Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7259901 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 13:43:17
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben artık güzel futbol değil kazanan topcular gormek istiyorum hala yok bu takım taraftaları neden boyle vs seyleri okumaktan bıktım

hakikaten takımın ve kendi saglıgınızın duzgun ilerlemesi için Şampiyonluklar olmuyorsa türkiye kupası olmuyorsa avrupada çeyrek final

fakat bunlardan hiçbiri olmuyorsa takımımız ne kadar güzel top oynasada benim için koca sıfır ve basarısız bir senedir...böyle düşünmeyenide ben

maalesef kabullenemem

Beni kabullenme o zaman :D

Fener'i tut Ozan'cım bak 1-0 1-0 kazanıyor bakalım kaçıncı dakikada uyuyakalacaksın  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün son dk larda atibanın düşürülmesi penaltı mıydı ?

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Cenk gönen çok kolay bir şekilde tolga'yı kesebilecekken neden gitti anlamış değilim sonuçta orda muslerayı kesemez  :alala:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ozan062

Beni kabullenme o zaman :D

Fener'i tut Ozan'cım bak 1-0 1-0 kazanıyor bakalım kaçıncı dakikada uyuyakalacaksın  :evillol:

onuda sen belirleyemezsin oda beni alakadar eder  :kuserim :kuserim

sen hala iyi top diyorsun bende aynı fikirdeyim ama sonuc bana sonuctan haber ver?:)

gs dün kaybetti üzerimden yükler yükler kalktı fakat hala dikenler batıyor rahat değilim:) bugun fener kazansada umrumda değil

beni üzen bu sezon mis gibi hakem hataları yokken bu 80lik denizliyle ligin bir anda seyri değişmesi beni işte bu alakadar eder

değişen hakemler ve medyadır gözlerinizi acın yine basladılar manipulasyona
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 13:48:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Cenk gönen çok kolay bir şekilde tolga'yı kesebilecekken neden gitti anlamış değilim sonuçta orda muslerayı kesemez  :alala:

Cenk hiçkimseyi hiçbir yerde kesemez. Gördüğüm en aptal ve tembel oyuncuların başında geliyor. 90'dan top çıkarır, hava topuna çıkmaz 1.80'lik adamdan kafa golü yer.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 13:49:10
  • Beşiktaş / Bodrum
onuda sen belirleyemezsin oda beni alakadar eder  :kuserim :kuserim

sen hala iyi top diyorsun bende aynı fikirdeyim ama sonuc bana sonuctan haber ver?:)

gs dün kaybetti üzerimden yükler yükler kalktı fakat hala dikenler batıyor rahat değilim:) bugun fener kazansada umrumda değil

beni üzen bu sezon mis gibi hakem hataları yokken bu 80lik denizliyle ligin bir anda seyri değişmesi beni işte bu alakadar eder

Merak etme onlar o fikstürle hiçbir şey yapamaz 4 maç daha puan kaybederler :)

Önemli olan iyi futboldur. Böyle 10 maçta 1 tane olur 30 kez gelip sokamadığın kalan 9'unu alınca iş bitiyor. Şimdiye kadar aldık, alacağız da.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Merak etme onlar o fikstürle hiçbir şey yapamaz 4 maç daha puan kaybederler :)

Önemli olan iyi futboldur. Böyle 10 maçta 1 tane olur 30 kez gelip sokamadığın kalan 9'unu alınca iş bitiyor. Şimdiye kadar aldık, alacağız da.

senelerdir gol kralı cıkaramadık sanıyorum yine cıkaramıycaz,, ama asist için bu gecerli değil hayli avantajlıyız

bu cıkaramama konusu bir iyi bir kotu

bir kişiye baglı değiliz dengeli dagılıyor bir baska yondende bizi ipten alacak adam yok demektir:) 

