Maç bitti 90 dk geride kaldı ,3 puanı bıraktık.Son derece ilginç bir maç olması ile birlikte birçok değerlendirmeye de açık bir maç oldu.
Öncelikle bireysel hatalardan ve son bölgedeki beceriksizliklerden dolayı bu sonucu gördük.Aynı zamanda düşüş yaşayan oyuncuların düşüşlerinin devam etmesi de buna neden oldu.
Kaleci ve stoper diye yazın çok konuşmuştuk ,ikisi de olmamıştı.Özellikle doğru dürüst bir stoper alma girişimimizin dahi olmayışı beni çok üzmüştü.Sakatlanan Ersanın yerine kalite olarak Beşiktaş formasını giymeye uzaktan yakından yakıştıramadığım Tosicin oynaması maçtan önce tedirginlik yaratıyordu malesef maçın içinde de Ersanı çok aradık.
Kaleci transferinde de Valdes gibi sakatlıklarla boğuşmaktan ciğeri solmuş ,ahı gitmiş vahı kalmış birini kovalamaktansa Ospina gibi uzun yıllar gözü kapalı kaleyi emanet edebileceğimiz ,satışından ciddi paralar kazanabileceğimiz kaleciye yönelmemizin ne kadar gerekli olduğunu gördük.
Ben bugünkü maça elbette çok üzüldüm ama böyle maçların telafisi olur. ikinci devrenin sonlarına doğru bu gerçeklerle yüzleşseydik telafisi olmazdı,daha ilk devredeyiz ,2. devre hem kaleci hem de stoper hem de iyi bir kaleci ile ligin zirvesine pençe atacağımızı düşünüyorum.Yönetimin de özellikle bu maçı izledikten sonra stoper ve kaleci transferinde imkanları zorlayıp daha ciddi isimlerle görüşeceğini düşünüyorum.
Karamsar olmaya gerek yok.Sonuçta 3 aydır yenilmiyorduk ve her serinin bir sonu vardır biz de onu yaşadık.Önemli olan bunlardan ders çıkartmaktır.