Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7263694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Kayseri de ne yapacağız acaba.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Rhodolfo iyi ama çevresi kötü
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Tolga motta franco milosevic sosa kerim mustafa
Bu 7 futbolcu satilsa bi kaybimiz olmaz. Kaleci stoper ve forvet arkasi şart
Ve ilk onbir olmali hepsi

Sol bekte şart. Ayrıca Beck'i bugün statta canlı canlı izledim ve hiç beğenmedim. Bindirip bindirmemesi de değil olay. Serdardan bi tık daha iyi oynuyordur en fazla. Serdar'ın ortaları daha iyi ayrıca. Orası kesin. Bu kadar transferin yanına kesinlikle iyi bir lobi satın almamız lazım nasıl olacaksa :).. Hakem oyunun soğumasına izin verdi ayrıca kendisi de soğuttu oyunu. kartlar zaten komedi. Bunu yazarken kasımpasanında buz gibi golünü vermediler. Lobi her transferden daha önemli.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Herşeye rağmen Sosa'nın yerine Necip ile başlasaydık maçı alırdık bence.Hocamız Sosa'yı oynatarak kazanmaya çalışıyor ama malesef olmayacağı iyice netleşti. Biliç'i Mustafa ısrarı nedeniyle

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı denilanz

Herşeye rağmen Sosa'nın yerine Necip ile başlasaydık maçı alırdık bence.Hocamız Sosa'yı oynatarak kazanmaya çalışıyor ama malesef olmayacağı iyice netleşti. Biliç'i Mustafa ısrarı nedeniyle

Ne yapsaydı hoca, cezalı Necip'i mi oynatsaydı?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Mesaj yarım kaldı tamamlayamadım. Ben de diyorum bu çocuk niye yedeklerde yok. Allah beni ne yapmasın 

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 21:15:02 İsmail Özyurt ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Gerekli takviyeler yapılırsa Şenol hocamızla birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum.

Çevrimdışı AmaralGürses

Mustafa Denizli'nin ilk maçına çıktığı haftaya güzel nazire olurdu Allah için  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhan mansız

Evimizde Uefa kupası dahil 8 maça çıktık sadece 3'ünü kazanabildik.

Aynı hastalık devam ediyor. Adam akıllı bir ortasaha oyuncusu almadan bu iş hep zorlayacak bizi.
ya işte böyle, sene başından bu yana herhalde yüz defa yazdım. Bu takımın çok iyi bir orta sahaya ihtiyacı var. Alınması gereken ilk mevki orta saha. Orta saha yoksa maç kazanamazsın. İskenderbey maçından önce rotasyon yapmalıydık. O maçı nasıl olsa kazanırdık. Ne oldu? Ersnaı kaybettik. Atiba 20 maçtır oynuyor. bu adam İniesta falan değil. beklenenden fazla  bile  oynadı. Şenol hoca sosayı çıkararak büyük hata yaptı. Maçı o anda kaybettik. Orta saha tamamen çöktü. Olcay çıkınca İsmail de ücuma çıkamaz hale geldi. Herşeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Son olarak bir kez daha yazıyorum avrupayı bu sezon hiç düşünmemeliyiz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 22:10:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Galatasaray bir puan kaybetsin öncelikle şu gerginlik biraz gider bu gece. Yarın da Fener berabere kalsın herkes hayata döner.

Ne oldu şimdi 2.liği garantiledik mi yine? Biraz özgüven lazım herkese Beşiktaş konusunda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı f_madida

Bu gs bitmis...Bunlarin ustunden silindir gibi gecmemiz lazim aslinda ama derbidir diyerek temkinli olalim.

Yarin fenere de caktilar mi kotu haftanin iyisi haline geliriz..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı AmaralGürses

@Çağrı içerde oynadığımız 8 maçın 3'ünü kazanmışız demişsin, benim hesaba göre 10 maçın 5'i oluyor, nerede ayrışıyoruz acaba?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Kasım 2015, 22:13:25
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Çağrı içerde oynadığımız 8 maçın 3'ünü kazanmışız demişsin, benim hesaba göre 10 maçın 5'i oluyor, nerede ayrışıyoruz acaba?

Benim hatam, seninki doğru olan  :ok:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Atibaya dileniyoruz da, G.İnler şu an olsaydı daha değişik sağlam bi takımdık.

Çevrimdışı genki1914

Al kaleci stoper orta saha sampiyon olalim recete basit

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı doganay

takim yorgunlugu iyice belli olmaya basladi. Gomez de cok buyuk form dusuklugu var. Kritik 2-3 pozisyonu var normalde rahat atardi ve hic olay bu noktaya gelmezdi. insallah bir once o ve digerleri toparlar.