nankör olmayalım ama bu milli takım donusu mario sıkıntılı

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol hoca eldekileri görmek istiyorum diye sene başında açıklama yapmışken halen savunmak mantıksız. Ha dersin yönetim kaleci için bütçe onayı vermedi eldekilerle devam et o ayrı ama Şenol Hoca'nın demeçleri ortadayken kaleci arıyoruz beyanları ortadayken şimdi bunları yokmuş gibi varsaymak bana mantıksız geliyor.
Yaz transfer sezonunda kaleci transferi için çalışmalar vardı fakat maliyet , önerilen isimlerin yeterli olmaması gibi sebeplerden dolayı transfer gerçekleşmedi . Şenol Hoca da dediğin gibi kaleci transferi istiyordu ki istemese işte o zaman asıl Şenol Hoca'nın sorgulanması gerekiyordu . Transfer gerçekleşmeyince 'Tolga yetersiz ama ne yapalım idare edeceğiz yarım ya da tam sezon ' diyecek ya da ima edecek kadar acemi bir teknik direktör de değil Şenol Güneş. Günay da bu takımda Tolga'dan daha çok verim verir ama o da ilk 11 için yeterli değil ve kaleci pozisyonunda sayısal olarak da eksiklik yaşıyoruz. Bunu çoğumuz gibi Şenol Hoca ve teknik ekip de biliyor .
Ben de transfer sezonu gelmeden transferlerin konuşulmasından hazzetmiyorum fakat bu meseleler zamanında gündeme getirilmeyince transfer sezonu açıldığında bir şekilde gündemden düşüyor veya hamleler için geç kalınıyor bu yaz ve önceki transfer sezonlarında da görüldüğü üzere. Transfer bir günde yapılmıyor , iyi bir transfer için aylarca araştırma yapılmalı bu nedenle  gündemden düşmemeli ama aşırı gündemde de olmamalı .

Çevrimdışı kartalBaz

Tolga hem gunaydan hemde cenkten daha iyi kaleci.  Normal sartlarda ikisininde onu kesebilecegini dusunmuyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Kasım 2015, 13:55:02
  • Beşiktaş / Bodrum
senelerdir gol kralı cıkaramadık sanıyorum yine cıkaramıycaz,, ama asist için bu gecerli değil hayli avantajlıyız

bu cıkaramama konusu bir iyi bir kotu

bir kişiye baglı değiliz dengeli dagılıyor bir baska yondende bizi ipten alacak adam yok demektir:) 

nankör olmayalım ama bu milli takım donusu mario sıkıntılı

Çıkarırz 2 maç fikrinizi bu kadar değiştirmesin adam biraz dağıldı sadece.

Dün baktım yine başlamışlar Gomez'e yok ağır hantal şu bu demeye gözlerime inanamadım adam sadece psikolojik olarak sıkıntılı şuan.

Yarın bir maçta 2 tane sallayacak yine kral yapacaklar biz nasıl taraftar olduk anlayamıyorum artık ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Maçı tekrar izledim akşam çok duygusal bakarak haksızlık etmişim takıma.

Biz baya baya, baya baya iyi oynamışız. Son vuruş yok diye sinir harbi içinde iyi oynamadık gibi görülmüş benim saydığım 31 tane atağımız var resmen gebertmişiz rakibi.

Top içeri sokacak vuruş gelememiş sadece o yüzden bu maçı sadece sinir bozucu bir maç olarak not alıyorum.

Haklısın o yüzden öncelikle savunmacıları değil hücumcuları eleştirmeye çalışıyorum. Savunma hattı ortalama performansını gösteriyor 1 maç ya 1 en fazla 2 gol yediriyor. Ama hücumda çok dengesiziz 3 hafta 10 atıyoruz 5 hafta 5 gol atıyoruz. Özellikle Gomezdeki düşüş ve Cenk'in kötü performansı başta olmak üzere Töre Sosa'nın kapasitelerinin çok uzağında performans göstermesinden dolayı gol yollarında ne kadar baskılı gözüksek de skor üretemiyoruz. Sadece bazı maçlar koptuğu vakit goller peşpeşe geliyor. Özellikle senin dediğin gibi geleni geçeni bombalayan acımasız takım olmamız bana daha uzak geliyor. Alt sıra takımlarını bombalarız ama ilk 7-8. sıradaki takımlar arasında bizim için maçlar çok zor geçiyor. Kayseri ve Osmanlı maçlarının bizim için kolay geçmesini bekliyorum. Bu arada Gomez'i eleştiren daha çıkmadı ben eleştireyim Almanya milli takımına çağrıldığı açıklandığı günden beridir performansı kötü. En azından sürekli ezberci gibi ismail vb topçuları eleştirip misal ismailden cafu olmamasını eleştirmek yerine eldeki gomezden gomez olmasını bekliyorum.

