Bazi oyuncuların bazi takimlara karsi sansi tutar bende bunu belirttim ne var bunda 
Bir takima karsi 1 Gol 2 Asist bir kanat oyuncusu icin iyi bir istatistik
Mesela Olcayda Fb yi seviyor , 2 Golu var Fb ye ama Gs ye karsi Henuz Gol ve Asisti yok..
Az önce burada tekrar düzeltme yapılmadan önce fb maçlarına da bakıp döneceğin yazıyordu.
Dönüşte istatistik yerine ekstra yorum gelmiş. Bakmadan tahmin ediyordum zaten üşenmedim maç maç baktım. Gözümden kaçan olursa uyarıya açığım. Sonuçlar şu şekilde. 6 fb maçı yapılan 2 asist.
Bu arada hatalı pas olan rakibin kendi kalesine attığı golu istatistiklere bizim oyuncunun attığı gol olarak kaydetmek bana mantıklı gelmedi. Mantıklı gelen onu da yazsın haneye.
Sonuç itibarıyla istatistikleri şöyle kue nin.
6 fb maçında 2 asist, 5 gs maçında 2 asist. Toplamı vermeye gerek yok sanırım ve gol yok.
Bu arada bu istatistiklerde önceki 2 senelik veriler olup play-off lar sebebiyle toplam maç sayısı yüksektir. Tüm o iki sezonda takımın yıldızı konumundaki oyuncunun neredeyse tüm atak pozisyonlarında oldugunu, her topun kendisi ile buluşturulduğunu ve gönlünce kullanıldığını da dipnot olarak düşelim.