Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7253145 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı src35

Yönetim Şenol hocaya düzgün üst düzey bi stoperle bi kaleci alsın ya...

Ersanı tosiçi falan haketmiyor bu adam

Çevrimdışı Batuhan1903

Şenol hoca sene başı Mandanda'yı reddetmiş. Yine fabri gibi dandik adamları alacaklar Tolga oynasın diye. :s20: :s20:

Çevrimdışı AmaralGürses

1 gün bakıyorum dijilobodji ile prensipte anlaşıldı deniyor sonra bakıyorum Balanta ile 1.5 ay önce anlaşıldı deniliyor bugün bakıyorum Douglas bitti deniyor benden size söylemesi bu işin sonu Bursaspor'dan Serdar ile noktalanir.

Zor be hocam Serdar bursayla son olaylardan sonra. Benim birinci isteğim n koulou idi esasen ama Manchester in falan devrede olduğunu bilmiyordum açıkçası. Hayırlısı bakalım, hazır ve düzenli maç yapmış, doğrudan Katkı verebilecek oyuncu olması en önemlisi benim için. Bir de tabi şunu düşünmeli bu Savunmanın Zayıf karnı sizce Ersan mı rhodolfo mu? Sağ stoper mi sol stoper mi? Transfer de ona göre yapılmalı. Ne yalan söyliyim beni hayal kırıklığına uğratan rhodolfo oldu şu ana kadar.
Liderliğimiz hayırlı olsun herkese iyi geceler dilerim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hoca sene başı Mandanda'yı reddetmiş. Yine fabri gibi dandik adamları alacaklar Tolga oynasın diye. :s20: :s20:
ospinayı istemiş :kop

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Roma İmparatorları tuvalete gitmeden önce köleleri tuvalete yollayıp " biraz otur ısıt " diyormuş. Beşiktaş'ın liderliği de o hesap... :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigu Euro 2016 da oynayabilmek için ayrılmak istiyormuş şu adamı Gomez gibi bi katakulliye getirip transfer etmeliyiz. Sirigu 'yu Ospina'dan küçük görenler var Sirigu dedğimiz adam yıllardır Psg'nin kalecisi diğeri Arsenal'de yıllardır kaleye geçmekte zorluk çekiyor. Boşa konuşuyoruz Şenol hoca Ospina'Yı beğenir Sirigu kötü der Mandanda'da olduğu gibi bizde Ospina'yla anlaşamayıp Harun'u alırız bursadan zaten adam forma şansı bulamıyor bize gelir dimi! :s20: :s20:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 01:06:31 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı talha

Sirigu Euro 2016 da oynayabilmek için ayrılmak istiyormuş şu adamı Gomez gibi bi katakulliye getirip transfer etmeliyiz. Sirigu 'yu Ospina'dan küçük görenler var Sirigu dedğimiz adam yıllardır Psg'nin kalecisi diğeri Arsenal'de yıllardır kaleye geçmekte zorluk çekiyor. Boşa konuşuyoruz Şenol hoca Ospina'Yı beğenir Sirigu kötü der Mandanda'da olduğu gibi bizde Ospina'yla anlaşamayıp Harun'u alırız bursadan zaten adam forma şansı bulamıyor bize gelir dimi! :s20: :s20:

Sirigu dediğin adam sana gelmez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Sirigu dediğin adam sana gelmez.
Van Persi fenere geliyor Gomez Beşiktaşa geliyor hatta Eto Antalya'ya gidiyor Sirigu ya yıllık 2.5 verdiğin takdirde gelir kulubunude 5-6 ya kandırırsın olur biter.

Çevrimiçi mayguntr

Ospina daha 2 yıl olmadı Arsenale gideli.Rekabet ettiği adam Cech.Geçen sezon maçların nerdeyse yarısında oynamış.23 maçta 17 gol yemiş.Sirigu bu sene hiç oynamadı 1 maç hariç.Geçen sezon 45 maçta 43 gol yedi ki oran olarak Ospina'nın gerisindeki fransa ligi zaten az gol olan ve PSG'nin domine etmekte zorlanmadığı bir lig.

Çevrimdışı talha

Van Persi fenere geliyor Gomez Beşiktaşa geliyor hatta Eto Antalya'ya gidiyor Sirigu ya yıllık 2.5 verdiğin takdirde gelir kulubunude 5-6 ya kandırırsın olur biter.

Van Persie Gomez Eto'o her ne kadar kabullenmesek te artık Avrupa futboluna fiziği dayanmayacak oyuncular. O yüzden bizi tercih ediorlar. Biz Araplardan bir önce ki durağız. Yani Avrupa'nın Arabıyız.

