Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7255911 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Batuhan1903

atiba + cenk + pektemek 3'lüsü 12'ye gitse bayağı sevinirim

Benmde aklıma gelmişti bu  :evillol: ama adamlarda yabancı sınırı var yabancı sınırlarında 3 boşluk olduğunu zannetmiyorum.

Çevrimdışı Batuhan1903

Bu forumun tek eksiği bence duyumcu olmaması duyumcu lazım bu foruma  :evillol:

Çevrimdışı AmaralGürses

Bu forumun tek eksiği bence duyumcu olmaması duyumcu lazım bu foruma  :evillol:

@Necmi abi bak talep var  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Bugünkü antremandan :) Takım yine formda :)

http://www.youtube.com/watch?time_continue=124&v=-j-LtByBuig

Gomez beynime o kadar işlemiş ki antrenmanda gol atsa da mario gomez cha cha çalıyor kafamda :D

Hadi be oğlum çak şu cimboma da 2-3 tane  :bandit:

Çevrimdışı Kadir G.

@evrenmanchester: Besiktas

Serdar tasci icin spartak klubu masaya oturmaya hazir , ancak bjk nin liste basi isim deil . Suan bu toplanti askida

Çevrimdışı Tolga

@evrenmanchester: Besiktas

Serdar tasci icin spartak klubu masaya oturmaya hazir , ancak bjk nin liste basi isim deil . Suan bu toplanti askida
Spartak Moskova 4 m euro istemiş diye söyleniyor zaten gerekte yok :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Haber çıkmıştı doğruysa alacaklarına karşılık feshedebilir belki yalnız orada da rus kulübü olması sıkıntı.

Her şeyden önce ne kadar ihtiyacımız var?

Çevrimdışı cursedofdragon

biz onlara franco + 1.5 milyon € verelim olma mı :D

Çevrimdışı Tolga

Haber çıkmıştı doğruysa alacaklarına karşılık feshedebilir belki yalnız orada da rus kulübü olması sıkıntı.

Alacaklarına karşılık gelecekse kadrodaki rotasyonu arttırma açısından güzel olur.

Ama ilk 11 için yine tartışılmayacak birini almamız lazım.

Yani Rhodolfo-X-Ersan-Serdar Taşçı. Böyle baktığımız zaman gayet iyi duruyor ama devre arası 2 stoper alınır mı hiç sanmıyorum :)

Çevrimdışı Tolga

biz onlara franco + 1.5 milyon € verelim olma mı :D
Mustafa Pektemek'i Rus kulüpleri izlemiyor muydu  :evillol:

Çevrimdışı Batuhan1903

Eğer yanında Balanta ,papy den biri alınırsa defansımız geçilmez olur onun haricinde tek adam olarak alınmamalı sözleşmesni feshederse stoper yedeği yaparız. Stoper rotasyonumuz şöyle olur Rhodolfho Balanta(Papy) Serdar Ersan

Çevrimdışı EMİR EMRE

Alacaklarına karşılık gelecekse kadrodaki rotasyonu arttırma açısından güzel olur.

Yani Rhodolfo-X-Ersan-Serdar Taşçı. Böyle baktığımız zaman gayet iyi duruyor ama devre arası 2 stoper alınır mı hiç sanmıyorum :)

Bir stoper ve kaleciye fitim ben aslında, sol bek İsmail'i bile görmeye razıyım takımın üstünde bir stoper ve kaleci gelecekse. Şampiyonluk da çok çok daha yakın olur o zaman.

En azından maç izlerken fıtık olmayız

Çevrimdışı Kadir G.

Pedro bonservisle miloseviç kiralık gidecek çok büyük ihtimalle. Maaşlarından kurtulacağımızı da düşününce bedelsiz alırsak dediğin gibi iyi olur.

İlk 11 için Papy getirilirse Rhodolfo-Papy-Serdar-Ersan, o hafta yedekten gelip oynayacak isme itiraz etmediğimiz rotasyon olur.

Çevrimdışı denilanz

Rasim Kara : 20 yıl profesyonel kalecilik yaptım 1 kez çim sahada antenman yapamadım.Bu adam bizim gerçek yaşayan efsanemiz 1996-97 sezonunda teknik direktörlüğümüzü yaptı başarılı olmasına rağmen gönderildi anlayamadığım bir şekilde.Rasim Karayı onore etmek gerek klüb ve taraftar olarak. :bandit:
Hatırlıyorum, GS'nin 4 yıl üstüste şampiyon oluşunun ilk yılıydı. O sene zorla şampiyon yapılmışlardı desek daha doğru olur. Hele son haftalarda (29. hafta) İstanbulspor maçında uzatma dakikalarında (ki o zamanlar uzatmalar işaret edilmiyordu) Arif Erdem'in Burakvari bir hareketine penaltı çalınmış ve aramızdaki puan farkını korumuşlardı. Ertesi hafta da İnönü'de derbi var. Puan kaybetseler ve sonraki hafta derbiyi kazansak puanları eşitliyoruz. O denli önemli bir maçtı. Hep derim, o sene biz şampiyon olsaydık Fatih Terim yerine Rasim Kara efsane olacaktı. Bir de hatırlatma yapayım, Sergen'in frikiğinin voleybolcu edasıyla smaçla kesildiği (Vanspor maçı, hakem Metin Tokat) ama penaltı verilmediği sezondur. GS ise tüm sezon boyunca 16 penaltı kullanmış o sene. Çok üzüldüğüm bir seneydi. Rasim Kara ismini duyunca hep aklıma gelir. Kendisini çok severim. Konu nereden açıldı bilmiyorum ama size katılıyorum. :ok:

Çevrimdışı Tolga

Pedro bonservisle miloseviç kiralık gidecek çok büyük ihtimalle. Maaşlarından kurtulacağımızı da düşününce bedelsiz alırsak dediğin gibi iyi olur.