Çevrimdışı ozan062

Tolga hem gunaydan hemde cenkten daha iyi kaleci.  Normal sartlarda ikisininde onu kesebilecegini dusunmuyorum.

maç içinde uyumasa yani ben bunu soyle yorumluyorum

macın agırlıgı bizdeyse takımca ilerdeysek pozisyon vermiyorsak tolga bey uyumaya baslıyor

ama maçın dengesi iki takımdaysa veya biz geride karsılıyorsak tolga bey yine kaleye topları davet ediyor ama birkaçınıda kurtarıyor cok mütevazi değil

o sebeble ben bol pozisyon verdiğimizde daha rahat oluyorken cok pozisyon buldugumuzdada ani olarak yakalanacagımızı bildiğimden hayli diken üstünde mac izliyorum:)

cokda suclayamam adamı bende olsam dalarım maca yani :) ama ben milyon milyon paralar almıyorum  :bandit:

Çevrimdışı ozan062

Dün baktım yine başlamışlar Gomez'e yok ağır hantal şu bu demeye gözlerime inanamadım adam sadece psikolojik olarak sıkıntılı şuan.

Yarın bir maçta 2 tane sallayacak yine kral yapacaklar biz nasıl taraftar olduk anlayamıyorum artık ben.

yok yok inan bana demba gibi agırlasmaya basladı yine onun gibi topu düzelteyimde vurayım kafasında yani eskiden direk ceker vururdu eskiden dediğim bir ay once
fakat simdi birseyler değişmiş düzeltecek onune cekecek ve vuracak tabi bu vakit alıyor 5 saniyesini ve o vakit rakip yerleşiyor sana imkan tanımıyor yine kafa vuruslarında hiç çevik değil
eski alan bosaltması sanki yok gibi yine eskisi gibi geriden top almıyor gibi gibi

Çevrimdışı kartalBaz

maç içinde uyumasa yani ben bunu soyle yorumluyorum

macın agırlıgı bizdeyse takımca ilerdeysek pozisyon vermiyorsak tolga bey uyumaya baslıyor

ama maçın dengesi iki takımdaysa veya biz geride karsılıyorsak tolga bey yine kaleye topları davet ediyor ama birkaçınıda kurtarıyor cok mütevazi değil

o sebeble ben bol pozisyon verdiğimizde daha rahat oluyorken cok pozisyon buldugumuzdada ani olarak yakalanacagımızı bildiğimden hayli diken üstünde mac izliyorum:)

cokda suclayamam adamı bende olsam dalarım maca yani :) ama ben milyon milyon paralar almıyorum  :bandit:
Bu durum her kalecide ortaya cikar. Ama tolgada daha cok oluyor. Buda mental acidan sikinti yasadigini gosteriyor. Cok duygusal bir oyuncu bizimde bu oyuncuya sahip cikmamiz gerekiyor. Tabiki para kazaniyorlar isleri bu ama insan olduklarinida unutmamak gerekiyor. Kimse basimiza silah dayiyip bu paralari tolgaya teklif ettirmedi. Tek tarafli dusunerek bu isler olmuyor malesef.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ben de Gomez'in milli maçta gerçekleşen olaylardan sonra psikolojik olarak sorunlar yaşadığı için performansının düştüğüne inandığımdan eleştirmek istemiyorum. Gomez'i milli maç arasından sonra takip ederken farkettiğim maça konsantre olamadığı . Konsantre olamadığı için kararlarını hızlı verip uygulayamıyor. Gomez yine aynı Gomez . Futbol zekası ,aklı , oyunu aynı ama konsantre değil bu da saliselerin bile önemli olduğu bir oyunda sorunlara yol açıyor.

Çevrimdışı Çağatay

kaybettiğimiz 10 puanın 8 i iç saha maçlarında gitti.

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kartalBaz

kaybettiğimiz 10 puanın 8 i iç saha maçlarında gitti.
Deplasmanda kazanma aliskanligimiz oldu 3 senedir. Bu cok buyuk avantaj olacaktir gelecek yillarda. Bu durum seneye evimize gectigimizde devam ederse, 4-5 hafta onceden ilan ederiz sampiyonlugu.