Sirigu çok rahat en az 3-4 sene daha Avrupa'da maks form ile oynayabilir.

O yüzden Sirigu sana gelmez.

Çevrimdışı Tolga

Ospina hayranı biri olarak merak ettim Ospina'yı Sirigu'dan büyük görenler kimlermiş :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2015, 01:36:42 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Batuhan1903

Ospina hayranı biri olarak merak ettim Ospina'yı Sirigu'dan büyük görenler kimlermiş :evillol:
Malesef çok var  :s20: :s20:

Çevrimdışı Batuhan1903

Van Persie Gomez Eto'o her ne kadar kabullenmesek te artık Avrupa futboluna fiziği dayanmayacak oyuncular. O yüzden bizi tercih ediorlar. Biz Araplardan bir önce ki durağız. Yani Avrupa'nın Arabıyız.

Sirigu çok rahat en az 3-4 sene daha Avrupa'da maks form ile oynayabilir.

O yüzden Sirigu sana gelmez.
Sneijder de aynı yaşta geldi Quaresma geldi gelmeme diye bir şey yok avrupadan bi kulup yıllık 5 milyon euro vermez (%50 vergileri var) Vercek olan kuluplerin zaten kaleciden yana sıkıntıları yoktur.

Çevrimdışı Batuhan1903

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/673645997940195330
Kolombiya çetesi Pedro'da yalnız kalmaz belki düzelir formu.Ben sonuna kadar Sirigu'nun zorlanması gerektiğine inansamda Ospinada mükkemel olur. Bu transferler net şampiyon yapar

Çevrimdışı talha

Sneijder de aynı yaşta geldi Quaresma geldi gelmeme diye bir şey yok avrupadan bi kulup yıllık 5 milyon euro vermez (%50 vergileri var) Vercek olan kuluplerin zaten kaleciden yana sıkıntıları yoktur.

Quaresma bie geldiğinde dibi görmüştü. Fiziği geçtim mantalite olarak Avrupa'da top koşturamıyordu geldi bizi eçti. Niye? Çünkü adama 3.5M para verdik

Sneijder gedliğinde artık İnter'de bile forma şansı bulamıyordu. Yani o da dibi görmüştü.

Sirigu bunlar gibi değil. Adam dibi görmedi. Trapp çok kaliteli çıktı. Yani adam resmen Neuer'den sonra en iyi Alman kaleci seviyesine geldi.

Durumlar çok farklı. Sirigu şuan istesin İngiltere'Nin yarısı peşinden koşar.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Ospinayı severimde siriguya sövmesinler arkadaş   :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hasan alinin direkten donen sutundaki takimin yerlesmesine dikkat ettiniz mi? Biz bu yerlesmeyi hic yapamiyoruz. Fenerin sol hatti sahanin dikey ortasinda. Biz sahada o kadar yayiliyoruz ki set oyununu oynamak imkansiz oluyor. Gs macinda alanlari daraltmazsak, sinaydere podolskiye rahat hareket imkani birakirsak cezayi keserler.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hasan alinin direkten donen sutundaki takimin yerlesmesine dikkat ettiniz mi? Biz bu yerlesmeyi hic yapamiyoruz. Fenerin sol hatti sahanin dikey ortasinda. Biz sahada o kadar yayiliyoruz ki set oyununu oynamak imkansiz oluyor. Gs macinda alanlari daraltmazsak, sinaydere podolskiye rahat hareket imkani birakirsak cezayi keserler.

Evet bazen çok uzak kalıyo kanat oyuncularımız.

Bek-Stoper arasına koşu yapmaları lazım. Defans-O.Saha arasına girmeleri lazım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Gomez tamam formsuz falan ama.

Attığı goldeki o koşusu, kaleciyi geçmesi, bitirişi gerçekten on numara.

O bitirişi en son Fernandes yapmıştı. :D

Çevrimiçi COB

Ganso adam midir?

Sosa'dan gelecek parayla Ganso'yu yatirim yapsak çok şey mi istemiş olurum?

@atalay @Çağrı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ganso adam midir?

Sosa'dan gelecek parayla Ganso'yu yatirim yapsak çok şey mi istemiş olurum?

@atalay @Çağrı

Ben nedense o bölgeye hep Sneijder gibi bileklerine hakim, şut atabilen, iyi frikik kullanan bir oyuncu hayal ediyorum.

Oyun anlayışımıza öyle oyuncu yakışır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Kemal

Belli oldu Transfer Nöbetinde çok uykusuz saatler yaşayıp çok sinirlerimiz gerilecek :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık