ya işte böyle, sene başından bu yana herhalde yüz defa yazdım. Bu takımın çok iyi bir orta sahaya ihtiyacı var. Alınması gereken ilk mevki orta saha. Orta saha yoksa maç kazanamazsın. İskenderbey maçından önce rotasyon yapmalıydık. O maçı nasıl olsa kazanırdık. Ne oldu? Ersnaı kaybettik. Atiba 20 maçtır oynuyor. bu adam İniesta falan değil. beklenenden fazla bile oynadı. Şenol hoca sosayı çıkararak büyük hata yaptı. Maçı o anda kaybettik. Orta saha tamamen çöktü. Olcay çıkınca İsmail de ücuma çıkamaz hale geldi. Herşeye rağmen kazanabileceğimiz bir maçtı. Son olarak bir kez daha yazıyorum avrupayı bu sezon hiç düşünmemeliyiz
Orta saha ,Stoper ve Kaleci 3 lüsü gelirse bu takım kesin şampiyon olur.
Takımın bütçesi kısıtlı bu yüzden 3 ismi getirirken kalite/fiyat-beklenti kombinasyonunu iyi ayarlamamamız lazım.
Kalecide malesef ki sürpriz olmuyor.Alacaksan en iyisini alacaksın yoksa üzülüyorsun.gs gitti verdi parayı aldı muslerayı ne kadar aldığı kupa ,başarı varsa hepsini ona borçlu.
Biz de bu tarz bir kaleci almalıyız.Ospina bütçeyi zorlar ama ilerde çok yüksek fiyatlara satabiliriz.Kesinlikle iyi bir yatırım olur.
Duran top da kullanabilen bir orta saha almak şart.O kadar korner,duran top hepsi mi boşa gider yazık yani..1990 doğumlu Ekici özellikle bu yönüyle bize ciddi katkı sağlar.Kritik anlarda uzaktan şutları ve duran toplardaki becerisi ile iş yapar.Zaten ts den ayrılmak istiyor ts de bu oyuncuyu tutacak güç yok.Maddi açıdan da uygun transfer olur.
Son olarak da stoper transferi.Bize pozisyon bilgisi olan ,kaliteli bir stoper lazım.Daha önce Başkan stoper almak istiyoruz demişti.İsim konusunda iyi bir isim düşündüklerini tahmin ediyorum..