Çevrimdışı ozan062

Bu durum her kalecide ortaya cikar. Ama tolgada daha cok oluyor. Buda mental acidan sikinti yasadigini gosteriyor. Cok duygusal bir oyuncu bizimde bu oyuncuya sahip cikmamiz gerekiyor. Tabiki para kazaniyorlar isleri bu ama insan olduklarinida unutmamak gerekiyor. Kimse basimiza silah dayiyip bu paralari tolgaya teklif ettirmedi. Tek tarafli dusunerek bu isler olmuyor malesef.

aynen öyle kalecilik onun mesleğiyse oda bu eksiklerini giderecek konstantrasyonda problem varsa destek isticek ben hallederim diyemez

vallahi eskiden sakatlanırdı kenarda vakit gecirirdi ve maca daha cok asılırdı ama boyle bir anlamda ne güzel kenarda vakit gecirmiyor aglasmıyor diyoruz fakat

bu seferde her geleni içeri almaya basladı:)) ince bir cizgi ve buna cozum bulmalı cnk para yok iyi kalecide alamayız almak için almamak lazım

mandandalar falan istemem ben düzgün kaleci istiyorum boyu uzun zayıf ust bolge kuvvetli ve refleksi olmemiş kaleci benim icin candırr
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2015, 14:13:07 ozan062 ]

Deplasmanda kazanma aliskanligimiz oldu 3 senedir. Bu cok buyuk avantaj olacaktir gelecek yillarda. Bu durum seneye evimize gectigimizde devam ederse, 4-5 hafta onceden ilan ederiz sampiyonlugu.

Bu kıyaslamaya katılmıyorum. İç saha dış saha ayrımından değil rakiplerin gücünden, oyun stilinden dolayı bu şekilde bir tablo oluştu. Deplasmanda oynadığımız takımları 10-12-13-15-17-18. sıradaki takımlar. 2.yarı deplasman maçları bize çok daha fazla puan kaybettirecek. Tabi yine de bu deplasmanda başarılı bir takım olduğumuz gerçeğini değiştirmez.

Kalan deplasmanlar 11 ve 14. sıradaki osmanlı ve kayseri. Bu maçları da alacağız. Bizim için iç sahadaki gs maçı akhisar ve kasımpaşa maçlarıyla skor açısından olmasa da zorluk ve oyun açısından benzerlik gösterebilir.

Çevrimdışı Deniz

Takımda psikolojik olarak sıkıntılı görünen oyuncular için bir analiz yapmak gerekirse :

Gomez:Milli maçlarda patlayan bombalar onu etkiledi.Kendini futbola veremiyor.Konsantrasyon problemi yaşıyor. Biraz zamana ihtiyacı var.

Gökhan Töre:Sıkıntıları çok ciddi boyutta.Milli maçta kendini attırdığından beri resmen futbola küstü.Fizik olarak da kötüye gitmeye başladı.Profesyonel bir danışmadan destek almalı.

Sosa:Aylardır süre gelen "karısı hamile ,bebeğinin sağlık problemi" meselesi.Çocuk sağlıklı doğana kadar sosa böyle gidecek herhalde.

Quaresma:Tipik sinir problemi yaşıyor.Çok çabuk gaza geliyor.Geçen maçta verilmeyen faulden sonra adama arkadan dalıp kendini attırıyordu,dünkü maçta da yine anlamsız saçma sapan bir sarı kart gördü.Profesyonel bir danışmandan sinir kontrolü ile ilgili destek almalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartalBaz

Bu kıyaslamaya katılmıyorum. İç saha dış saha ayrımından değil rakiplerin gücünden, oyun stilinden dolayı bu şekilde bir tablo oluştu. Deplasmanda oynadığımız takımları 10-12-13-15-17-18. sıradaki takımlar. 2.yarı deplasman maçları bize çok daha fazla puan kaybettirecek. Tabi yine de bu deplasmanda başarılı bir takım olduğumuz gerçeğini değiştirmez.

Kalan deplasmanlar 11 ve 14. sıradaki osmanlı ve kayseri. Bu maçları da alacağız. Bizim için iç sahadaki gs maçı akhisar ve kasımpaşa maçlarıyla skor açısından olmasa da zorluk ve oyun açısından benzerlik gösterebilir.
Ne olursa olsun deplasmanda en cok puan kazanan takim sezon sonunda biz olacagiz :). Soylede bir durum var bu tek puan durumuyla alakalida degil. Derbi maclari haricinde deplasmanda iyi oynayan ve rakibini ezen tek takim yine besiktas. Gs ve fb nin en buyuk sorunu yillardir deplasmanda evinde oynadigi gibi oynayamiyorlar. Bizim icin heryer ayni oldugu icin her sahada ayni oyunu ortaya koymak ve bunu aliskanlik haline getirmekten bahsetmistim. Sonuc olarak oyun ve puan olarak gelecek senelerde de etkili olacagiz deplasmanlarda.

