Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7249838 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı LuceGel

Yönetimin yapacağı stoper artı belki kaleci transferi olur fazlasını beklemiyorum. Yaz döneminde onca eksik mevkiye rağmen 5 transfer yapmış yönetimden fazlasını beklemek hayal olur.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

hadi risk alıp orta saha transfer etmeyeceler anladık
ama bari kalan sıkıntılı 3 mevkiyi adam gibi doldursalar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Pazartesi günü derbi mi olur ? Ben bunda art niyet ararım.Pazar olma şansı var mı ? Pazar olursa giderim.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kalyoncu

Pazartesi günü derbi mi olur ? Ben bunda art niyet ararım.Pazar olma şansı var mı ? Pazar olursa giderim.
Neyin art niyeti avrupanın en ucuna gideceksin Persembe aksam mac yapacaksın (çok önemli maç) cuma sabah geleceksin pazar maça cıkacaksın hiç zorlamayalım direk verelim üç puanı sizde gidin maça güzel olur herkes mutlu olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Kartal Ç

federasyonun bahanesi hazır. Ts fb maçını da pztsi oynattık diyorlar sorunca. Tabiki bu maç bizim sahada değil dağ başındakinde olsa o zaman pazara koyarlardı.

Çevrimdışı ozan062

federasyonun bahanesi hazır. Ts fb maçını da pztsi oynattık diyorlar sorunca. Tabiki bu maç bizim sahada değil dağ başındakinde olsa o zaman pazara koyarlardı.

gsde haddinden fazla dinleniyor
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Ersoy

Neyin art niyeti avrupanın en ucuna gideceksin Persembe aksam mac yapacaksın (çok önemli maç) cuma sabah geleceksin pazar maça cıkacaksın hiç zorlamayalım direk verelim üç puanı sizde gidin maça güzel olur herkes mutlu olur

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pazartesi işim var.Sadece benim değil herkesin işi var.İş günü zaten.Müsait olan adam da hava soğuk diye gitmez zaten.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Bizimkiler istemiş pazartesiyi diyorlardı.Lisbonda perşembe 23.50 de maçımız bitiyor pazar olsa yorgunluk sıkıntısı olacaktı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ersoy

Bizimkiler istemiş pazartesiyi diyorlardı.Lisbonda perşembe 23.50 de maçımız bitiyor pazar olsa yorgunluk sıkıntısı olacaktı.

O da var işte.2 ucu da sıkıntı olayın.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

Adı geçen Melgarejo orjin sol bek değil. Versatile bir oyuncu.

Sol bek, sol dış/forvet, sağ dış/forvet, santrafor, santrafor arkası, ofansif orta saha pozisyonlarında oynar. Defansı problemlidir.

Enteresan bir haber.

Çevrimdışı alimm

Adı geçen Melgarejo orjin sol bek değil. Versatile bir oyuncu.

Sol bek, sol dış/forvet, sağ dış/forvet, santrafor, santrafor arkası, ofansif orta saha pozisyonlarında oynar. Defansı problemlidir.

Enteresan bir haber.

Haberin gerçeklik payı var mı ki..?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Haberin gerçeklik payı var mı ki..?

Bilmiyorum. Haberi Sovsport yapmış. Oyuncunun danışmanlık şirketindeki oyuncu havuzu:  Mati Fernandez, Ospina, Dudu, Moses, Ekici...

Bunlar hep önerilen oyuncular. Ayrıca Kerim Frei'da var.

Çevrimdışı Deniz

Devre arasında 3 transfer düşünülüyor söylentileri var inşallah doğrudur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bilmiyorum. Haberi Sovsport yapmış. Oyuncunun danışmanlık şirketindeki oyuncu havuzu:  Mati Fernandez, Ospina, Dudu, Moses, Ekici...

Bunlar hep önerilen oyuncular. Ayrıca Kerim Frei'da var.

O menajerlik şirketi bize illa oyuncu kilitleyecek ise Ospina veya Mati'yi kilitlesin  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Ensar

Transferlerle ilgili bi konu oluşturup ortak karar verdiğimiz oyuncuları kulube bi şekilde iletsek yada gündem yapsak çok güzel olur.

Ospina(Sirigu),Nkalou(Balanta)(Papy),Eren(Pablo Armero),Obi Mikel(Mbia)

Mesela bu oyuncular arasından oylamayla en iyilerini seçip o oyuncuların üzerinde durulması lazım yoksa yönetim tosİc gibi motta gibi bi oyuncu alabilir hatta deportivolu kaleciyi az kalsın alıyorduk
yönetimin bu kadar aklı çalışmıyor di mi ,  arkadaş siz orda ki o insanları mal mı sanıyorsunuz , biz herşeyden anlıyoruz onlar anlamıyor mu biz görüyoruz onlar görmüyor mu sanıyorsunuz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ozan062

bu karaktersiz fenerli mehmet topalı isteyen bir kişi varsa acilen değer verdiği yargıları bi gözden geçirmesini tavsiye ederim

ayrıca

[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 20:49:04 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Derbi şimdi daha anlamlı hale geldi.

Kazanırsak ilk yarıyı lider bitiririz ki ben bu konuda Fb'yi daha şanslı görüyordum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Ne oldu şimdi gençler 1. mi olduk yine? Şampiyon muyuz? 3.lük günleri geride mi kaldı?

Yazık yapmayın artık dik durun lig uzun maraton.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Pazartesi iyidir, keske Sali olsaymis...Birakin da cocuklar dinlensin, Lizbon'da mac oynayip donecekler anca kendine gelir takim.
The world is better in black and white, and red.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Geçen hafta 'Bu sene de üçüncüyüz' diyenler şimdilik susar. Umarım 'İyi ki orta sahaya transfer yapmadık' şeklinde pembe tablolar çizip güllük gülistanlık takılanlar da yeniden ortaya çıkmaz. Önceki haftalarda da dediğim gibi önümüzdeki maçların hepsini kazanmak için elimizden geleni yapmalı tümüyle buna konsantre olup devre arasına kendimizi atmalı ve eksikliklerimizi, zayıflıklarımızı giderip bizi bekleyen tehlikelerden mümkün olduğunca arınmalıyız. Kısaca duygusal tavırlardan arınıp gerçeklere dönmeliyiz.

Çevrimdışı Çağrı

Pazartesi iyidir, keske Sali olsaymis...Birakin da cocuklar dinlensin, Lizbon'da mac oynayip donecekler anca kendine gelir takim.
Ben de  bunu düşündüm o hafta içi maç yoksa madem haftaiçine attın at Çarşamba oynansın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı EMİR EMRE

Galatasaray da çok dinlenecek ama fark etmez diri gelsinler ki tadı çıksın öyle yerlerde yatıp kalmasınlar da tadını çıkaralım şu galibiyetin.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ben de  bunu düşündüm o hafta içi maç yoksa madem haftaiçine attın at Çarşamba oynansın.

Geçen hafta bizi gs den bile önce oynatanlar böyle bir şey yapar mı sence :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı cursedofdragon

fener takılırsa süper olur yine haftaya :D Rahat rahat çıkarız şu derbiye :D