Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7252409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Dun Tore 2.ci yari iyimi oynadı :alala:
Ben yanlis macimi izledim acaba :bandit:
Aldigi her topu ezdi , Her topta pas atmak yerine calima girdi ve kaptirdi
Siz Quaresmaya bunun icin kizmiyormuydunuz :alala:
Demekki sizin gareziniz Quaresmaya bu iyice ortaya cikti.
Tore calima girince gayretliydi olumluydu
Quaresma calima girince Bencil , Artist :bandit: @Anıl
dün olcayin soldan çizgiye inip havadan gomeze atmaya çalıştığı bir top vardı ya o top gomezi aştı baktım bizden biri takip eder boş kaleye topu vurur mu yok gökhan beyimizin pozisyonla alakası yok Q17 olsa kesin o pozisyonda olurdu ama o da trivela vurur auta atardi yani Q17 suan bir adım önde
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı Ersoy

Olcay da çok bozdu.Gomez'in arkasındaki isimler kötü olunca Gomez ne yapsın ? Besleyemiyorlar ki adamı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Zaten bizim en buyuk sorunumuz bu orta açiyoruz adam yok ceza sahasinda iki uç oyunca girse karambol olur ama girmiyorlar
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı atalay

Sezon öncesi Sosa'nın 8 numara gibi değil; lakin 15-20 metre daha geride oynaması gerektiğini söylüyordum. Dün ilk kez böyle oynadı ve önünde 40 metrelik boş alan bulunca etkili olma şansı yakaladı.

Velhasıl, Sosa'yı forvet arkasına mahkum etmemek gerek.

Çevrimdışı Kadir G.

@Çağrı @Kadir Güney @can1903 @Anıl

Halen daha Gokhan torenin patlama yapacagini ve ilk 11 de baslamayi hak ettigini düşünüyormusunuz ??

Performans düşüklüğü falan degil bu , Bu adam 1,5 Aydir sahada yürüyor , Derbiye 11 de baslatmak takima ihanet olur , Begenmedigim Olcay oynasin daha faydali ondan..

Gecen sezon son haftalarda yaptiklari ve Bu sezonki Rezalet halini düşününce bu takimin el freni ve huzurunu bozan Quaresma degil Gokhandir... Siz yanlis tespit de bulunmussunuz..

Dun mumla Aradik Bencil Quaresmayi..
Bari iyi fiyata elimizden cikarabilsek elimizde patlamadan..

2. yarı iyi oynamaya başlamıştı oyundan çıkmak zorunda kaldı. Derbide oynayacağını düşünüyorum. Hoca olcayı oynatırsa 2 devre quaresma girer diri hali işimize gelecektir.

Çevrimdışı can1903

@Çağrı @Kadir Güney @can1903 @Anıl

Halen daha Gokhan torenin patlama yapacagini ve ilk 11 de baslamayi hak ettigini düşünüyormusunuz ??

Performans düşüklüğü falan degil bu , Bu adam 1,5 Aydir sahada yürüyor , Derbiye 11 de baslatmak takima ihanet olur , Begenmedigim Olcay oynasin daha faydali ondan..

Gecen sezon son haftalarda yaptiklari ve Bu sezonki Rezalet halini düşününce bu takimin el freni ve huzurunu bozan Quaresma degil Gokhandir... Siz yanlis tespit de bulunmussunuz..

Dun mumla Aradik Bencil Quaresmayi..
Bari iyi fiyata elimizden cikarabilsek elimizde patlamadan..
ikinci yarıda biraz kıpırdadı.

Galatasaray maçını Töre alır. Rahat olun  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı AmaralGürses

Şimdi geriden gelip okudum transfer + oyuncu performansı tartışmalarını, ben de naçizhane düşüncelerimi paylaşayım değerli kardeşlerimle.

