  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Katılmıyorum abartılı ve yanlış bir yorum olmuş.Her oyuncu sarı kat sınırında olduğunu bilir süper ligde sivasın mersinin oyuncusu bile.Kayseri maçında 2 pozisyonda hızla kontraya çıkıyorduk Beck Kayserili defans oyuncusuyla teke tek kaldı taç çizgisene 10 metre kadar uzakta, pas opsiyonu yoktu oyuncuyu çalımlayıp içeri kesse mutlak gol pozisyonu olacaktı,ne yaptı topu stop edip geriye  döndü pozisyonlar öldü tabi.Orda Sabri bile önündeki adamı geçer içeri keserdi en azından denerdi.Elimdeki kumandayı atacaktım o derece :) defansif iyi tempolu rakibi önde karşılıyor ama hücumu 0 (sıfır) maalesef.
Katılmıyorum abi
Bi kere kusursuza yakin savunma yapiyor
Hucuma destek vermedigi konusuna kesinlikle katılmıyorum
Ben her atakta Beckin ileri ciktigini Net sekilde görüyorum o kanatta onunde kim olursa olsun Q17 - Tore ikilisinden hangisi olursa olsun Beck bunlarin 2-3 adim önünde Son cizgiye dogru kosu yapiyor ama Ne 17 nede Tore ona pas vermiyor q17 rakibi bi one bi arkaya yatirip orta aciyor , Torede topu cekip ice yoneliyor Beckte Kostuguyla kaliyor.. @Çağrı nin dedigi gibi
Ayrica Beck hücum bolgesinde hep dogru yerde duruyor bunu farkettim rakip savunmadan dönen topları hep o karsiliyor hem kontrayi kesiyor hemde yeniden hicum yapmamizi sagliyor @LuceGel
Bu özelliğini ozellikle dikkatli takip etmeni oneririm
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Beck hücum bolgesinde hep dogru yerde duruyor bunu farkettim rakip savunmadan dönen topları hep o karsiliyor hem kontrayi kesiyor hemde yeniden hicum yapmamizi sagliyor

[/quote]
 :ok: aynen katılıyorum
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

West Ham'da 15 haftada 11 futbolcu sakatlanmış. Takımın önemli 3 oyuncusundan 2'si; 3 ay, diğeri 1 ay yok.

Sakatlıkların sebebi belli oldu herhalde...

Çevrimdışı Tolga

Ospina gelecek dertler bitecek :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Quaresma'ya resmi teklif yapılmış SL tarafındann. Torunoğulları doğrulamış.

http://www.aspor.com.tr/besiktas/2015/12/08/quaresmaya-supriz-teklif

Bu kadar ciddi ilgilendiklerini bilmiyordum. Şaşırdım.

Hadi umarım doğru olsun. Quaresma gider de Aras gelirse hem Töre hem Aras'ı kazanırız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Söylentilerden transfer sezonu iyi geçecek gibi görünüyor... "Ospina - papy - mbia" çiçek gibi olur...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı can1903

Ya az önce resmen bir komedi izledim. Lig Tv'de haftanın golünü seçiyolar. Listede SOSA yok !

Burak Yılmaz'ın attığı saçmasapan bir gol var ama SOSA yok ! Bu kadar mı olur?

Allah'tan Gomez'in golü listedeydi de onu 1. seçtiler. O emek hırsızızın attığı basitçe golün listede ne işi var hala anlamış değilim. :)
Duran toplar girmiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TØLGA

Duran toplar girmiyor.
yok yaaa eminmisin :D

oğuzhanın gaziantepe attığı gol nasıl girdi öyleyse

keyiflerine göre seçiyolar yanlı o işler hep
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu q7 haberlerini lizbon bilerek q7 yi etkilemek için maç öncesinde çıkarıyor gibime geliyor.

İyi teklif gelirse satsınlar ama bakalım maçtan sonra da devam edecek mi ilgileri...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı AmaralGürses

Söylentilerden transfer sezonu iyi geçecek gibi görünüyor... "Ospina - papy - mbia" çiçek gibi olur...

Hocam Mbia yı söyleyenler var hala forumda ama ben başkanlık Seçimlerinde Hacıosmanoğlu'nun gitmesinden sonra imkansız görüyorum. Sırf "İstanbul Takımları Trabzon'dan istediğini alır" algısını kırmak için bile ne yapar ne eder vermez artık yeni yönetim.
Djilobodji'nin yerine de Douglas gündemde inşallah da o gelir açıkçası ötekisi 7 aydır resmi maç yapmadı, geldiğinde 8 ay olacak eğer gelirse.

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/674284308979388416

kayseri deplasmanında kötü tezahürat olduysa deplasmanda çekilir bu ceza derbiyle alakası olmaz muhtemelen
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 19:53:34 TØLGA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Duran toplar girmiyor.

Valla işlerine geldiği zaman gayet güzel koyuyolar listeye. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hadi umarım doğru olsun. Quaresma gider de Aras gelirse hem Töre hem Aras'ı kazanırız.
:akuma: :akuma: :akuma: :akuma:
 :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

https://twitter.com/FutbolArenaTR/status/674284308979388416

tribün kapama hayırlı olsun şaşardım zaaten olmasa

Herifler fırsat kollarken bizimkiler de akıllı olacak ne sevk edilmemize ne verilecek cezaya ne de taraftarın bunu yapmasına şaşırmıyoruz maalesef.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Herifler fırsat kollarken bizimkiler de akıllı olacak ne sevk edilmemize ne verilecek cezaya ne de taraftarın bunu yapmasına şaşırmıyoruz maalesef.
https://twitter.com/BesiktasBrigade/status/674286136060153856

tamam heyecana gerek yok  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

West Ham'da 15 haftada 11 futbolcu sakatlanmış. Takımın önemli 3 oyuncusundan 2'si; 3 ay, diğeri 1 ay yok.

Sakatlıkların sebebi belli oldu herhalde...
Ulan Bilic ulan Bilic Safi zararsin resmen :akuma: :akuma: :ranting2: :ranting2:

Beck hücum bolgesinde hep dogru yerde duruyor bunu farkettim rakip savunmadan dönen topları hep o karsiliyor hem kontrayi kesiyor hemde yeniden hicum yapmamizi sagliyor

:ok: aynen katılıyorum
:ok:

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Çevrimdışı TØLGA

Hep senin yüzünden  :D
sonradan altına açıklama yaptım abi :D

erken atladınız  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

sonradan altına açıklama yaptım abi :D

erken atladınız  :biggrinking:

Kuralı bilmiyorum ki sıradaki maçtır diye düşünüp ondan söylendim kaçırmazlar çünkü öyle bir fırsatı  :)

Çevrimdışı TØLGA

Kuralı bilmiyorum ki sıradaki maçtır diye düşünüp ondan söylendim kaçırmazlar çünkü öyle bir fırsatı  :)
abi şöyle bir durum var artık tribün kapama diye bir olay yok o maça giren passolar o maçlık kullanılmıyor sadece  :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

abi şöyle bir durum var artık tribün kapama diye bir olay yok o maça giren passolar o maçlık kullanılmıyor sadece  :)

Ben komple saha kapanma kalktı ama tribün var diye biliyordum.  :D

Şimdi dediğine göre anladığım o maça gidenler giremeyecek gitmeyenler girebilir. Peki onda da küfür olan yer mi geçerli komple stat mı ?