Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7260279 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

1 Stoper, 1 Sol Bek, 1 Orta Saha, 1 Acik alinmasi sart.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Bu arada rasim ozanın dün "passolig kalkacak" dediği yayının görüntüsü.Bu diyorsa muhtemelen kaldırılması gibi bir hazırlık vardır.

Passolig kalkacak ama e-bilet devam edecek daha önce konuşulmuştu klubler bu işi yapabilecek kurum ile anlaşacak ama bununda baya bir maliyeti var.Başkan açıkladı zaten biz passoligle devam edeceğiz diye ortada değişen pek bişey olmayacak yani.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı TALAT

@TALAT hocam söylemekten alıkoyamadım kendimi de bir resmindeki ünlü Osmanlı dönemi kabadayılarından Arap Hüsnü'ye baktım bir de İngilizce imzana baktım, aradaki tezata aman tanrım didim  :nerd: :red_bandana:  :icool:

severim böyle garip resimleri. facebook profil resmimde bir garip :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haberlere gore Londraya giden Baskan Ospinayla her konuda anlasma saglamis , Arsenalin cevabi bekleniyirmus , Arsenalde kiralik vermeye sicak bakiyormus :bandit:
Devre arasi 6 ay kiralasak sezon sonuda 5 milyon € Satin alma opsiyonu koydursak Harika olur :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Bırak Türkiye'yi ülkelerinden dışarı çıkarmak zor yurtdışında oynayan İngiliz oyuncu sayısı elin parmaklarını geçmez.

owenhargreaves oynuyor mu hala bayern de :D

Çevrimdışı genki1914

1 Stoper, 1 Sol Bek, 1 Orta Saha, 1 Acik alinmasi sart.
her transfer dönemi şart şart sayıyoruzda daha şart dediklerimiz tam anlamıyla alınmadı bencede bunlar şart + kaleci.. Ama sadece stoper+kaleci olacagını düşünüyorum devre arası bu kadar transfer yapmaz bizimkiler
Guti14

Çevrimdışı atalay

Ospina'nın kiralık gelebileceğini kaç hafta önce yazdım. Önemli olan Arsenal yeni kaleci alacak mı?

Ayrıca diğer aday Mandanda'nın sözleşmesinde ekstra bir madde varmış. Sezon sonu free değil...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ospina'nın kiralık gelebileceğini kaç hafta önce yazdım. Önemli olan Arsenal yeni kaleci alacak mı?

Ayrıca diğer aday Mandanda'nın sözleşmesinde ekstra bir madde varmış. Sezon sonu free değil...

Atalay bu rüzgar sağnak varya ismi gibi rüzgar yapan sürekli bunun arsenalle bi yakınlığı söz konusu kesin olarak bi kaleciyle anlaştıklarını yazmıştı twitterdan..

ayrıca ben nice de oynarken en az  5  - 6 maçını izledim Ospinanın burda bi kaç kez görmüştüm yan toplarda sıkıntısı var diye ama bana özellikle yan toplarda güven vermişti.

Çevrimdışı Çağrı

Rogerio Ceni bırakmış futbolu. Tam 131 gol attı bir kaleci olarak frikik ve penaltılardan.

Büyük efsaneydi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Atalay bu rüzgar sağnak varya ismi gibi rüzgar yapan sürekli bunun arsenalle bi yakınlığı söz konusu kesin olarak bi kaleciyle anlaştıklarını yazmıştı twitterdan..

ayrıca ben nice de oynarken en az  5  - 6 maçını izledim Ospinanın burda bi kaç kez görmüştüm yan toplarda sıkıntısı var diye ama bana özellikle yan toplarda güven vermişti.

Olabilir. Ya da benim kulübe önerdiğim Marco Sportiello'yu istiyor Roma. Devre arası Szczesny'i, Arsenal'a geri yollayabilirler.

Yan top mevzusunda ise; teknik bir sıkıntısı yok. Sadece kısa boylu kaleci ve üst düzey sıçrama/atletizmi olamadığı için küçük problemler yaşıyor kimi zaman...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rogerio Ceni bırakmış futbolu. Tam 131 gol attı bir kaleci olarak frikik ve penaltılardan.