- Benim anladığım bahsedilen oyuncu ya Mbia ya N'Koulou. Her ikisi de hem ön libero hem stoper oynayabiliyor. N'Koulou bizim için daha iyi tercih olur diye düşünüyorum. 6 aya sözleşmesi bittiği için yıllık ücretinin kalan kısmını bonservis saydırıp alabiliriz direk oyuncuyla anlaşıp. Marsilya'yı hiç devreye bile sokmadan bitirebiliriz. Üstelik daha sadece 25 yaşında! Bizim genel transfer vizyon ve stratejimize de son derece uygun. Marsilya'nın hali ortada. Eski Marsilya değil, bu sene de orta sıra takımı görüntüsünde. Şu koşullarda N'Koulou'yu alamamak yönetimin başarısızlığı olur. Yıllık ücreti gerek Marsilya olması, gerek yaşının genç olması gerekse de Fransa'daki yüksek gelir vergisi nedeniyle zaten Mbia'nınkinden (2.5m euro) çok daha düşüktür. Oyuncuyu ikna edici bir teklif kesinlikle sunulabilir, sunulmalıdır.

Ama her koşulda Mbia da N'Koulou da Djilobodji veya Balanta'dan çok daha iyi transfer olur düşüncesindeyim.

Bize herşeyden önce geldiğinde banko oynayacak direkt katkı verecek oyuncu lazım. (Şampiyon olduğumuz sezon Yusuf Şimşek ve Ernst'i hatırlayın.) Mbia ve N'Koulou stoperde oynasalar ön libero da oynasalar direkt başlarlar. Donk ve diğerleri ise ancak iyi birer yedek olabilir. Kimi kesecek Donk? En fazla Atiba'nın yedeği olabilecektir, Tolgay da dönünce zaten formayı göremez ciddi sakatlık sorunları olmadıkça. İşin ilginç tarafı şu an en iyi alternatif olan N'Koulou maliyet olarka da en hesaplı görüneni, Donk'tan bile düşük olacaktır maliyeti bence.

- Gökhan Töre'yle ilgili olumlu yorumlara gerçekten şaşıyorum. Ben bir adım daha ileri gideceğim Gökhan'ın iyi niyetinden bile ilk defa şüphe ettim bu maç. Maçın başında kaçırdığı %100 gollük pozisyon, ardından ilk yarı boyunca ayağına gelen nerdeyse tüm topları ezmesi değil, ikinci yarı "sakatlandığı" anda yaptıkları beni çok rahatsız etti. Daha önce de yazmıştım, hatta birkaç arkadaş daha belirtmiş, "sakatlanan" Gökhan efendi ne hikmetse top ilerde ayağına geliverdiğinde canlanıyor, çalımlar, driplingler gırla (sonunda kalecinin veya defansın sıcak kollarına bırakıyor topu her zamanki gibi orası ayrı) ama ne hikmetse "sakatlığını" topu kaybedip geriye koşması gerekince hatırlıyor. Geriye koşmuyor, takımı eksik bırakıyor, top ayağına gelince yine canlanıyor, teneffüste kızlara hava atmak için artistik hareket yapmaya çalışan talebe misali alıp götürüyor topu. İki kere tekrarladı bunu. Çok ama çok rahatsız oldum bu işten ben. Yetmiyor, Avrupa'da Ronaldo ve Messi'den sonra en çok gol atmış oyuncu oyundan alındığında gidiyor kulubesine oturuyor, beyefendi soyunma odası triplerinde, hem medyaya malzeme veriyor hem de aklı sıra tavır yapıyor. Parasını alamadığı, külübe ihtarname gönderdiği büyük ihtimal doğru haber ama bu resmen sabote etmek takımı. Hiç ama hiç beğenmedim Gökhan'ı bu maç.  Kesinlikle q17 tercih edilmeli, Gökhan'ın kafasında çok başka şeyler var. Karşı karşıya kaçırsa bir oyuncu niyetiyle ilgili hiç laf etmem ama dün Gökhan'ın yaptıklarını kabul etmem mümkün değil benim. Lizbon maçında Gökhan oynasın, Avrupa maçı olduğu için vitrin ne de olsa, canlanıverir, gs maçında ise q17 doğru tercih olacaktır diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 13:58:09 AmaralGürses ]

Çevrimdışı atalay

N'Koulou diye bir ihtimal yok. İstesen de alamazsın; hayal kurmayın!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosa Dun muhtesem bir frikik Golu atti
Nereden bakarsanız bakin bu Gol her yonden Kalite , Akil ve Zeka ürünü bir Gol
O Açıdan Topu Direkt Çatala göndermek her baba yiğidin harci değildir

Zaten Sosa da aciklamis , Aci olarak vurulacak bir açi degildi Orta açılacak bir açiydi bende arkadaşlarıma ortaya yönelmesini soyledim ama aklimda en basindan beri kaleye vurmak vardi demis

Yani takimi ortaya dogru yönlendirerek bir nevi önünü acmis eger ortaya yönlendirmese rakip oynucular one dogru yuvalanirdi ve vurus açısı zorlasirdi...