Çevrimdışı Deniz

ya işte böyle, sene başından bu yana herhalde yüz defa yazdım. Bu takımın çok iyi bir orta sahaya ihtiyacı var. Alınması gereken ilk mevki orta saha. Orta saha yoksa maç kazanamazsın. İskenderbey maçından önce rotasyon yapmalıydık. O maçı nasıl olsa kazanırdık. Ne oldu? Ersnaı kaybettik. Atiba 20 maçtır oynuyor. bu adam İniesta falan değil. beklenenden fazla  bile  oynadı. Şenol hoca sosayı çıkararak büyük hata yaptı. Maçı o anda kaybettik. Orta saha tamamen çöktü. Olcay çıkınca İsmail de ücuma çıkamaz hale geldi. Herşeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Son olarak bir kez daha yazıyorum avrupayı bu sezon hiç düşünmemeliyiz
Orta saha ,Stoper ve Kaleci 3 lüsü gelirse bu takım kesin şampiyon olur.
Takımın bütçesi kısıtlı bu yüzden 3 ismi getirirken kalite/fiyat-beklenti kombinasyonunu iyi ayarlamamamız lazım.
Kalecide malesef ki sürpriz olmuyor.Alacaksan en iyisini alacaksın yoksa üzülüyorsun.gs gitti verdi parayı aldı muslerayı ne kadar aldığı kupa ,başarı varsa hepsini ona borçlu.
Biz de bu tarz bir kaleci almalıyız.Ospina bütçeyi zorlar ama ilerde çok yüksek fiyatlara satabiliriz.Kesinlikle iyi bir yatırım olur.
Duran top da kullanabilen bir orta saha almak şart.O kadar korner,duran top hepsi mi boşa gider yazık yani..1990 doğumlu Ekici özellikle bu yönüyle bize ciddi katkı sağlar.Kritik anlarda uzaktan şutları ve duran toplardaki becerisi ile iş yapar.Zaten ts den ayrılmak istiyor ts de bu oyuncuyu tutacak güç yok.Maddi açıdan da uygun transfer olur.
Son olarak da stoper transferi.Bize pozisyon bilgisi olan ,kaliteli bir stoper lazım.Daha önce Başkan stoper almak istiyoruz demişti.İsim konusunda iyi bir isim düşündüklerini tahmin ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

hic istemeyerek yaziyorum ama galiba uefa dan elenmek en hayirlisi olacak. Takim yetmiyor iki kulvara.
simdi as takimla uefa ya sporting macina cikilmasin falan deniyorda, adamlar cok iyi, yedek takimla cikarsak bize 4-5 atabilme tehlikesi var.
Bu sefer takim iyice demorilize olur. O nedenle as takimda iskenderbeu macindaki kadar en fazla 2-3 kisi degistirebilme durumumuz var.
Tam yedek takim anca Turkiye kupasi 2.lig takimlari ile oynarken cikabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

1 kaleci 1 stoper 1 tanede olabiliyorsa sol bek.

Son 4 maçı en iyi şekilde geçirip devre arası bu oyuncuları almazsak sıkıntı büyük.

Çevrimdışı ilhan mansız

Takımın bütçesi kısıtlı bu yüzden 3 ismi getirirken kalite/fiyat-beklenti kombinasyonunu iyi ayarlamamamız lazım.
Kalecide malesef ki sürpriz olmuyor.Alacaksan en iyisini alacaksın yoksa üzülüyorsun.gs gitti verdi parayı aldı muslerayı ne kadar aldığı kupa ,başarı varsa hepsini ona borçlu.
Biz de bu tarz bir kaleci almalıyız.Ospina bütçeyi zorlar ama ilerde çok yüksek fiyatlara satabiliriz.Kesinlikle iyi bir yatırım olur.
Duran top da kullanabilen bir orta saha almak şart.O kadar korner,duran top hepsi mi boşa gider yazık yani..1990 doğumlu Ekici özellikle bu yönüyle bize ciddi katkı sağlar.Kritik anlarda uzaktan şutları ve duran toplardaki becerisi ile iş yapar.Zaten ts den ayrılmak istiyor ts de bu oyuncuyu tutacak güç yok.Maddi açıdan da uygun transfer olur.
Son olarak da stoper transferi.Bize pozisyon bilgisi olan ,kaliteli bir stoper lazım.Daha önce Başkan stoper almak istiyoruz demişti.İsim konusunda iyi bir isim düşündüklerini tahmin ediyorum..
Deniz üçü de şart. Ancak bütçe kaldırır mı bilmiyorum. Bence orta saha, kaleci ve stoper olmalı sıralama. Yalnız, bize çok iyi bir orta saha lazım. Bugün orta saha çöktü resmen. Stadda izlemeniz gerek. Sosa ve Olcay çıkınca iyice bitti. Şenol hoca bence bugün hatalıydı. Hiç değişiklik yapmasaydık bile çevirebilirdik. Bize

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hic istemeyerek yaziyorum ama galiba uefa dan elenmek en hayirlisi olacak. Takim yetmiyor iki kulvara.
simdi as takimla uefa ya sporting macina cikilmasin falan deniyorda, adamlar cok iyi, yedek takimla cikarsak bize 4-5 atabilme tehlikesi var.
Bu sefer takim iyice demorilize olur. O nedenle as takimda iskenderbeu macindaki kadar en fazla 2-3 kisi degistirebilme durumumuz var.
ben elenmeyi istemem bu arada jesus rotasyon yapacağını söyledi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben elenmeyi istemem bu arada jesus rotasyon yapacağını söyledi

Çevrimdışı Kadir G.

Deniz üçü de şart. Ancak bütçe kaldırır mı bilmiyorum. Bence orta saha, kaleci ve stoper olmalı sıralama. Yalnız, bize çok iyi bir orta saha lazım. Bugün orta saha çöktü resmen. Stadda izlemeniz gerek. Sosa ve Olcay çıkınca iyice bitti. Şenol hoca bence bugün hatalıydı. Hiç değişiklik yapmasaydık bile çevirebilirdik. Bize

Şenol Hoca değişiklikleri skora göre bilic vari yapmaya başladı büyük sıkıntı.

Çevrimdışı ilhan mansız

Yukarıda yazdıklarım sezonun şu ana kadar ki özeti aslında. Kasımpaşa maçı da uefa maçından sonraydı ve çok zorlanmıştık. Avrupa sevdasını bu yıl acilen bırakmalıyız. Çok büyük hata yapıyoruz. İskenderbey maçına tamamen yedeklerle çıkmalıydık. Bu takımla bu şekilde zorlamaya devam edersek çok şey kaybederiz. Bugün Oğuzhan orta sahada tek başına kaldı. Bu kadar plansız olmamalıyız.