Büyük efsaneydi.

kötü kaleciydi sevmiyodum ceni yi :)

Çevrimdışı Çağrı

Şezni geri dönüyor Roma'dan. Bir de Polonyalı 17'lik kaleciyi almak istiyorlar sanırım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yakup

Atiba'nın çin kulübüne 5 milyon euroya satılacağı ve 1 milyon euro'nun ön protokol ile verileceği konuşuluyor.  :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba'nın çin kulübüne 5 milyon euroya satılacağı ve 1 milyon euro'nun ön protokol ile verileceği konuşuluyor.  :alala:

Ön protokol derken? 1 şimdi 4 sezon sonu alıp sezon sonu yollamak mı?

Çevrimdışı Yakup

yok anladığım onlar ersan transferinden korkmuşlar  :biggrinking: ön protokol bu akşam yenilecek yemekte atılır (konuşulan yemek bu akşam) devre arası satılır.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı atalay

Şezni geri dönüyor Roma'dan. Bir de Polonyalı 17'lik kaleciyi almak istiyorlar sanırım.

Yazdık zaten.  :D

O kaleci Kacper Polak'dır. Leon Jankowski de olabilir. Kacper daha potansiyelli..
[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2015, 16:24:04 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Biraz kronolojiye göz attım karşıma çıkanlar.

Bundan 20 yıl önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 11 Galatasaray'ın 10'muş.

Son 20 yılda Galatasaray tam 10 kez Beşiktaş ise 2 kez olabilmiş.

Son 25 yıla bakarsak Beşiktaş 5 kez Fenerbahçe 8 kez şampiyon olabilmiş.

Burada da medyanın gücünü görebiliriz. Öyle bir algı var ki Fener 30 Beşiktaş 3 kez olmuş ki.

8 buhranlı yılımıza rağmen 25 yıldaki fark sadece 3 Fenerbahçe ile. Geçen sene 2'ymiş.

Ölü toprağı, masa oyunları, başarısız kadrolar, Demirören faciası ve kulübün geldiği nokta. Ayağa kalkmak zorundayız, kalktığımız anda da bir tansiyonum düzelsin demeden hemen koşmaya başlamak zorundayız.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Yazdık zaten.  :D

O kaleci Kacper Polak'dır. Leon Jankowski de olabilir. Kacper daha potansiyelli..

Dragowski. 1 yaş eksik yazmışım :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alimm

Harikuladenin fevkinde olur.... Tabi olursa...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Dragowski. 1 yaş eksik yazmışım :D

O da iyi çocuk.. Polonya çok iyi kaleciler yetiştiriyor.

Çevrimdışı Çağatay

o değilde bu haftasonu biz ve akhisar kazanıp fb kaybederse puan durumu :

-Beşiktaş
-akhisar
-fb
-başakşehir
-gs
 :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

o değilde bu haftasonu biz ve akhisar kazanıp fb kaybederse puan durumu :

-Beşiktaş
-akhisar
-fb
-başakşehir
-gs
 :evillol:

biz kazanıp şu psikolojik eşiği atlatalım da diğer maçlar umrumda değil :D

Çevrimdışı Çağatay

biz kazanıp şu psikolojik eşiği atlatalım da diğer maçlar umrumda değil :D

biz kazanırsak zaten gs direk havluyu atar
sonra denizli toplasın bakalım enkazı

bu yazdığım senaryo da ekstrem zor bir olasılık değil :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı TALAT

biz kazanırsak zaten gs direk havluyu atar
sonra denizli toplasın bakalım enkazı

aynen bir de takımda ve taraftarda ister istemez gs maçları travma olmaya başladı. belki puan olarak yenilsek de çok büyük kaybımız olmaz ama sezon sonu tam kritik haftada yine gs ile oynayacağız. bu maçı kaybedersek sezon sonu maçına da etki eder. umarım rahat kazanır ve travmayı atlatırız.