İlk 11 için Papy getirilirse Rhodolfo-Papy-Serdar-Ersan, o hafta yedekten gelip oynayacak isme itiraz etmediğimiz rotasyon olur.
Aynen öyle çok iyi olur aslında :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk mi ?  :alala:
abi olabilir benim için o fiyatlara  yerini doldurmakta sorun yaşamayız

Çevrimdışı Hasan Tahsin

abi olabilir benim için o fiyatlara  yerini doldurmakta sorun yaşamayız

Benden başka tepki gösteren olmadığına göre forum seninle hemfikir olmalı  :) Ben Gomez'den sonra Cenk'in çok iyi işler yapacağına eminim, umarım yanılmam . Bedavaya gönderilmemeli
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı TALAT

Hatırlıyorum, GS'nin 4 yıl üstüste şampiyon oluşunun ilk yılıydı. O sene zorla şampiyon yapılmışlardı desek daha doğru olur. Hele son haftalarda (29. hafta) İstanbulspor maçında uzatma dakikalarında (ki o zamanlar uzatmalar işaret edilmiyordu) Arif Erdem'in Burakvari bir hareketine penaltı çalınmış ve aramızdaki puan farkını korumuşlardı. Ertesi hafta da İnönü'de derbi var. Puan kaybetseler ve sonraki hafta derbiyi kazansak puanları eşitliyoruz. O denli önemli bir maçtı. Hep derim, o sene biz şampiyon olsaydık Fatih Terim yerine Rasim Kara efsane olacaktı. Bir de hatırlatma yapayım, Sergen'in frikiğinin voleybolcu edasıyla smaçla kesildiği (Vanspor maçı, hakem Metin Tokat) ama penaltı verilmediği sezondur. GS ise tüm sezon boyunca 16 penaltı kullanmış o sene. Çok üzüldüğüm bir seneydi. Rasim Kara ismini duyunca hep aklıma gelir. Kendisini çok severim. Konu nereden açıldı bilmiyorum ama size katılıyorum. :ok:

yazinda bir sey dikkatimi cekti. burakvari bir penalti demissin ya arifvari desen daha dogru olurdu.☺
adam penalti sahtekarliginin agababasiydi. ayrica 16 penalti arif gibi bir adam varsa gayet normal 😂😂😂
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

Benden başka tepki gösteren olmadığına göre forum seninle hemfikir olmalı  :) Ben Gomez'den sonra Cenk'in çok iyi işler yapacağına eminim, umarım yanılmam . Bedavaya gönderilmemeli
Konuyu kaçırmışım Cenk gayet iyi bir forvet yani ben hemfikir değilim :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen öyle çok iyi olur aslında :)
2 tık artar defansın kalitesi ospinada gelirse geri 5'li ciddi kaliteli hale gelir bizim kalite sorunumuz geri 5'li de
ben şahsen seviyorum ama bizim banko oyuncumuz olması bence zor o 3'lü paket 12 milyon euro cenk 8 atiba 4 milyon euro içimden geçen pektemek ise bonservissiz yıllık ücretinden bir şekilde kurtulmak için ekledim ütopik bir fikir imkansız gibi bir şey böyle olması içimden böyle geçiyor

Çevrimdışı TALAT

cenki su sartlarda hayatta birakmam. bence gayet iyi performans gosteriyor biraz az oynadigindan bazen acemi hatalar yapabiliyor ki bir golcu icin normal

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konuyu kaçırmışım Cenk gayet iyi bir forvet yani ben hemfikir değilim :)
ne yani 8 milyon euro gibi bir paraya cenki satmayalım mı

Çevrimdışı Tolga

ne yani 8 milyon euro gibi bir paraya cenki satmayalım mı

Ne zaman satacağına bağlı devre arası ben satmam ha satılacaksa da en az onun kadar iş yapacak biri hemen bulunmalı :)

Sezon sonu satılacaksa da söylediğim şey yine geçerli ama yaz transfer dönemi daha uzun olduğu için yerini doldurabilecek birini daha rahat bulabilirsin tabi.

Çevrimdışı denilanz

yazinda bir sey dikkatimi cekti. burakvari bir penalti demissin ya arifvari desen daha dogru olurdu.☺
adam penalti sahtekarliginin agababasiydi. ayrica 16 penalti arif gibi bir adam varsa gayet normal 😂😂😂
Genç arkadaşların daha iyi anlayabilmesi için Burakvari dedim, yoksa gerçekten Arif'in üstüne yok o konuda. :lol:

Çevrimdışı TALAT

Genç arkadaşların daha iyi anlayabilmesi için Burakvari dedim, yoksa gerçekten Arif'in üstüne yok o konuda. :lol:

:lol: