Rasim Kara : 20 yıl profesyonel kalecilik yaptım 1 kez çim sahada antenman yapamadım.Bu adam bizim gerçek yaşayan efsanemiz 1996-97 sezonunda teknik direktörlüğümüzü yaptı başarılı olmasına rağmen gönderildi anlayamadığım bir şekilde.Rasim Karayı onore etmek gerek klüb ve taraftar olarak. 
Hatırlıyorum, GS'nin 4 yıl üstüste şampiyon oluşunun ilk yılıydı. O sene zorla şampiyon yapılmışlardı desek daha doğru olur. Hele son haftalarda (29. hafta) İstanbulspor maçında uzatma dakikalarında (ki o zamanlar uzatmalar işaret edilmiyordu) Arif Erdem'in Burakvari bir hareketine penaltı çalınmış ve aramızdaki puan farkını korumuşlardı. Ertesi hafta da İnönü'de derbi var. Puan kaybetseler ve sonraki hafta derbiyi kazansak puanları eşitliyoruz. O denli önemli bir maçtı. Hep derim, o sene biz şampiyon olsaydık Fatih Terim yerine Rasim Kara efsane olacaktı. Bir de hatırlatma yapayım, Sergen'in frikiğinin voleybolcu edasıyla smaçla kesildiği (Vanspor maçı, hakem Metin Tokat) ama penaltı verilmediği sezondur. GS ise tüm sezon boyunca 16 penaltı kullanmış o sene. Çok üzüldüğüm bir seneydi. Rasim Kara ismini duyunca hep aklıma gelir. Kendisini çok severim. Konu nereden açıldı bilmiyorum ama size katılıyorum.