Ne olursa olsun deplasmanda en cok puan kazanan takim sezon sonunda biz olacagiz :). Soylede bir durum var bu tek puan durumuyla alakalida degil. Derbi maclari haricinde deplasmanda iyi oynayan ve rakibini ezen tek takim yine besiktas. Gs ve fb nin en buyuk sorunu yillardir deplasmanda evinde oynadigi gibi oynayamiyorlar. Bizim icin heryer ayni oldugu icin her sahada ayni oyunu ortaya koymak ve bunu aliskanlik haline getirmekten bahsetmistim. Sonuc olarak oyun ve puan olarak gelecek senelerde de etkili olacagiz deplasmanlarda.

Aynı fikirdeyim bu kısmına katılıyorum, ama birinde ilk 9daki takımlar diğerinde son 9'daki takımlarla karşılaştığımız için arada dağlar kadar fark varken kıyaslama yapmak doğru değildi. Yoksa deplasmanda 6 maç 5 galibiyet 1 beraberlik çok iyi.

Çevrimdışı Tolga

adaşınla tosic mahvetti bizi ne garip takımız rekor kırdığımız maçta yeniliyoruz
Maalesef öyle.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı aykut.celenk

Takımda psikolojik olarak sıkıntılı görünen oyuncular için bir analiz yapmak gerekirse :

Gomez:Milli maçlarda patlayan bombalar onu etkiledi.Kendini futbola veremiyor.Konsantrasyon problemi yaşıyor. Biraz zamana ihtiyacı var.

Gökhan Töre:Sıkıntıları çok ciddi boyutta.Milli maçta kendini attırdığından beri resmen futbola küstü.Fizik olarak da kötüye gitmeye başladı.Profesyonel bir danışmadan destek almalı.

Sosa:Aylardır süre gelen "karısı hamile ,bebeğinin sağlık problemi" meselesi.Çocuk sağlıklı doğana kadar sosa böyle gidecek herhalde.

Quaresma:Tipik sinir problemi yaşıyor.Çok çabuk gaza geliyor.Geçen maçta verilmeyen faulden sonra adama arkadan dalıp kendini attırıyordu,dünkü maçta da yine anlamsız saçma sapan bir sarı kart gördü.Profesyonel bir danışmandan sinir kontrolü ile ilgili destek almalı.

Gomez konusunda sana %100 katılıyorum.

Töre geçen sene son 4 maçta resmen takıma ihanet etti şimdide aynı havada

Sosa eşinden dolayı sorun yaşıyor olma ihtimali takımın içinde bulunan bazı sorunlarda etkisi var geçen sezon sonundaki açıklaması " Bazı arkadaşlar ŞAMPİYON olmak istemedi" ki bu söylemi Demba BA 'da yaptı.

Q7 kartı son dakikalarda gördü Gs maçı için kart temizleme olarak görüyorum

Çevrimdışı GÖRKEM

Cok kötü oynamasak da inanilmaz derecede etkisizdik ve cok acik verdik.

Bence bu Mac tesadüf filan degil bu tür Puan kayiplarini yasamaya cok müsait bir Oyun Anlayisi var.

Özellikle Takim Savunmamiz cok cok kötü. Zaten önde etkili olamamamizin bas sebebi budur.

Alan daraltmak, Rakibi sikistirmak diye bir sey yok. Her hangi bir Uyum yok. Herkes kendi kendine topu kapmaya calisiyor ve bosu bosuna yoruluyor.

Yedigimiz ikinci golde Tolga'nin elbette büyük hatasi var ama daha önce Rodolfo'nun yaptigini kimse konusmuyor. Orada Adami önde karsilamaya gitse Beck her an kademeye girebilecek durumdaydi. Maalesef o uyum icersinde olmadiklari icin anlasamadilar. Bu tür uyumsuzluklari Sahanin her yerinde her dakika görebiliyoruz. Dolayisiyla ilk Golde kimsede hata aramaya gerek yok. Orta Sahada Rakiplerin elini kolunu sallayarak gelmesine devamli izin verirsen bu tür Golleri her zaman yersin, yiyoruz da zaten.

Bu Sorunlari sezon basindan beri görüyoruz da söylüyoruz da. Ancak Antalya macina kadar Takimda bir Özgüven vardi. Ne olduysa 4 Puan öne gectikten sonra oldu. Takimin özgüveni bozulunca bastan beri konusutugmuz Sorunlar hem Oyuna hem Tabela'ya yansimaya basladi.