Bu arada Bu Gol bana Sergenin 100.yilda Kocaeliye ve Fernandesin Trabzona attigi Golleri hatirlatti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AmaralGürses

Neden?

Çevrimdışı Batuhan1903

Necmi abinin dediği kim ki o zaman Mbia yada Medjani kalıyor geriye Mbia orta saha için çok iyi olur ama Medjani 5 para etmez.

Çevrimdışı atalay

Neden?

Çünkü oyuncu çok kaliteli. Kulübü devre arası cüzi bir rakama bırakmaz. (6 ay sonra free olsa da)  Oyuncunun EPL'den çok ciddi talipleri var.

Çevrimdışı AmaralGürses

Çünkü oyuncu çok kaliteli. Kulübü devre arası cüzi bir rakama bırakmaz. (6 ay sonra free olsa da)  Oyuncunun EPL'den çok ciddi talipleri var.

İngiltere'den ciddi talipleri konusunda bilgim yok, haklı olabilirsin. Ben genelde Almanca sitelerden takip ediyorum transfer işlerini belki de o yüzden. Ciddi ilgi belirten kulüpler Lazio ve Fiorentina olmuşlar şu ana kadar. Makul sınırlar içinde elimizden geleni yapmalıyız bu adam için yoksa palyatif tedbirlerle en fazla günü kurtarabiliyoruz, o da başarı getirmiyor. Motta transferi kafasıyla yapılmasın benim isteğim.

Çevrimdışı TayfurU

dün gökhan hiç bir şey yokken kendi çabasıyla faul aldırdı ardından gol oldu orada zorlaması çok iyiydi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Teofilo gutierrez bizde oynamak istiyormuş :kop 1 sene sahalardan uzak kalacak adam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

https://twitter.com/hakasikci/status/673483608581996544
İnanın.
en son 6 bin bilet satılmıştı 8 gün var maça daha 20 25 bin bilet satılır tahmini bu arada ospinanın videosu çok iyidi eline sağlık

Çevrimdışı can1903

en son 6 bin bilet satılmıştı 8 gün var maça daha 20 25 bin bilet satılır tahmini bu arada ospinanın videosu çok iyidi eline sağlık

6 bin rezalet ya..

Eyv bu arada

Çevrimdışı brkntcnr

Derbide Quaresma ilk 11 başlamazsa kazanırız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Derbide Quaresma ilk 11 başlamazsa kazanırız.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi tabi başlarsa da kazaniriz

Çevrimdışı Çağrı

Manchester United N'kolou ve De Vrij'i istiyor.

İkisine de alacaklar kuvvetle muhtemel.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Batuhan1903

Manchester United N'kolou ve De Vrij'i istiyor.

İkisine de alacaklar kuvvetle muhtemel.
Transferlerle ilgili bi konu oluşturup ortak karar verdiğimiz oyuncuları kulube bi şekilde iletsek yada gündem yapsak çok güzel olur.

Ospina(Sirigu),Nkalou(Balanta)(Papy),Eren(Pablo Armero),Obi Mikel(Mbia)

Mesela bu oyuncular arasından oylamayla en iyilerini seçip o oyuncuların üzerinde durulması lazım yoksa yönetim tosİc gibi motta gibi bi oyuncu alabilir hatta deportivolu kaleciyi az kalsın alıyorduk
[ Son Düzenleme: 06 Aralık 2015, 17:01:28 Batuhan1903 ]

Çevrimdışı Çağatay

https://twitter.com/MedyaBesiktasTV/status/673519787008376833

rus takımları şu saatten sonra günahlarını vermezler bize... :D

bu değilde bonservissiz carrilloyu kovalamak lazım devre arasında
Hope for the Best, Plan for the Worst